Homepagina » Buitenaards » Buitenaards wezen doodgeschoten op Amerikaanse legerbasis. Gepensioneerde majoor doet opmerkelijke uitspraken
Buitenaards wezen doodgeschoten op Amerikaanse legerbasis. Gepensioneerde luchtmachtmajoor doet opmerkelijke uitspraken

Buitenaards wezen doodgeschoten op Amerikaanse legerbasis. Gepensioneerde majoor doet opmerkelijke uitspraken

In 1978 is op Fort Dix, een Amerikaanse legerbasis, een buitenaards wezen neergeschoten door de militaire politie. Dat heeft een gepensioneerde luchtmachtmajoor gezegd.

We schrijven 18 januari 1978. De politie van de Amerikaanse staat New Jersey wil toegang tot de McGuire Air Force Base.

Boven die basis en boven de nabijgelegen basis Fort Dix zijn eerder op de avond UFO’s waargenomen. Maar de politie was niet alleen op zoek naar vreemde lichten in de lucht.

De politieagenten lieten weten dat een militaire politieagent die op Fort Dix was gestationeerd een onbekend object over zijn auto had zien vliegen.

Schieten

Hij trapte in paniek op de rem, waarna er voor zijn auto een klein wezen met een groot hoofd, zwarte ogen en een slank lichaam opdoemde.

De agent stapte uit en richtte zijn wapen op het wezen. Hij beval het op de grond te gaan liggen en toen het niet reageerde, begon hij te schieten.

Het gewonde wezen vluchtte en rende naar McGuire, waar het op een landingsbaan op de grond in elkaar zakte en stierf.

Blauwe baretten

De soldaat die op wacht stond, sergeant Jeff Morse (waarschijnlijk een pseudoniem), verschafte de politie toegang tot de basis om naar het wezen te zoeken.

Ze troffen al snel het levenloze lichaam van het wezen aan. Het gebied werd afgesloten, waarna plotseling een groep legerofficieren arriveerde.

Op een afstandje keek Morse toe hoe de groep blauwe baretten, die hij nog nooit eerder had gezien, de leiding nam.

Grijsbruine kleur

UFO-onderzoeker Leonard Springfield interviewde Morse, die niet dicht genoeg bij het wezen stond om gezichtskenmerken of handen en voeten te kunnen onderscheiden.

Hij herinnerde zich wel dat de huid van het wezen nat en glimmend was en een grijsbruine kleur had. Het deed hem denken aan de huid van een slang.

Morse keek toe hoe de blauwe baretten de alien besprenkelden met een vloeistof en afdekten met een wit laken. Het werd vervolgens in een grote metalen container met blauwe letters geplaatst.

Verhoord

Vervolgens werd het wezen in een C-141 vrachtvliegtuig geladen en naar Wright-Patterson Air Force Base overgebracht.

Morse en de politieagenten kregen te horen dat ze gelijk zouden worden ontslagen als ze ooit over het incident zouden spreken.

Twee dagen later werden Morse en enkele andere getuigen overgevlogen naar Wright Patterson waar ze werden verhoord.

Zwijgplicht

“Ze zeiden dat ik mijn mond moest houden,” verklaarde Morse jaren later. “Ik ondertekende een formulier waarna ik de rest van mijn leven zwijgplicht had.”

Toen Morse toch met de andere getuigen begon te praten, werden ze overgeplaatst naar het buitenland. Zo kwam Morse terecht in Okinawa.

Tot op de dag van vandaag wordt hij naar eigen zeggen constant bedreigd. Het leger is heel ver gegaan om hem de mond te snoeren.

Stil

Morse kreeg bijval van luchtmachtmajoor George Filer, die destijds als inlichtingenofficier was gestationeerd op McGuire.

Hoewel hij die bewuste avond niet getuige was van het incident, hoorde hij er de volgende ochtend over.

In een interview met Katelynn Raymer en David Ruppe van ABC News zei Filer: “Onze veiligheidspolitie trof de alien aan het einde van de landingsbaan dood aan. Ze vroegen mij om de generale staf in te lichten.”

Filer merkte op dat de twee bases er alles aan deden om iedereen de mond te snoeren.

Doofpot

Hoewel hij niet kon bewijzen dat het ging om een alien, was iedereen ervan overtuigd dat er sprake was geweest van een UFO-landing en dat één van de bemanningsleden was gestorven.

De doofpot rond dit incident is zo diep dat de betrokkenen bang waren hun baan te verliezen of zelfs vreesden voor hun leven.

Schoot een militaire politieagent die avond een alien neer? Waarschijnlijk zullen we het antwoord op die vraag nooit te weten komen.

[Asbury Park Press]


Vind je deze informatie belangrijk? Deel het dan met je vrienden op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Dus een Aliens stapt zomaar uit uit z’n vaartuig om een politieman de stuipen op het lijf te jagen? Zijn mede Aliens lieten hem gewoon stikken? Je kunt beter geen vrienden zijn met zulke Aliens.

  10 likes
 2. Dit is niet de enige moord op een ‘Alien’, de media, wetenschap en politiek houden heel veel andere ‘Alien’ -aanvallen en -moorden voor het publiek geheim: Zeer droevig gewoon hoe dit hypocriete primitieve Aardse ras met verder ontwikkelde buitenaardse rassen om gaat; van moorden op buitenaardsen tot en met het in de doofpot houden daarvan.

