Homepagina » Buitenland » Topkardinaal: Krachten achter ‘Grote Reset’ gebruiken corona om ‘moorddadige agenda’ te bevorderen
grote reset
Foto: Abraxham03 CC BY-SA 4.0

Topkardinaal: Krachten achter ‘Grote Reset’ gebruiken corona om ‘moorddadige agenda’ te bevorderen

Begin november waarschuwde een Italiaanse aartsbisschop president Donald Trump in een brief voor de aanstaande ‘Grote Reset’. Achter deze plannen schuilt volgens Carlo Maria Vigano een wereldelite die de mensheid wil onderwerpen. Ze zijn van plan middels dwangmaatregelen de vrijheden van hele bevolkingsgroepen drastisch in te perken, aldus de aartsbisschop.

“Het doel van de Grote Reset is een gezondheidsdictatuur,” schreef Vigano in zijn brief. Nu, pakweg zes weken later, heeft ook één van de machtigste katholieken in de Verenigde Staten de aanval geopend op de elite. Kardinaal Raymond Burke haalde zaterdag tijdens zijn preek uit naar ‘seculiere krachten’ die ons ‘slaven van hun goddeloze en moorddadige agenda’ willen maken.


Kwaadaardige agenda

De voormalige voorzitter van de hoogste Vaticaanse rechtbank zei over de coronacrisis: “Dan is er nog het mysterieuze Wuhan-virus waarover de massamedia ons dagelijks tegenstrijdige informatie geven. Wel is duidelijk dat het door bepaalde krachten is gebruikt – ten koste van gezinnen en de vrijheid van naties – om hun kwaadaardige agenda te bevorderen. Deze krachten vertellen ons dat wij nu onderdanen zijn van de zogenaamde ‘Grote Reset’, het ‘nieuwe normaal’, dat ons wordt opgelegd door burgers en naties te manipuleren met behulp van onwetendheid en angst.”

De hele preek is hieronder te beluisteren:

[Zero Hedge]
4.7 65 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gerard
Gerard
4 maanden geleden

Oei, weet de paus wel van hun uitlatingen? De Kerk heeft er alle baadt bij de Grote Reset. In de bijbel kon dat wel eens de Grote Verdrukking zijn. Misschien dat Pappa het Goede Boek nog eens moet bestuderen. Respect voor de kardinalen.

Christina
Christina
Reactie op  Gerard
4 maanden geleden

Inderdaad! De kardinaal zal op ‘t matje worden geroepen denk ik, want de paus is beste vriendje van de deepstate-trawanten.

Rob
Rob
Reactie op  Gerard
4 maanden geleden

Religies zijn zelf een onderdrukking van het leven zelf. Ons eigen leven is in eigen lichaam. Alles wat van buitenaf komt is ‘programmering’ om te geloven wat er gezegd wordt. Ook religies hebben veel rituelen en symboliek, het leven zelf niet want dat is niets anders dan ervaring. De grote reset is alleen het ultieme vernietigen van alles wat menselijk is. In de kerk zeggen ze dat je ‘zijn’ bloed moet drinken en ‘zijn’ vlees moet eten als je eeuwig wilt leven. Dat wordt symbolisch weergegeven in de hostie en de wijn maar dat is natuurlijk ook onderwerping aan het geloof dat uiteindelijk overal achter zit.

Daniel
Daniel
Reactie op  Rob
4 maanden geleden

Precies! Dat van het symbolisch drinken van het bloed en eten van het lichaam van Jezus doet me meer denken aan een of ander duister ritueel dat plaatsvindt binnen satanistische kringen. Ook dat grote beeld van een gekruisigde Jezus in het midden van een kerk doet me denken aan een rituele offer. Indirect lijkt het een teken naar de mensen toe om te zwijgen als men niet als Jezus wilt eindigen. Toch iets om over na te denken dit! Ook vrij denigrerend tegenover Jezus. Hoe teleurgesteld zou hij niet zijn ..

Walther
Walther
Reactie op  Daniel
4 maanden geleden

Jij begrijpt veel niet. Veel van de dingen die je zegt heb ik overdacht.

