Homepagina » Buitenaards » Buitenaardse interventie tijdens meteorietinslag Rusland?
Buitenaardse interventie tijdens meteorietinslag Rusland?

Buitenaardse interventie tijdens meteorietinslag Rusland?

Russische wetenschappers hebben brokstukken van de meteoriet teruggevonden die vrijdag boven de regio Tsjeljabinsk uiteenspatte. Als gevolg van de schokgolf in het Oeralgebied raakten meer dan duizend mensen gewond.

Na de inslag deden verschillende theorieën op internet de ronde. Is het mogelijk dat een buitenaardse ingreep een nog veel grotere ramp heeft voorkomen?

De Russische nationalist Vladimir Zhirinovski zei dat er geen meteoriet was neergekomen, maar dat het een Amerikaans wapen was. Zijn opmerking werd door het Russische ministerie van Noodsituaties afgedaan als onzin. Een priester sprak van ‘een daad van God’.

Wetenschappelijke mysteries

Wetenschappers hebben een vijftigtal kleine fragmenten gevonden bij het Tsjebarkoel-meer. Daar kwam een deel van de meteoriet vermoedelijk neer. De brokstukken zijn opgestuurd naar Jekaterinenburg. Volgens expeditieleider Viktor Grochovskij behoort de meteoriet tot de klasse van chondrieten. De brokstukken bestaan voor 10 procent uit ijzer. Het grootste fragment ligt waarschijnlijk nog in het meer.

De meteoriet die boven het Oeralgebied ontplofte blijkt volgens NASA veel groter en zwaarder te zijn geweest dan werd gedacht. De ruimtesteen was naar schatting 17 meter groot en woog zo’n 10.000 ton. “Met een vuurbal van deze grootte zou je verwachten dat een groot aantal meteorieten de oppervlakte raakt, en in dit geval gaat het om zeer grote meteorieten,” lichtte NASA-wetenschapper Paul Chodas toe.

Ook kwam op het moment van de ontploffing veel meer energie vrij dan aanvankelijk werd gedacht. Vrijdag werd de explosie nog op 30 kiloton TNT geschat. NASA heeft de kracht nu bijgesteld naar 100 tot 500 kiloton.

Afgelopen weekend onderzocht de Russische overheid de wetenschappelijke mysteries rond de ontploffing. Dit was de grootste ruimtesteen sinds 1908 die op aarde neerkwam. Toen ontplofte een grote meteoriet boven Siberië. In een gebied van 2000 vierkante kilometer vielen bomen om. Er werden nooit brokstukken van de meteoriet gevonden.

Buitenaards apparaat

Verschillende wetenschappelijke studies wijzen op een buitenaardse interventie ten tijde van de Toengoeska-explosie. Persbureau MINA en de wetenschappelijke nieuwssite PhysOrg meldden dat onderdelen van een buitenaards apparaat waren aangetroffen. In 1998 besteedde Turner Network Television in een aflevering van The Secret KGB UFO Files aandacht aan de aangetroffen wrakstukken.

Kan het zijn dat buitenaardsen opnieuw hebben ingegrepen om de mensheid voor een grote ramp te behoeden? Kan deze mogelijke interventie verklaren waarom de meteoriet boven het Oeralgebied ontplofte en zich niet grotendeels in de grond boorde?

Diverse Nederlandse media hebben Niburu benaderd met de vraag of hier sprake kan zijn geweest van een buitenaardse interventie. Op internet wordt druk gespeculeerd over beelden die zijn uitgezonden door Russia Today. Wanneer wordt ingezoomd op de meteoriet zou te zien zijn hoe een object de ruimtesteen van achteren raakt.

“Het is heel goed mogelijk dat buitenaardsen de mensheid afgelopen vrijdag hebben behoed voor een nog grotere ramp,” zei Niburu-voorman Anton Teuben. “Het zou een mooie opsteker zijn voor de mensen, zodat ze kunnen zien dat ze worden beschermd.”

