Homepagina » Buitenaards » We hebben de buitenaardse intelligentie in Oumuamua mogelijk wakker gemaakt. UFO-expert mengt zich in de discussie
We hebben de buitenaardse intelligentie in Oumuamua mogelijk wakker gemaakt. UFO-expert mengt zich in de discussie

We hebben de buitenaardse intelligentie in Oumuamua mogelijk wakker gemaakt. UFO-expert mengt zich in de discussie

Pas geleden kwam een ruimterots ter grootte van een flatgebouw aan in ons zonnestelsel. Sommige wetenschappers vermoedden dat het een ruimteschip was, gestuurd door buitenaardsen.

Hoewel de eerste scans nog niets hebben opgeleverd, moeten we deze mogelijkheid niet uitsluiten, zo zegt een vooraanstaande UFO-expert.

Nick Pope, die jarenlang leiding gaf aan de UFO-eenheid van het Britse ministerie van Defensie, claimt dat de scans de intelligentie in het object mogelijk wakker hebben gemaakt en dat aliens ons nu in de gaten houden.

Verkeerd

De rots, Oumuamua genaamd, passeerde afgelopen oktober onze planeet.

Wetenschappers onder leiding van professor Stephen Hawking richtten krachtige telescopen op het object om te achterhalen of het door een buitenaardse beschaving is gestuurd.

“Hoewel er nog niets is gevonden, is er nog een andere intrigerende mogelijkheid: als dit schip een buitenaardse sonde is, is het mogelijk dat onze scans de intelligentie in het object wakker maken,” zei Pope tegen de Sun Online.

Pope suggereert dat wetenschappers verkeerd hebben gezocht.

Beschermd

“Omdat er geen lucht in de ruimte is, hoeft een buitenaards ruimteschip er niet uit te zien zoals onze vliegtuigen,” zei hij.

“Je hoeft geen interstellair ruimteschip te bouwen, maar je kunt ook gewoon een asteroïde nemen, uithollen en daar een schip in bouwen, zodat je beschermd bent,” voegde hij toe.

Pope claimt dat Oumuamua niet het enige object is dat de aandacht trekt. “Een buitenaards schip dat zoekt naar buitenaards leven gaat mogelijk in de slaapstand tot het in de buurt van een bewoonde planeet komt,” lichtte hij toe.

Iets

Hij zei dat veel wetenschappers en astronomen deze theorie serieus nemen. Afgelopen week bleek nog dat het Pentagon jarenlang in het geheim onderzoek deed naar UFO’s.

“Dat is een buitengewone onthulling, omdat de Amerikaanse overheid eerder steeds ontkende onderzoek te doen naar dit onderwerp,” zei hij.

“Dit zegt ons dat er waarschijnlijk iets is, maar we weten niet wat het is,” vervolgde hij.

Tryphon Wikimedia Commons

[Daily Mail]


Vond je deze info interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. Zijn wij de moeite waard om door buitenaardse intelligente in de gaten te worden gehouden?

  16 likes
 2. De Cabal is inmiddels al een tijdje ontmaskerd voor alle trucs die ze in de afgelopen eeuwen met ons hebben uitgehaald.

  Dat is waarschijnlijk de reden dat er nu ineens zo’n hype is rondom buitenaards leven op basis van twee video’s en een aantal verklaringen van insiders. Stephen Hawking, Tom DeLonge, Luis Elizondo, de Clintons, Podesta, Obama zijn allemaal lid van “de club”. Zij moeten haast wel wanhopig zijn over het feit dat er zo veel mensen in de wereld in rap tempo aan het ontwaken zijn.

  Het zou me niks verbazen als ze nu alles uit de kast gaan halen om toch in het zadel te blijven. Kans bestaat dat ze project Bluebeam hier ook voor gaan gebruiken om ons er met hologrammen van ruimteschepen, raadselachtige geluiden, sonic booms en zelf ontwikkelde ufo’s van te overtuigen dat we worden aangevallen door buitenaardsen. “Want zoveel voor ons onbekende technologie kan ‘nooit’ van onszelf zijn”.

  We weten inmiddels dat men over drones en ufo’s beschikt, die welllicht kunnen zijn uitgerust met directed energy wepaons. Dezelfde wapens als waarmee men in de afgelopen maanden ook vele bos- en huisbranden heeft veroorzaakt in Californië. Trap er niet in…

  28 likes
  • @Mike,

   Ik ben het voor het overgrote deel met u eens. Er is de laatste tijd veel te veel te doen vwb “van overheidswege openheid geven” in dit soort onzin!!

   Als men hier en daar goed rondkijkt dan is er o.a. sprake van False Flags inzake buitenaardsen en hier op aarde!

   En hetgeen u aanhaalde inzake de “bosbranden” in Californië…….ik heb nog nooit zulke branden gezien in mijn leven en loop toch al wat jaartjes mee waarbij ik ook nog best heel wat branden heb gezien van allerlei soorten. Bomen welke van binnenuit branden, huizen die zijn afgebrand en de struiken en bebossing en zelfs parkeerplaatsen eromheen niets aan te zien.

   Ik vraag me af of nu eens eindelijk ECHT meer mensen dit gaan zien want de leugenachtige berichten welke op een NON journaal tussen het volk wordt neergeknalt moet toch onderhand wel voor iedereen aan duidelijkheid niets te wensen meer overlaten!! Niets maar dan ook helemaal niets is er meer waar en dat moet toch gaan opvallen, of………..???!!!

   Gegroet,
   Gladiator

   19 likes
   • het probleem is m.i. dat er tussen al die onwaarheden wellicht ook waarheden zitten. ga maar is uitzoeken hoe of wat. operatie verdeeldheid zaaien, is voltooid… en gelukt! we are f*cked… alleen hadden ze niet op het boemerang effect gerekend, dat stagneert de rest

    3 likes
   • @Gladiator
    Voor mensen die het nog niet gezien hebben zijn hier nog twee interessante video’s over de bosbranden en de manier waarop “Directed Energy Weapons” worden gebruikt als onderdeel van Agenda 21.

