Buitenland

John Cleese verlaat Groot-Brittannië vanwege leugenachtige nepnieuwsmedia. Bekijk dit interview

Help mee door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Komiek John Cleese, bekend van Monty Python, gaat deze herfst verhuizen naar de Caraïben. Hij heeft het namelijk helemaal gehad met de Britse media.

Het zijn vooral ‘de leugens en de trivialiteiten’ van de Britse kranten die hem storen, zo zei hij in het BBC-programma Newsnight.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Na het afluisterschandaal bij News of the World werd een onderzoek ingesteld naar de persstandaarden, maar dat werd stopgezet door de regering. Teleurstellend, aldus Cleese.

Minst betrouwbaar

“Ik dacht bij mezelf: ik geef het op en ga het ergens anders proberen,” zei hij.

In het programma haalde hij ook een Europese studie aan, waaruit blijkt dat de Britse pers het minst betrouwbaar is van alle Europese landen.

Verschrikkelijk

Ook het niveau van het debat rond de Brexit noemde hij ‘verschrikkelijk’. “Rechts verkondigde leugens en links probeerde angst te zaaien,” zei hij in Newsnight.

Cleese verhuist naar Nevis, een eiland in de Caraïbische Zee met zo’n 12.000 inwoners waar de Britse Queen nog steeds het officiële staatshoofd is.

Bekijk het hele interview hieronder:

Foto: Near cosmos Wikimedia Commons

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
RayOfLight
RayOfLight
5 jaren geleden

EnglandEngland

England is al lang niet meer het england uit de jaren 80 en het is maar een kwestie van tijd voordat de humor van john cleese niet meer gewaardeerd wordt. John Cleese is op en top british en dit is iets dat de krachten die nu blijkbaar de touwtjes in handen hebben niet waarderen. Ja zelfs de engelse flag is een probleem!

Het altijd een slecht teken als komieken het land verlaten. En het behoeft geen betoog dat de situatie in England heel explosief is m.b.t. tot de verandering die England ondergaat.
Desalniettemin speelt de Britse media mooi weer en lijkt het alsof ze of gecontroleerd worden of gewoonweg opgegeven hebben om betrouwbare journalistiek te produceren.Een voorbeeld

Probleem1dimensionaal.

Met dit bedoel ik ONDER ANDERE op de tommy robinson zaak. Maar ook lauren southern en natuurlijk in dit verband niet te vergeten de count dankula zaak. Het is heel makkelijk in england om iemand op te pakken dat duurt 4 uur (Brexit 4 jaar) , en alles wat nodig is is om mensen rechtsradicaal te bestempelen. De media maakt immers al jaren van elk feit dat niet in hun agenda past een 1dimensionaal rechtslinks probleem.

SJWlogic : Basil=hitlergroet=racist ?

De associatie met Basil en hitlergroet in fawlty towers is hier wel op z’n plaats. Als je dan nog bedenkt dat heel veel van zijn humor anno 2018 ‘verkeerd’ kan worden opgevat is het niet anders dan logisch dat John Cleese de bui al ziet aankomen. Geloof me het is alleen maar een kwestie van tijd voordat deze man door de ‘sjw dronen’ als rechts radicaal bestempelt word iedere grap wordt immers serieus opgevat.

math
math
5 jaren geleden

Maar nog altijd onder moeders paraplu.

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Lol, deze linkse grapjas verlaat Engeland, omdat de media zo vervelend zijn geworden, maar geen leugens door de strot douwen van de witte slaven, tenminste dat begreep ik van de tegenstribbelende blonde media prostituee, die Cleese een slinkse correctie geeft en hij braaf knikt…Oppassen natuurlijk voor Cleese dat hij hier niet verder zijn eigen linkse stinknest bevuild en als afvallige genadeloos wordt afgemaakt.

Het uitgemolken en “iedereen welkom in ons land” type, linkse, lulhond Cleese is zelfs hierbi gedwongenj één kant op te gaan die de media landverraders wensen.

Eigenlijk is dit een links tegen links interview en maakt Cleese duidelijk dat hij het nazi, zio linkse zinkende schip gaat verlaten nu het water de Engelsen tot aan de lippen staat….. Dit zijn precies de smeerlappen, de acteurs en bekenden van film, tv en toneel die de boel over jaren hebben verneukt en verraden en het land (net als NL) hebben vol laten stromen en weg hebben gegeven aan middeleeuwse denkers, doeners, culturen en religies, met als doel de autochtone bevolking te slopen en de rest te onderdrukken en monddood te maken in eigen land.

Louise
Louise
5 jaren geleden

Bekijk het maar met humor, ben benieuwd wanneer hij beroofd wordt of ingebroken …..
Wie gaat er nou in de zwart geld/ drugs Caribische eilanden wonen over corruptie gesproken …….
Een beetje Vila heeft een hek om z’n huis met beveiliging ………
Geweldig een luxe gevangenis……

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x