Homepagina » Buitenland » Nederland geeft miljoenen aan terroristen. Lees hier hoe dit in godsnaam mogelijk is
Nederland geeft miljoenen aan terroristen. Lees hier hoe dit is godsnaam mogelijk is

Nederland geeft miljoenen aan terroristen. Lees hier hoe dit in godsnaam mogelijk is

De westerse media doen hard hun best om het volk ervan te overtuigen dat de door het Westen gefinancierde terroristen die tegen de Syrische overheid strijden vrijheidsstrijders en belangeloze activisten zijn.

Er blijven echter onthullingen naar buiten komen die de ware aard van groepen als de Witte Helmen laten zien.

Keer op keer blijkt dat de Witte Helmen niets meer zijn dan een tak van Al Qaida en al-Nusra. Zo bleek eerder dat ze in hetzelfde gebouw als terroristen verbleven en hun steun uitspraken voor al-Nusra.

Boodschap van dank

Nu is er een video opgedoken waarin de leider van Tahrir al-Sham (Al Qaida in Syrië), Abu Jaber, de Witte Helmen prijst als de ‘verborgen soldaten van de revolutie’.

In het filmpje, dat momenteel rondgaat op sociale media, bedankt hij hen voor hun werk.

“Ten tweede, een boodschap van dank aan de verborgen soldaten van onze revolutie,” zei Jaber. “Bovenaan de lijst staan de ouders van de martelaars en de mannen van de Witte Helmen.”

Propagandatak

Als de Witte Helmen echt zo neutraal zijn, waarom ziet Tahrir al-Sham hen dan als helden van de revolutie? Het antwoord is simpel.

De Witte Helmen zijn niets meer dan een propagandatak van Al Qaida zelf, gefinancierd door westerse overheden en ngo’s om het westerse volk te misleiden met schokkende filmpjes.

Meer geld

Onlangs werd bekend dat de Witte Helmen, die pas geleden nog de alternatieve Nobelprijs kregen, meer geld ontvangen van de Nederlandse overheid.

Nederland trekt voor de organisatie drie miljoen euro extra uit. Eerder ontvingen de Witte Helmen al vier miljoen euro steun van de Nederlandse regering.

In onderstaand filmpje roemt de Al Qaida-leider de Witte Helmen als ‘verborgen soldaten van de revolutie’:

[Activist Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Wim schreef:

  Ja PvdA natuurlijk. Moslims zijn ook socialisten.

  4 likes
  • Mikkie schreef:

   Wil iedereen dit bericht naar zo veel mogelijk kranten sturen? AUB?

   7 likes
   • Derek schreef:

    Die plaatsen het toch niet………word gewoon weer begraven bij de rest van de waarheden. Er moeten andere dingen geburen maar wat weet ik niet. Positief denken en dat soort flauwekul gaat ook niet helpen, probeer het al jaren maar het word steeds erger in de wereld. Ik ben bang dat een coupe plegen de enigste reddingsmiddel is en dat over heel Europa. Maar ook dat gaat niet gebeuren, de weg van het opruimen van de mens is een kraan dat steeds harder gaat lopen!

    5 likes
    • Jeff schreef:

     De coup is al gepleegd Derek, maar door verkeerde lui. Die zal altijd door verkeerde mensen worden gepleegd, simpelweg omdat het ten alle tijden leidt tot macht. Geef de macht aan jouw of mij en we maken er ook een zooitje van, al denken we het nog zo goed voor te hebben.

     0 likes
     • Derek schreef:

      Yes ik weet het maar ik heb het er ook niet over dat de verkeerde mensen de coupe plegen. Of dacht jij dat ik dat bedoelden, denk het niet toch?

      Power to the people

      0 likes
  • Jeff schreef:

   Tja, het is al jaren aan de gang. Kijk naar de ontwikkelingshulp; het grootste gedeelte verdwijnt dan rechtstreeks in de zak van 1 of ander regime. Mooiste is, ze weten het wel, maar zeggen doodleuk dat ze dan aan hun verplichtingen hebben voldaan. Intussen zuigen ze hier bijv. de eigen mensen uit, door een prijskaartje aan iedereen te hangen…. jij verdient zo veel, dus jij gaat dat dokken en jij zoveel, dus jij gaat dat dokken. Mensen worden hier ziek en kunnen niet eens meer een normaal huis krijgen. Intussen regelen we alles voor een bouterse of 1 van die andere chique t-lijers. En het dan gek vinden dat een meneer wilders een podium krijgt. De wereld op z’n kop vraagt om mafkezen.

   11 likes
 • Bataaf schreef:

  En ondertussen telt Nederland plus minus 60.000 dak en thuislozen…

  12 likes
 • janssen schreef:

  Onze revolutie, rot op man. Destabiliseren en met behulp van een ” socialistische ” ambtenaar of Christelijk figuur en via afgedwongen medelijden geld los krijgen van onze bevolking !

  2 likes
 • Benhur schreef:

  Voor iedereen heeft de Nederlandse regering begrip gevoel en geld. Behalve voor zijn eigen volk. Wij zijn onderhand het meest gediscrimineerde slavenvolk van deze planeet. Goed betaald maar weinig te besteden. Waar zijn onze regeringsmensen eigenlijk zo bang voor, en vooral voor wie? Altijd zitten er agressors achter dwangmatig handelen van mensen, en zeker als men zijn medemens pijn doet. Hoe komen we onder dat juk uit van meeloop potloden.

  2 likes
 • Elise49 schreef:

  Het is heel simpel: we trekken allemaal tegelijkertijd de stekker eruit.(uit de pc/mobiel). Probleem is echter: verslaving/durf om alles op te geven/zendmasten,satellieten/noodenergie moeten dan ook weg. Daarnaast heb je nog met macht te maken(beveiliging/leger/politie).
  Een “oorlog”/nep Alien invasie in de lucht.(ruimt satellieten op) Gaat gebeuren: vraag is alleen, wanneer en wie.
  Het feit dat buurten/wijken/bos voedsel plantsoenen aanleggen etc. zelf voedsel mogen kweken zegt eigenlijk al genoeg. Wat eerst ten strengste verboden was/zelf iets kweken in de achtertuin mag sinds enkele tientallen jaren weer wel. Das raar. Rampoefeningen met watervoorziening ook.
  Er gaat hoe dan ook een keer echt iets gebeuren. Je kunt je beter druk maken in je eigen omgeving. Voorbereidingen treffen/elkaar helpen. Leren hoe je primitief kunt leven. Met alle kleurtjes verbinden, want we gaan uiteindelijk met hetzelfde dealen. Tip: Die AH moestuintjes kunnen nog goed van pas komen. De oorlogen/ruzies zijn hegeliaanse manieren. Probleem/verdelingen onder mensen zelf creëren/chaos/oplossingen. Ondertussen zijn er wel een hoop mensen gesneuveld en zo willen ze nog meer mensen opruimen tot 500 miljoen. Dus elk leven telt/moeten we behouden. Er is een strijd gaande tegen al het levende. En van mij mag de stekker er vandaag nog uit ivm straling.

  2 likes
 • x

  Check Also

  nederland

  Hittegolven in Nederland: KNMI heeft heel wat uit te leggen

  Nog nooit hebben we in Nederland zeven ...

  lange frans

  Lange Frans bijt zich vast in zaak Demmink: ‘Wie zijn deze boezemvrienden van onze premier?’

  Hiphopartiest Lange Frans vraagt in een twintigtal ...

  >