Homepagina » Straling » Schoolkinderen zitten de hele dag in een magnetron. Nieuwe film waarschuwt voor gevaren van straling mobieltjes
Schoolkinderen zitten de hele dag in een magnetron. Nieuwe film waarschuwt voor gevaren van straling mobieltjes

Schoolkinderen zitten de hele dag in een magnetron. Nieuwe film waarschuwt voor gevaren van straling mobieltjes

In de nieuwe film Generation Zapped wordt gekeken naar de gevaren van langdurige blootstelling aan de straling van draadloze technologie.

De straling die draadloze apparaten uitzenden is inmiddels gelinkt aan borst- en hersenkanker, vruchtbaarheidsproblemen en genetische mutaties die gerelateerd zijn aan autisme en ADHD.

Vandaag de dag worden we in vergelijking met tientallen jaren geleden blootgesteld aan veel meer straling. De richtlijnen zijn gedateerd, zo wordt in de film gesteld.

“Een klaslokaal is als het binnenste van een magnetron,” zegt professor Magda Havas van de Trent University in Canada. “Kinderen worden iedere schooldag zes uur lang blootgesteld aan wifi-straling.”

Doofpot

In de documentaire is te zien hoe de industrie er alles aan doet om de gevaren van elektromagnetische straling in de doofpot te stoppen.

Machtige bedrijven die hebben geïnvesteerd in draadloze technologie geven elk jaar miljarden uit aan het beïnvloeden van beleidsmakers en toezichthouders.

Bekijk hieronder alvast een trailer van de film:

Films als Generation Zapped lijken steeds meer effect te hebben. In Californië hebben de autoriteiten nu voor het eerst richtlijnen opgesteld voor de schadelijke straling van mobieltjes, meldt CBS Los Angeles.

Armlengte

“Als je slaapt moet je de telefoon een armlengte bij je vandaan houden,” zei dr. Karen Smith van het ministerie van Volksgezondheid in Californië.

“En draag je mobieltje niet in je zak, maar doe het in je tas of neem het helemaal niet mee,” voegde ze toe.

Uit onderzoek blijkt dat mobiele telefoons het risico op hersenkanker en tumoren, hoofdpijn, geheugenverlies en gehoorschade vergroten.

Weigerde

Dr. Joel Moskowitz van de Universiteit van Californië – Berkeley vindt dat er nog veel te weinig wordt gedaan om de blootstelling aan straling te verminderen.

Hij klaagde het ministerie van Volksgezondheid in 2009 aan omdat het weigerde informatie over de gevaren van straling van mobieltjes naar buiten te brengen.

Begin dit jaar stelde de rechter hem in het gelijk en kwam de informatie alsnog naar buiten.

[KPIX, Generation Zapped]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christgalactic
Christgalactic
3 jaren geleden

Alles kent zijn spirituele oorsprong! Men beschermt zich dus ook beter tegen demonische invloed.

Namaste

Vegan
Vegan
3 jaren geleden

Dag allen, er wordt vooral gesproken over Wi-Fi straling. Hoe zit het met de andere ” gangbare ” verbindingen? Te denken aan 2g,3g,4g etc.
Zitten deze op een andere frequentie en wat voor invloed kan / zal dat hebben?

Is er hier iemand die er een goed onderbouwd antwoord op heeft?

Mike
Mike
Reactie op  Vegan
3 jaren geleden

Elana Freeland is een specialist op dit gebied. Net als haar man Anthony Patch.

Er zijn al veel videos van hen te vinden.
Elana Freeland talking about 5G and the GeoEngineering connection
https://www.youtube.com/watch?v=W4T5O-g5bGI

Anthony Patch 2017|5g WIFI, Super Bowl, Saturn, Quantum Connection!|Anthony Patch 2017 Thi
https://www.youtube.com/watch?v=OkoaPLndino

Ook Harald Kautz Vella weet er veel van (zijn ook veel videos van te vinden, dit is maar een fragment):
Harald Kautz-Vella: Chemtrails Military uses and Civilian impact. Excellent Short Segment.
https://www.youtube.com/watch?v=Srxw_OeBqsU

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Vegan
3 jaren geleden

Op http://www.stopumts.nl/ komt zo vaak goed onderboude berichtgeving langs.

