Graancirkels

Buitenaardse hint in graancirkelformatie

Help ons door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op woensdag verscheen een vreemde en opmerkelijke graanformatie op een akker in Cherhill in het Britse graafschap Wiltshire.

Een deel van de boodschap lijkt te verwijzen naar de maancyclus van 28 dagen. Er zijn in totaal zeven maal vier cirkels zichtbaar boven het hoofd van de ruimtebroeder.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ongeacht de authenticiteit van de formatie zijn er een aantal zaken die eruit springen. De ontspannen houding. Het verband met de ontwikkeling van het chakra-systeem van zowel de mens als het universum. Zeven chakra’s gaan elk door vier specifieke fasen van ontwikkeling ten tijde van het verlichtingsproces.

Voorts is er de resterende context. Als dit een boodschap van onze broeders uit de ruimte is, wat weten ze dan? Het is duidelijk welke boodschap ze proberen over te brengen, maar waarom benadrukken ze dit aspect van het menselijke gedrag?

Dienen we de omschreven stappen te nemen? En is het de bedoeling dat we er de komende 28 dagen mee doorgaan? Zeggen ze: “Start nu en ga er de gehele aankomende maand mee door” of “we hebben jullie toekomst gezien en de komende 28 dagen zullen zo intens zijn dat we jullie adviseren nu gelijk te beginnen”?

Kunnen we ons de komende drie weken opmaken voor meer eigenaardigheden en onbekende zaken uit de ruimte? Dit zou overeenkomen met de Web Bot voorspellingen. Of is het een boodschap van de buitenaardse bezoekers aan de gevestigde orde: “Jullie systeem zakt in elkaar, tot over 28 dagen”.

Bron: Halfpasthuman.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x