Archeologie

Buitenaardsen in Nazca en Cuzco (video)

Help door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderzoeker David Hatcher Childress reist met zijn team via de Pan-Amerikaanse Snelweg naar Ica en Nazca in Peru.

In Ica onderzoeken ze grote langgerekte buitenaards ogende schedels en het mysterieuze museum van Dr. Cabrera en zijn verzameling stenen waarop dinosauriërs met mensen staan afgebeeld.

Het team brengt vervolgens de complexiteit van de Nazcalijnen in beeld. Was het juist de bedoeling dat ze enkel zouden worden gezien door mensen in de lucht?

Vervolgens reist het team af naar Cuzco in Peru om de Incasteden Ollantaytambo, Machu Picchu en Sacsayhuamán te bezoeken.

De Spaanse conquistadores geloofden bij hun aankomst in het gebied niet dat de lokale Inca-bevolking in staat was om dergelijke bouwwerken te maken, en ze meenden dat het het werk was van demonen of van boze geesten. Ook tegenwoordig nog menen sommigen dat de Inca’s niet in staat waren om Sacsayhuamán te bouwen en dat het gemaakt is door buitenaardse wezens.

sacsayhuaman2934872349872342

Tot besluit wordt een steengroeve nabij het meest beroemde en meest gelopen Incapad onderzocht. Maakten de bouwers van de oude steden gebruik van antizwaartekracht of levitatie om de enorme kristallijne rotsblokken te vervoeren en te bewerken?

Bron: YouTube/UFOTVstudios

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
glis
glis
10 jaren geleden

Als je graniet wilt zagen dan moet je veel energie gebruiken.
Elektriciteit enz zit meer aan licht/laser te denken ipv zagen.
Blijf het opmerkelijk vinden..

Earlgrey
Earlgrey
10 jaren geleden

Ik ben in Peru geboren en had het geluk dat mijn vader op en hoog niveau daar archeologie beoefende. Ik heb thuis ook wat schedels gezien, ook gemummificeerde. Schedels met operatie gaten ook, sommige genezen, andere genezend en weer andere niet genezen. Ik heb ook langgerekte schedels gezien. Volgens mijn vader waren het priesters en men gebruikte dezelfde methode als sommige Afrikaanse stammen. Maar nu de buitenaardse theorie erbij. Ja, het zou wel mogelijk zijn dat ze toen contact met ET’s hadden. En om ze te vereren zouden ze inderdaad die deformaties aan priesters hebben aangebracht, hoewel het zo is dat als je het wilt doen je kleine kinderen daarvoor nodig hebt die later priester, of misschien leiders moesten worden.Deze gegraveerde stenen heb ik helaas niet zelf gezien.Wel hebben mijn vader en ik, pijlpuntjes gevonden tussen versteende takken. Dat doet me geloven dat er langer dan 12.000 jaren bevolkt is geweest, misschien door een eerdere immigratie.

Mr. E
Mr. E
10 jaren geleden

Ben op deze locaties geweest. Hoewel de locatie van Machu Picchu indrukwekkend is (en stenen dus over enorme bergkammen verplaatst moesten worden, is Sacsayhuaman op loopafstand van Cusco nog een stuk indrukwekkender. Voorheen dacht ik ook aan buitenaardse interventie. Nu denk ik dat we het zelf hebben gedaan, toen we nog gemakkelijker contact konden maken met universele krachten. Dan is immers alles mogelijk. Alles speelt zich af in cycli. We ademen in en uit, het wordt dag en nacht, zomer en winter. Voor mij is het dan logisch dat wij nu kwa bewustzijn in een de uitademing/nacht/winter zitten en binnenkort steeds meer oudere kennis gaan terugkrijgen. Aldaar, mijn visie.

bob
bob
10 jaren geleden

http://collegerama.tudelft.nl/mediasite/SilverlightPlayer/Default.aspx?peid=e7ef6d3c5dfa415bbe77e5692d0b872e

high-tech in de oudheid, duurt 1 uur 45 min, nl professor die allerlei dingetjes laat zien die we tegenwoordig nog steeds niet na kunnen maken… hele leuke lezing!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x