Tijdens een uitzending van Larry King Live op CNN werd duidelijk hoe buitenaardse beschavingen op aarde kunnen ingrijpen. In de uitzending vertelt Dr. Bob Jacobs, die jarenlang werkzaam was voor de Amerikaanse luchtmacht, dat hij filmde hoe een onbekend vliegend object lichtstralen afvuurde op een Atlas-raket met een dummy-kernkop. Zijn beeldmateriaal werd later in beslag genomen door twee CIA-agenten.

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?
Vond je dit artikel interessant?
Meld je nu aan!
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het échte nieuws.
Wij hanteren een strikt anti-SPAM beleid en versturen pas email nadat je je aanmelding hebt bevestigd. Je gegevens worden door ons nooit met derden gedeeld. Met één klik kun je je ook weer afmelden.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 

45 reacties

 1. Is het nou zo moeilijk te accepteren dat wat er vrijdag gebeurde ook gewoon ‘puur natuur’ kan zijn? Dat die steen de dampkring inkwam en door de druk en hitte uit elkaar klapte? Zonder hulp van wie dan ook?

  0 likes
 2. In dit filmpje zie je een object de meteoor raken en verder vliegen: http://youtu.be/WaQIPBqoQ-Q

  0 likes
 3. Zoals ik eerder gecomment heb ergens vandaag, hier een filmpje met analyse : http://www.liveleak.com/view?i=fe7_1361092044 Je ziet duidelijk iets door de meteoriet heen vliegen waardoor het uiteen spat. Hoop dat jullie dit alsnog oppakken zodat meerderen dit kunnen zien.

  0 likes
 4. Zoals ik gisteren in een ander deel hierover, ook al eerder meldde, helpen ‘de wachters’ ons meer, dan wij beseffen. Dit alles uit Liefde voor onze planeet en alles wat er op leeft.

  0 likes
 5. Lieve help wat een onzin weer. Kunnen er eens een keer niet aliens bij betrokken worden? Dat ding spat uit elkaar vanwege de hoge wrijving / druk na het binnenkomen in de atmosfeer. Prima te verklaren.

  0 likes
 6. Hadden buitenaardsen niet eerder ingegrepen ? En als er ingegrepen is , kan dat geen aardse technologie geweest zijn ?

  0 likes
 7. Jaime Maussan berichtte hier gisteren al over … Hier een filmpje > http://www.youtube.com/watch?v=WaQIPBqoQ-Q

  0 likes
 8. Ik heb ook direct de informatie ontvangen dat “erger” hierdoor voorkomen is.
  Voor wie het wil zien en horen….het is inderdaad een opsteker. De Aarde en al haar Bewoners worden in de mate van het mogelijke beschermd.
  Dank je wel voor jullie bericht. ♥

  0 likes
 9. Wie weet heeft deze ufo de meteoriet wel in twee geplet .Ze kunnen ook kerncentrales onklaar maken toch ?

  0 likes
 10. Dan rijst mij toch een vraag waarom “ze” het gesteente zover hebben laten doordringen in onze dampkring. Terwijl “ze” makkelijk dan meer schade hadden kunnen voorkomen door het al van te voren in stukken haddem kunnen blazen…
  Nee deze vlieger gaat niet op voor mij, dit is gewoon rationeel verklaarbaar. Even geen dingen zoeken die er niet zijn graag…

  0 likes
 11. Dat bewegende vlekje is niets meer dan een lichteffect door het glas/lens, en alleen op deze video te zien.

  Ik daag iedereen uit een andere video te vinden waar de ‘reddende ufo’ ook op is te zien.

  0 likes
 12. stel dat deze theorie waar is,, waarom een interventie als de meteoriet bijna de aarde raakt? waarom niet ver buiten de dampkring want als de buitenaardse de meteoriet 22 km boven de aarde opgemerkt hadden dan hebben ze ook wel eerder geweten dat deze naar de aarde kwam, plus als ze zo bezorgd zijn kunnen ze ook wel direct hun vrije energie geven en per direct hun technologie doorgeven, want als een meteoriet de aarde niet kapot maakt doet de mens het wel,, beetje tegenstrijdig vind je niet?

