Homepagina » Mens en Dier » Belangrijke schakel in pedonetwerk van Epstein spoorloos verdwenen. Waar is zijn meisjesleverancier gebleven?
Belangrijke schakel in pedonetwerk van Epstein spoorloos verdwenen. Waar is zijn meisjesleverancier gebleven?
Foto: Wikimedia Commons

Belangrijke schakel in pedonetwerk van Epstein spoorloos verdwenen. Waar is zijn meisjesleverancier gebleven?

Een baas van een modellenbureau die belangrijke informatie zou hebben over het schandaal rond Jeffrey Epstein, is spoorloos verdwenen. Hij wordt gezien als een belangrijke schakel in het pedonetwerk van de Amerikaanse multimiljonair.

De politie wil miljonair Jean-Luc Brunel (72) graag vragen stellen over de pedofiel, maar hij is nergens te bekennen.

Onder meer in Brazilië, de Verenigde Staten en Europa wordt gezocht naar de Fransman.

Leverancier

Pedofiel Epstein, die onder meer goed bevriend was met de Britse prins Andrew, stierf op 10 augustus jongstleden in zijn cel. Hij zou zelfmoord hebben gepleegd.

Thysia Huisman, een voormalig Nederlands model, zegt op haar 18e te zijn verkracht door Brunel, die een belangrijke ‘leverancier’ van jonge meisjes was van Epstein.

De verkrachting vond volgens Huisman plaats in 1991 nadat ze gedrogeerd was. Ze liet weten dat de Fransman ook veel andere meisjes heeft verkracht.

Seksnetwerk

In haar herinnering heeft ze ook Epstein een keer bij Brunel thuis gezien.

Zonder het te beseffen lijkt Huisman kennis te hebben gemaakt met een seksnetwerk dat zijn weerga niet kent.

Hecht

Bekend is inmiddels dat de banden tussen de twee hecht waren. Het schandaal rond Epstein doet de VS op zijn grondvesten schudden.

Veel grote namen hadden connecties met de pedofiel, waaronder ex-president Bill Clinton.

[Daily Mail]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Erde schreef:

  Alles wijst er op dat Epstein helemaal niet dood is en hij zijn verdwijning zorgvuldig heeft voorbereid.
  Hij heeft op zijn eiland bewijsmateriaal verdoezeld door bepaalde gangen en ruimtes vol te storten met beton. Hij heeft kort voor zijn ‘arrestatie’ zijn vliegtuig verkocht, en hij heeft zijn geld veilig gesteld zodat eventuele schuldeisers er niet bij kunnen. Daarbij kloppen er een heleboel zaken rond zijn ‘dood’ niet. De opgeheven suiside watch werd kort voor zijn ‘dood’ opgeheven. De camera’s stonden toevallig uit in een van de strengst bewaakte gevangenissen. O.a. El Chapo zit daar gevangen. Zijn celmaat kwam onverwacht vrij waardoor hij alleen in de cel zat. En er werd vergeten hem om het half uur te controleren, wat standaard is in zo’n sterng bewaakte gevangenis.
  Er bestaan ook vermoedens dat de gearresteerde man niet Epstein was maar een dubbelganger. En dat is geen vreemde gedachte gezien er meerdere groten der aarde gebruik maken van dubbelgangers. Zie Saddam Hussein en Hillary Clinton bijvoorbeeld. Ook de foto’s van het lijk waren van een andere persoon, en de foto’s waren niet genomen in een ziekenhuis, maar in een oefenruimte van een brandweer kazerne.
  Wie geloofd dat hij dood is laat zich gigantisch om de tuin leiden want alle aanwijzingen rond zijn dood en de handelingen van Epstein spreken dat tegen.
  Niets is wat het lijkt. Epstein leeft en hij lacht ons allemaal uit.

  45 likes
  • deze schreef:

   Erde, goed gezien en mooie uiteenzetting, denk ook dat er een ” dubbelganger ” qua lijk is geweest ( maar tegenwoordig worden menselijke gezichten helemaal omgebouwd met die stomme apps..dus,, alles is mogelijk!)
   Voorts leek het LIJK een beetje erg veel op antoine bourdain, de meester kok van 24Kitchten, die n.a.w. wel echt is vermoordt i.p.v. zelfdoding, daar hij erg veel goede, politieke docu maakte in landen waar de overheid niet blij mee was.. ( zijn vriendin werkzaam bij avaaz..tja.. hoe wil je het zien he)

   17 likes
 • Erde schreef:

  Jean-Luc Brunel, Ghislaine Maxwell en Jeffrey Epstein vermaken zich op dit moment kostelijk op het landgoed van prind Andrew met caviaar en heerlijke Cristal Brut Champagne en in de kerkers het nodige vertier.

  20 likes
  • IIS schreef:

   @Erde

   Epstein scheen nog te leven en is in het ziekenhuis overleden. Als ik de foto zie (geen video) van de brandcar met Epstein erop dan vraag ik me af waarom hij geen zuurstofmasker op heeft en niemand bezig is met reanimatie en dan opeens wel. Iedere seconde telt in zo’n situatie en is constant beademen van levensbelang.

   Epstein is niet dood. En het chanteren van hooggeplaatsten die zich hebben vergrepen op Little St. James Island aan kinderen/babys, daar zou deze hele zaak op gefocust moeten zijn. Epstein is feitelijk bijzaak.

   12 likes
  • Willie schreef:

   Niet denkbeeldig. Deze zeer sluwe figuren hebben heel veel uitwijkmogelijkheden.

   11 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Samen met Deep Frizo en kornuiten !

