Buitenaards

Buitenaardse beschaving: de Nordics

Help anderen door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen die naar eigen zeggen contact hebben gehad met buitenaardsen en ufologen vertellen ons dat de Nordics humanoïde buitenaardsen zijn die enigszins lijken op Europeanen, in het bijzonder op Scandinaviërs.

Ze zouden ongeveer twee meter lang zijn en lang blond haar en blauwe ogen hebben. Meestal worden mannelijke Nordics gezien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In sommige gevallen zouden ze kleding dragen die hun hele lichaam omsluit. In de jaren vijftig is deze beschrijving door veel ‘contactees’ gegeven. In de decennia daarna werd steeds meer gesproken over zogeheten Greys.

Magische wezens

Bepaalde bronnen, zoals UFO Contact Center International, zeggen dat de Nordics in feite van de Plejaren komen. Nordics worden meestal omschreven als goedaardige of zelfs ‘magische’ wezens die willen observeren en communiceren met mensen.

De Nordics zouden bezorgd zijn over de natuur of het vooruitzicht van wereldvrede en brengen hun boodschappen op telepathische wijze over. De Amerikaanse hulpverlener John Carpenter zei dat de gemiddelde Nordic waakzaam, jeugdig, liefdevol en alwetend is.

Stephanie Kelley-Romano zegt dat de Nordics ‘vaak worden geassocieerd met spirituele groei en liefde en optreden als onze beschermers’. Volgens enkele getuigen hebben de Nordics gewaarschuwd voor de Greys, maar anderen zouden zowel Greys als Nordics in dezelfde schepen hebben gezien.

Ruimtebroeders

De term ‘Nordic’ werd pas rond de jaren tachtig veel gebruikt. Daarvoor werden de Nordics vaak omschreven als ‘ruimtebroeders’. Er gaan geluiden op dat de Amerikaanse president Dwight Eisenhower in februari 1954 een ontmoeting had met Nordics op Edwards Air Force Base, hoewel dergelijke beweringen altijd zijn ontkend door archivarissen van het Eisenhower Presidential Center.

De Nordics zouden een overeenkomst hebben willen sluiten met de Amerikaanse regering. In ruil voor de uitwisseling van bepaalde technologieën moesten de Verenigde Staten overgaan tot nucleaire ontwapening.

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
cc
cc
11 jaren geleden

Ik heb gelezen dat de Nordics eigenlijk Serpent-Annunaki waren maar door d.n.a geknoei uiteindelijk ‘geevolueerd’ zijn tot mens-uitzienden.

Delfia
Delfia
11 jaren geleden

“Nordics”/giant “hybrids”= 4th Reich Nazi ubermensch/new brood of nephilim (Daniel 2:43)

“Greys”= fallen watchers (class of fallen angels that fell in days of Jared led by Semyaza-Genesis 6/ 1 Enoch)

Dreamfall
Dreamfall
11 jaren geleden

maar wanneer nou disclosure?

bijna 21-12 !

Delfia
Delfia
11 jaren geleden

[quote name=”Dreamfall”]maar wanneer nou disclosure?

bijna 21-12 ![/quote]

Gisteren tijdens mensa vertelde iemand mij, dat er wellicht niets te disclosen valt. Een uit de hand gelopen grap..(Flying) Disc Losure ??

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x