Homepagina » Buitenaards » Buitenaardse beschaving: de Nordics
Buitenaardse beschaving: de Nordics

Buitenaardse beschaving: de Nordics

Mensen die naar eigen zeggen contact hebben gehad met buitenaardsen en ufologen vertellen ons dat de Nordics humanoïde buitenaardsen zijn die enigszins lijken op Europeanen, in het bijzonder op Scandinaviërs.

Ze zouden ongeveer twee meter lang zijn en lang blond haar en blauwe ogen hebben. Meestal worden mannelijke Nordics gezien.

In sommige gevallen zouden ze kleding dragen die hun hele lichaam omsluit. In de jaren vijftig is deze beschrijving door veel ‘contactees’ gegeven. In de decennia daarna werd steeds meer gesproken over zogeheten Greys.

Magische wezens

Bepaalde bronnen, zoals UFO Contact Center International, zeggen dat de Nordics in feite van de Plejaren komen. Nordics worden meestal omschreven als goedaardige of zelfs ‘magische’ wezens die willen observeren en communiceren met mensen.

De Nordics zouden bezorgd zijn over de natuur of het vooruitzicht van wereldvrede en brengen hun boodschappen op telepathische wijze over. De Amerikaanse hulpverlener John Carpenter zei dat de gemiddelde Nordic waakzaam, jeugdig, liefdevol en alwetend is.

Stephanie Kelley-Romano zegt dat de Nordics ‘vaak worden geassocieerd met spirituele groei en liefde en optreden als onze beschermers’. Volgens enkele getuigen hebben de Nordics gewaarschuwd voor de Greys, maar anderen zouden zowel Greys als Nordics in dezelfde schepen hebben gezien.

Ruimtebroeders

De term ‘Nordic’ werd pas rond de jaren tachtig veel gebruikt. Daarvoor werden de Nordics vaak omschreven als ‘ruimtebroeders’. Er gaan geluiden op dat de Amerikaanse president Dwight Eisenhower in februari 1954 een ontmoeting had met Nordics op Edwards Air Force Base, hoewel dergelijke beweringen altijd zijn ontkend door archivarissen van het Eisenhower Presidential Center.

De Nordics zouden een overeenkomst hebben willen sluiten met de Amerikaanse regering. In ruil voor de uitwisseling van bepaalde technologieën moesten de Verenigde Staten overgaan tot nucleaire ontwapening.

Gerelateerd:

 Vond je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

95 reacties

 1. Ik heb gelezen dat de Nordics eigenlijk Serpent-Annunaki waren maar door d.n.a geknoei uiteindelijk ‘geevolueerd’ zijn tot mens-uitzienden.

  0 likes
  • Er is een lang verhaal over de Annunaki. Maar ik kan het kort maken. De Annunakki waren een mixup van verschillende buitenaardse rassen, die ook op Aarde kwamen. Er was de orginele mens op Aarde, die werd met buitenaards DNA-manipulatie veranderd tot een slaaf. Er zijn verschillende buitenaardse rassen betrokken geweest over de verdeling van de planeet en doet dat nog steeds op verborgen wijze…….

   0 likes
 2. “Nordics”/giant “hybrids”= 4th Reich Nazi ubermensch/new brood of nephilim (Daniel 2:43)

  “Greys”= fallen watchers (class of fallen angels that fell in days of Jared led by Semyaza-Genesis 6/ 1 Enoch)

  0 likes
 3. maar wanneer nou disclosure?

  bijna 21-12 !

  0 likes
 4. [quote name=”Dreamfall”]maar wanneer nou disclosure?

  bijna 21-12 ![/quote]

  Gisteren tijdens mensa vertelde iemand mij, dat er wellicht niets te disclosen valt. Een uit de hand gelopen grap..(Flying) Disc Losure ??

  0 likes
 5. Quote: Ze zouden ongeveer twee meter lang zijn en lang blond haar en blauwe ogen hebben. Meestal worden mannelijke Nordics gezien.

  😀 Grrrr, Miauw

  0 likes
 6. [quote name=”Dreamfall”]maar wanneer nou disclosure?

  bijna 21-12 ![/quote]

  Die heeft wat vertraging opgelopen.

  http://www.youtube.com/watch?v=KC1zcixPaQA&feature=related

  0 likes
 7. Fijn voor die amerikanen dat die nordics zo knap en lang en blond en blauwoogig en edel en superieur zijn enzo.

  0 likes
 8. [quote name=”cc”]Ik heb gelezen dat de Nordics eigenlijk Serpent-Annunaki waren maar door d.n.a geknoei uiteindelijk ‘geevolueerd’ zijn tot mens-uitzienden.[/quote]

  waar heb je dat gelezen?

  over de Nordics zelf wist ik al het een en ander. ook wat betreft de waarschuwingen voor de greys. de ontmoetingen met eisenhouwer en het feit dat ze samen met greys zijn gezien wist ik niet. als ik er eens eentje tegenkom zal ik er naar vragen. kom de laatste tijd wel vaker figuren tegen waarvan ik mij afvraag of ze aards zijn of niet. voor mij een normale zaak maar er zit momenteel een toename in… tenzij het komt doordat mijn bewustzijn aan het vergroten is en ik anders ben gaan kijken naar en denken dan mijn omgeving. maarja wat is realiteit

  0 likes
 9. Volgens mij zijn Ashtar en Sananda ook Nordics. Eisenhower stapte in een schip met een grey. Dat zag ik van de week bij NGC. Voor zover je verhalen gelooft, dan 🙂

  0 likes
 10. [quote name=”Dreamfall”]maar wanneer nou disclosure?

  bijna 21-12 ![/quote]
  [quote name=”Dreamfall”]maar wanneer nou disclosure?

  bijna 21-12 ![/quote]

  Wat dacht je van nooit?

  0 likes
 11. [quote name=”john bussink”][quote name=”cc”]Ik heb gelezen dat de Nordics eigenlijk Serpent-Annunaki waren maar door d.n.a geknoei uiteindelijk ‘geevolueerd’ zijn tot mens-uitzienden.[/quote]

  waar heb je dat gelezen?

  over de Nordics zelf wist ik al het een en ander. ook wat betreft de waarschuwingen voor de greys. de ontmoetingen met eisenhouwer en het feit dat ze samen met greys zijn gezien wist ik niet. als ik er eens eentje tegenkom zal ik er naar vragen. kom de laatste tijd wel vaker figuren tegen waarvan (.)
  ————-
  Ik heb dat meer dan eens gelezen of gehoord via you tube,( Creda Mutwa weet ook veel over de reptilian agenda).lezingen/uitleggingen etc als ik er wat van terug kan vinden zal ik het hier plaatsen.

  0 likes
 12. ze zijn hier op aarde op zoek naar de continuum transfunctioner.

  grappig om de reacties te lezen van sommige…serpent-annunaki, hybrids, nazi, ashtar, etc etc. dit zijn allemaal theorieën die tegenstrijdig zijn met elkaar en waar geen enkel bewijs voor is. ik wil het Eisenhower zelf horen zeggen en dan zal er geen twijfel meer zijn. maar voor hetzelfde geld lacht hij zich kapot om dit soort verhalen.

  ik geloof best dat mensen buitenaardse hebben gezien die aan de beschrijving voldoen, maar wie of wat ze zijn en waar ze vandaan komen is een heel ander verhaal waar we alleen over kunnen speculeren.

  0 likes
 13. ze zjin gewoon ons !!! Maar dan een stukkie verder ! We kiken naar onze toekomst want wij kunnen niet terug en heen maar zi kunnen dat wel !

  0 likes
 14. Deze hebben toch van die wandelstokken waarmee ze Nordic walken? 😀

  0 likes
 15. [quote name=”Dreamfall”]maar wanneer nou disclosure?

  bijna 21-12 ![/quote]
  21-12 een illusie armer. En een salusa armer.En een paar eurootjes armer.En een paar heffinkjes rijker.

