Mens en Dier

Belangrijke schakel in pedonetwerk van Epstein spoorloos verdwenen. Waar is zijn meisjesleverancier gebleven?

Help ons door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een baas van een modellenbureau die belangrijke informatie zou hebben over het schandaal rond Jeffrey Epstein, is spoorloos verdwenen. Hij wordt gezien als een belangrijke schakel in het pedonetwerk van de Amerikaanse multimiljonair.

De politie wil miljonair Jean-Luc Brunel (72) graag vragen stellen over de pedofiel, maar hij is nergens te bekennen.

Onder meer in Brazilië, de Verenigde Staten en Europa wordt gezocht naar de Fransman.

Leverancier

Pedofiel Epstein, die onder meer goed bevriend was met de Britse prins Andrew, stierf op 10 augustus jongstleden in zijn cel. Hij zou zelfmoord hebben gepleegd.

Thysia Huisman, een voormalig Nederlands model, zegt op haar 18e te zijn verkracht door Brunel, die een belangrijke ‘leverancier’ van jonge meisjes was van Epstein.

De verkrachting vond volgens Huisman plaats in 1991 nadat ze gedrogeerd was. Ze liet weten dat de Fransman ook veel andere meisjes heeft verkracht.

Seksnetwerk

In haar herinnering heeft ze ook Epstein een keer bij Brunel thuis gezien.

Zonder het te beseffen lijkt Huisman kennis te hebben gemaakt met een seksnetwerk dat zijn weerga niet kent.

Hecht

Bekend is inmiddels dat de banden tussen de twee hecht waren. Het schandaal rond Epstein doet de VS op zijn grondvesten schudden.

Veel grote namen hadden connecties met de pedofiel, waaronder ex-president Bill Clinton.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Erde
Erde
2 jaren geleden

Jean-Luc Brunel, Ghislaine Maxwell en Jeffrey Epstein vermaken zich op dit moment kostelijk op het landgoed van prind Andrew met caviaar en heerlijke Cristal Brut Champagne en in de kerkers het nodige vertier.

Kalki
Kalki
2 jaren geleden

Al deze vele schandalen rond internationale pedo-netwerken zijn jaren geleden al aangekondigd door de Cobra-Event-websites(google; voor dit en nog veel meer!).

Erde
Erde
2 jaren geleden

Alles wijst er op dat Epstein helemaal niet dood is en hij zijn verdwijning zorgvuldig heeft voorbereid.
Hij heeft op zijn eiland bewijsmateriaal verdoezeld door bepaalde gangen en ruimtes vol te storten met beton. Hij heeft kort voor zijn ‘arrestatie’ zijn vliegtuig verkocht, en hij heeft zijn geld veilig gesteld zodat eventuele schuldeisers er niet bij kunnen. Daarbij kloppen er een heleboel zaken rond zijn ‘dood’ niet. De opgeheven suiside watch werd kort voor zijn ‘dood’ opgeheven. De camera’s stonden toevallig uit in een van de strengst bewaakte gevangenissen. O.a. El Chapo zit daar gevangen. Zijn celmaat kwam onverwacht vrij waardoor hij alleen in de cel zat. En er werd vergeten hem om het half uur te controleren, wat standaard is in zo’n sterng bewaakte gevangenis.
Er bestaan ook vermoedens dat de gearresteerde man niet Epstein was maar een dubbelganger. En dat is geen vreemde gedachte gezien er meerdere groten der aarde gebruik maken van dubbelgangers. Zie Saddam Hussein en Hillary Clinton bijvoorbeeld. Ook de foto’s van het lijk waren van een andere persoon, en de foto’s waren niet genomen in een ziekenhuis, maar in een oefenruimte van een brandweer kazerne.
Wie geloofd dat hij dood is laat zich gigantisch om de tuin leiden want alle aanwijzingen rond zijn dood en de handelingen van Epstein spreken dat tegen.
Niets is wat het lijkt. Epstein leeft en hij lacht ons allemaal uit.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 jaren geleden

Epstein is inderdaan niet dood. Zit waarsxhijnlijk met zijn pedo vriendjes op een eschermd warm eiland.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x