  14 likes
 3. “…waarna er voor zijn auto een klein wezen met een groot hoofd, zwarte ogen en een slank lichaam opdoemde…”

  “…Het gewonde wezen vluchtte en rende naar McGuire, waar het op een landingsbaan op de grond in elkaar zakte en stierf…”

  Als je dit letterlijk leest, dan moet je wel concluderen dat het voorkomen van het wezen humanoide is.

  Hoeze zou een buitenaardse levensvorm humanoide van vorm zijn? Een ontmoeting met een alien is super onwaarschijnlijk. Een ontmoeting met een alien die iets weg heeft van de menselijke vorm lijkt mij nog veel onwaarschijnlijker. Alleen al op aarde wemelt het van de levensvormen die niet in de verste verte ook maar iets humanoid-achtig zijn…

  Dit alleen zegt mij al dat hier iets anders gaande is. Geheim leger experiment? Of een onontdekte terrestriale menssoort? Of een menselijke tijdreiziger uit de toekomst? Zeg het maar

  2 likes
  • Simpel: wij zijn een product van de genetische manipulatie van buitenaardse humanoiden. Daar zijn genoeg theorieën over. Sommige zeer plausibel, de geschiedenis van vroegere beschavingen indachte.

   4 likes
   • Dan is het een mislukt experiment. Kijk maar naar alle levende wezens (m.n. dieren) op deze aarde. Allen hebben ze een hoofd die kleiner is dan de romp. Deze Aliens schijnen een grote kop te hebben, haast geen mond, kleine magere romp. Ze zijn niet geschikt voor de Aarde, waar elke wezen moet ademen, eten, verteren en poepen. Heeft iemand ooit Alienpoep gevonden? Mij niet bekend!

    1 likes
   • Je kunt niet met zekerheid zeggen “wij zijn een…” als het over theorieën gaat. Dan kun je alleen aannemen dat het zo is.

    Zoals alles aannames zijn. Religie, aliens etc… niets is bewezen…

    0 likes
 4. Geloof dit verhaal niet.

  3 likes
 5. Overgeplaatst worden? Meestal sturen ze iemand bij je langs die je wel zo godsgruwelijk de stuipen op het lijf jaagt dat je alles voor eeuwig voor je houdt.

  4 likes
 6. yeah wright die politie agent is werkelijk te simpel ervan uitgaand dat een “alien”hem wel verstaat en netjes gehoorzaamt als hij beveelt om op de grond te gaan liggen .. goh.. die alien luistert niet hoe komt dat toch..dus dan maar snel pang pang .

  3 likes
 7. Vreemd verhaal met tegenstrijdigheden :

  “Het gewonde wezen vluchtte en rende naar McGuire, waar het op een landingsbaan op de grond in elkaar zakte en stierf.”

  “De soldaat die op wacht stond, sergeant Jeff Morse (waarschijnlijk een pseudoniem), verschafte de politie toegang tot de basis om naar het wezen te zoeken.”

  Dus het gewonde wezen kon zomaar op de landingsbaan komen, terwijl de politie zich netjes moest melden bij de soldaat op wacht ? En had diezelfde soldaat dan het wezen niet zien rennen naar de landingsbaan ?
  Waarom zou een Alien vluchten naar een Amerikaanse luchtmachtbasis ? Je zou eerder verwachten dat hij terug zou rennen naar zijn toestel…. waar hij veilig is….

  3 likes
 8. Geloof dit verhaal niet heeft iemand geschreven , waarom vertelt “Elise” er niet bij . Ik denk dat dit anders ligt namelijk waarom zou een gepensioneerde majoor op leeftijd hierom nog gaan liegen daar heeft de man totaal enkel geen belang bij . Ik heb zo’n verhaal al eerder gelezen dus het zou heel goed mogenlijk kunnen zijn .

  3 likes
 9. “Get on the ground, get on the ground”!! Laat deze alien nu toevallig geen Engels spreken.🙄

  2 likes
 10. De grootste schuldigen zijn de Aliens zelf (als ze bestaan) omdat ze zich blijkbaar alleen aan enkele lieden willen vertonen en hun dan vragen om allerlei verhalen te vertellen. Waarom niet zelf je gezicht vertonen aan de hele Aardse bevolking wanneer je zelf niets te verbergen hebt? Ze gedragen zich als Soros.

  1 likes
  • Als ze dat doen kun je alle religies (die door de mens verzonnen zijn) door de plee spoelen… stel je eens voor dat ze dat doen. Dat ze nog nooit van een god etc. Hebben gehoord en de mens een beetje medelijdend behandelen. Dan wordt het chaos op Aarde. Miljarden mensen blijken in een verhaal te hebben geloofd. Beschavingen storten in.

   En de Aarde draait gewoon door. Hoe dan ook.

   0 likes
 11. Jaja,de Alien was zo naief om zich dood te laten schieten,die doen echt wel eerst vooronderzoek om zomaar een mens te benaderen.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

democratische

Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in ...

ufo's

Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...