  0 likes
 13. [quote name=”Crayon”]Lieve help wat een onzin weer. Kunnen er eens een keer niet aliens bij betrokken worden? Dat ding spat uit elkaar vanwege de hoge wrijving / druk na het binnenkomen in de atmosfeer. Prima te verklaren.[/quote]
  Gewoon kijken met de ogen van onze logica en onze wetenschap beste Crayton. Maar, als je nou met die zelfde logica niet ziet dat we belazerd worden, dan wil je het niet zien, of je bent blind?
  Hier wordt slechts een andere kijk op zaken gegeven. Wat je daar vervolgens mee doet is aan jezelf. Ik stel je de vraag, wat is realiteit? als jij dat weet, deel dat dan met ons maar ga ajb niet voor god spelen. Ik denk in elk geval, dat onze realiteit er heel anders uitziet. Ga je goed, ok.

  0 likes
 14. [quote name=”foxtrot”]Dan rijst mij toch een vraag waarom “ze” het gesteente zover hebben laten doordringen in onze dampkring. Terwijl “ze” makkelijk dan meer schade hadden kunnen voorkomen door het al van te voren in stukken haddem kunnen blazen…
  Nee deze vlieger gaat niet op voor mij, dit is gewoon rationeel verklaarbaar. Even geen dingen zoeken die er niet zijn graag…[/quote]Precies. Als er sprake zou zijn van buitenaardse interventie hadden ze dat ding al aan flarden geschoten voordat het een gevaar opleverde.

  Nu vragen sommige mensen zichzelf natuurlijk af wat dan dat object was wat de meteoriet van achteren raakt. Dat was een raket van het Russische leger.

  “Het Russische leger beweerde vanochtend raketten op de meteoriet te hebben afgeschoten. Die zouden hem ook geraakt hebben op zo’n twintig kilometer hoogte, zo schrijft althans de Russische staatszender Russia Today.”

  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/19587_wat_het_bijna_echt_raak_geweest/

  De waarheid is vermoedelijk minder spectaculair dan sommigen hopen.

  0 likes
 15. [quote name=”Hans”]

  Ik daag iedereen uit een andere video te vinden waar de ‘reddende ufo’ ook op is te zien.[/quote]

  Uitdaging aangenomen: /watch?v=4p1AsabDxC8

  0 likes
 16. daarom houd fidel castro zich zoveel mogelijk buiten de media,, hij was het! met zijn vliegende havanna sigaar van een paar berichten eerder,, comunisten onder elkaar he, bietje humor er inhouden he, lachwekkende berichten moeten we ook lachwekkend houden!!

  0 likes
 17. [quote name=”Vliegend bord”][quote name=”Hans”]

  Ik daag iedereen uit een andere video te vinden waar de ‘reddende ufo’ ook op is te zien.[/quote]

  Uitdaging aangenomen: /watch?v=4p1AsabDxC8[/quote]

  Nice try, maar je ziet ook wel dat het vlekje in jouw video compleet anders is dan die in de originele. Het ‘gaat niet door de meteoor heen’, zoals je wellicht zou beweren bij de originele video. ‘Jouw’ vlekje verschijnt even en that’s it. Zulke vlekjes verschijnen in elke huis-tuin-en keuken video waar een felle lichtbron in voorkomt.

  Waarom zijn sommigen nu zo gefascineerd door zulke simpele artefacten dat ze er onnodige dingen bij gaan betrekken?

  0 likes
 18. Als ik de reacties zie van mensen die denken dat aliens hebben ingegrepen dan is dat voor mij een vorm van ‘wishful thinking’

  Waar waren ze toen er ander natuurrampen zich op aarde voordeden?

  Voor meer info over het oderwerp van cyclische catastrofes, is er nu een boek uitgebracht.
  http://www.amazon.com/Comets-Horns-Moses-Laura-Knight-Jadczyk/dp/1897244835/

  0 likes
 19. [quote name=”Wesley”](…)
  Nu vragen sommige mensen zichzelf natuurlijk af wat dan dat object was wat de meteoriet van achteren raakt. Dat was een raket van het Russische leger.

