Homepagina » Buitenland » Topkardinaal: Krachten achter ‘Grote Reset’ gebruiken corona om ‘moorddadige agenda’ te bevorderen
grote reset
Foto: Abraxham03 CC BY-SA 4.0

Topkardinaal: Krachten achter ‘Grote Reset’ gebruiken corona om ‘moorddadige agenda’ te bevorderen

Begin november waarschuwde een Italiaanse aartsbisschop president Donald Trump in een brief voor de aanstaande ‘Grote Reset’. Achter deze plannen schuilt volgens Carlo Maria Vigano een wereldelite die de mensheid wil onderwerpen. Ze zijn van plan middels dwangmaatregelen de vrijheden van hele bevolkingsgroepen drastisch in te perken, aldus de aartsbisschop.

“Het doel van de Grote Reset is een gezondheidsdictatuur,” schreef Vigano in zijn brief. Nu, pakweg zes weken later, heeft ook één van de machtigste katholieken in de Verenigde Staten de aanval geopend op de elite. Kardinaal Raymond Burke haalde zaterdag tijdens zijn preek uit naar ‘seculiere krachten’ die ons ‘slaven van hun goddeloze en moorddadige agenda’ willen maken.


Kwaadaardige agenda

De voormalige voorzitter van de hoogste Vaticaanse rechtbank zei over de coronacrisis: “Dan is er nog het mysterieuze Wuhan-virus waarover de massamedia ons dagelijks tegenstrijdige informatie geven. Wel is duidelijk dat het door bepaalde krachten is gebruikt – ten koste van gezinnen en de vrijheid van naties – om hun kwaadaardige agenda te bevorderen. Deze krachten vertellen ons dat wij nu onderdanen zijn van de zogenaamde ‘Grote Reset’, het ‘nieuwe normaal’, dat ons wordt opgelegd door burgers en naties te manipuleren met behulp van onwetendheid en angst.”

De hele preek is hieronder te beluisteren:

[Zero Hedge]
4.7 69 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gerard
Gerard
10 maanden geleden

Oei, weet de paus wel van hun uitlatingen? De Kerk heeft er alle baadt bij de Grote Reset. In de bijbel kon dat wel eens de Grote Verdrukking zijn. Misschien dat Pappa het Goede Boek nog eens moet bestuderen. Respect voor de kardinalen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
10 maanden geleden

Rutte en Hugo zijn deel van deze moorddadige agenda !! Het is zo belangrijk om deze FakeVirus maatregelen te negeren en ons leven weer oppakken !!
WEG MET DE MONDKAPJES !!

Roberto Enrique Orquidéa
Roberto Enrique Orquidéa
10 maanden geleden

Het werd tijd, dat de de ogen van de katholieke kerk open gingen ! Nu is het ook aan de kerken van andere gezindten hun mond te openen, maar ook aan de moslims, de boedisten, de hindoes etcetera. En te strijden voor de vrijheid van iedereen ! Ook de leden van het kabinet moeten voor de spiegel gaan staan en zich afvragen of ze nog langer door willen gaan om het volk te bedriegen, te onderdrukken, hun gezondheid en hun werk af te pakken. Je moet wel GEWETENLOOS zijn, om ondanks de pijn, het verdriet van werkloos te zijn , de vele zelfmoorden tóch te willen doorgaan zichzelf te verrijken ten koste van anderen !

rop
rop
10 maanden geleden

Deze kardinaal heeft wel enigszins gelijk, maar vergeet niet dat deze katholieke kardinaal de kerk ,ook vele hebben gehersenspoeld met een godsbeeld en waardoor ook vele het slaaf zijn geworden naar dat beeld, en waardoor ook deze godsdienst vele oorlogen werden gevoerd, aan anders denkende, het is weer een zieltjes winnend probeersel, voor de aftakeling van deze kerk. en op deze manier weer er wat van terug te winnen.de duisteren machten waren ook altijd dicht bij deze katholieken kerk aanwezig en nog steeds spreken ze over een god of een of andere duisteren macht, terwijl ze deze op twee manieren zelf in het zadel houden, wat zal er gebeuren als er ,Eentje er van weg zal vallen, dan vervalt ook de macht van deze kerk. men kan alleen maar regeren of overheersen, als er angst is voor een god of een of andere duivel, een verzinsel wat zelf door het denken is gevormd. de kerk opent nu de aanval op deze grote reset, ze moeten wel want de kerk loopt een groot gevaar daardoor te verdwijnen, de geschiedenis laat zien dat voor anders denkende altijd een gevaar was voor de positie van de kerk,, het is allemaal een groot Pot nat, is het democratische stelsel niet uit het kerk gebeuren ontstaan, nu is het zover dat ze het moeten bestrijden, geloof ,politiek en geld waardoor ze de macht kregen, en waarschijnlijk ook door worden vernietigt.

x

Check Also

lourens

Fajah Lourens wenst geen prik: ‘Ik ben een wappie en daar ben ik trots op’

Ook actrice en schrijfster Fajah Lourens liep ...

trump

Covid-adviseur onder Trump: taakgroep misleidde president, nooit sprake geweest van ‘pandemie’

Paul E. Alexander werkte onder president Trump ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

81
0
We lezen graag je reactie!x