    LASERS FROM THE SKY & THE CALIFORNIA FIRES
    https://youtu.be/RBLBAM-Vi3c

    The Plan To Burn Up California 2 – Deborah Tavares
    https://www.youtube.com/watch?v=9Cq1NipzK-Y

    In de MSM zien we hier inderdaad helemaal niks over. In tegenstelling tot UFO’s. Kan alleen maar betekenen dat de MSM nog steeds de belangen dient van de cabal. Het gebruik van “DEW” tegen de bevolking zou minstens even nadrukkelijk in het nieuws moeten komen als het openbaar maken van (eigen) UFO’s.

    2 likes
 3. Klinkt grappig, een UFO expert. ‘Hallo, hoe verdient u uw geld?
  Nou, ik ben een expert in ongeidentificeerde dingen.
  Oh. Dus als het geidentificeerd is, dan heeft u geen werk meer?
  Klopt.’

  22 likes
 4. dit ruimte schip was dus die beruchte nibiru.

  Maar het lijkt me wel logisch dat buitenaardse op deze wijze reizen. gebruikmakend van de natuurwetten.

  2 likes
  • @xander,
   Daar ik niet weet hoe “buitenaardsen” reizen zou ik me niet wagen aan zulk een uitspraak, echter wat ik wel in deze zou willen opmerken is naar mijn idee het gegeven (let wel, zo denk ik erover) dat de zogenaamde natuurwetten welke u noemt in de “ruimte” waarschijnlijk niet gelden, niet van toepassing zijn of zelfs geheel op verkeerde cq foutieve gegevens staven. Er zijn reeds genoeg voorbeelden te noemen welke eerst een feit waren en nu absoluut achterhaald zijn.
   Maar oké, ieder zijn eigen mening hierover! Wilde dit toch graag kwijt in dit specifieke kader!
   Gegroet,

   Gladiator

   9 likes
 5. Een telescoop is een passief systeem. Het zendt niet, het ontvangt alleen maar. Er is dus niets “gescand”, enkel het licht van de zon dat weerkaatste op dit voorwerp is gezien door een telescoop.

  Alhoewel de naam van de krant -The Sun- hier wel toepasselijk is, is enig wetenschappelijk inzicht volledig afwezig.

  9 likes
  • Radiotelescoop werkt met radiogolven en zou dus in principe scannen heten.
   Dit weet elke pleaideaan toch?
   Het word immers op onze jeugdopleidingscentrums als elementair educatieve ontwikkeling gegeven!..

   Bezin eer u Begint.
   Leef lang en voorspoedig nanounanou

   0 likes
   • Een radiotelescoop is ook aléén een ontvanger en géén zender.
    Hij ontvangt alleen geen zichtbare electro-magnetische straling (licht), maar veel langere golven (radiogolven)

    2 likes
 6. Een ding is me niet helemaal duidelijk,was het nu en ruimte rots of een ruimteschip,en wat zouden we
  wakker hebben gemaakt in een ruimteschip zal er toch wel een wakker zijn.

  4 likes
 7. Nog een intrigerende mogelijkheid: in slaap gevallen aliens die de verkeerde afslag hebben genomen en nu aan het “spookvliegen” zijn!

  2 likes
 8. Rendez-vous met Rama gelezen? (Arthur C. Clarke, 1973)

  1 likes
 9. De aarde zelf is het meest ideale ruimteschip maar is afhankelijk van een zon.We kunnen niet gaan waar we naar toe willen,maar wie bepaalt dat als we dat konden?Met zo’n 7,5 miljard mensen zoeven we door de ruimte op weg naar ,wat we niet weten.Maar spannend is het wel en voor heel veel mensen ook zwaar en moeilijk.Misschien geldt dat ook voor Oumuamua maar zij zijn niet afhankelijk van een zon.

  1 likes
 10. Ik had het nog zo gezegd dat vooral niet te doen!

  1 likes
 11. Zou het kunnen dat er deels natuur verschijnselen zijn die we als ufo’s aan .Al hoewel het zou absurd zijn dat er geen leven buiten ons.dat te denken.EN of Amerika die proeven doet met technologie waar van wij niet op de hoogte zijn.ALS OOK HET ROSWELL DOSSIERJUIST IS DAT er levende weliswaar intelectuele wezens….met hun voort. gezeten techonologie aangepast?””?””””’???Vele vragen die alternativeren voor antwoorden

  Frank De Winter

  1 likes
 12. Over buitenaards intelligent leven gesproken: gelet op de veelheid van leefbare planeten in het heelal zal er veel intelligent leven zijn. Doch de afstanden onderling zijn van dien aard dat men elkaar niet kunnen bereiken. Het gaat om honderden, zo niet duizenden lichtjaren afstanden! Ten zij we er op los gaan fantaseren. Dat moeten nou net niet doen..

  0 likes
 13. Black knight satelliets grotere broer/zus

  0 likes
 14. Wacht even, er komt een ruimteschip verkleed als een astrodingens, een zonnestelsel binnen waar een bewoonde planeet is.

  Denk je dan dat wij die wakker maken????????
  Hoe arrogant is dat?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

Legerveteraan spot ‘3 kilometer lange UFO’ boven legerbasis. Wat heeft hij gezien?

Een Amerikaanse marineveteraan heeft onthuld dat hij ...

meier

Iconische UFO-foto’s van Billy Meier worden geveild. Volgens deze expert zijn ze authentiek

De Zwitser Billy Meier claimde in de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 19 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.