   11 likes
 • Klaassen schreef:

  Het wazige ,,nieuws, omtrent de dood (?) van Epstein en het onmogelijke ervan ,in de best bewaakte cel in Amerika..de foute foto van z’n lijk ,en het uitblijven van wat er echt is gebeurt ,is juist bewust gedaan als een vorm van intimidatie naar de hele wereld van de criminele deep-state : wij doen wat wij willen/waar wij willen /en hoe ,om het volk wat zich er in verdiept een machteloos gevoel te geven. wat wij ook ondernemen tegen het kwaad ,niks helpt/ze komen overal mee weg ,wij zijn machteloos.
  zijn cel was geheel ontworpen zodat je jezelf niets aan kon doen, een soort isoleer-cel : 3 meter hoog rond plafond/waar niets aan bevestigd kan worden/papieren lakens / papieren kleding/ nergens scherpe hoeken in de cel/ een bed vast aan de betonnen muur /24 uurs camera,s in de cel / extreem dik tapijt op de vloer en aan de muur /en hij wurgt zichzelf… oh nee er was geschreeuw gehoord ,vermoord ? door wie ? 2 man lopen naar binnen /buitendeur was open zeker ? gaan door 3 deuren die met slot afgesloten waren /doen de cel deur open, wurgen hem en wandelen weer naar buiten ? onmogelijk !! wat dan wel ?…………..

  11 likes
  • Erde schreef:

   Wie weet heeft Epstein nog nooit een cel van binnen gezien. Iedereen kan beweren wat ie wil, maar ik vraag dan om harde bewijzen omdat in zo’n psyop niemand te vertrouwen is.

   4 likes
 • Kalki schreef:

  Al deze vele schandalen rond internationale pedo-netwerken zijn jaren geleden al aangekondigd door de Cobra-Event-websites(google; voor dit en nog veel meer!).

  9 likes
  • Willie schreef:

   Ja, dat is zo, heb ik ook gelezen. Maar ik weet niet meer of Cobra ook heeft aangekondigd dat die onmensen aangeklaagd en gestraft gaan worden, want dat is voor mij nog steeds de vraag.

   5 likes
 • Margie schreef:

  Of…ondergronds in Antarctica Bas

  6 likes
  • Elise schreef:

   Dat denk ik al jaren. Ondergrondse steden: waar dienen die voor? Voor het gespuis der aarde? In hoeverre heeft het verhaal in de bijbel hier mee te maken. De hel.(geen licht).
   Doet me denken aan de slangengrotten in India. Het is een toeristen attractie. Het verhaal wat er bij hoort: Die grotten dienden lang geleden als schuilplaats voor elite bij een grote ramp. Die soort mensen werden slangen genoemd.
   Misschien doen ze daar ook wel aan gezichtscorrectie. Kan ie daarna gewoon weer hier rond lopen.
   Filmjes over ondergrondse steden: bekijk Jesse Ventura(1 van zijn eerste filmpjes).
   Niks is meer wat het lijkt.

   8 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Epstein is inderdaan niet dood. Zit waarsxhijnlijk met zijn pedo vriendjes op een eschermd warm eiland.

  11 likes
 • Denker schreef:

  Epstein is zeker dood (zelfmoord ) lijkt mij niet dat hij het zelf gedaan heeft, Er zijn teveel grote namen bij dit verhaal betrokken. Epstein was een jood en er zijn heel wat mensen gechanteerd door deze praktijken. Epstein is niet langer nodig de betrokkenen kruipen immers al door het stof., maar zoals een ieder die te veel informatie heeft zodra dit andere kan belasten ben je gezien. Als Epstein nog zou leven zou hij doorgaan met zijn praktijken, en elk slachtoffer moet daarbij uit de weg worden geruimd anders loopt hij alsnog een keer tegen de lamp.Er zijn er genoeg die er baat bij hebben dat Epstein voorgoed zwijgzaam zal zijn.

  3 likes
  • Erde schreef:

   Ik denk dat door Epsteins verdwijning en daardoor de dreigende openbaarmaking van de namen van betrokkenen, de betrokkenen nog banger zullen zijn en daardoor nog beter zullen luisteren naar hun meesters. Iedereen heeft er nu baat bij zijn mond te houden en de fabel in stand te houden. En niemand zal hun meesters in de toekomst een poot dwars durven te zetten. Hiermee is het werk van Epstein nog niet voltooid, maar is het eerder als een kers op de taart. Door hem hebben zij nu alle hoogwaardigheidsbekleders en de groten der aarde in de tang. Koningshuizen, presidenten, bankiers, in de media en in hollywood, overal en iedereen moet zij vrezen. Epstein en ghislaine zijn een Mossad operatie. En zij zijn de uitvoerders van de meesters van onze meesters. Supermachtig en onaantastbaar.

   4 likes
  • Straalmans schreef:

   Als je echt wil weten of Epstein dood is of niet, moet je de komende jaren zijn klanten (Clintons, Andrew etc) intensief volgen. Welke reizen maken ze? Waar naar toe? Doen ze een bepaalde (verdachte) plaats vaak aan? Zo ja, dan is daar de plek om te onderzoeken of Epstein & Co daar voor de seksslavinnen zorgen of dat inmiddels iemand anders dat doet.

   3 likes
 • Straalmans schreef:

  Jack the Ripper leeft nog steeds en wordt van tijd tot tijd losgelaten door prins Endroews.

  3 likes
 • x

  Check Also

  documenten

  Documenten over Epstein en Maxwell openbaar: dit zijn de hoogtepunten

  Er zijn tientallen documenten openbaar gemaakt over ...

  sky news

  Sky News doet wat NOS nalaat: berichten over recordkou in Nederland

  Ook in het buitenland beginnen ze te ...

  >