CoronaBuitenland

Er vindt momenteel een ‘ontwaking’ plaats: ‘Historische’ massazaak tegen Australische overheid

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

In Australië hebben slachtoffers van vaccinatieschade een ‘historische’ massazaak tegen onder meer de overheid aangespannen. De overheid wordt beschuldigd van nalatigheid en/of het plegen van ambtsmisdrijven.

De klagers stellen dat de regering onjuiste en misleidende uitspraken heeft gedaan over het gevaar van corona om mensen ervan te overtuigen een prik te halen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Op het moment dat de coronavaccins werden goedgekeurd in Australië, was bekend dat 1 op de 1000 oudere patiënten in Noorwegen stierf na de Pfizer-prik.

Ongehoord

Toch werden de vaccins goedgekeurd en sterfgevallen bij ouderen na vaccinatie hadden dus voorkomen kunnen worden, zegt de Australische arts Melissa McCann. Ze vindt dit ongehoord.

McCann sprak met vele medewerkers van verzorgingshuizen, die een dramatisch aantal overlijdens registreerden na vaccinatie.

Daarnaast is gebleken dat één patiënt tijdens de klinische studies van Pfizer twee maanden na de tweede prik een hartstilstand kreeg en stierf. Een andere patiënt overleed drie dagen na de eerste Pfizer-prik als gevolg van een hartaanval.

Ontwaking

Ook een aantal andere proefpersonen stierven na een hartstilstand of kanker. Volgens Pfizer en toezichthouder FDA was er geen link met het vaccin.

De Australische medicijnwaakhond TGA legde wel een causaal verband tussen een aantal overlijdens bij kinderen en de coronaprik. Stukken daarover werden weggemoffeld en moesten via een Woo-verzoek boven water worden gehaald.

McCann merkt op dat er een ontwaking plaatsvindt en velen Big Pharma de rug toekeren. De arts citeert de Bijbel: “Wees dus niet bang voor hen. Want niets is verborgen dat niet onthuld zal worden en niets is geheim dat niet bekend zal worden.” (Matteüs 10:26)

Schok

Ze onthulde onlangs tijdens een aantal conferenties hoe de Australische toezichthouders sterfgevallen door vaccinatie hebben verdoezeld. De onthullingen brachten in het land een schok teweeg.

De conferenties waren volledig uitverkocht en werden bijgewoond door vele duizenden bezorgde Australiërs.

De Australische senator Malcolm Roberts zegt over de massazaak: “Vele tienduizenden beschadigd. Een oversterfte van 30.000 personen hoogstwaarschijnlijk als gevolg van de corona-injecties.”

Meer informatie vind je hier.

4.8 251 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Grens
Grens
10 maanden geleden

Dus de overheid (kabinet Rutte ) kunnen zich dus ook allen melden bij de rechtbank.

Margie
Margie
10 maanden geleden

Langzaam maar zeker komt de waarheid boven water. En dat is alleen maar goed. Big Pharma kan dan een npakken en de who ook. Dit moet ook. Zo als het nu gaat ,dat kan gewoon niet meer. De hele wereld zet zich op.

Jeroen
Jeroen
10 maanden geleden

En dit zal ongetwijfeld ook meespelen in de massale exodus binnen de Nederlandse boevenbende die zich “overheid” noemt. In Australië was de dwang hoger dan hier en dat kan dus ook maken dat daarom zaken wat eerder op deze wijze zo groot voor de rechter komt en er ook sneller een grote ontwaking plaatsvindt. Maar als dit ’t eerste schaap is dat over de dam is en er meer gaan volgen.

ralf
ralf
10 maanden geleden

er is geen houen meer aan. de verantwoordelijken lopen niet voor niets weg.
hou ze in de gaten, als het straks tijd is om de hele rotzooi op te pakken zullen ze nergens veilig zijn.

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x