Homepagina » Mens en Dier » 4-jarige meisjes krijgen te horen dat ze geen tweelingzusjes kunnen zijn vanwege hun huidskleur. Dit is hun prachtige antwoord
4-jarige meisjes krijgen te horen dat ze geen tweelingzusjes kunnen zijn vanwege hun huidskleur. Dit is hun prachtige antwoord

4-jarige meisjes krijgen te horen dat ze geen tweelingzusjes kunnen zijn vanwege hun huidskleur. Dit is hun prachtige antwoord

We kunnen nog veel leren van onze kinderen. Jia Sarnicola en Zuri Copeland zijn vier jaar oud en komen uit Miami.

De meisjes, die dezelfde kleding dragen, zeggen dat ze niet alleen beste vriendinnen, maar ook tweelingzusjes zijn.

Jia is op 3 juni jarig en Zuri op 5 juni. De meisjes vierden hun verjaardag dit jaar dan ook op dezelfde dag.

Dezelfde ziel

Toen andere kinderen zeiden dat ze geen tweelingzusjes konden zijn vanwege hun huidskleur, begonnen ze te huilen.

Jia reageerde: “Jullie weten niets. Wij zijn allebei vier jaar oud. We zijn even lang. We zijn op dezelfde dag jarig. En we hebben dezelfde ziel.”

Ze bedoelde daarmee te zeggen dat we uiteindelijk allemaal één zijn.

Geen onderscheid

“Omdat we in een gemengde buurt wonen kijken ze niet naar huidskleur,” zei Jia’s moeder Ashley. “Ze maken geen onderscheid. We hebben er nooit met ze over gepraat.”

Zuri’s moeder Valencia voegde toe: “Even ben je gelukkig en zodra ze in de samenleving terechtkomen wordt je verdrietig.”

Belangrijkere dingen

“We kunnen zoveel leren van onze kinderen,” voegde ze toe.

De tweelingzusjes willen terugslaan naar de cynici en voor eens en voor altijd een einde maken aan alle discriminatie zodat we ons kunnen richten op de belangrijkere dingen in het leven.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[CBS News]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eelke Piers
Eelke Piers
4 jaren geleden

Het is maar hoe zwaar je er aan tilt maar ze zijn inderdaad echt geen zusjes van elkaar

Mike
Mike
4 jaren geleden

Kunstmatige inseminatie 2.0. Twee verschillende moeders die elk een kindje wilden met hun eigen huidskleur.

“We are one” is een fascitsich concept. Wordt al jaren gespind door de MSM. De onschuldige meisjes worden hier handig voor gebruikt.

We zijn allen één komt onze leiders wat beter uit, want zo zijn alle mensen -hoe groot de afwijkingen ook zijn- toch onderdeel van het grote geheel. Het geheel dat uiteindelijk “perfect in balans is”. “En in zo’n samenleving zal er ook ruimte zijn voor pedo’s, kanibalen en mensenofferaars”. Op deze manier hopen sommige zieke leiders zelf ook dat ze ooit geaccepteerd worden ondanks hun “foutjes”. Als wij ons allemaal als één laten aansturen hebben dit soort zieke geesten het beter.

Daarnaast zouden ze graag zien dat wij allemaal androgien worden. Het liefst met hersenimplantaten, zodat we niet meer zelf zullen nadenken en onderdeel worden van allerlei “hyves”. Dit stuurt wat makkelijker.

Vergeet niet dat wij als individu op aarde terecht zijn gekomen om te ervaren hoe het leven op deze planeet is, als individu…

onbekend
onbekend
4 jaren geleden

Ze behoren tot dezelfde mensengroep.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
4 jaren geleden

Ja hoor 4 jaar oud dan zijn ze natuurlijk hun taal meester [sarcasme]. Als je mensen niet bijbrengt exact met taal om te gaan zet dat de deur open voor orwelliaanse dubbelspraak, “legalise” ed mogelijkheden tot manipulatie.

Deze meisjes kennen klaarblijkelijk het verschil niet tussen hartsvriendinnen en zusjes. Het is best triest dat er vervolgens volwassenen zijn die meegaan in het gebrek van 4 jarigen om in voldoende mate te verwoorden wat ze nu eigenlijk bedoelen.

x

Check Also

huisarts

Huisarts spreekt zich uit tegen uitsluiting ongeprikten: ‘Nee tegen Great Reset-discriminatie’

De Belgische huisarts Conrad Haelterman spreekt zich ...

medische

Meerderheid Tweede Kamer vindt medische apartheid simpelweg prima: ‘Zum kotzen’

Sinds de invoering van de ‘QR-codes voor ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

9
0
We lezen graag je reactie!x