Buitenaards

We hebben de buitenaardse intelligentie in Oumuamua mogelijk wakker gemaakt. UFO-expert mengt zich in de discussie

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Pas geleden kwam een ruimterots ter grootte van een flatgebouw aan in ons zonnestelsel. Sommige wetenschappers vermoedden dat het een ruimteschip was, gestuurd door buitenaardsen.

Hoewel de eerste scans nog niets hebben opgeleverd, moeten we deze mogelijkheid niet uitsluiten, zo zegt een vooraanstaande UFO-expert.

Nick Pope, die jarenlang leiding gaf aan de UFO-eenheid van het Britse ministerie van Defensie, claimt dat de scans de intelligentie in het object mogelijk wakker hebben gemaakt en dat aliens ons nu in de gaten houden.

Verkeerd

De rots, Oumuamua genaamd, passeerde afgelopen oktober onze planeet.

Wetenschappers onder leiding van professor Stephen Hawking richtten krachtige telescopen op het object om te achterhalen of het door een buitenaardse beschaving is gestuurd.

“Hoewel er nog niets is gevonden, is er nog een andere intrigerende mogelijkheid: als dit schip een buitenaardse sonde is, is het mogelijk dat onze scans de intelligentie in het object wakker maken,” zei Pope tegen de Sun Online.

Pope suggereert dat wetenschappers verkeerd hebben gezocht.

Beschermd

“Omdat er geen lucht in de ruimte is, hoeft een buitenaards ruimteschip er niet uit te zien zoals onze vliegtuigen,” zei hij.

“Je hoeft geen interstellair ruimteschip te bouwen, maar je kunt ook gewoon een asteroïde nemen, uithollen en daar een schip in bouwen, zodat je beschermd bent,” voegde hij toe.

Pope claimt dat Oumuamua niet het enige object is dat de aandacht trekt. “Een buitenaards schip dat zoekt naar buitenaards leven gaat mogelijk in de slaapstand tot het in de buurt van een bewoonde planeet komt,” lichtte hij toe.

Iets

Hij zei dat veel wetenschappers en astronomen deze theorie serieus nemen. Afgelopen week bleek nog dat het Pentagon jarenlang in het geheim onderzoek deed naar UFO’s.

“Dat is een buitengewone onthulling, omdat de Amerikaanse overheid eerder steeds ontkende onderzoek te doen naar dit onderwerp,” zei hij.

“Dit zegt ons dat er waarschijnlijk iets is, maar we weten niet wat het is,” vervolgde hij.

Tryphon Wikimedia Commons

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Zijn wij de moeite waard om door buitenaardse intelligente in de gaten te worden gehouden?

Hawks
Hawks
5 jaren geleden

Klinkt grappig, een UFO expert. ‘Hallo, hoe verdient u uw geld?
Nou, ik ben een expert in ongeidentificeerde dingen.
Oh. Dus als het geidentificeerd is, dan heeft u geen werk meer?
Klopt.’

xander
xander
5 jaren geleden

dit ruimte schip was dus die beruchte nibiru.

Maar het lijkt me wel logisch dat buitenaardse op deze wijze reizen. gebruikmakend van de natuurwetten.

Mike
Mike
5 jaren geleden

De Cabal is inmiddels al een tijdje ontmaskerd voor alle trucs die ze in de afgelopen eeuwen met ons hebben uitgehaald.

Dat is waarschijnlijk de reden dat er nu ineens zo’n hype is rondom buitenaards leven op basis van twee video’s en een aantal verklaringen van insiders. Stephen Hawking, Tom DeLonge, Luis Elizondo, de Clintons, Podesta, Obama zijn allemaal lid van “de club”. Zij moeten haast wel wanhopig zijn over het feit dat er zo veel mensen in de wereld in rap tempo aan het ontwaken zijn.

Het zou me niks verbazen als ze nu alles uit de kast gaan halen om toch in het zadel te blijven. Kans bestaat dat ze project Bluebeam hier ook voor gaan gebruiken om ons er met hologrammen van ruimteschepen, raadselachtige geluiden, sonic booms en zelf ontwikkelde ufo’s van te overtuigen dat we worden aangevallen door buitenaardsen. “Want zoveel voor ons onbekende technologie kan ‘nooit’ van onszelf zijn”.

We weten inmiddels dat men over drones en ufo’s beschikt, die welllicht kunnen zijn uitgerust met directed energy wepaons. Dezelfde wapens als waarmee men in de afgelopen maanden ook vele bos- en huisbranden heeft veroorzaakt in Californië. Trap er niet in…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x