Theo
Theo
3 jaren geleden

Wifi en Dect zijn bijna dezelfde bron en samen met je Babyfoon van dect kwaliteit heeft men zijn eigen zendmasten in huis gehaald. Wat van de zendmasten komt, 3,4 en 5G zit in dezelfde hoek qua straling, echter deze staan ( meestal ) wat verder weg. kijk je naar schadelijkheid is wat je zelf in huis gehaald heb het schadelijkst. Dat staat dichtbij, al is het zendvermogen kleiner, afstand is je vriend. Buiten zijn de energiebanen breder dus minder schadelijk. Als zo een energiebaan in een gebouw komt word deze scherp als een snaar en veel schadelijker. Dit geld voor woningen maar zeker ook voor je kantoor en niet te vergeten de scholen! Het is een optelsom van electromagnetische vervuiling die onnatuurlijke frequenties produceren waar ons lichaam geen raad mee weet.
Eventuele oplossingen die niets kosten;
Zoveel mogelijk uitzetten van wat je in huis hebt!
Loop als het kan op blote voeten in het gras; AARDEN om het teveel af te voeren.
Werk aan jezelf: een sterk aura is onmisbaar om hier op aarde in deze tijd te vertoeven.
Wees de nieuwe mens, je hebt het recht om niet bereikbaar te zijn.

Rob
Rob
Reactie op  Theo
2 jaren geleden

Waardoor warmt de aarde op?
Uitstoot ik man het bijna niet geloven.
Elektronische smog onze planeet wordt opgewarmd door alle masten 3 4 en 5 g
UMTS WiFi noem maar op verwarmen de aarde en verzieken de atmosfeer.

rob
rob
3 jaren geleden

De technologie van alle apparaten die draadloos zijn zend nu eenmaal frequenties uit
Inderdaad ze zijn schadelijk er zijn nog zoveel meer stoffen die ook schadelijk zijn betreft voeding uitstoot van gassen, milieu vervuiling enzv.
De mens word steeds bewuster van gevolgen en daar doet men onderzoek naar en terecht.
men moet het zo zien als men er ziek van word kanker en nog meer ziektes die van al door de mens voort gebrachte gemakken nu eenmaal de prijs is van vooruitgang
deze prijs de Hoofdprijs van al deze gemakken is de technologie die ziektes voortbrengt als je dus ziek word heb je er de Hoofdprijs van ontvangen en mag je je er door ongelukkig voelen..
waar het hooft de brein van de mens zich op concentreert en ook vele krijgen daardoor al Hoofdpijn
en zonder dit alles is er en ontstaat er een leegte en daar hebben mensen een afkeer van …
doe al deze technologie maar eens weg en de samenleving stort technologisch IN.

Jets
Jets
Reactie op  rob
3 jaren geleden

“doe al deze technologie maar eens weg en de samenleving stort technologisch IN.”

Nee hoor, we zijn lui geworden. Wifi? Nee hoor, gewoon kabels trekken en aansluiten. Of weten we dat al niet meer? Magnetrons. Nope, gewoon koken en gelijk opeten. Zelfs opwarmen in een pan is niet alleen lekkerder, maar ook gezonder. Trouwens, hoe gek wil je het hebben als je een espressomachine kan bedienen met een mobieltje en een app!!!! We zijn lui geworden.

Iedere vernieuwing is nog geen verbetering.

exegese
exegese
3 jaren geleden

Ja maar die smartphones ze zijn zo verdomde makkelijk !!! We worden steeds meer verslaafd gemaakt aan het gemak. Het gemak dient uiteindelijk niet de mens maar satan die ons klein wil krijgen en houden.
En dat lukt verrekte goed als ik om me heen kijk.

Jaya
Jaya
3 jaren geleden

Van al die straling gaan we zelf spontaan stralen: Scotty, BEAM us up!

