Buitenaards

‘Mensen zijn buitenaardsen uit andere zonnestelsels’

Help ons door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We leren voornamelijk over de menselijke geschiedenis via religieuze onderwijsinstellingen die vanwege hun opvattingen bevooroordeeld zijn.

Dat stelt schrijver Lou Baldin. Hij biedt als alternatief een meer pragmatisch paradigma. Zijn mensen buitenaardsen afkomstig uit andere zonnestelsels in de Melkweg?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Het paradigma van Baldin concurreert met de twee belangrijkste industrieën waar mensen zich het grootste deel van hun leven verbonden mee voelen: religie en darwinisme. Volgens Baldin heeft de wereld behoefte aan een nieuwe realiteit om in dit kosmische bestaansrijk een tegenhanger te vormen van het oude paradigma.

Natuurlijke selectie

De drie grootste religies stellen een almachtige godheid voor die tot in den eeuwigheid moet worden aanbeden. Niet iedereen kan zich echter vinden in religie of religieuze overtuigingen.

Darwinisme, de andere pilaar van menselijke overtuiging, stelt dat mensen verwant zijn aan de aap en dat natuurlijke selectie de beslissende invloed is op evolutie, gezondheid en kans op voortbestaan van een soort. Niet iedereen gelooft in de theorie van natuurlijke selectie, aldus de schrijver.

Wat als mensen buitenaardsen zijn, onsterfelijke zielen die tijdelijk in een fysiek menselijk lichaam worden geplaatst? Baldin stelt dat wij, de onsterfelijke zielen, aardachtige planeten bezoeken om meer over onszelf te leren en te ontdekken hoe we in dit sterrenstelsel in een grotere gemeenschap van zielen passen.

Hogere wezens

“Zielen bewonen fysieke menselijke lichamen die door hogere wezens zijn gemaakt en in fysieke realiteiten worden geplaatst,” zei Baldin. “Alles in het fysieke en etherische bestaan is gecreëerd: planeten, zonnen, manen, ruimtesteden en alle intelligente levensvormen.” De schrijver legde uit dat toeval niet bestaat en dat alles gebeurt met een achterliggend doel.

Religieuze organisaties floreren omdat ze geen winstoogmerk hebben. Zodoende konden ze veel macht over het volk krijgen en beïnvloeden ze de levens van miljarden mensen.

Terwijl mensen de ruimte verkennen en meer leren over het universum waarin we leven, krijgen ze kansen om hun horizon te verbreden en te ontdekken wat zich allemaal in het heelal afspeelt.

Rechten

Mensen wordt geleerd dat ze moeten opkijken naar een god en dat ze afstammen van de aap. Volgens Baldin komen menselijke zielen van de sterren en worden we geboren met bovennatuurlijke en oneindige rechten om voor altijd te bestaan en te genieten van de onvoorstelbare lotsbestemmingen die op ons wachten in de miljoenen sterrenclusters nabij het centrum van ieder sterrenstelsel.

Baldin wil een samenleving opbouwen van mensen die geïnteresseerd zijn in het geloof dat menselijke zielen van oorsprong buitenaards zijn. Dat zielen uit andere delen van het sterrenstelsel afkomstig zijn en niet ontstaan door op aarde geboren te worden door middel van voortplanting.

Baldin concludeert dat menselijke zielen al bestonden voordat ze naar de aarde kwamen en na de dood voor altijd zullen voortbestaan in de hogere rijken.

Bron: Prweb.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dreamfall
dreamfall
11 jaren geleden

Meer onderzoek is inderdaad wel van groot belang.

Maar ik vraag me af als er bewijs is dat we niet van deze planeet komen de mensheid zit te wachten op de waarheid.
Vooral al de gelovigen maar ook de darwinisten. dus bijna iedereen haha.

ikzelf zou het wel enorm gaaf vinden als het blijkt dat we zelf aliens zijn.

silversurfer
silversurfer
11 jaren geleden

Nee hoor, Ik ben gewoon mens van dit zonnestelsel.

RRR
RRR
11 jaren geleden

Ja, ik kan me er in vinden.
Heb ook niets met al die op angst gebaseerde fabeltjes uit de boeken.

En steeds meer mensen gaan inzien dat we meer zijn dan gewoon zomaar een mens die hoort te luisteren naar wat de kerk zegt.

Cathy
Cathy
11 jaren geleden

Nou ik weet niet of het een droom was of dat ik echt mee ben geweest ? Ik ben in een zonnestelsel geweest die zij Zirka noemden .En dat ik nog nooit op aarde ben geweest .En op de planeet was veel kristallen ,veel bergen niet zo een grote planeet het was er toen donker zeiden ze tegen mij hier heeft nog nooit oorlog geweest want die draken kunnen niet zo ver komen zeiden ze ze leken gewoon op mensen alleen de oren waren precies zwemvliezen en ze hadden licht blauwe tint van huid geen schubben .De bomen waren daar precies ook maar klein .ik vond het een mooie ervaring en zou dit graag wel meer willen beleven zo een rust en vriendelijk .

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x