  “Het Russische leger beweerde vanochtend raketten op de meteoriet te hebben afgeschoten. Die zouden hem ook geraakt hebben op zo’n twintig kilometer hoogte, zo schrijft althans de Russische staatszender Russia Today.”

  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/19587_wat_het_bijna_echt_raak_geweest/

  De waarheid is vermoedelijk minder spectaculair dan sommigen hopen.[/quote]

  Besef je wel dat die meteoriet de dampkring binnenkwam met een snelheid van ca. 65.000 km/uur? Dat is zo’n 18 km per seconde. Er is geen raket op aarde die zo’n snel object kan onderscheppen. En nee, dat betekent ook geen vrijbrief om er maar aliens bij te halen.

  http://www.nasa.gov/mission_pages/asteroids/news/asteroid20130215.html

  0 likes
 20. [quote name=”Vliegend bord”][quote name=”Hans”]

  Ik daag iedereen uit een andere video te vinden waar de ‘reddende ufo’ ook op is te zien.[/quote]

  Uitdaging aangenomen: /watch?v=4p1AsabDxC8[/quote]

  Niets aangenomen. Ik zie geloof ik niet wat jij wilt zien.

  0 likes
 21. Buitenaardse interventie? Oh please…
  Gewoon een meteoriet.

  0 likes
 22. Volgens mij, is het gewoon een stuk van de meteoriet zelf,wat los komt. Dat vliegt er langs geen buitenaardse interventies ook geen Russische. …..

  0 likes
 23. afgelopen AS-woensdag (13e) vloog er óók een meteoriet over ons land, omstreeks 22.13 uur op de lijn Breda-Roermond, richting Köln(D) Daar is het object gefilmd door iemand, en er verschijnt ineens een knipperend stipje bij die meteoriet. En nog een paar andere vreemde lampjes in beeld ook.
  video= VzQzbGyRiao

  0 likes
 24. [quote name=”Peter”]afgelopen AS-woensdag (13e) vloog er óók een meteoriet over ons land, omstreeks 22.13 uur op de lijn Breda-Roermond, richting Köln(D) Daar is het object gefilmd door iemand, en er verschijnt ineens een knipperend stipje bij die meteoriet. En nog een paar andere vreemde lampjes in beeld ook.
  video= VzQzbGyRiao[/quote]

  Dat was de derde trap van de Sojoez! Diens val in de atmosfeer was al aangekondigd, alleen niet wanneer.

  0 likes
 25. “Het is heel goed mogelijk dat buitenaardsen de mensheid afgelopen vrijdag hebben behoed voor een nog grotere ramp,” zei Niburu-voorman Anton Teuben. “Het zou een mooie opsteker zijn voor de mensen, zodat ze kunnen zien dat ze worden beschermd.”

  Het zo ook heel goed kunnen dat onze dampkring ons beschermt tegen meteorieten Hint Hint.

  Maar dan is het alleen geen opsteker voor de paus van de buitenaardsen.
  Al probeerd het vatikaan van de buiten aartsen in al het nieuws het bestaan van buiten aarsen te bewijzen, het rammelt aan alle kanten.Wanneer treed de paus af?

  0 likes
 26. [quote name=”Peter”]afgelopen AS-woensdag (13e) vloog er óók een meteoriet over ons land, omstreeks 22.13 uur op de lijn Breda-Roermond, richting Köln(D) Daar is het object gefilmd door iemand, en er verschijnt ineens een knipperend stipje bij die meteoriet. En nog een paar andere vreemde lampjes in beeld ook.
  video= VzQzbGyRiao[/quote]

  In de video klapt de meteoor zo rond 00:03 uit elkaar (rond 00:35 in de herhaling). Daarna vliegen er meerdere stukken parallel. Dat knipperende lichtje heeft ook een spoor dus is een afgebroken onderdeel van de meteoriet. Dat het lijkt te knipperen komt hoogstwaarschijnlijk door de slechte beeldkwaliteit. Let op sterren die voorbij komen, die knipperen namelijk ook in het filmpje.