  0 likes
 16. volgens de berichten zijn het waanzinnig mooie vrouwen. met brains ook nog. dat moet toch wel buitenaards zijn?

  0 likes
 17. ik zie contact niet meer,iemand een idee?
  deze verhalen lees je vaak maar het blijft altijd gissen.

  0 likes
 18. [quote name=”wolfje”]volgens de berichten zijn het waanzinnig mooie vrouwen. met brains ook nog. dat moet toch wel buitenaards zijn?[/quote]

  http://imgur.com/a/fFsia

  0 likes
 19. waarom zoeken naar de buitenaardsen…niet verder zoeken…we zijn het zelf…maar zijn het gewoon weg vergeten…nog even en alles wordt duidelijk…geduld.

  0 likes
 20. David Eyke in gesprek met Creda Mutwa over de reptilians, van hieruit is het eenvoudi verder zoeken.

  http://www.youtube.com/watch?v=4apWOUNOx64

  0 likes
 21. Is Salusa ziek of zo, of is ie met de noorderzon vertrokken, al sinds 19 okt geen bericht meer van hem.

  0 likes
 22. [quote name=”m&m”]ik zie contact niet meer,iemand een idee?
  deze verhalen lees je vaak maar het blijft altijd gissen.[/quote]

  Quinsey is naar een congres. 5 November weer een SaLuSa 😛

  0 likes
 23. statiefje?? maar het zijn zeer zeker geen domme blondjes .wees daar maar zeker van .

  0 likes
 24. [quote name=”Lilian”][quote name=”m&m”]ik zie contact niet meer,iemand een idee?
  deze verhalen lees je vaak maar het blijft altijd gissen.[/quote]

  Quinsey is naar een congres. 5 November weer een SaLuSa :P[/quote]
  bedankt had gemist.

  0 likes
 25. Doe het maar ff hier; Dolores Canon over de nieuwe aarde/shift.

  http://www.youtube.com/watch?v=YUmHxCDAuS8

  0 likes
 26. [quote name=”bram”]waarom zoeken naar de buitenaardsen…niet verder zoeken…we zijn het zelf…maar zijn het gewoon weg vergeten…nog even en alles wordt duidelijk…geduld.[/quote]
  Van zulke berichten wordt ik dus echt moe. Of vertel alles of hou je mond, dit verteld SaLusa ook steeds, en inmiddels zijn we weer heel wat jaren verder. Dus vertel je verhaal zou ik zeggen.

  0 likes
 27. [quote name=”ynos”]Is Salusa ziek of zo, of is ie met de noorderzon vertrokken, al sinds 19 okt geen bericht meer van hem.[/quote]
  Mike is in Amerika bij de Sedona Conferentie:

  https://the2012scenario.com/wp-content/uploads/2012/09/2012-Scenario-Conference-Sedona-Preparing-for-Ascension-Los-Abrigados-Resort5.jpg

  http://www1.galacticchannelings.com/english/mike31-10-12.html

  0 likes
 28. [quote name=”wolfje”]volgens de berichten zijn het waanzinnig mooie vrouwen. met brains ook nog. dat moet toch wel buitenaards zijn?[/quote]
  Lees de verhalen maar van Edward Meier over Semjase, Asket en Nera.

  0 likes
 29. Waarom zou blond haar en blauwe ogen zo bijzonder zijn? Waarom is het belangrijk dat ze ontzettend mooi zijn? Als ze komen moeten ze dat in hun normale gedaantes doen. Het zegt meer iets over de manier waarop de meeste aardse mensen vooroordelen hebben.

  0 likes
 30. Kennis = macht = de opbrengst(geld, goud)van de naïeve medemens, die door middel van duistere praktijken wordt gemanipuleerd of uit de weg geruimd, wanneer hij/zij achter de waarheid komt.

  Geen SaLuSa meer, slowly wordt je omgeturnd naar de eerste channeling door een afgevaardigde van de Nordics.

  0 likes
 31. [quote name=”Lilian”][quote name=”m&m”]ik zie contact niet meer,iemand een idee?
  deze verhalen lees je vaak maar het blijft altijd gissen.[/quote]

  Quinsey is naar een congres. 5 November weer een SaLuSa :P[/quote]

  Hm jammer dat hij niet wegblijft, die flauwekul hoeven we hier niet, zonde van de vertalingen en die tijd is bij niburu beter te besteden!

  0 likes
 32. [quote name=”bram”]waarom zoeken naar de buitenaardsen…niet verder zoeken…we zijn het zelf…maar zijn het gewoon weg vergeten…nog even en alles wordt duidelijk…geduld.[/quote]

  Je kunt wachten tot je een ons weegt en dat pasen en pinksteren op 1 dag vallen.

  0 likes
 33. [quote name=”john bussink”][quote name=”cc”]Ik heb gelezen dat de Nordics eigenlijk Serpent-Annunaki waren maar door d.n.a geknoei uiteindelijk ‘geevolueerd’ zijn tot mens-uitzienden.[/quote]
  [/quote]

  Ha ha Anunaki ? Heb je welleens de verhalen van Sitchin gelezen ? Lees maar eens book of Enki dan kom je er achter dat het gewoon verzonnen is door mister Sitchin en allemaal flauwekul is ! Geen Anunaki aliens, Anunaki heeft in Sumerische mythes niets met aliens te maken er komen geen aliens voor in de sumerische verhalen ! Het is allemaal astrotheology

  0 likes
 34. [quote name=”Vonzie”]Volgens mij zijn Ashtar en Sananda ook Nordics. Eisenhower stapte in een schip met een grey. Dat zag ik van de week bij NGC. Voor zover je verhalen gelooft, dan :)[/quote]
  Asthar is gewoon een hoax !

  0 likes
 35. pasop mensen juist die zich mooi voordoen hebben heel wat op hun kerfstok.
  ik vind buitenaardsen helemaal niet vriendelijk,ze willen juist voorkomen dat we ook gratis energie krijgen,en al helemaal geen antizwaartekracht apparatuur!
  zo voorkomen ze dat we in hun omgeving terecht komen,want we zijn gewoon te min voor ze omdat we een kruising zijn tussen apen en een buitenaardse soort.
  stel je toch eens voor want dan zijn ze hun slaven kwijt.kijk maar eens op middeleeuwse schilderijen,ik heb vooral de greys daarop gezien en jezus was een nordic,om de boel een beetje zoet te houden.Nee heilig zijn ze zeker niet.Ik hoop dat ze allemaal een keertje oprotten Al die tijd hebben ze geen poot uitgestoken,en hebben ons maar wat aan lopen modderen met speelgoed zoals mobieltjes en platte tv,s maar gratis energie?Vergeet het maar ze zullen er alles aan doen omdat te voorkomen.

  0 likes
 36. [quote name=”henk”]pasop mensen juist die zich mooi voordoen hebben heel wat ….[/quote]

  Goed Of Slecht mooi of lelijk is in het universum relatief aan ervaring… de enige die ons mensen dom houd of in bedwang houd zijn de wetende mensen met eigen belangen die puur reageren uit schrik of onmacht want niets blijft ooit geheim. zeker niet in een universum vol telepathische en magische krachten. maw we kunnen alleen maar wensen dat we ze zo snel mogelijk open contact met hen maken en dat we daar zo goed mogelijk op mogen in pikken en samen werken aan de oorspronkelijke staat van zijn.

  liefde, vrijheid en tijd is al wat we nodig hebben.

