Homepagina » Buitenland » Politiek leider: ‘Dit geheime genootschap bepaalde dat Rusland de vijand is’
politiek leider
Foto: Kremlin.ru CC BY 4.0

Politiek leider: ‘Dit geheime genootschap bepaalde dat Rusland de vijand is’

Vladimir Zjirinovski is de leider van de Liberaal-Democratische Partij van Rusland. In onderstaande video bespreekt de politiek leider hoe de vrijmetselaars al 300 jaar lang invloed uitoefenen. Dat zul je een leider van een Nederlandse politieke partij niet snel zien doen.

Hij begint bij de oprichting van de loge van Parijs in 1717. Toen werd al bepaald dat de vijand zich in het Oosten bevindt: Rusland. De politicus legt uit dat de vrijmetselaars hebben geprofiteerd van ieder conflict dat sindsdien is ontstaan.

Zjirinovski suggereert tijdens zijn speech in de Staatsdoema ook dat de FSB, de Russische geheime dienst, niet altijd in het belang van de staat handelt, maar vooral de belangen van een ‘transnationale groep’ behartigt.

Heeft hij ongelijk?

Hoe beïnvloeden de vrijmetselaars de maatschappij? Volgens de politicus door overdreven veel aandacht te besteden aan sport en door mensen verslaafd te maken aan onder andere alcohol, pornografie en videospelletjes. Dit doen zij via de mainstream media en ‘experts’ die verbonden zijn aan denktanks en stichtingen die banden hebben met de vrijmetselaars, zegt hij.

Zjirinovski staat bekend als een excentrieke persoonlijkheid en een ‘politieke clown’, en om die reden neemt het Westen hem vaak niet serieus. Heeft hij ongelijk?

Bekijk de video hieronder en oordeel zelf:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
1 jaar geleden

De Super Loges in het volle zicht
Voor diegene die geinteresseerd zijn en inzicht willen krijgen in de Super Loges (UR Loges) die veel onzichtbare invloed hebben in de politiek, zijn deze boeken misschien een verdieping waard.
https://www.paagman.nl/product/73293589/hoge-politici-in-de-greep-van-ultrageheime-vrijmetselaarsloges-in-naam-van-de-nieuwe-wereldorde-door-robin-de-ruiter

https://www.paagman.nl/product/64199754/hoge-politici-in-de-greep-van-ultrageheime-vrijmetselaarsloges-die-13-satanischen-blutlinien-door-robin-de-ruiter

Le Mondialisme et ses super Loges Maçonniques Ur Lodges conférence de Laurent Glauzy
https://www.youtube.com/watch?v=4WwOpsTI9t4

pietka
pietka
1 jaar geleden

Zjirinovski is naar mijn weten een van de beste en meest excentrische Russische politici, maar vergis je niet wil je weten hoe de hazen lopen dan moet je goed luisteren naar zijn video’s of het nou de staatsgreep door jeltsin was of het opbreken van de sovjet unie, Zjirinovski had meestal gelijk met zijn voorspellingen om maar niet te spreken over de Krim

Rob
Rob
1 jaar geleden

Vorig jaar vierde Bilthoven haar zoveelste jaar vrijmetselarij. Ze hebben het vrijmetselaarsteken midden op de rotonde gezet. Er wonen in Bilthoven dan ook niet voor niets zoveel gefortuneerden. Het is een vrijmetselaarsgemeente.

salvar
salvar
1 jaar geleden

Dat zul je een leider van een Nederlandse politieke partij niet snel zien doen.
nee natuurlijk niet rutte behoord zelf bij de vrijmetselarij , dus die gaat niet zeggen ik beinvloed jullie al 11 jaar.

x

Check Also

ziekenhuis

Voormalig ziekenhuisdirecteur: het is helemaal niet zo druk in de ziekenhuizen

In de media verschenen de afgelopen dagen ...

corona

Hoger beroep tegen uitspraak over coronapas: ‘Het moet echt afgelopen zijn met die ‘fact-free’ politiek en media’

Het kabinet beraadt zich op aanvullende maatregelen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x