  0 likes
 27. [quote name=”Hans”]
  Besef je wel dat die meteoriet de dampkring binnenkwam met een snelheid van ca. 65.000 km/uur? Dat is zo’n 18 km per seconde. Er is geen raket op aarde die zo’n snel object kan onderscheppen. En nee, dat betekent ook geen vrijbrief om er maar aliens bij te halen.

  http://www.nasa.gov/mission_pages/asteroids/news/asteroid20130215.html%5B/quote%5D

  Hangt er vanaf welke positie die raketten zouden zijn opgesteld. Als er een vliegtuig op af gaat en probeert er naast te vliegen is het kansloos. Doe je het vanaf de grond, een beetje in de lijn van de koers, dan verplaatst-ie zich minder snel en is de kans groter dat je hem kan raken. Al lijkt het me wel vergezocht.

  0 likes
 28. [quote name=”Jeff”]Gewoon kijken met de ogen van onze logica en onze wetenschap beste Crayton. Maar, als je nou met die zelfde logica niet ziet dat we belazerd worden, dan wil je het niet zien, of je bent blind?
  Hier wordt slechts een andere kijk op zaken gegeven. Wat je daar vervolgens mee doet is aan jezelf. Ik stel je de vraag, wat is realiteit? als jij dat weet, deel dat dan met ons maar ga ajb niet voor god spelen. Ik denk in elk geval, dat onze realiteit er heel anders uitziet. Ga je goed, ok.[/quote]

  Waar heb je het in godsnaam over? Ik geef een rationele verklaring voor het uit elkaar spatten van die meteoriet die ook met de huidige natuurkundige kennis bewezen en onderbouwt kan worden. Dat je kritisch kijkt naar wat de reguliere media zegt is prima, maar dat betekend niet dat je alles maar klakkeloos hoeft aan te nemen wat hier geschreven en beweerd wordt.

  Hoe je erbij komt dat ik voor God speel is me helemaal een raadsel.

  0 likes
 29. ik vind de explosie door druk/wrijving een logische en pl;ausibele verklaring, maar wie legt me uit wat er voorafgaand aan de explosie door de meteoriet heen gaat?

  dat verandert eea imo

  0 likes
 30. echt wat een theorien gaan hier over de toonbank!! stel eens voor om met spielberg een schitterend script te schrijven, weet zeker dat er oscar nominaties komen

  0 likes
 31. [quote name=”lauke”]echt wat een theorien gaan hier over de toonbank!! stel eens voor om met spielberg een schitterend script te schrijven, weet zeker dat er oscar nominaties komen[/quote]

  Wat een idee !… En de hoofdrol gaat dan naar jou als non-believer, die ineens een UFO op ziet duiken. In de film doe je het in je broek, omdat je ineens beseft, dat er wel meer is. Prachtig script ! Die houden we erin…

  0 likes
 32. [quote name=”Vliegend bord”][quote name=”Hans”]

  Ik daag iedereen uit een andere video te vinden waar de ‘reddende ufo’ ook op is te zien.[/quote]

  Uitdaging aangenomen: /watch?v=4p1AsabDxC8[/quote]

  tussen 18/20 seconden kun je zien dat dese filmpje is gepothoshopt. Je kunt zien dat een fragment spontaan verdwijnt zonder gedempte licht, maar gewoon gelijk uit zoals een led-lampje.

  0 likes
 33. Objection ! .. speculation ?

  Sustained!

  Weer kiekeboe buitenaardsen die *helpen*.. kom is met bewijs dan.

  0 likes
 34. Ik vond het vreemd dat cnn en bbc world pas zo’n 8u na het gebeuren er wat echte aandacht aan begonnen te geven. Het was toch “het” nieuws van die dag en die bedrijven hebben overal correspondenten. Voor mij toch weer een aanwijzing dat je de grote media niet kan vertrouwen. Wat ze dan precies wilden vermijden weet ik niet. Maar het lijkt wel dat, als er iets speciaal in de lucht gebeurt, de eerste reflex is dit te negeren.

  0 likes
 35. [quote name=”JohnDoe”]Objection ! .. speculation ?

  Sustained!

  Weer kiekeboe buitenaardsen die *helpen*.. kom is met bewijs dan.[/quote]

  Bedoelde je misschien, kom EENS met bewijs dan?