  0 likes
 37. Lees ook eens op http://www.wanttoknow.nl over buitenaards leven, ‘Doofpotten, complotten en speculaties'(even naar beneden scrollen)
  Dit is een nieuw boek van Gerard Aartsen.
  Het boek is o.a. ook verkrijgbaar bij bol.com

  0 likes
 38. [quote name=”T R Hunter”][quote name=”john bussink”][quote name=”cc”]Ik heb gelezen dat de Nordics eigenlijk Serpent-Annunaki waren maar door d.n.a geknoei uiteindelijk ‘geevolueerd’ zijn tot mens-uitzienden.[/quote]
  [/quote]

  Ha ha Anunaki ? Heb je welleens de verhalen van Sitchin gelezen ? Lees maar eens book of Enki dan kom je er achter dat het gewoon verzonnen is door mister Sitchin en allemaal flauwekul is ! Geen Anunaki aliens, Anunaki heeft in Sumerische mythes niets met aliens te maken er komen geen aliens voor in de sumerische verhalen ! Het is allemaal astrotheology[/quote]

  Ik heb ook gelezen dat Z. Sitchin veel zelf ingevuld/verzonnen of fout vertaald heeft.In principe ga ik er altijd vanuit dat verhalen een grote korrel zout ernaast moeten hebben dus idd ook het Annunaki/enki/enlil etc verhaal hoewel een wel een grond in kan zitten.

  0 likes
 39. [quote name=”T R Hunter”][quote name=”Vonzie”]Volgens mij zijn Ashtar en Sananda ook Nordics. Eisenhower stapte in een schip met een grey. Dat zag ik van de week bij NGC. Voor zover je verhalen gelooft, dan :)[/quote]
  Asthar is gewoon een hoax ![/quote]

  Ja klopt Ashtar is gewoon een sprookje om de ufokerk bezig te houden.

  0 likes
 40. Waarom worden ufo ‘s en aliens altijd geassocieerd met de Nazi ‘s?

  Moeten we de Nazi ‘s wel zo veel macht geven. Dat ze zouden beschikken over ufo-technologie en contact hadden met aliens?

  0 likes
 41. [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”T R Hunter”][quote name=”Vonzie”]Volgens mij zijn Ashtar en Sananda ook Nordics. Eisenhower stapte in een schip met een grey. Dat zag ik van de week bij NGC. Voor zover je verhalen gelooft, dan :)[/quote]
  Asthar is gewoon een hoax ![/quote]

  Ja klopt Ashtar is gewoon een sprookje om de ufokerk bezig te houden.[/quote]
  Kan best maar zo denk ik dus ook over Salusa en consorten. Maar daarentegen blijft het wel leuk om te lezen. Maar ik ga er niet in mee om het ook voor waar aan te nemen.

  0 likes
 42. [quote name=”Anoniem”]Waarom worden ufo ‘s en aliens altijd geassocieerd met de Nazi ‘s?[/quote]

  Google maar eens op Vril, Thule-gesellschaft, Maria Orsic en Haunebru. De naziconnectie met UFO’s is tweeledig: er zou in 1936 een buitenaarde vliegende schotel zijn neergestort in Duitsland welke door naziwetenschappers al dan niet succesvol werd reverse engineerd, daarnaast zou er een geheim genootschap bestaan dat door middel van channeling in contact stond met een buitenaardse beschaving. Nog mooier wordt er als je nazi-basis op Antartica erbij haalt en de doorgang naar de Holle Aarde aldaar.

  Zelfs als er helemaal niets van gelooft is het fascinerend leesvoer. Linkje:

  http://www.esotericonline.net/profiles/blogs/the-thing-that-was-hitler

  0 likes
 43. “GFOL”= fallen archons (original fallen angels led by Lucifer the former covering cherubim)

  “Reptilians” = nagas/seed of the nachash (1 John 3:12/Genesis 3:15)

  0 likes
 44. Grappig ik ben zelf ook Twee meter en heb blond haar en blauwe ogen.
  En word meestal omschreven als goedaardige of zelfs ‘magisch’.
  En meestal wil ik observeren en communiceren met mensen.
  Ik ben bezorgd over de natuur en het vooruitzicht van wereldvrede.
  Ik ben waakzaam, jeugdig, liefdevol en Ik weet van alles.

  Zou ik dan toch in feite van de Plejaren komen?

  0 likes
 45. [quote name=”Delfia”]”GFOL”= fallen archons (original fallen angels led by Lucifer the former covering cherubim)

  “Reptilians” = nagas/seed of the nachash (1 John 3:12/Genesis 3:15)[/quote]

  Marcel Messing spreekt ook over de Archons in zijn lezingen. We moeten altijd op ons hoede blijven we weten te weinig.

  0 likes
 46. [quote name=”Roswell Grey”][quote name=”Anoniem”]Waarom worden ufo ‘s en aliens altijd geassocieerd met de Nazi ‘s?[/quote]

  Google maar eens op Vril, Thule-gesellschaft, Maria Orsic en Haunebru. De naziconnectie met UFO’s is tweeledig: er zou in 1936 een buitenaarde vliegende schotel zijn neergestort in Duitsland welke door naziwetenschappers al dan niet succesvol werd reverse engineerd, daarnaast zou er een geheim genootschap bestaan dat door middel van channeling in contact stond met een buitenaardse beschaving. Nog mooier wordt er als je nazi-basis op Antartica erbij haalt en de doorgang naar de Holle Aarde aldaar.

  Zelfs als er helemaal niets van gelooft is het fascinerend leesvoer. Linkje:

  http://www.esotericonline.net/profiles/blogs/the-thing-that-was-hitler%5B/quote%5D

  Bedankt

  0 likes
 47. Lees de roman Entangled van Graham Hancock (ja, die van Fingerprints of the God’s etc.). Komen Nordics in voor (in mijn beleving) Mooi van buiten, duister van binnen. Net iets voor ons “de Mens” met onze preoccupatie met de buitenkant. Voel met het hart, dan voel je de waarheid.

  0 likes
 48. [quote name=”silversurfer”]Grappig ik ben zelf ook Twee meter en heb blond haar en blauwe ogen.
  En word meestal omschreven als goedaardige of zelfs ‘magisch’.
  En meestal wil ik observeren en communiceren met mensen.
  Ik ben bezorgd over de natuur en het vooruitzicht van wereldvrede.
  Ik ben waakzaam, jeugdig, liefdevol en Ik weet van alles.

  Zou ik dan toch in feite van de Plejaren komen?[/quote]

  sirius b zou ook nog kunnen.

  0 likes
 49. [quote name=”cc”][quote name=”Delfia”]”GFOL”= fallen archons (original fallen angels led by Lucifer the former covering cherubim)

  “Reptilians” = nagas/seed of the nachash (1 John 3:12/Genesis 3:15)[/quote]

  Marcel Messing spreekt ook over de Archons in zijn lezingen. We moeten altijd op ons hoede blijven we weten te weinig.[/quote]
  Er zijn geen gevallen engelen onder leiding van Lucifer,archons bestaan niet. Genesis is Sumerische mythen en zelfs de Anunaki bestaan niet als Aliens. Er komen geen ”Reptilians ” voor in de bijbel. We weten niet te weinig want men weet dat die verhalen allen uit mythen vandaan komen en wat het voorstelt.

  0 likes
 50. [quote name=”cc”][quote name=”T R Hunter”]
  [/quote]

  Ha ha Anunaki ? Heb je welleens de verhalen van Sitchin gelezen ? Lees maar eens book of Enki dan kom je er achter dat het gewoon verzonnen is door mister Sitchin en allemaal flauwekul is ! Geen Anunaki aliens, Anunaki heeft in Sumerische mythes niets met aliens te maken er komen geen aliens voor in de sumerische verhalen ! Het is allemaal astrotheology[/quote]

  Ik heb ook gelezen dat Z. Sitchin veel zelf ingevuld/verzonnen of fout vertaald heeft.In principe ga ik er altijd vanuit dat verhalen een grote korrel zout ernaast moeten hebben dus idd ook het Annunaki/enki/enlil etc verhaal hoewel een wel een grond in kan zitten.[/quote]
  Nee er zit zelfs kwa ET concept geen grond van waarheid in ! Het is allemaal astrotheologische mythologie van de Sumerians geen aliens te bekennnen hierin.

  0 likes
 51. [quote name=”Anoniem”]Waarom worden ufo ‘s en aliens altijd geassocieerd met de Nazi ‘s?

