Natuur en Milieu

‘Gerrit Hiemstra is een verwarde man’. Jensen legt uit waarom de NOS-weerman mensen onterecht bang maakt voor klimaatverandering

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Robert Jensen reageerde onlangs met een knipoog op Twitter naar de klimaatalarmisten, zoals NOS-weerman Gerrit Hiemstra, die door Jensen ook wel Gekke Gerrit wordt genoemd.

“97 procent van alle wetenschappers is het erover eens dat hun opmerkingen over de rol van de mens met betrekking tot de opwarming van de aarde totaal uit z’n verband zijn getrokken. En dat dit nooit had moeten leiden tot hysterie, doemdenken en bangmakerij door een groep klimaatfetisjisten,” tweette hij.

NU.nl-presentator Chris Helt legde de tweet voor aan Hiemstra, die pas geleden bij hem in de auto stapte.

Bang te maken

Jensen impliceert met de tweet dat ‘jullie zelf ook wel weten dat wat jullie zeggen geen hout snijdt’, aldus Helt.

Wat Jensen zegt, klopt volgens de weerman niet. “Dit slaat gewoon echt helemaal nergens op.”

In zijn talkshow op YouTube beschuldigde Jensen hem ervan zendtijd te gebruiken om een politieke boodschap te verkondigen en tijdens het weerbericht mensen onterecht bang te maken voor klimaatverandering.

Gehypet

Hij zegt dat het allemaal heel erg gaat worden in de toekomst, maar daar is geen enkel bewijs voor, stelt Jensen, toevoegende dat dit bewijs er ook nooit gaat komen.

Als weerman stel je in de mediawereld niets voor, maar omdat klimaatverandering zo gehypet wordt door de politiek en de linkse media, is hij opeens een soort goeroe geworden, klinkt het.

Jensen voorspelt dat het over twee tot drie jaar helemaal gedaan is met de onzin over global warming. “Mark my words.”

[Jensen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peer
Peer
3 jaren geleden

Vroeger werden gestoorde figuren als Hiemstra gewoon op een gesloten afdeling opgesloten.

Ronald
Ronald
3 jaren geleden

Als tijdens de geboorte de navelstreng per ongeluk een klein beetje is afgekneld waardoor de zuurstoftoevoer naar de foetus lichtelijk is afgenomen, wordt die persoon op latere leeftijd links politiek georiënteerd.

eksegese
eksegese
3 jaren geleden

Haha, wat wetenschappers voornamelijk doen is elke dag weer een beetje meer ontdekken hoe weinig ze feitelijk weten. Precies zo is het, en toch eigenen ze zich het recht toe om de wereldbevolking doodsbang te maken en hen bergen geld uit de zak te kloppen voor aantoonbare nepoplossingen voor niet bestaande problemen.

IIS
IIS
3 jaren geleden

Waarschijnlijk is Hiemstra duidelijk ingefluisterd van bovenaf wat er van hem wordt verwacht en hij de klimaathysterie verder dient aan te zwengelen. Niet meewerken zal leiden tot ontslag en einde carrière betekenen. Dit is ook het geval met bnr’s die links moeten mee kakelen, anders evenzo einde carrière.

Daarom krijg je in de media ook altijd hetzelfde geroeptoeter uit de liegebekjes van dergelijke leeghoofdig afval, de 13 in een dozijn types, en vandaar allen zo eensgezind pro gelukzoekers en pro klimaatverandering en aggressief en vijandig richting autochtonen en klimaatsceptici.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x