Jets
Jets
Reactie op  Jaya
3 jaren geleden

Ja, ja, vlieg op zou ik zeggen.

rob
rob
3 jaren geleden

Nog iets toevoegen van wat ik al beschreef
technologisch gezien zijn mensen verslaaft en zo zijn er vele bronnen van verslaving elk bron wat door mensen word gecreëerd of gevormd zit een verschijnsel achter een verschijnsel,
Veel mensen Zien Niet In dat door elk gevormde Verschijnsel een tegenkracht schuil gaat vanuit het ene de bron van de gedachte van mensen bedachten scheppingsvormen een verschijnsel wat geboren word om het zo te noemen het is de kracht van al wat word gevormd door mensen ook gelijktijdig de kracht van het geborene het gevormde het gecreëerde te Niet of zeg maar afbreken ,als mensen dus iets vormen schept het ook gelijktijdig de afbraak van het gevormde of we het nou leuk vinden of niet het resultaat zie je in al zijn scheppingen terug , het is de kracht zelf .De grote Bron zelf die achter elk verschijnsel staat ..men kan het goddelijk of duivels noemen maar dat is maar hoe we het benoemen.
Het is namelijk zo dat goddelijk of duivel samen werken aan het geborene en ook het verval ervan…gewoon een simpel natuurkracht van het universum zelf die alles schept en het ook weer laat verdwijnen maar er zijn nog vele die het benoemen als duivels of goddelijk het licht er maar aan hoe je het benoemt ,als je er een van benoemd zal het voor de noemer dat een waarheid zijn uiteindelijk ben zelf die noemer van je waarheid waar een verdeling in zit, dat is het dualistische van een gespleten persoonlijkheid..de god of de duivel word dan een belichaamde vorm van gedachten in jou belichaming..

exegese
exegese
Reactie op  rob
3 jaren geleden

@rob, er zijn in de basis achter al wat bestaat zonder twijfel altijd twee krachten aan het werk : het goede enerzijds en het kwaad anderzijds. Het zijn helaas krachten waarvan de meesten het bestaan ervan überhaupt niet meer beseffen. De mensheid heeft zich in de loop der tijd totaal verloren in de gigantische genialiteit van de verleidingen en verlokkingen van het kwaad waardoor het kwaad de verhoudingen totaal uit balans heeft weten te krijgen. Het besef van goed en kwaad is zo ver gedaald dat het vernoemen ervan al in veel gevallen als totale onzin wordt afgedaan, niet meer van deze tijd zogezegd. Dat geeft aan hoe ver satan nog steeds voorop loopt in de strijd. Mensen zijn in hoofdzaak alleen nog maar bezig met gemak, met geld, met macht, met onzinnige spelletjes, met onderlinge strijd, met geldingsdrang. Hoe kan ik een ander de loef afsteken ? Hoe kan ik laten zien dat ik slimmer ben ? Sneller, beter ? En in de allerlaatste plaats met spirituele ontwikkeling, met zaken die er uiteindelijk eigenlijk alleen maar toe doen in plaats van al het voornoemde gedoe. Dat is waarom jouw verhaal wel geruststellend klinkt maar niet klopt. Er is namelijk geen gezond evenwicht meer in goed en kwaad en al wat er nodig is om dat te herstellen is dat mensen dat weer gaan zien en beseffen. Dan zou het heel snel afgelopen zijn met de overmacht van satan.

Jaya
Jaya
Reactie op  rob
3 jaren geleden

Er moeten eerst dodelijke slachtoffers vallen wil men er iets tegen doen.

salvar
salvar
3 jaren geleden

ik heb alles bekabeld in huis (laptop,tv etc.) en een mobiel heb ik nooit gehad het enigste wat ik heb is een vaste telefoon.
laatst kwamen ze langs om nieuwe meters te plaatsen en tegelijk een slimme meter.
wij hebben gezegd dat de bestaande apparatuur voldoet en sowieso geen slimme meter.
als antwoord kregen wij dat de straling van deze niet erg was en omdat het nog niet wettelijk geregeld is (verplicht) zei de goede man in 2020 ga er voor betalen als het verplicht is dan.
wij zeiden wie dan leeft wie dan zorgt.
er zijn er trouwens meer in de wijk die geweigerd hebben en wie weet gaat het de goede kant op.