  Bewijs jij eens dat alles op het 8 uur journaal van de NOS waar is?

  0 likes
 36. Volgens sommigen hier mag je niet speculeren en al helemaal niet over aliens.
  Wat doe je dan op deze website, als je toch niets wil geloven wat hier gespeculeerd word.
  Jullie kunnen het tegendeel ook niet bewijzen, dus waar gaat het over.

  0 likes
 37. hey Martijn1205 kom jij eens met bewijs dat het niet zo is net als of jij of ik of wie dan ook hier daar de middelen voor hebben om echte bewijzen te vinden en te kunne laten zien of kan ik jou space shutle even leene

  0 likes
 38. [quote name=”Peter II”][quote name=”lauke”]echt wat een theorien gaan hier over de toonbank!! stel eens voor om met spielberg een schitterend script te schrijven, weet zeker dat er oscar nominaties komen[/quote]

  Wat een idee !… En de hoofdrol gaat dan naar jou als non-believer, die ineens een UFO op ziet duiken. In de film doe je het in je broek, omdat je ineens beseft, dat er wel meer is. Prachtig script ! Die houden we erin…[/quote] ben zeker geen non believer, integendeel,, maar er gaan zo veel theorien rond hier dat de grip op werkelijkheid een beetje verdwijnt vind je niet,, maar denk dat jij wel in het script past bij sprookjes heb zo n vermoeden dat jij ook in elfjes gelooft of niet peter pan? als je dingen gewoon reeel bekijkt mag je best kritisch zijn toch en niet overal alliens bijhalen!! en met de afgelopen tsunami s , daar hadden ze in moeten grijpen!!, ben zeker wel believer, maar blijf wel een beetje met 2 voeten op de aarde staan!! gr

  0 likes
 39. [quote name=”lauke”]ben zeker geen non believer, integendeel,, maar er gaan zo veel theorien rond hier dat de grip op werkelijkheid een beetje verdwijnt vind je niet,, maar denk dat jij wel in het script past bij sprookjes heb zo n vermoeden dat jij ook in elfjes gelooft of niet peter pan? als je dingen gewoon reeel bekijkt mag je best kritisch zijn toch en niet overal alliens bijhalen!! en met de afgelopen tsunami s , daar hadden ze in moeten grijpen!!, ben zeker wel believer, maar blijf wel een beetje met 2 voeten op de aarde staan!! gr[/quote]

  Er gebeuren dagelijks dingen waar wat mij betreft mag worden ingegrepen. De focus op buitenaards ingrijpen ligt altijd bij grootse gebeurtenissen die breeduit de pers halen. Men is er als de kippen bij om daar een paranormaal sausje overheen te gieten, maar bij menselijke drama’s op kleine schaal blijft het een beetje achter. Een kind wat wordt doodgereden, een arts die een verkeerde incisie maakt tijdens een operatie, of simpelweg het doen laten ontstaan van kanker in vitale organen bij een jong persoon die daardoor een langzame pijnlijke dood tegemoet gaat en al zijn/haar dromen in duigen ziet vallen (zie BNN’s Over mijn lijk). En wat te denken over die schietpartijen en allerlei oorlogen? Hoewel sommige mensen er dan weer van overtuigd zijn dat die niet hebben plaatsgevonden en in scene zijn gezet.

  Alle verschijnselen rond dit incident zijn eenvoudig te verklaren door de kennis die we er over hebben opgedaan, maar die worden hevig betwist hier.
  Aan de andere kant zijn er filmpjes (die ik hier wel eens heb geplaatst) van verschijnselen die uitgebreid door de wetenschap zijn onderzocht en waar men geen antwoord op heeft. Die zijn interessant om onder de aandacht te brengen!