  Moeten we de Nazi ‘s wel zo veel macht geven. Dat ze zouden beschikken over ufo-technologie en contact hadden met aliens?[/quote]

  Duitsland had inderdaad ufo technology wat te zien is aan de fotos van de diverse ufo typen. Vril, Haunebu 1, 2 en 3 Kugelblitz, Foo fighters, zelfs hadden ze de eerste straaljager gebouwd de Horton. Deze vril en Haunebu hebben echt test gevlogen ! Zie fotos op internet. en kom niet aan met die fotos zijn gephotoshopped !

  0 likes
 52. [quote name=”Eden”][quote name=”wolfje”]volgens de berichten zijn het waanzinnig mooie vrouwen. met brains ook nog. dat moet toch wel buitenaards zijn?[/quote]
  Lees de verhalen maar van Edward Meier over Semjase, Asket en Nera.[/quote]
  Vergeet die verhalen van Edward Billy Meier maar want dat is flauwekul en uit zijn duim gezogen en overgenomen uit honderden boeken ! Geen aliens bij Billy Meier. de hoax is voorbij !

  0 likes
 53. Ik hou met alle mogelijkheden/uitkomsten rekening,zolang ik niets zéker weet.

  0 likes
 54. [quote name=”Maria”]
  Geen SaLuSa meer, slowly wordt je omgeturnd naar de eerste channeling door een afgevaardigde van de Nordics.[/quote]

  En zo worden complotten geboren. Die gelezen worden door believers en steeds meer aandacht krijgt en meer medestanders. Terwijl er gewoon totaal niks van klopt, want Mike Quinsey is in Sedona op de 2012 Scenario Conferentie, waardoor de volgende boodschap van SaLuSa pas op 5 november verschijnen. Bron: http://gfindutch.blogspot.nl/

  0 likes
 55. Marcel Messing spreekt ook over de Archons in zijn lezingen. We moeten altijd op ons hoede blijven we weten te weinig.[/quote]
  Er zijn geen gevallen engelen onder leiding van Lucifer,archons bestaan niet. Genesis is Sumerische mythen en zelfs de Anunaki bestaan niet als Aliens. Er komen geen ”Reptilians ” voor in de bijbel. We weten niet te weinig want men weet dat die verhalen allen uit mythen vandaan komen en wat het voorstelt.[/quote

  Ik hou met alle mogelijkheden/uitkomsten rekening,zolang ik niets zéker weet.[/quote]

  De duizenden geschriften, tekeningen en beelden zijn allemaal het product van een paar fantasten? Yea Sure…
  Sitchin heeft vele vele jaren onderzoek gedaan en baanbrekend werk gedaan. Conclusies zijn moeilijk te trekken en misschien is er links of rechts wat bijstelling nodig , maar wel heel makkelijk en vooral dom om alles op een hoop te gooien en als fantasie af te schrijven.

  0 likes
 56. @Maria: suggereer je nu dat Niburu hier mensen voor de gek wil houden of heb ik dat mis?

  0 likes
 57. Nou kom maar op de koffie Nordic of Noorman of liever Nordicvrouw ofwel Noorvrouw. De koffie staat klaar. Liever een Nordicvrouw op de koffie dan zo’n grey want ik vraag me af of die wel een bakkie pleur naar binnen krijgt met zo’n klein mondje. Ach die Grey geef ik dan wel een rietje bij de koffie.

  0 likes
 58. [quote name=”henk”]pasop mensen juist die zich mooi voordoen hebben heel wat op hun kerfstok.
  ik vind buitenaardsen helemaal niet vriendelijk,ze willen juist voorkomen dat we ook gratis energie krijgen,en al helemaal geen antizwaartekracht apparatuur![/quote]

  Waar haal je deze info vandaan? Ik lees nooit boeken over ufo’s. Zeker niet als het zulke negatieve ufo’s zijn. Voor mijzelf probeer ik niks te lezen wat me angstig of negatief maakt. Ik lees dat niet alleen bij jou, maar ook bij anderen. Je weet nooit hoe groot het waarheidsgehalte is van deze verhalen.

  0 likes
 59. Allez allez allez .. wie gelooft er nou in NORDICS? 🙂 Ik heb zelfs nooit een UFO gezien en ik ben al 34 jaar pffffffffffffffffffffffff om moedeloos van te worden he 🙂

  0 likes
 60. Ik heb veel ruimte schepen gezien,vaak in formatie,ze waren drie hoekig,maakten geen geluid ze gloeiden helemaal net of het een en al energie was.Ja en ik dacht ze zijn van ons weet je wel geheime projecten en ik dacht zie ik het nou echt,m a w verbeeld ik me het niet.
  Nee ze zijn niet van ons wij kunnen niet ineens van rechts naar links.Waarom niet gefilmpt zou je zeggen,het ging gewoon te snel,maar ik hou het in het midden want ik word ook al uitgelachen,dus ik zeg niets meer.TIME WIL TELL

  0 likes
 61. Caesar Lion Cachet

  LS…
  Het kan vreemd lopen in het leven… In mijn jonge jaren werd ik gezien als een Nordic. Ik had blond haar, diepblauwe ogen en was plus minus 1.50 m lang. In Duitsland waar ik naar school ging, noemde men mij ” ein richtiger Germaner ” In Italië noemde men mij “un angelo biondo “. Ik vond mijzelf heel wat in die tijd en had kunnen trouwen met alle adellijke meisjes en rijke dochters van de wereld. Mijn moeder was een echte Arische bloedmooie dame maar van mijn biologische vader werd gefluisterd dat het een Jood was… Nu ben ik wat ouder en mijn resterende haar heeft de kleur van de hond van de melkboer. Al met al heb ik een wat louche Joods uiterlijk gekregen. Alleen mijn blauwe ogen heb ik nog. Die rijke dochters heb ik aan mij voorbij laten gaan maar kan nog steeds in vervoering raken van de mooie Nordic meiden waarmee ik ongestraft kan flirten. Het kan raar lopen in de mensen wereld en in een volgend leven ga ik het helemaal anders doen…

  0 likes
 62. Wat ik raar vind is dat er commentaar gegeven wordt dat buitenaardsen niet bestaan, of ze nu Nordics of Grey’s zijn, en dat alle verhalen leugens zijn, maar men haalt wel de Bijbel erbij.
  Volgens de Bijbel bestaan er geen Reptilians en komen ze in dit geschrift ook niet voor.
  Er zijn wel meer boeken uit de Bijbel gelaten door de bedenkers van dit boek omdat dit niet zo goed uitkwam en werd de vrouw tot hoer gedegradeerd omdat er geen vrouwlijke tak mocht bestaan die meer invloed had dan de “heren” om Jezus.
  Dus moeten wij een boek geloven dat beweerd dat de gehele aarde in 6 dagen geschapen is en er, althans in de vroegere kerk, geen andere sterren of planeten waren.
  Hoe maf en medegeloos was de inquisitie niet vroeger als je anders dacht.
  Levend verbrand, 4ren delen, radbraken en vul maar in en alles in de naam van de kerk.

  0 likes
 63. [quote name=”patries”][quote name=”Maria”]
  Geen SaLuSa meer, slowly wordt je omgeturnd naar de eerste channeling door een afgevaardigde van de Nordics.[/quote]

  En zo worden complotten geboren. Die gelezen worden door believers en steeds meer aandacht krijgt en meer medestanders. Terwijl er gewoon totaal niks van klopt, want Mike Quinsey is in Sedona op de 2012 Scenario Conferentie, waardoor de volgende boodschap van SaLuSa pas op 5 november verschijnen. Bron: http://gfindutch.blogspot.nl/%5B/quote%5D
  Heet nu salumada is er nog steeds(salusa)

  0 likes
 64. Over dat de aarde in 6dagen is gecreerd.zou het kunnen dat 1passage van de planeet niburu 1dag zou zijn? Dan is een dag 8000jaar niet? En dat nu de 7nde dag is aangebroken. Er mag in ieder geval is iets gaan gebeuren.

