Buitenland

Nederland geeft miljoenen aan terroristen. Lees hier hoe dit in godsnaam mogelijk is

Help ons door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De westerse media doen hard hun best om het volk ervan te overtuigen dat de door het Westen gefinancierde terroristen die tegen de Syrische overheid strijden vrijheidsstrijders en belangeloze activisten zijn.

Er blijven echter onthullingen naar buiten komen die de ware aard van groepen als de Witte Helmen laten zien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Keer op keer blijkt dat de Witte Helmen niets meer zijn dan een tak van Al Qaida en al-Nusra. Zo bleek eerder dat ze in hetzelfde gebouw als terroristen verbleven en hun steun uitspraken voor al-Nusra.

Boodschap van dank

Nu is er een video opgedoken waarin de leider van Tahrir al-Sham (Al Qaida in Syrië), Abu Jaber, de Witte Helmen prijst als de ‘verborgen soldaten van de revolutie’.

In het filmpje, dat momenteel rondgaat op sociale media, bedankt hij hen voor hun werk.

“Ten tweede, een boodschap van dank aan de verborgen soldaten van onze revolutie,” zei Jaber. “Bovenaan de lijst staan de ouders van de martelaars en de mannen van de Witte Helmen.”

Propagandatak

Als de Witte Helmen echt zo neutraal zijn, waarom ziet Tahrir al-Sham hen dan als helden van de revolutie? Het antwoord is simpel.

De Witte Helmen zijn niets meer dan een propagandatak van Al Qaida zelf, gefinancierd door westerse overheden en ngo’s om het westerse volk te misleiden met schokkende filmpjes.

Meer geld

Onlangs werd bekend dat de Witte Helmen, die pas geleden nog de alternatieve Nobelprijs kregen, meer geld ontvangen van de Nederlandse overheid.

Nederland trekt voor de organisatie drie miljoen euro extra uit. Eerder ontvingen de Witte Helmen al vier miljoen euro steun van de Nederlandse regering.

In onderstaand filmpje roemt de Al Qaida-leider de Witte Helmen als ‘verborgen soldaten van de revolutie’:

[Activist Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
6 jaren geleden

Ja PvdA natuurlijk. Moslims zijn ook socialisten.

Bataaf
Bataaf
6 jaren geleden

En ondertussen telt Nederland plus minus 60.000 dak en thuislozen…

janssen
janssen
6 jaren geleden

Onze revolutie, rot op man. Destabiliseren en met behulp van een ” socialistische ” ambtenaar of Christelijk figuur en via afgedwongen medelijden geld los krijgen van onze bevolking !

Benhur
Benhur
6 jaren geleden

Voor iedereen heeft de Nederlandse regering begrip gevoel en geld. Behalve voor zijn eigen volk. Wij zijn onderhand het meest gediscrimineerde slavenvolk van deze planeet. Goed betaald maar weinig te besteden. Waar zijn onze regeringsmensen eigenlijk zo bang voor, en vooral voor wie? Altijd zitten er agressors achter dwangmatig handelen van mensen, en zeker als men zijn medemens pijn doet. Hoe komen we onder dat juk uit van meeloop potloden.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x