  0 likes
 40. [quote name=”lauke”][quote name=”Peter II”][quote name=”lauke”]echt wat een theorien gaan hier over de toonbank!! stel eens voor om met spielberg een schitterend script te schrijven, weet zeker dat er oscar nominaties komen[/quote]

  Wat een idee !… En de hoofdrol gaat dan naar jou als non-believer, die ineens een UFO op ziet duiken. In de film doe je het in je broek, omdat je ineens beseft, dat er wel meer is. Prachtig script ! Die houden we erin…[/quote] ben zeker geen non believer, integendeel,, maar er gaan zo veel theorien rond hier dat de grip op werkelijkheid een beetje verdwijnt vind je niet,, maar denk dat jij wel in het script past bij sprookjes heb zo n vermoeden dat jij ook in elfjes gelooft of niet peter pan? als je dingen gewoon reeel bekijkt mag je best kritisch zijn toch en niet overal alliens bijhalen!! en met de afgelopen tsunami s , daar hadden ze in moeten grijpen!!, ben zeker wel believer, maar blijf wel een beetje met 2 voeten op de aarde staan!! gr[/quote]

  Ok,.. je bent wel een believer. Mag ik vragen waar je in gelooft ? Je kunt namelijk ook in je stoel geloven, anders ga je er niet op zitten. In sprookjes geloven is ook zo gek nog niet. Sprookjes hebben namelijk een diepere betekenis en gaat altijd over goed en kwaad. En wat dacht je wat ? Het goede overwint altijd het kwade. Over buitenaards leven, het onderwerp in dit gedeelte is een heel ander verhaal. Ikzelf heb met mijn eigen ogen iets gezien. En dat was zeker te weten geen vliegtuig of ballon of wat de sceptici maar kunnen bedenken. En zeker geen theorie. Dus sluit ik in elk geval niets uit. Punt !

  0 likes
 41. Wat een idee !… En de hoofdrol gaat dan naar jou als non-believer, die ineens een UFO op ziet duiken. In de film doe je het in je broek, omdat je ineens beseft, dat er wel meer is. Prachtig script ! Die houden we erin…[/quote] ben zeker geen non believer, integendeel,, maar er gaan zo veel theorien rond hier dat de grip op werkelijkheid een beetje verdwijnt vind je niet,, maar denk dat jij wel in het script past bij sprookjes heb zo n vermoeden dat jij ook in elfjes gelooft of niet peter pan? als je dingen gewoon reeel bekijkt mag je best kritisch zijn toch en niet overal alliens bijhalen!! en met de afgelopen tsunami s , daar hadden ze in moeten grijpen!!, ben zeker wel believer, maar blijf wel een beetje met 2 voeten op de aarde staan!! gr[/quote]

  Ok,.. je bent wel een believer. Mag ik vragen waar je in gelooft ? Je kunt namelijk ook in je stoel geloven, anders ga je er niet op zitten. In sprookjes geloven is ook zo gek nog niet. Sprookjes hebben namelijk een diepere betekenis en gaat altijd over goed en kwaad.
  ik geloof dat er meer is in het universum, heb mijn bachelor sterrenkunde in leiden gehaald, mijn oom is een stronoom die tijd veel bezig geweest met exo planeten plus daarvoor een aantal jaren bij de KCT gezeten, korps commando s dus kan er zelf over meepraten als er word gezegd dat de regeringen veel achterhouden als het over bepaalde zaken gaat, maar ik probeer alles wel in perspectief te zien en niet teveel gaan zweven, tuurlijk gebeuren er onverklaarde zaken in de lucht, de maan, het universum, maar zolang er geen openbaring komt van de buitenaardse rassen blijft het gissen en iedereen heeft een eigen visie op het fenomeen en dus vormen mensen eigen theorien, daar ben ik sceptisch over!! maar er is zeker meer dat geloof ik ten zeerste, gr

  0 likes
 42. @lauke : Deel 1 🙂

  Je gelooft dus dat er meer is in het universum. En hebt voor sterrenkunde gestudeerd. Jouw oom is een stronoom, moet denk ik astronoom zijn en hebt in het corps commando’ s gezeten en bent ervan overtuigt dat ‘bepaalde zaken’ achter worden gehouden. Heel duidelijk, maar welke zaken bedoel je dan precies ? Vervolgens probeer je alles in perspectief te zien door heel veel mensen hier, maar voor zweverig uit te maken, die er de moeite voor nemen om over dit intressante onderwerp door te filosoferen. Waar is anders dit forum voor bedoeld ? Natuurlijk wil dat zeggen, dat lang niet alles waar hoeft te zijn, daarvan ben ik en vele anderen hier, terdege bewust.

