CoronaMens en Dier

Arts over coronaprik: ‘Dit is massamoord met voorbedachten rade’

Help ons door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

De coronavaccins veroorzaken sterfte, chronische ziekten zoals kanker en auto-immuunziekten, enorm veel miskramen en onvruchtbaarheid, zei arts Vladimir Zelenko tijdens een interview met Maria Zeee. “Het is dus een heel effectief middel voor bevolkingsbeheersing.”

De arts verwees naar een powerpointpresentatie die in oktober 2020, twee maanden voor de uitrol van de vaccins, werd getoond tijdens een bijeenkomst van een adviescommissie van de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA. Heel kort was een slide te zien met daarop een lijst van bijwerkingen die de coronavaccins kunnen veroorzaken, waaronder myocarditis, hartaanvallen, beroerte, sterfte en een aantal verschrikkelijke neurologische aandoeningen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Komen precies overeen

De slide was slechts een fractie van een seconde in beeld. Het agentschap wist dus al in oktober 2020, voordat de vaccins werden goedgekeurd voor noodgebruik, welke bijwerkingen de prikken kunnen hebben.

De bijwerkingen die worden geregistreerd door de Amerikaanse bijwerkingendatabase VAERS en EudraVigilance in Europa komen precies overeen met wat er volgens de FDA zou gaan gebeuren, merkte Zelenko op.

Genocide

Ook uit de Pfizer-documenten die onlangs zijn vrijgegeven, blijkt dat er sterfgevallen en vreselijke bijwerkingen zijn opgetreden, wat aansluit op de informatie waar de FDA over beschikte.

“Hoe noem je dat? Met voorbedachten rade, massamoord, misdaden tegen de menselijkheid en genocide,” benadrukte de arts.

4.8 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sandra
Sandra
2 jaren geleden

Mijn intuïtie zei het al vanaf dag één, nu wordt het bevestigt 🙏🏼

Evy
Evy
2 jaren geleden

“First degree premeditated mass murder and genocide”.
Goeiemorrege.

H.J
H.J
2 jaren geleden

Als deze arts gelijk heeft, is het OM aan de mensheid verplicht, om de burgers te beschermen.
En het gehele Rutte Kartel incl RIVM, OMT enz op te pakken en te berechten.
OF IS HET OM OOK NIET VRIJ VAN BLAAM.??

jopie
jopie
2 jaren geleden

Idd moord met voorbedachte rade. Rutte noemde de oorlog Rusland-Oekraine en dan met name Poetin ongekend wat Poetin doet.
Maar rutte en de hele kliek moord door middel van een gifprik is net zo ONGEKEND, zo niet nog erger. Wat heeft die schwabber en al zijn muppets een moorden op hun geweten. ONGEKEND dat deze moordenaars nog vrij rond lopen. Onze rechtstaat en daarmee de democratie is in rook opgegaan. ONGEKEND dat rutte steeds zegt NEDERLAND IS EEN DEMOCRATIE. rutte lap die democratie aan je laars. Nederland is een dictatuur en dat heb jij op je geweten. Dus nu geen lulpraatjes meer zo van : Nederland is een gaaf land.

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x