Duyfel
Duyfel
Reactie op  Walther
4 maanden geleden

Leg hem dan uit wat jouw inzichten zijn.

hans
hans
Reactie op  Duyfel
4 maanden geleden

dat vind ik ook

hans
hans
Reactie op  Walther
4 maanden geleden

zoals?

Jan
Jan
Reactie op  Daniel
4 maanden geleden

Als je hier geen verstand van hebt en de bijbel niet kent, is het verstandiger voor jezelf om zulke onzin niet te verkonigen

Duyfel
Duyfel
Reactie op  Rob
4 maanden geleden

De Abrahamistische religies wel. Die vermoorden alles wat riekt naar diversiteit. Eén god, één geschrift, één profeet/messias/zoon.
Ieder weldenkend mens weet dat met één alle ontwikkeling ophoudt. Als één niet streeft naar twee of meer ontstaat de drang naar zelfvernietiging en vernietiging van anderen. Dat zie je ook in min (Jodendom) of meerdere (Christendom, Islam) mate terug bij deze godsdiensten. Deze laatste 2 hebben honderden miljoenen doden op hun geweten. Omdat ze diversiteit dwangmatig blokkeren, dus ontwikkeling tegenhouden.
Islam wil nog steeds terug naar de 7e eeuwse woestijncultuur (Sharia).

hans
hans
Reactie op  Duyfel
4 maanden geleden

en dat vind ik niet

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Duyfel
4 maanden geleden

Islam wil net als het Atheïstische) communisme wereld heerschappij.
Dat is juist het omgekeerde van zelf vernietiging.
Beide groepen hebben meer dan 100 miljoen mensen vermoord, die andere gedachten hadden

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Rutte en Hugo zijn deel van deze moorddadige agenda !! Het is zo belangrijk om deze FakeVirus maatregelen te negeren en ons leven weer oppakken !!
WEG MET DE MONDKAPJES !!

Frank
Frank
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Zo net in de LIDL geweest. Ik was echt de enige zonder mondkap. Ik ben bang, dat de grote massa blind in de val loopt, door angst en het blind volgen van dictator Rutte en zijn criminele bende.

salvar
salvar
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

ik heb hem niet op en ben ook van plan hem op te zetten.
zou willen dat iedereen er zo over zou denken .
we moeten ons leven terugpakken anders hebben we geen leven meer.

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

#IkHebNooitMeeGedaan

Zeggen niks
Zeggen niks
Reactie op  Jeroen
4 maanden geleden

Vanmiddag bij groenteboer, natuurlijk winkeltje en een dure biologische supermarkt geweest en ben bij geeneen aangesproken of raar aangekeken zonder iets op mijn gezicht. Ik was ook de enige aanwezige in de winkels en het hele centrum was zo goed als leeg. Ik schrok ervan. Gelukkig geen rare blikken gehad, van de week wel een keer terwijl ik gewoon buiten liep: de volgende keer zal ik toch eens een blik terug geven, geloof me: die blik is erger dan die van hun.

Roberto Enrique Orquidéa
Roberto Enrique Orquidéa
4 maanden geleden

Het werd tijd, dat de de ogen van de katholieke kerk open gingen ! Nu is het ook aan de kerken van andere gezindten hun mond te openen, maar ook aan de moslims, de boedisten, de hindoes etcetera. En te strijden voor de vrijheid van iedereen ! Ook de leden van het kabinet moeten voor de spiegel gaan staan en zich afvragen of ze nog langer door willen gaan om het volk te bedriegen, te onderdrukken, hun gezondheid en hun werk af te pakken. Je moet wel GEWETENLOOS zijn, om ondanks de pijn, het verdriet van werkloos te zijn , de vele zelfmoorden tóch te willen doorgaan zichzelf te verrijken ten koste van anderen !

salvar
salvar
Reactie op  Roberto Enrique Orquidéa
4 maanden geleden

dat zit in het bloed van deze twee idioten.