  0 likes
 65. [quote name=”kukumatz”]Wat ik raar vind is dat er commentaar gegeven wordt dat buitenaardsen niet bestaan, of ze nu Nordics of Grey’s zijn, en dat alle verhalen leugens zijn, maar men haalt wel de Bijbel erbij.
  Volgens de Bijbel bestaan er geen Reptilians en komen ze in dit geschrift ook niet voor.
  Er zijn wel meer boeken uit de Bijbel gelaten door de bedenkers van dit boek omdat dit niet zo goed uitkwam en werd de vrouw tot hoer gedegradeerd omdat er geen vrouwlijke tak mocht bestaan die meer invloed had dan de “heren” om Jezus.
  Dus moeten wij een boek geloven dat beweerd dat de gehele aarde in 6 dagen geschapen is en er, althans in de vroegere kerk, geen andere sterren of planeten waren.
  Hoe maf en medegeloos was de inquisitie niet vroeger als je anders dacht.
  Levend verbrand, 4ren delen, radbraken en vul maar in en alles in de naam van de kerk.[/quote]
  Als je een boek wilt afrekenen op zijn inhoud dan moet je het ook daadwerkelijk over de inhoud hebben van dat boek, en niet hoe anderen het interpreteren of evt ervan vinden. Nergens in de bijbel staat dat er geen andere planeten of sterren bestaan. Wat bv het standpunt van de kerk ooit was mbt planeten etc, is niet interessant. Zojezo heeft de kerk de bijbel gekaapt. Zij hebben de oude geschriften niet gemaakt. Het is al dubieus als je gelooft in een god/duivel/jezus en noem maar op, maar het is uiterst triest wanneer je mensen/instituten de autoriteit toekent die ze op geen enkele wijze hebben verdient. Maar dat staat allemaal los van de inhoud van de bijbel. Als je de bijbel wilt bekritiseren, zul je het moeten doen op basis van de inhoud van dat boek, en niet op standpunten en handelen van maffiose instituten.

  0 likes
 66. Mooi verhaal over die Nordics maar elk wezen dat in het geheim met overheden, die verantwoordelijk zijn voor alle ellende op onze planeetgevangenis, deals sluit en zo de gewone “aardmens” waartoe ik ook behoor zo eigenlijk verraad beschouw ik deze ijdele alians niet als mijn vriend! Opbokken dus!

  0 likes
 67. ” De Nordics zouden een overeenkomst hebben willen sluiten met de Amerikaanse regering”

  Altijd zoeken ” UFO’s” contact met Amerika hè?
  Yeah sure…
  Ik geloof hier helemaal niets van.

  0 likes
 68. Opvallend! Zonet heb ik de term Nordics gegoogeld en kwam in bijna de zelfde woorden dit verhaal tegen in de uitleg van Wikipedia. Als je iets te vertellen hebt verdiep je en schrijf dan een leuk stukje. Maar ga niet klakkeloos kopieëren om een site vol te krijgen. Dit verhaal, al geloof je het wel of niet, voegt niets toe aan bestaande informatie. Dus overbodig!

  0 likes
 69. [quote name=”Mark”]’want ik word ook al uitgelachen,dus ik zeg niets meer'[/quote]
  Niet gaan zwijgen nu Mark, gewoon blijven vertellen wat je denkt, voelt of hebt gezien. Laat mensen maar lachen, zegt meer over hen dan over jou.
  Maar neem het ze niet kwalijk, het leven is een spel, met meerdere ‘levels’. De ‘lachers’ leven in een wat lager level. Een level waarin ook wij ooit geleefd hebben.
  Gewoon blijven posten!

  0 likes
 70. Weer mensen die met een boekje zwaaien, omdat DAAR de waarheid in zou staan. Als er iets ongeloofwaardig is, is het wel een boekje dat door mensen is geschreven. De bijbel spreekt zichzelf op bijna elke bladzijde tegen, maar mensen blijven er maar mee zwaaien. De Bijbel en het geloof, is verzonnen door macht wellustige mensen, die het onwetende volk hiermee wilden onderdrukken. Er zal wel een kleine kern van waarheid in zitten, maar daar is dan ook alles mee gezegd. De Bijbel is te vergelijken met de sprookjes van Grimm. Leuk verhalen voor bij de open haard, maar niet meer dan dat.

  0 likes
 71. jezus was een nordic
  http://nl.iwanttosolve.com/sLlqOBjVnL-d/

  blond en blauwe ogen

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijkwade_van_Turijn

  De lijkwade van Turijn is 4,36 meter x 1,10 meter groot. Op de lijkwade is een afbeelding of schildering te zien van de voor- en achterkant van een naakte man, die zijn handen gekruist houdt boven zijn kruis. De man is gespierd, heeft een baard en een snor en lang haar. Hij heeft een lengte van zeker 1,75 meter. Als men er rekening mee houdt dat het lichaam mogelijk wat gebogen heeft gelegen (bepaalde anatomische details zouden daarop wijzen), is de man mogelijk meer dan 2 meter lang geweest

  zoek ook eens naar de noorde goden en thor de dondergod , zoon van god,

  en wie de bijbel kent weet dat er ook sprake is van de nieuwe jeruzalem

  http://wakkeremensen.blogspot.be/2013/07/lord-ashtar-het-nieuwe-jeruzalem-lopen.html

  Het nieuwe Jeruzalem is vele miljoenen jaren oud. Ze is in uw bijbel vele malen (versie King James) genoemd en zelfs als een stad op jullie Aarde vermeld:

  Openbaringen hoofdstuk 21 vers 2

  St. Lucas hoofdstuk 24 vers 50

  St. Mark hoofdstuk 19 vers 15

  en wie leest ziet ergens staan

  8. Woningen voorbereid op geëvacueerden van de Aarde.

  de opname word dus gedaan door nordics, als de schip van god

  0 likes
 72. [quote name=”StefanZ”]Weer mensen die met een boekje zwaaien, omdat DAAR de waarheid in zou staan. Als er iets ongeloofwaardig is, is het wel een boekje dat door mensen is geschreven. De bijbel spreekt zichzelf op bijna elke bladzijde tegen, maar mensen blijven er maar mee zwaaien. De Bijbel en het geloof, is verzonnen door macht wellustige mensen, die het onwetende volk hiermee wilden onderdrukken. Er zal wel een kleine kern van waarheid in zitten, maar daar is dan ook alles mee gezegd. De Bijbel is te vergelijken met de sprookjes van Grimm. Leuk verhalen voor bij de open haard, maar niet meer dan dat.[/quote]

  Ben met je eens!
  De bijbel gaat over de wereld als warme broodjes. En als er iets was dat echt waarheid zou bevatten. Dan zou het nooit als warme broodjes over de wereld verkocht worden. Daar zorgen de illuminatie wel voor. Zelf in elke hotel kamer lag vroeger keurig een bijbel liggen in het nachtkastje.

  De Bijbelse Openbaringen boek zijn valse flags. Dat de illuminatie nog wil laten gebeuren.

