Buitenaards

Buitenaards wezen doodgeschoten op Amerikaanse legerbasis. Gepensioneerde majoor doet opmerkelijke uitspraken

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 1978 is op Fort Dix, een Amerikaanse legerbasis, een buitenaards wezen neergeschoten door de militaire politie. Dat heeft een gepensioneerde luchtmachtmajoor gezegd.

We schrijven 18 januari 1978. De politie van de Amerikaanse staat New Jersey wil toegang tot de McGuire Air Force Base.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Boven die basis en boven de nabijgelegen basis Fort Dix zijn eerder op de avond UFO’s waargenomen. Maar de politie was niet alleen op zoek naar vreemde lichten in de lucht.

De politieagenten lieten weten dat een militaire politieagent die op Fort Dix was gestationeerd een onbekend object over zijn auto had zien vliegen.

Schieten

Hij trapte in paniek op de rem, waarna er voor zijn auto een klein wezen met een groot hoofd, zwarte ogen en een slank lichaam opdoemde.

De agent stapte uit en richtte zijn wapen op het wezen. Hij beval het op de grond te gaan liggen en toen het niet reageerde, begon hij te schieten.

Het gewonde wezen vluchtte en rende naar McGuire, waar het op een landingsbaan op de grond in elkaar zakte en stierf.

Blauwe baretten

De soldaat die op wacht stond, sergeant Jeff Morse (waarschijnlijk een pseudoniem), verschafte de politie toegang tot de basis om naar het wezen te zoeken.

Ze troffen al snel het levenloze lichaam van het wezen aan. Het gebied werd afgesloten, waarna plotseling een groep legerofficieren arriveerde.

Op een afstandje keek Morse toe hoe de groep blauwe baretten, die hij nog nooit eerder had gezien, de leiding nam.

Grijsbruine kleur

UFO-onderzoeker Leonard Springfield interviewde Morse, die niet dicht genoeg bij het wezen stond om gezichtskenmerken of handen en voeten te kunnen onderscheiden.

Hij herinnerde zich wel dat de huid van het wezen nat en glimmend was en een grijsbruine kleur had. Het deed hem denken aan de huid van een slang.

Morse keek toe hoe de blauwe baretten de alien besprenkelden met een vloeistof en afdekten met een wit laken. Het werd vervolgens in een grote metalen container met blauwe letters geplaatst.

Verhoord

Vervolgens werd het wezen in een C-141 vrachtvliegtuig geladen en naar Wright-Patterson Air Force Base overgebracht.

Morse en de politieagenten kregen te horen dat ze gelijk zouden worden ontslagen als ze ooit over het incident zouden spreken.

Twee dagen later werden Morse en enkele andere getuigen overgevlogen naar Wright Patterson waar ze werden verhoord.

Zwijgplicht

“Ze zeiden dat ik mijn mond moest houden,” verklaarde Morse jaren later. “Ik ondertekende een formulier waarna ik de rest van mijn leven zwijgplicht had.”

Toen Morse toch met de andere getuigen begon te praten, werden ze overgeplaatst naar het buitenland. Zo kwam Morse terecht in Okinawa.

Tot op de dag van vandaag wordt hij naar eigen zeggen constant bedreigd. Het leger is heel ver gegaan om hem de mond te snoeren.

Stil

Morse kreeg bijval van luchtmachtmajoor George Filer, die destijds als inlichtingenofficier was gestationeerd op McGuire.

Hoewel hij die bewuste avond niet getuige was van het incident, hoorde hij er de volgende ochtend over.

In een interview met Katelynn Raymer en David Ruppe van ABC News zei Filer: “Onze veiligheidspolitie trof de alien aan het einde van de landingsbaan dood aan. Ze vroegen mij om de generale staf in te lichten.”

Filer merkte op dat de twee bases er alles aan deden om iedereen de mond te snoeren.

Doofpot

Hoewel hij niet kon bewijzen dat het ging om een alien, was iedereen ervan overtuigd dat er sprake was geweest van een UFO-landing en dat één van de bemanningsleden was gestorven.

De doofpot rond dit incident is zo diep dat de betrokkenen bang waren hun baan te verliezen of zelfs vreesden voor hun leven.

Schoot een militaire politieagent die avond een alien neer? Waarschijnlijk zullen we het antwoord op die vraag nooit te weten komen.

[Asbury Park Press]

3.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Straalmans
Straalmans
4 jaren geleden

Dus een Aliens stapt zomaar uit uit z’n vaartuig om een politieman de stuipen op het lijf te jagen? Zijn mede Aliens lieten hem gewoon stikken? Je kunt beter geen vrienden zijn met zulke Aliens.

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Dit is niet de enige moord op een ‘Alien’, de media, wetenschap en politiek houden heel veel andere ‘Alien’ -aanvallen en -moorden voor het publiek geheim: Zeer droevig gewoon hoe dit hypocriete primitieve Aardse ras met verder ontwikkelde buitenaardse rassen om gaat; van moorden op buitenaardsen tot en met het in de doofpot houden daarvan.

Earthaxis
Earthaxis
4 jaren geleden

“…waarna er voor zijn auto een klein wezen met een groot hoofd, zwarte ogen en een slank lichaam opdoemde…”

“…Het gewonde wezen vluchtte en rende naar McGuire, waar het op een landingsbaan op de grond in elkaar zakte en stierf…”

Als je dit letterlijk leest, dan moet je wel concluderen dat het voorkomen van het wezen humanoide is.

Hoeze zou een buitenaardse levensvorm humanoide van vorm zijn? Een ontmoeting met een alien is super onwaarschijnlijk. Een ontmoeting met een alien die iets weg heeft van de menselijke vorm lijkt mij nog veel onwaarschijnlijker. Alleen al op aarde wemelt het van de levensvormen die niet in de verste verte ook maar iets humanoid-achtig zijn…

Dit alleen zegt mij al dat hier iets anders gaande is. Geheim leger experiment? Of een onontdekte terrestriale menssoort? Of een menselijke tijdreiziger uit de toekomst? Zeg het maar

wolfje
wolfje
4 jaren geleden

Overgeplaatst worden? Meestal sturen ze iemand bij je langs die je wel zo godsgruwelijk de stuipen op het lijf jaagt dat je alles voor eeuwig voor je houdt.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x