  0 likes
 43. @lauke : Deel 2 :))

  Ook ik ben ex-militair en heb tijdens mijn dienst geleerd te observeren. (nachtkijkers) enz. Toch heb ik van dichtbij iets, samen met andere getuigen, van zeer dichtbij iets waargenomen, wat absoluut geen vliegtuig was, geen ballon enz. Ook ik sta met mijn beide benen op de grond en ben zeer sceptisch, maar sinds dit gezien en meegemaakt te hebben, denk ik wel degelijk anders nu. Wat hier met elkaar besproken wordt, wil niet zeggen dat alles maar waar is. Jij noemt het sprookjes. Ik noem het, open staan voor dingen. Daar is niets mis mee.

  0 likes
 44. @lauke : Deel 3 en tevens laatste script :)))

  Je noemt jezelf sceptisch, wat heel gezond is. Ook niets mis mee, maar om nu anderen voor zweverig uit te maken, gaat mij iets te ver. Misschien heb je zelf nooit iets van dichtbij gezien, zoals ik met anderen. Dit forum is juist bedoeld, om daarover te discussieren. Niet om zweverig te doen. We moeten het kaf wel met het koren blijven scheiden. Je schrijft zelf, dat bepaalde zaken worden achtergehouden. Het is dan ook aan ons om er achter te komen, wat precies. Om alles tevoren dan maar uit te sluiten houd je, hierover, geen discussie meer overeind. En hebben degene die zaken eventueel verdoezelen, bijvoorbaat dus gewonnen.

  0 likes
 45. [quote name=”Peter II”]@lauke : Deel 3 en tevens laatste script :)))

  Je noemt jezelf sceptisch, wat heel gezond is. Ook niets mis mee, maar om nu anderen voor zweverig uit te maken, gaat mij iets te ver. Misschien heb je zelf nooit iets van dichtbij gezien, zoals ik met anderen. Dit forum is juist bedoeld, om daarover te discussieren. Niet om zweverig te doen. We moeten het kaf wel met het koren blijven scheiden. Je schrijft zelf, dat bepaalde zaken worden achtergehouden. Het is dan ook aan ons om er achter te komen, wat precies. Om alles tevoren dan maar uit te sluiten houd je, hierover, geen discussie meer overeind. En hebben degene die zaken eventueel verdoezelen, bijvoorbaat dus gewonnen.[/quote]
  doe niet iedereen af als zweverig em heb idd nooit zelf een ufo gezien, al hoewel ik met meerdere telescopen interesante en afwijkende structuren heb gezien op de maan,, maar het gaat er om dat de grip op werkelijkheid niet verloren moet worden omtrent dit onderwerp, mensen mogen best filosoferen over dit onderwerp, maar als je goed de vage filmpjes bekijkt van de meteoriet dan is er ook duidelijk een aardse en natuurkundige verklaring voor het uit een spatten van de meteoriet en geen buitenaardse interventie,, maar goed je moet ieder zijn mening in zijn waarde laten en we zullen verder zien of er idd een disclosure komt in 2013 , gr

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wallet-2302241_1280

Democratie is lachertje. Als we DIT met zijn allen doen, zijn we in één klap vrij en dwingen we de elite op de knieën

Hoewel we misschien officieel in een democratie ...

Cassini legt vlak voor crash iets mysterieus vast in ringen van Saturnus. Dit object zorgt voor raadsels

Cassini legt vlak voor crash iets mysterieus vast in ringen van Saturnus. Dit object zorgt voor raadsels

De ruimtesonde Cassini heeft na 13 jaar ...

Overheidsexpert spreekt zich uit over complottheorieën rond Nibiru. Vergaat de wereld vandaag?

Overheidsexpert spreekt zich uit over complottheorieën rond Nibiru. Vergaat de wereld vandaag?

Al maandenlang circuleren er profetieën die 23 ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+