  0 likes
 73. Ik woon in het noorden en inderdaad, veel aliens, in ieder geval veel die er op lijken….;o)

  0 likes
 74. Vreemd dat al die Nordics er hetzelfde uitzien. Bij ons ziet elk levend wezen er immers ook precies hetzelfde uit…

  0 likes
 75. [quote name=”wake up”]jezus was een nordic
  http://nl.iwanttosolve.com/sLlqOBjVnL-d/

  blond en blauwe ogen

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijkwade_van_Turijn

  De lijkwade van Turijn is 4,36 meter x 1,10 meter groot. Op de lijkwade is een afbeelding of schildering te zien van de voor- en achterkant van een naakte man, die zijn handen gekruist houdt boven zijn kruis. De man is gespierd, heeft een baard en een snor en lang haar. Hij heeft een lengte van zeker 1,75 meter. Als men er rekening mee houdt dat het lichaam mogelijk wat gebogen heeft gelegen (bepaalde anatomische details zouden daarop wijzen), is de man mogelijk meer dan 2 meter lang geweest

  zoek ook eens naar de noorde goden en thor de dondergod , zoon van god,

  en wie de bijbel kent weet dat er ook sprake is van de nieuwe jeruzalem

  http://wakkeremensen.blogspot.be/2013/07/lord-ashtar-het-nieuwe-jeruzalem-lopen.html

  Het nieuwe Jeruzalem is vele miljoenen jaren oud. Ze is in uw bijbel vele malen (versie King James) genoemd en zelfs als een stad op jullie Aarde vermeld:

  Openbaringen hoofdstuk 21 vers 2

  St. Lucas hoofdstuk 24 vers 50

  St. Mark hoofdstuk 19 vers 15
  en wie leest ziet ergens staan

  8. Woningen voorbereid op geëvacueerden van de Aarde.

  de opname word dus gedaan door nordics, als de schip van god[/quote]

  Lijkt mij nogal fantast(isch)!!! Als je het niet erg vindt dan neem ik jouw woorden niet zo heel erg serieus, wel leuk om te lezen overigens.

  Overigens geloof ik zeker dat er intelligente buitenaardse beschavingen zijn die ons bezoeken. Jezus, de kerk hebben hier in mijn beleving niets mee te maken. De kerk voegt wat mij betreft niets toe aan dit bestaan en tegelijk prima als het andere mensen wel iets brengt.

  0 likes
 76. De Nordics waren buitenaards.Maar leven al heel lang in de binnen aarde.de Lemuriers leven al 26000 jaar in de hollow earth.5 de dimensie.bij komend detail Sananda-jesus kwam van venus.Om de waarheid te brengen naar de mensheid.De rest is bekend alleen alles is verdraaid.de ware toedracht zal snel aan het daglicht komen,sinds 2 november licht het moederschip de new Jerusalem noord-oost in de sky.geparkeerd.En zal zich na de discloser hier en het trompetgeschal in de hemel als eerste laten zien,aan de mensheid.#66 Als je no time naar tijd wil omzetten is een kosmische dag 1000jaar. Het lange wachten is bijna voorbij.En gooi alle doem senario,s maar in de prullenbak.Voor de gene die het begrijpen sta klaar. ,velen die zich vastbijten aan het oude paradigma,hebben dan hulp nodig.

  0 likes
 77. als we alles zouden laten groeien aan/op ons lichaam wat maar kan groeien nagels/haar/snor/baard,enz; dan zouden we op aliens lijken,,maar dan hebben we in ieder geval wel nagels om de kont te krabben,en er zijn mensen die geen nagel hebben om de kont te krabben (spreekwoord).

  0 likes
 78. Ik weet niet welke Bijbel jullie lezen en ook merk ik op, dat velen valse en desinformatie over de Bijbel verspreiden.
  Gelukkig weet ik dat het niet de waarheid is. De tweede testament is de ware Bijbel. De eerste was verbannen!

  -De Bijbel die ik ken en ook de enige is die waarheden in heeft en ook nog uitkomt,zijn de woorden van GOD!
  Kerken zijn door God destijds ook verbannen! Er zijn verschillende Christelijke geloven.

  God zei dit:

  -Er zou een Paus aftreden
  -Er zal een zwarte president in Amerika komen
  -Geld zou vernietigd worden
  -Aanvallen van kerken – geloven
  -Ongelovigen proberen het geloof af te schaffen (wat nooit zal lukken)
  -Satan zal de kerk indringen en zal daarmee chaos in de wereld creëren, daar hoort ook immorele gedrag, pedo’s
  en alles wat slecht is bij. Hij zal ook mensen tegen het geloof keren.
  -Vuur uit de lucht, en catastrofe momenten zullen komen.
  -De wereld zal binnen nu en 20 jaar in rep en roer zijn.
  -Blank met blank zal oorlogen voeren
  -Amerika is de laatste wereldmacht en het zal hun duur komen te staan.
  -De wereld economie zal falen.
  -Hij zal stad na stad, land na land vernietigen. Begint in Azië.
  -Veel virussen en plagen zullen terugkomen. Medicijnen zullen niet meer werken. Het water zal worden vergiftigd.
  -Valse geloven (Profetieën) onder de echte gelovigen
  -Trompet geluiden is een teken dat de Goden bezig zijn en zich gereed maken voor een nieuwe wereld in opdracht van God.
  -Wij zullen alleen seinen in de lucht zien en de kracht van God mogen aanschouwen als hij het overneemt.

  *Dit alles, omdat de mens niet heeft gehoorzaamd aan zijn wetten!

  Jullie geloven in Aliens en andere soort dimensie etc. Maar de Bijbel heeft meer bewijs dan wat hier wordt neergezet!

  -Het stond geschreven en zo zal het ook gebeuren!

  *Amen!

  0 likes
 79. Hoi Eisenhouwer heeft geen contackt met nordics gehad maar met Marsianen.De Marsianen wilde Eisenhouwer helpen,maar dat heeft Eisenhouwer toen afgeslagen omdat er een koude oorlog met rusland was.Je hebt verschillende rassen in de Greys,de anunaky greys zijn het ergste dat zijn parasieten ik noem ze liever ankel byters,deze hebben samen met de Cabal er voor gezorgt dat wij in een Matrix leven.deze soort leeft van de angst van ons er zijn er nog een paar over de hele wereld.De Matrix is aan het afbrokkelen,vandaar dat er veel mensen wakker an het worden zijn.De Nordics schijnen inderdaad van de Pleiaden te komen.De kleindochter van Eisenhouwer is gevraagt of ze op mars een colonie wil gaan stichten,ja wij zijn op Mars geweest astonaut buzz had graag weer naar Mars willen gaan,en zag graag dat er geld kwam om wat vaker naar Mars toe te kunnen gaan,de laatste man die op de Maan is geweest had zich hierover versproken,er wonen nog steeds mensen ondergronds op mars.De Event komt er binnen kort,die kan nu nog niet plaats vinden omdat de Ankelbyters een computer hebben die eerst uit geschakeld moet worden,die computer beheerst de implants die mensen hebben,ze weten eigelijk wel dat ze aan het verliezen zijn,en kweken ovealangst door overal schiet partijen te maken en ons angst aan willen jagen,in amerika gaat dan een wet in werking om je zomaar gevangen te zetten in feema kampen.nu zijn er allemaal disinformatie over Ison ook angst kweken,zodat ook de Ankel byters nog op aarde kunnen blijven.Dus het is de zaak om wakker te worden,geen angst meer te hebben voor de wereld en oorlog en hongers noden dit word gemaakt door de Cabal en de Ankel byters.in feite the Ankel byters parasiten helpen de Cabal so simpel is het allemaal.
  Groetjes.