André Bakker
André Bakker
Reactie op  Roberto Enrique Orquidéa
4 maanden geleden

Duidelijke een NWO. Nieuwe Wereld Orde invloed..
1wereldregering..1geloof..1 dictatuur.. bijkomend dat degene die overblijven,als zijnde slaven dmv dna veranderingen in vaccinatie (robotica)..niets meer te zeggen hebben!
Maar goed de Bijbel spreekt voldoende hierover..
https://www.bijbelgelovigen.nl/wat-is-het-merkteken-van-het-beest/

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  André Bakker
4 maanden geleden

Accord Andre, maar de ongelovige moeten al deze narigheid mee maken

Tao
Tao
Reactie op  Roberto Enrique Orquidéa
4 maanden geleden

Dit zijn uitzonderingen/rebellen: het Vaticaan ligt al in bed met Rothschild, ook op deze site te lezen.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Tao
4 maanden geleden

Ik verwacht een grote splitsing in de RK kerk. De gelovigen kunnen niet de onzinnige ideeën v/d paus accepteren, hoewel hij wel de “onschendbare ” is, die per definitie altijd gelijk heeft.

rop
rop
4 maanden geleden

Deze kardinaal heeft wel enigszins gelijk, maar vergeet niet dat deze katholieke kardinaal de kerk ,ook vele hebben gehersenspoeld met een godsbeeld en waardoor ook vele het slaaf zijn geworden naar dat beeld, en waardoor ook deze godsdienst vele oorlogen werden gevoerd, aan anders denkende, het is weer een zieltjes winnend probeersel, voor de aftakeling van deze kerk. en op deze manier weer er wat van terug te winnen.de duisteren machten waren ook altijd dicht bij deze katholieken kerk aanwezig en nog steeds spreken ze over een god of een of andere duisteren macht, terwijl ze deze op twee manieren zelf in het zadel houden, wat zal er gebeuren als er ,Eentje er van weg zal vallen, dan vervalt ook de macht van deze kerk. men kan alleen maar regeren of overheersen, als er angst is voor een god of een of andere duivel, een verzinsel wat zelf door het denken is gevormd. de kerk opent nu de aanval op deze grote reset, ze moeten wel want de kerk loopt een groot gevaar daardoor te verdwijnen, de geschiedenis laat zien dat voor anders denkende altijd een gevaar was voor de positie van de kerk,, het is allemaal een groot Pot nat, is het democratische stelsel niet uit het kerk gebeuren ontstaan, nu is het zover dat ze het moeten bestrijden, geloof ,politiek en geld waardoor ze de macht kregen, en waarschijnlijk ook door worden vernietigt.

Dirk
Dirk
4 maanden geleden

De 13 Satanische Bloedlijnen van Robin de Ruiter.

Bert
Bert
Reactie op  Dirk
4 maanden geleden

…en ‘hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges’ ook van Robin de Ruiter.

Martin
Martin
Reactie op  Bert
4 maanden geleden

En “Coronacrisis” ook van Robin de Ruiter. De eerste druk hiervan verscheen in 2009. Hierin wordt niet alleen een wereldwijde lockdown voorspeld, maar ook de beweegredenen daarvan worden uitgebreid beschreven. Zou Rutte dit boek al kennen? Of is deze kost te zwaar voor iemand van personeelszaken?

Dirk
Dirk
4 maanden geleden

Het is voorspelt en weinig nemen het serieus. Anderen weg zetten als complotdenkers en geloven dat dit niet gebeurt is weglopen en zo een eigen “veiligheid” menen te kennen creëren.

hans
hans
Reactie op  Dirk
4 maanden geleden

helemaal waar dirk ik had ook iets op papier gezet hier maar dat is nog niet gedrukt. als jij de robin ruiter man bent zitten we op 1 golflengte

Kees
Kees
4 maanden geleden

Sinds wanner geloven jullie een aartsbisschop, en geloven jullie nog steeds de Zweedse regering?

