Homepagina » Buitenland » Politiek leider: ‘Dit geheime genootschap bepaalde dat Rusland de vijand is’
politiek leider
Foto: Kremlin.ru CC BY 4.0

Politiek leider: ‘Dit geheime genootschap bepaalde dat Rusland de vijand is’

Vladimir Zjirinovski is de leider van de Liberaal-Democratische Partij van Rusland. In onderstaande video bespreekt de politiek leider hoe de vrijmetselaars al 300 jaar lang invloed uitoefenen. Dat zul je een leider van een Nederlandse politieke partij niet snel zien doen.

Hij begint bij de oprichting van de loge van Parijs in 1717. Toen werd al bepaald dat de vijand zich in het Oosten bevindt: Rusland. De politicus legt uit dat de vrijmetselaars hebben geprofiteerd van ieder conflict dat sindsdien is ontstaan.

Zjirinovski suggereert tijdens zijn speech in de Staatsdoema ook dat de FSB, de Russische geheime dienst, niet altijd in het belang van de staat handelt, maar vooral de belangen van een ‘transnationale groep’ behartigt.

Heeft hij ongelijk?

Hoe beïnvloeden de vrijmetselaars de maatschappij? Volgens de politicus door overdreven veel aandacht te besteden aan sport en door mensen verslaafd te maken aan onder andere alcohol, pornografie en videospelletjes. Dit doen zij via de mainstream media en ‘experts’ die verbonden zijn aan denktanks en stichtingen die banden hebben met de vrijmetselaars, zegt hij.

Zjirinovski staat bekend als een excentrieke persoonlijkheid en een ‘politieke clown’, en om die reden neemt het Westen hem vaak niet serieus. Heeft hij ongelijk?

Bekijk de video hieronder en oordeel zelf:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
8 maanden geleden

De Super Loges in het volle zicht
Voor diegene die geinteresseerd zijn en inzicht willen krijgen in de Super Loges (UR Loges) die veel onzichtbare invloed hebben in de politiek, zijn deze boeken misschien een verdieping waard.
https://www.paagman.nl/product/73293589/hoge-politici-in-de-greep-van-ultrageheime-vrijmetselaarsloges-in-naam-van-de-nieuwe-wereldorde-door-robin-de-ruiter

https://www.paagman.nl/product/64199754/hoge-politici-in-de-greep-van-ultrageheime-vrijmetselaarsloges-die-13-satanischen-blutlinien-door-robin-de-ruiter

Le Mondialisme et ses super Loges Maçonniques Ur Lodges conférence de Laurent Glauzy
https://www.youtube.com/watch?v=4WwOpsTI9t4

Tante Maart Geerink
Tante Maart Geerink
Reactie op  De Wilde Luizen
8 maanden geleden

Het zijn monsters die ons af willen slachten. Kijk bijvoorbeeld maar naar de aanslagen in de Bataclan.

pietka
pietka
8 maanden geleden

Zjirinovski is naar mijn weten een van de beste en meest excentrische Russische politici, maar vergis je niet wil je weten hoe de hazen lopen dan moet je goed luisteren naar zijn video’s of het nou de staatsgreep door jeltsin was of het opbreken van de sovjet unie, Zjirinovski had meestal gelijk met zijn voorspellingen om maar niet te spreken over de Krim

Rob
Rob
8 maanden geleden

Vorig jaar vierde Bilthoven haar zoveelste jaar vrijmetselarij. Ze hebben het vrijmetselaarsteken midden op de rotonde gezet. Er wonen in Bilthoven dan ook niet voor niets zoveel gefortuneerden. Het is een vrijmetselaarsgemeente.

Mistery babylon
Mistery babylon
Reactie op  Rob
8 maanden geleden

Nederland wordt toch al sinds de 2e wereld oorlog door de freemasons geregeerd?
Wordt tijd dat zulke clubs opgeheven worden en hun bloedlijn
Gestopt worden.

salvar
salvar
8 maanden geleden

Dat zul je een leider van een Nederlandse politieke partij niet snel zien doen.
nee natuurlijk niet rutte behoord zelf bij de vrijmetselarij , dus die gaat niet zeggen ik beinvloed jullie al 11 jaar.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
8 maanden geleden

Ja vrijmetselaars maken er ook geen geheim van dat zij niets op hebben met democratie en grgrondrechten van mensen. Ze zijn nietbuit op macht ze hebben al zeer veel macht in iedere sector van de samenleving en het resultaat zie je dagelijkw om je heen.
Moorden, verkrachtingen, geweld, allemaal oogluikend toegestaan zonder dat er iets aan wordt gedaan. Mar dan 800.000 aangiftes die in de prullenbak gaan alleen in Nederland.
Kindermisbruikers hebben vrij spel omdat politiek tot zijn ellebogen met dit soort schimmige organisaties in de pedo groepen zit.
Je kan je af vragen of er ooit iemand zal komen die ons van deze misdadigers kan verlossen.

Elise
Elise
8 maanden geleden

Le droit humain, dit is van hun eigen site:
Werken met symbolen en rituelen
Symbolen worden gebruikt om iets tot uitdrukking te brengen dat moeilijk in woorden te vatten is. De leden in een Loge werken met symbolische vormen en begrippen die hoofdzakelijk ontleend zijn aan het bouwgilde en aan de bouwkunst. Bijvoorbeeld de graden van leerling, gezel en meester.

De symbolen hebben de vorm van werktuigen als beitel, passer en winkelhaak, elk met hun eigen betekenis. Een ruwe steen kan met behulp van deze werktuigen worden gevormd tot een zuivere kubieke steen. De kubieke steen kan geplaatst worden in het bouwwerk van de toekomst waar wij allen aan meewerken.

Vrijmetselarij is niet geheimzinnig, maar het geheim van de Vrijmetselarij wordt pas blootgegeven als mensen er oprecht en vrij voor kiezen zich aan de Orde te verbinden.
Lees deze zin heel goed. Het is niet geheimzinnig, maar het geheim wordt pas verteld als je erbij bent? Das een vorm van chantage.

x

Check Also

heerenveen

Man uit Heerenveen sterft vlak na coronavaccinatie

Al maandenlang worden we dagelijks gebombardeerd met ...

ondernemer

Vlammend betoog noodlijdende ondernemer: ‘Er moet echt iets gaan gebeuren’

Ondernemer Tommy Dieckmann is hard getroffen door ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x