  0 likes
 80. [quote name=”pietje bell”]De Nordics waren buitenaards.Maar leven al heel lang in de binnen aarde.de Lemuriers leven al 26000 jaar in de hollow earth.5 de dimensie.bij komend detail Sananda-jesus kwam van venus.Om de waarheid te brengen naar de mensheid.De rest is bekend alleen alles is verdraaid.de ware toedracht zal snel aan het daglicht komen,sinds 2 november licht het moederschip de new Jerusalem noord-oost in de sky.geparkeerd.En zal zich na de discloser hier en het trompetgeschal in de hemel als eerste laten zien,aan de mensheid.#66 Als je no time naar tijd wil omzetten is een kosmische dag 1000jaar. Het lange wachten is bijna voorbij.En gooi alle doem senario,s maar in de prullenbak.Voor de gene die het begrijpen sta klaar. ,velen die zich vastbijten aan het oude paradigma,hebben dan hulp nodig.[/quote]

  http://www.immanuel-hay.be/cursus2.html

  en de opgestegen meester Lord Sananda (Jezus in een eerdere incarnatie)

  daarom poste ik ook eerder van de nieuwe jerusalem en de ashtar command, wie oplet leest altijd lord voor de namen en god word ook lord genoemd

  http://wakkeremensen.blogspot.be/2013/07/lord-ashtar-het-nieuwe-jeruzalem-lopen.html

  Het nieuwe Jeruzalem is de grootste van de “uitspanningen van de Hemel, ” een zwevende Etherische wereld, het huisvest de hoofdkwartieren … de Kwartieren van Lord Sananda Lord Ashtar en het Ashtar Command. Het nieuwe Jeruzalem is een Parel witte ruimtestad. Het is 2.000 mijl in lengte en de breedte is de helft van de lengte. Het is een van de tien Moederschepen. Het zal worden gezien van kust tot kust. Het heeft twaalf niveaus:

  8. Woningen voorbereid op geëvacueerden van de Aarde.

  Uit het boek, “Lord Ashtar en de Galactische Federatie,” pagina 14:

  “Lord Ashtar en Lord Sananda Jezus zijn de enige beslissers in de Aarde ascentie en wanneer het gepast is om de sterrenschepen van de vloten zichtbaar te maken in het gebied rond de aarde.

  0 likes
 81. [quote name=”RjSeeker”]

  God zei dit:

  -Er zou een Paus aftreden
  -Er zal een zwarte president in Amerika komen
  -Geld zou vernietigd worden
  -Aanvallen van kerken – geloven
  -Ongelovigen proberen het geloof af te schaffen (wat nooit zal lukken)
  -Satan zal de kerk indringen en zal daarmee chaos in de wereld creëren, daar hoort ook immorele gedrag, pedo’s
  en alles wat slecht is bij. Hij zal ook mensen tegen het geloof keren.
  -Vuur uit de lucht, en catastrofe momenten zullen komen.
  -De wereld zal binnen nu en 20 jaar in rep en roer zijn.
  -Blank met blank zal oorlogen voeren
  -Amerika is de laatste wereldmacht en het zal hun duur komen te staan.
  -De wereld economie zal falen.
  -Hij zal stad na stad, land na land vernietigen. Begint in Azië.
  -Veel virussen en plagen zullen terugkomen. Medicijnen zullen niet meer werken. Het water zal worden vergiftigd.
  -Valse geloven (Profetieën) onder de echte gelovigen
  -Trompet geluiden is een teken dat de Goden bezig zijn en zich gereed maken voor een nieuwe wereld in opdracht van God.
  -Wij zullen alleen seinen in de lucht zien en de kracht van God mogen aanschouwen als hij het overneemt.

  *Dit alles, omdat de mens niet heeft gehoorzaamd aan zijn wetten!

  Jullie geloven in Aliens en andere soort dimensie etc. Maar de Bijbel heeft meer bewijs dan wat hier wordt neergezet!

  -Het stond geschreven en zo zal het ook gebeuren!

  *Amen![/quote]
  Ach…en waar staat dit allemaal in de bijbel? Zou leuk zijn geweest als je dat erbij had gezet.

  0 likes
 82. Valt het niemand op hier dat de een het beter weet dan de ander?
  Dat we elkaar bestoken met verschillende visies en er van overtuigd zijn dat dit de waarheid is, en dat de anderen dwalen?
  Het lijkt er op dat iedereen er van overtuigd is “gered” te zullen worden, en dat diegenen die niet dezelfde visie delen, “verloren” zijn.
  Ja hoor, haal er maar een bijbel bij, een boek vol tegenstrijdigheden, wat heb ik er aan?Hoe mensen ook blijven hameren dat dit boek de waarheid verkondigd, zeg ik , en blijf ik zeggen: het is een boek door mensen geschreven, punt.
  En hetzelfde geldt voor allerlei Channelings van Ashatar, Andromeda, etc., ook hier spreekt de ene channeling de andere tegen….
  Boekenwijsheid en Internetwijsheid…is dat de weg die we moeten gaan? Echt?
  Waar is de wijsheid van het Hart, van de innerlijke stem, van Eenheid?
  De waarheid kan niet in woorden vervat worden, die KAN je niet op het internet vinden, die kan je niet uit een of ander “heilig” geschrift vinden.
  Ik lees hier allerlei doemscenario’s, over en weer verwijten we elkaar van “blindheid” en “onwetendheid” en “ongeloof”…is dat naastenliefde?
  Ik heb al twee keer een bijna-dood ervaring gehad, en weet genoeg om in te zien dat Hemel en Hel toestanden van onze geest zijn,zelfprojecties, en niet een plaats van straf of beloning.
  Al zou het einde der tijden komen, en dit stakkerige lichaam van me het niet overleven, so what? Houdt dit lijf op dan manifesteer ik me weer middels een ander lichaam, zoals ik altijd al heb gedaan…zoals we allemaal altijd al hebben gedaan.
  Zoeken naar “bewijzen”op het internet, of in de bijbel…verblindt de innerlijke weg, de weg van het Hart.
  Het internet is mooi, maar de meest betrouwbare bron van informatie is het “INNER-NET”.
  Dit netwerk is geen “world-wide-web”…Maar een “Universal-Web”…alle levensvormen,van welke planeet dan ook, zijn via dit lichtnetwerk met elkaar verbonden.

  IAO Abraxas

  0 likes
 83. [quote name=”RjSeeker”]Ik weet niet welke B
  -Ongelovigen proberen het geloof af te schaffen (wat nooit zal lukken)
  -Satan zal de kerk indringen en zal daarmee chaos in de wereld creëren, daar hoort ook immorele gedrag, pedo’s
  en alles wat slecht is bij. Hij zal ook mensen tegen het geloof keren.
  -Vuur uit de lucht, en catastrofe momenten zullen komen.
  -De wereld zal binnen nu en 20 jaar in rep en roer zijn.
  -Blank met blank zal oorlogen voeren
  -Amerika is de laatste wereldmacht en het zal hun duur komen te staan.
  -De wereld economie zal falen.
  -Hij zal stad na stad, land na land vernietigen. Begint in Azië.
  -Veel virussen en plagen zullen terugkomen. Medicijnen zullen niet meer werken. Het water zal worden vergiftigd.
  -Valse geloven (Profetieën) onder de echte gelovigen
  -Trompet geluiden is een teken dat de Goden bezig zijn en zich gereed maken voor een nieuwe wereld in opdracht van God.
  -Wij zullen alleen seinen in de lucht zien en de kracht van God mogen aanschouwen als hij het overneemt.

  *Dit alles, omdat de mens niet heeft gehoorzaamd aan zijn wetten!

  Jullie geloven in Aliens en andere soort dimensie etc. Maar de Bijbel heeft meer bewijs dan wat hier wordt neergezet!

  -Het stond geschreven en zo zal het ook gebeuren!

  *Amen![/quote]
  Sterk verhaal. Ten tijde van de bijbel wist men niet eens dat amerika bestond, laat staan dat het amerika zou gaan heten.

  Jij hebt dit ook niet uit de bijbel maar van één of ander maf christelijk gezelschap die bepaalde passages uit de bijbel uit het verband rukken en daar dingen in lezen die ze willen lezen. Vervolgens komen ze dan met beweringen als “er stond al in de bijbel dat de VS een zwarte president zal krijgen.” zie je wel de bijbel is waar, terwijl er natuurlijk nergens staat dat de VS een zwarte president zal krijgen.

  0 likes
 84. RJSeeker,

  Bewijs? Welk bewijs? Als er iets onbetrouwbaar is, is het wel een boekje dat geschreven is door de mens. De Bijbel spreekt zichzelf op bijna elke bladzijde tegen. het is leuk leesvoer bij de open haard, met dezelfde lading, als de sprookjes van Grimm. Leuk, maar niet meer dan dat.

