
Op woensdag verscheen een vreemde en opmerkelijke graanformatie op een akker in Cherhill in het Britse graafschap Wiltshire.
Een deel van de boodschap lijkt te verwijzen naar de maancyclus van 28 dagen. Er zijn in totaal zeven maal vier cirkels zichtbaar boven het hoofd van de ruimtebroeder.
Ongeacht de authenticiteit van de formatie zijn er een aantal zaken die eruit springen. De ontspannen houding. Het verband met de ontwikkeling van het chakra-systeem van zowel de mens als het universum. Zeven chakra’s gaan elk door vier specifieke fasen van ontwikkeling ten tijde van het verlichtingsproces.
Voorts is er de resterende context. Als dit een boodschap van onze broeders uit de ruimte is, wat weten ze dan? Het is duidelijk welke boodschap ze proberen over te brengen, maar waarom benadrukken ze dit aspect van het menselijke gedrag?
Dienen we de omschreven stappen te nemen? En is het de bedoeling dat we er de komende 28 dagen mee doorgaan? Zeggen ze: “Start nu en ga er de gehele aankomende maand mee door” of “we hebben jullie toekomst gezien en de komende 28 dagen zullen zo intens zijn dat we jullie adviseren nu gelijk te beginnen”?
Kunnen we ons de komende drie weken opmaken voor meer eigenaardigheden en onbekende zaken uit de ruimte? Dit zou overeenkomen met de Web Bot voorspellingen. Of is het een boodschap van de buitenaardse bezoekers aan de gevestigde orde: “Jullie systeem zakt in elkaar, tot over 28 dagen”.
Bron: Halfpasthuman.com
Woede en verbazing over reclamebord in Arnhem: ‘Dit is toch héél gek, verontrustend, duivels’
Ophef om uitspraken Nijmeegse hoogleraar over vaccinatie: ‘Dit wordt sterker met elke injectie’
Dit zei de nieuwe premier van Nieuw-Zeeland over ongevaccineerden
Russisch fototoestel legt menselijke ziel vast
Mensen zijn afkomstig van een andere planeet
Schietpartij bij première Batmanfilm: vooropgezet plan?
Arnold Karskens bij boerenprotest: ‘Tegen een verenigd volk is geen regering opgewassen’
Tjeerd de Groot komt met nieuwe ‘gekkigheid’: ‘Hij terroriseert heel Nederland’
Ontdekking LHC wijst op nieuwe natuurkunde