Frans2
Frans2
3 jaren geleden

Er zijn inmiddels zat mensen die al 25 jaar met een mobieltje aan hun oor zitten. Waar blijft die kankerepidemie?
Het gevaar van mobieltjes zit niet in de straling maar in de verslaving, gebrek aan beweging en sociale activiteiten. En je ogen gaan er van achteruit.

dna
dna
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

Jij bent een gevaar voor je omgeving, en jezelf.

Jets
Jets
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

U roept maar wat. Ik doe al jaren martial arts EN ben vaak te vinden op een modelvliegveldje in Rozenburg.

Ik ben wars van alles wat niet natuurlijk is, maar moest op een gegeven moment wel aan de pillen en de zoveelste operatie. Sterker nog 25 jaar geleden in 1988 waren er geen mobeiltjes zoals nu, het waren bakken en waren verdeeld in ATF 1, ATF 2, en ATF 3. Ik beheerde de autotelefonie van PTT Telecom in Rotterdam. IK WEET DUS WAAR IK HET OVER HEB. Het ongefundeerd onzin verkopen is waarschijnlijk één van uw signatures.

Uw stelling “Het gevaar van mobieltjes zit niet in de straling maar in de verslaving, gebrek aan beweging en sociale activiteiten. En je ogen gaan er van achteruit.” is een idiote stelling. Er is allang bekend dat straling van magnetrons, babyfoons tot aan 5G uitermate schadelijk zijn voor ons lichaam.

Slaap maar verder.

Frans2
Frans2
Reactie op  Jets
3 jaren geleden

Op een modelvliegveldje? Waar het stikt van de radiografisch bestuurde vliegtuigjes? U durft!
2017 – 25 = 1993 toen de eerste mobieltjes verschenen en geen 1988. Bijvoorbeeld voormannen in de bouw hadden meteen zo’n ding aan hun oor geplakt omdat bellen met het thuisfront voor spullen een dagtaak was en de vaste lijn vaak nog niet was aangelegd.
Het ontbreken van die kankerepidemie is geen ongefundeerd onzin verkopen maar de harde maar fijne waarheid.
Blijft u maar lekker wakker liggen van die straling rond uw hoofd die u geen haar krenkt. Ik slaap er geen minuut minder om.

Frans2
Frans2
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

December 2017 – 25 jaar is December 1992.

Job Huisman
Job Huisman
3 jaren geleden

Irritante van dit soort onderzoeken vindt ik altijd dat ze wel aantal aantonen dat hier bijvoorbeeld de straling de kans op enkele ziektes/aandoeningen vergroot, maar met hoeveel dan??? Dit overtuigd mij niet om mijn telefoon niet mee te nemen, dat is overigens niet eens meer mogelijk op scholen aangezien die verwachten dat je mededelingen en bijvoorbeeld je mail bijhoudt!

Jets
Jets
Reactie op  Job Huisman
3 jaren geleden

De WHO houd een categorie van 0 t/m 5 aan om ons te waarschuwen of iets onscahdelijk is (0) of gevaarlijk (5). Enkele jaren geleden heeft een Zweedse wetenschapper onderzoek gedaan voor deze instantie en kwam tot de voorzichtige conclusie dat alle wifi gerelateerde apparaten scahdelijk zijn voor de gezonheid van de mens. De WHO heeft een voorzichtige schatting afgegeven van categorie 4, maar met de komst van de nieuwe en sterkere wifi (5G) ben ik er vrijwel zeker van dat de industrie zich even achter de oren zal krabben.

Uw stelling “dat wifi de kans op enkele ziektes/andoeningen vegroot” is een understatement. Vertel dit maar aan alle JONGE mensen die ik iedere keer weer tegenkom in de kliniek in Rotterdam Zuid.

Trouwens, wat is er mis met een kabeltje trekken van uw modem naar de laptop of pc. Nee hoor, we zijn liever lui dan moe!!

x

Check Also

mondkapjes

Mondkapjes ‘beschadigen kinderen’: 68% ouders meldt alarmerende klachten

In Duitsland is het eerste grote onderzoek ...

arts

Arts klaagt over ‘verbod’ op corona-autopsies: ‘Dit is een heel groot probleem’

Gisteren waren er bijna 200 nieuwe coronapatiënten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x