Buitenaards

‘Buitenaardse beschavingen gebruiken zon als sterrenpoort’

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er worden steeds vaker vreemde objecten waargenomen bij de zon. Is er een verband tussen de objecten en het zonnemaximum?

De mysterieuze objecten zijn door diverse telescopen vastgelegd. Het lijkt niet te gaan om artefacten, beeldelementen die oorspronkelijk niet in de foto’s aanwezig waren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Op 28 december 2010 legde ruimteschip Stereo-A een object vast bij de zon dat er leek op te laden. Het volgde een nog onbekende omloopbaan. Op 6 januari 2011 legde Stereo-B een onbekend object vast boven de zon. Een uitbarsting op het zonneoppervlak leek het object niet te beïnvloeden. Door de positie ten opzichte van de zon veranderde het object van vorm.

Op 14 maart 2011 werd opnieuw een vreemd object vastgelegd door Stereo-B. Het object bewoog in de richting van de zon en verdween er vervolgens in, alsof het onze ster letterlijk gebruikte als sterrenpoort. Eind 2011 werd door het zonneobservatorium SOHO een cirkelvormig object gezien bij de zon.


26 april 2012: Vreemd object vastgelegd door zonneobservatorium SOHO – Livescience

Volgens sommige waarnemers lijken de UFO’s ‘te bewegen omdat ze op de foto’s veranderen van positie’. Als het planetoïden of kometen waren geweest, zouden ze zijn aangetrokken door het zwaartekrachtveld van de zon, aldus de waarnemers.


12 maart 2012: Schaduwachtig object gezien door het Solar Dynamics Observatory (SDO) – TechNewsDaily

Dr. Joe Gurman van de Stereo-missie zei dat de enorme UFO’s bij de zon compressieartefacten zijn die worden veroorzaakt door niet-verliesvrije compressie. Door een compressiemechanisme treden deze artefacten vaak op in patronen van 8×8 pixels. Deze uitleg stemde de critici niet tevreden.


3 mei 2012: Groot rechthoekig object gefotografeerd bij het zonneoppervlak – News.com.au

Onderzoeksdirecteur van het Hawaii Institute for Unified Physics (HIUP) Nassim Haramein heeft een meer kwantummechanische verklaring voor het fenomeen. Volgens Haramein zijn de UFO’s in werkelijkheid gigantische buitenaardse of interdimensionale ruimteschepen die de zon gebruiken als een singulariteit zoals in het centrum van een zwart gat of sterrenpoort, om toegang te krijgen tot ons zonnestelsel.

Uit de data van zonnekijker Stereo blijkt dat buitenaardse beschavingen, die ervoor kiezen om met schepen ter grootte van een planeet te reizen, ons zonnestelsel binnenkomen via een sterrenpoort op de zon, aldus Haramein.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

Eindelijk een klein beetje openheid naar buiten.want de tijd dringt,Nu moet de totale waarheid zo snel mogelijk op tafel komen.Dan zal de schokgolf voor velen minder hard aankomen. De zon en de aarde worden allebei gebruikt om naar andere universum,s te reizen.Maar ja Pietje ziet ze vliegen .Maar dan wel letterlijk.en krijgt wat hij ziet vliegen zelfs met zijn mobieltje op foto.s

Lampje
Lampje
10 jaren geleden

Ik geloof echt niet dat dit een ruimteschip is. Foxnews kennende.Een gefilmt natuurverschijnsel komt eerder.

nans.
nans.
10 jaren geleden

lieve niburu.
als je snachts n uitreding hebt maakt niet uit waar naar toe ,je bent astraal dan voel je geen kou nog warmte je bent gewoon ,de zon is ook n planeet, je verbrand je heus niet ,ook e.t.s zijn met schip astraal daarom dus voor hun ook heel normaal. ?

Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

Het lijken me gewoon natuurverschijnsels. Vooral die ene met die slurf eraan. Ziet eruit als een tornado.

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x