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Kees
4 maanden geleden

De Zweedse regering heeft het prima gedaan met het corona virus, de moslim import is een andere zaak

Stay Positive
Stay Positive
4 maanden geleden

Alle geloven moeten nu hetzelfde standpunt nemen. Ze willen het goddelijke zoals het nu is afnemen of vervolgens te dienen als slaven van hun.

Aardmans
Aardmans
Reactie op  Stay Positive
4 maanden geleden

Gelukkig zijn er nog Meesters in de Himalaya die in grotten mediteren en nauwelijks in contact komen met de mensen. Zij kunnen moeilijk gevaccineerd worden en zijn degenen die de mens weer op het spoor kunnen krijgen.

Casper
Casper
4 maanden geleden

Het is simpel.
Your either with us, or your with the globalists!
Verzet je, al ga je niet meer de winkel in die je graag bezocht. Als die winkel niet beseft dat ze niet een publiek domein zijn, maar toch discriminerende regels gaan handhaven, dan boycot je die winkel. Simpel! Van mij mag iedereen discussie gaan voeren met deze winkels, maar ze zijn niet geïnformeerd. Ook het winkelend publiek weet natuurlijk van niks af. Vandaag sprak ik iemand aan die bij de uittocht van de Plus, z’n handen ging wassen met die smerige drap die overal staat. Nou die man ontplofte gewoon, alsof die werd betrapt op het stelen van sinterklaas poppen. Alle retoriek kwam voorbij. Ik knipperde later nog met groot licht toen die voorbij liep. Gewoon om ‘m in de ‘spotlight’ te zetten. Toen was het helemaal menis. Het liefst stapte ik uit, en ging de agressie te lijf. Maar ik schreeuwde m nog na dat ie z’n informatie elders moest halen dan het NOS. En dat ik een prima baan had als programmeur. Mocht niet baten, helemaal gepikeerd. Want oh jeee, je zal maar een foute gedachte hebben over dit virus en dit toe moeten geven aan jezelf. Te moeilijk voor deze man. Maakt mij verder niet uit. Ik had een poging gewaagd, en ben blij dat ik zonder mondkapje gewoon mijn boodschapjes kon doen. Niemand die verder wat zei. (Plus, mag gezegd worden)

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Casper
4 maanden geleden

Je moet de discussie niet aangaan met die schapen met een geestelijke achterstand.
Dit soort staat straks vooraan in de rij om dat gif-vaccin te nemen en daarna lost het probleem zichzelf op 😉👍

Johanna
Johanna
Reactie op  Jeroen
4 maanden geleden

Ik heb familieleden die zich laten vaccineren en daar maak ik mij ontzettend zorgen over. Uiteindelijk moeten degenen die zich niet willen laten vaccineren daar ook aan geloven. ( ik dus ook). Uw opmerking vind ik zeer ongepast (ook omdat u uiteindelijk zelf aan de beurt bent.

Martin
Martin
Reactie op  Johanna
4 maanden geleden

Ik zit met hetzelfde probleem. Mijn zoon laat zich, zonder na te denken, vaccineren. Hij heeft alle vertrouwen in de wetenschap en ziet geen enkel gevaar. En zelf kom ik niet aan de beurt, omdat ik dan de confrontatie ga opzoeken en ze mij maar moeten doodschieten. Ik heb wel iets anders; geloof in de God van de Bijbel. Ik heb namelijk ook helemaal geen zin om onder een duivelse regering te leven.

salvar
salvar
4 maanden geleden

wat de kardinalen moeten doen is de paus laten vertrekken omdat hij onrechtmatig op de troon zit.
de kerk heeft er niet alle baad bij maar de paus.
je kan ook niet zeggen dat de burgers van nederigland er baad bij hebben.
nee rutte & co hebben er baad bij.

x

Check Also

schwab

Kijk: Klaus Schwab kondigde in 2016 de breinchip al aan

World Economic Forum-oprichter Klaus Schwab zei in ...

politica

Duitse politica klapt uit de school: corona is slechts voorwendsel voor Grote Reset

Een schokkend bericht uit Duitsland: er is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

80
0
We lezen graag je reactie!x