  0 likes
 85. @ Legaal, Pietje Bell en andere Ashtar gelovigen:
  Jullie geloven ook alles wat je op de mouw gespeld wordt. Ik neem aan dat jullie inmiddels ook al voor €3900,00 dollar zo’n geweldige ‘Mandala Sphere’ hebben gekocht om jezelf en anderen van ‘implantaten’ te bevrijden, en nog meer fijne voordelen?
  http://www.light-mandalas.com/order1.php
  (gevonden via Portal2012: http://2012portal.blogspot.nl/ )

  En nu we het toch over Portal2012 hebben, @ Legaal:
  Je hebt nog steeds niet gereageerd op het aangetoonde feit dat Cobra eigenlijk Boštjan Košir is, die zichzelf naast Cobra ook Ishtar Antares noemt (en dat uiteraard ontkent)?
  Ik heb je al eerder links gegeven die naar zijn ontmaskering leiden, kijk nog even terug zodat ik het hele verhaal niet hoef te herhalen: https://www.ninefornews.nl/het-complot/5402-vooraanstaande-journalisten-911-was-een-hoax-overheid-liegt#comments

  Oplichters hebben alleen maar macht als ze die gegeven wordt door mensen die niks in twijfel trekken.

  0 likes
 86. Het is nu weer de 11 11 ja dan gaat het gebeuren de 5 de dimensie ?? overal in het spirituele veld word er over gepraat,is het napraten ik persoonlijk voel a h w dat er iets op komst is maar wat?Glijden we er zachtjes in gaat iedereen zich beter voelen door te berusten in wat komen gaat,en is het er dan ineens voor dat we het weten ?..

  0 likes
 87. [quote name=”T R Hunter”][quote name=”bram”]waarom zoeken naar de buitenaardsen…niet verder zoeken…we zijn het zelf…maar zijn het gewoon weg vergeten…nog even en alles wordt duidelijk…geduld.[/quote]

  Je kunt wachten tot je een ons weegt en dat pasen en pinksteren op 1 dag vallen.[/quote]Ja Bram jij heb gelijk….

  0 likes
 88. In de bijbel is god (bewust niet met een hoofdletter)een zeer gewelddadige entiteit.
  Op zijn commando’s zijn duizenden en duizenden mensen vermoord: Wie niet voor mij is is tegen mij!
  Niet echt een liefhebbende entiteit om te volgen.
  De Nordics? Greys? God? Allemaal ontsproten uit een mens zijn brein.
  Nu eten en tot een volgende keek.

  0 likes
 89. [quote name=”Liquid”]@ Legaal, Pietje Bell en andere Ashtar gelovigen:
  Jullie geloven ook alles wat je op de mouw gespeld wordt. Ik neem aan dat jullie inmiddels ook al voor €3900,00 dollar zo’n geweldige ‘Mandala Sphere’ hebben gekocht om jezelf en anderen van ‘implantaten’ te bevrijden, en nog meer fijne voordelen?
  http://www.light-mandalas.com/order1.php
  (gevonden via Portal2012: http://2012portal.blogspot.nl/ )

  En nu we het toch over Portal2012 hebben, @ Legaal:
  Je hebt nog steeds niet gereageerd op het aangetoonde feit dat Cobra eigenlijk Boštjan Košir is, die zichzelf naast Cobra ook Ishtar Antares noemt (en dat uiteraard ontkent)?
  Ik heb je al eerder links gegeven die naar zijn ontmaskering leiden, kijk nog even terug zodat ik het hele verhaal niet hoef te herhalen: https://www.ninefornews.nl/het-complot/5402-vooraanstaande-journalisten-911-was-een-hoax-overheid-liegt#comments

  Oplichters hebben alleen maar macht als ze die gegeven wordt door mensen die niks in twijfel trekken.[/quote]
  Slaap rustig verder.en sterkte in de komende tijd.voor mijzelf geld wat ik zelf heb mogen zien en ervaren in 2 bde en honderden uittredingen,astrale reizen,is voor mij de waarheid.En heb geen website nodig om mij te vertellen over wat er speelt op dit moment.of wat er komen gaat.ieder zijn eigen mening.Maar water is in ieder geval intelligenter dan jou afkraak reactie. Namastè

  0 likes
 90. [quote name=”Liquid”]@ Legaal, Pietje Bell en andere Ashtar gelovigen:
  Jullie geloven ook alles wat je op de mouw gespeld wordt. Ik neem aan dat jullie inmiddels ook al voor €3900,00 dollar zo’n geweldige ‘Mandala Sphere’ hebben gekocht om jezelf en anderen van ‘implantaten’ te bevrijden, en nog meer fijne voordelen?
  http://www.light-mandalas.com/order1.php
  (gevonden via Portal2012: http://2012portal.blogspot.nl/ )

  En nu we het toch over Portal2012 hebben, @ Legaal:
  Je hebt nog steeds niet gereageerd op het aangetoonde feit dat Cobra eigenlijk Boštjan Košir is, die zichzelf naast Cobra ook Ishtar Antares noemt (en dat uiteraard ontkent)?
  Ik heb je al eerder links gegeven die naar zijn ontmaskering leiden, kijk nog even terug zodat ik het hele verhaal niet hoef te herhalen: https://www.ninefornews.nl/het-complot/5402-vooraanstaande-journalisten-911-was-een-hoax-overheid-liegt#comments

  Oplichters hebben alleen maar macht als ze die gegeven wordt door mensen die niks in twijfel trekken.[/quote]
  Binnen kort krijg je van alles te horen,en blijf maar lekker zo doorgaan,met afkraken,daar zit ik niet mee.
  Groetjes.

  0 likes
 91. [quote name=”legaal”][quote name=”Liquid”]@ Legaal, Pietje Bell en andere Ashtar gelovigen:
  Jullie geloven ook alles wat je op de mouw gespeld wordt. Ik neem aan dat jullie inmiddels ook al voor €3900,00 dollar zo’n geweldige ‘Mandala Sphere’ hebben gekocht om jezelf en anderen van ‘implantaten’ te bevrijden, en nog meer fijne voordelen?
  http://www.light-mandalas.com/order1.php
  (gevonden via Portal2012: http://2012portal.blogspot.nl/ )

  En nu we het toch over Portal2012 hebben, @ Legaal:
  Je hebt nog steeds niet gereageerd op het aangetoonde feit dat Cobra eigenlijk Boštjan Košir is, die zichzelf naast Cobra ook Ishtar Antares noemt (en dat uiteraard ontkent)?
  Ik heb je al eerder links gegeven die naar zijn ontmaskering leiden, kijk nog even terug zodat ik het hele verhaal niet hoef te herhalen: https://www.ninefornews.nl/het-complot/5402-vooraanstaande-journalisten-911-was-een-hoax-overheid-liegt#comments

  Oplichters hebben alleen maar macht als ze die gegeven wordt door mensen die niks in twijfel trekken.[/quote]
  Binnen kort krijg je van alles te horen,en blijf maar lekker zo doorgaan,met afkraken,daar zit ik niet mee.
  Groetjes.[/quote]
  Laten zien dat iemand een oplichter is vind jij afkraken? 🙂

  0 likes
 92. [quote name=”Sven”]In de bijbel is god (bewust niet met een hoofdletter)een zeer gewelddadige entiteit.
  Op zijn commando’s zijn duizenden en duizenden mensen vermoord: Wie niet voor mij is is tegen mij!
  Niet echt een liefhebbende entiteit om te volgen.Ligt eraan welke bijbel je leest he, heb je het over het oude testament dan klopt het heb je het over het nieuwe testament en de King James Bijbel dan is ie de goedzak zelfe.
  De Nordics? Greys? God? Allemaal ontsproten uit een mens zijn brein.
  Nu eten en tot een volgende keek.[/quote]
  Idd, alleen al de hoeveelheid herschrijvingen over de jaren en eeuwen heen tonen dit al aan.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

adrenochroom

Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...

de jonge

De Jonge bombardeert Kamerbrief over coronavaccin tot STAATSGEHEIM: ‘Informatie kan ernstige schade toebrengen’

Het kabinet zet maar liefst 700 miljoen ...