UFO

Onderzoek naar ‘verborgen buitenaardse basis’ na UFO-waarneming boven Hawaï

Help mee door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na de waarneming van een ‘vliegende schotel’ boven een berg in Waikane in Hawaï, wordt door sommigen geclaimd dat aliens een geheime basis op aarde hebben, schrijft Tech Times.

Een foto van het onbekende object wordt momenteel bestudeerd door paranormale onderzoekers en het Mutual UFO Network (MUFON).

De foto is op 23 oktober jongstleden gemaakt door een anonieme fotograaf. Die dacht in eerste instantie dat er iets op zijn lens zat, maar werd er al snel zeker van dat hij een UFO had gespot.

Rugbybal

De man verklaarde dat hij altijd sceptisch is geweest over dit soort verschijnselen, maar dat hij door deze ervaring van gedachten is veranderd.

“Ik geloof niet echt in stereotiepe UFO’s, maar hier schrok ik toch wel van,” legde hij uit. “Het ongeïdentificeerde object dat ik zag had de vorm van een schijf, een rugbybal, en was geel/oranje van kleur.”

Nadat hij een aantal foto’s van de bergen had gemaakt, verscheen plotseling het vreemde object, ‘dat mogelijk een UFO is’.

Landingsplaats

Volgens sommigen ligt er een buitenaardse basis verscholen in de bergen in Hawaï. Zij zeggen dat de aliens bergen uitkiezen zodat ze zich beter kunnen verstoppen voor de mensen.

De soevereine groep Lawful Hawaiian Government heeft zelfs een landingsplaats gemaakt voor UFO’s, schreef de Wall Street Journal.

De groep, die ook een centrum voor bezoekers uit de ruimte heeft opgericht, wil werken aan een vreedzame relatie tussen mensen en aliens.

[Tech Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mario
mario
6 jaren geleden

we komen nooit geen draad verder.

Rose
Rose
6 jaren geleden

Ohhhh terrorisme is een beetje uitgewerkt en nu gaan ze kijken of we misschien bang zijn van buitenaardse wezens. Wel de wereld kan niet nog meer sh*t worden dan het nu al is dus laat maar komen die mannekes

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Wie gaat er mee naar Hawaï

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

3
0
We lezen graag je reactie!x