Buitenland

Noodkreet uit Oostenrijk: ‘We hebben jullie hulp nodig, ons land verandert in een politiestaat’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Oostenrijkse politieke activist Alexander Tschugguel heeft op social media een noodoproep geplaatst. Hij verwijst naar een krantenartikel waarin staat dat ongevaccineerden na invoering van de vaccinatieplicht een boete kunnen krijgen tot 2000 euro. Als je weigert te betalen, kan de overheid je in een speciale gevangenis voor ongevaccineerde mensen stoppen, aldus Tschugguel. De celstraf kan oplopen tot één jaar.

“Ik heb jullie steun nodig,” zegt de activist. “Wij, als Oostenrijkers, hebben jullie hulp nodig. Benader je politici, de Oostenrijkse ambassade of jouw ambassade in Oostenrijk om zoveel mogelijk druk uit te oefenen op de Oostenrijkse regering.”

Labratten

De nieuwe bondskanselier Karl Nehammer is het voormalige hoofd van de politie en voerde in de afgelopen maanden politiestaat-achtige maatregelen door, legt Tschugguel uit. “Hij wil dat blijven doen, op een manier die alleen maar kan worden omschreven als tiranniek en totalitair.”

“We hebben jullie steun nodig,” benadrukte hij. “Help mee om te voorkomen dat de Oostenrijkse overheid ons land in een politiestaat verandert. Wij zijn de labratten van de westerse vrije wereld. Als het ons overkomt, zal het ook alle andere landen overkomen.”

Ondemocratisch

We willen geen quarantainekampen. Dit is zeer ondemocratisch en daarom moeten we ons hiertegen verzetten.

4.9 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
8 maanden geleden

DE HYDRA EET HAAR EIGEN STAART…

Ieder Land is verantwoordelijk voor het Opruimen van hun eigen interne Duivelse Puinhoop die ze de afgelopen Eeuwen zelf hebben veroorzaakt & op z’n beloop hebben gelaten…Herr Doktor Hugo Mengele & de rest van dat zooitje levensgevaarlijk gestoorde, landverradende, haatzaaiende, rascistische, Satanische Dictatoriale Elite-Puppeticians van het Fascistische, Bolsjewistische, Apartheidsregime, onder bezielende leiding van pathologisch aartsleugenaar, Couppleger, opper-Landverrader & Oorlogsmisdadiger Führer Rüttler in Den Haag hebben toch maar wijselijk besloten die 2G-Maatregel nog héél eventjes uit te stellen…héél verstandig de boel zou anders zomaar ineens Dramatisch kunnen escaleren & exploderen…Dat Nazi-ongedierte ziet ook wat er in de ons omringende Landen gebeurt…Overal opstanden & brandhaarden…Hé Führer Rüttler…doe niet zo Flauw! Voer gewoon dat QR-COVID-1984-Vaxxi-Nazi-Oormerk in…Als jullie gaan opschalen gaan Wij ook opschalen, des te sneller worden al die Laffe Volgzame Hersenloze Gevaccineerde Collaborateurs wakker & kunnen we misschien eindelijk gezamenlijk met z’n allen, in eenheid korte metten maken met jullie Totalitaire Dystopische Apartheids-Paradijs…

Eenheid is wat die Elite-Parasieten het meeste vrezen, ons Krachtigste Wapen…Boycot de Meest Vreedzame vorm van Verzet…

Marjanne Volkert
Marjanne Volkert
8 maanden geleden

Daarom werden alle grenzen dus gesloten. Verzetstrijders in de EU landen kunnen zich fysiek niet verenigen.

Natasja
Natasja
8 maanden geleden

Mag ik even huilen om al deze waanzin!
Om de angst van vele! Mag ik even huilen omdat ik het voel zoals zo vele met mij.Zal na mijn tranen nog altijd mijn rug recht houden en blijven strijden.Hou vol !Geef niet op ! wees sterk ! vergeet niet :je bent echt niet alleen.samen sterk !

Edward
Edward
8 maanden geleden

Straks ook in Nederland, de hele EU zal veranderen in een totalitaire QR samenleving. We staan er bij en kijken er naar. Gefeliciteerd FVD met 50k leden, onze enigste kans op vrijheid.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

102
0
We lezen graag je reactie!x