Mens en Dier

Journaliste: “Ongeluk prinses Diana is in scène gezet”

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Prinses Diana leeft mogelijk nog, zo zegt de Friese schrijfster en journaliste Linda Udo uit Oranjewoud. Udo heeft zich verdiept in het dodelijke ongeluk van de prinses in augustus 1997 in Parijs.

De resultaten van haar onderzoek heeft ze in het boek Koninklijk Complot gepubliceerd. Udo analyseerde honderden rapporten en foto’s en bekeek vele documentaires. Ze is tot de conclusie gekomen dat er sprake is van een schokkend complot: het ongeluk in Parijs is in scène gezet en Diana woont nu mogelijk onder een schuilnaam in de Verenigde Staten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In het boek van Udo leeft ze na plastische chirurgie met haar grote liefde Dodi al-Fayed op een schiereiland. Udo’s jarenlange onderzoek heeft haar een unieke kijk gegeven op Diana’s leven en de gebeurtenissen in de nazomer van 1997.

Verborgen gehouden
Journaliste: "Ongeluk prinses Diana in scène gezet"
Linda Udo (Instagram)

Als geen ander verdiepte ze zich in Lady Di. Daardoor heeft ze een waarheid boven water gekregen, die de geheime dienst, het Britse koningshuis en de regering tientallen jaren verborgen hebben weten te houden.

Een Amerikaanse regisseur heeft besloten het boek te gaan verfilmen. Onder meer de wereldberoemde acteur Tom Cruise is bij de productie betrokken. “Het is allemaal nog een beetje onwerkelijk,” aldus Udo. “Pas als er echt gefilmd wordt, geloof ik het.”

Overtuigend verhaal

De pitch voor de verfilming is voorbereid door de Belgische regisseur Kenneth Kerckhofs. “Koninklijk Complot is geen complottheorie, maar een overtuigend verhaal dat verfilmd moet worden,” zei hij.

Koninklijk Complot verscheen eind augustus 2014 en was gelijk een succes. Veel lezers waren diep onder de indruk van Udo’s bevindingen. Dat binnen twee jaar al sprake is van een verfilming, is redelijk uniek. Vanuit Amerika is er ook al belangstelling voor een boekeditie.

Boekentip: Koninklijk Complot

[Omrop Fryslân, Heerenveense Courant]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Leon Dorsey
Leon Dorsey
7 jaren geleden

Zal mij niet verbazen, maar het blijft natuurlijk een doofpot.

Inge
Inge
7 jaren geleden

Kan me niet voorstellen dat ze haar kinderen daarvoor in de steek laat.

Jeff
Jeff
7 jaren geleden

Misschien wel of misschien niet. Eigenlijk maakt het ook geen klap uit. Als ze nog leven, hoop ik maar dat ze happy zijn. Het publiek belazeren, ach dat gaat gewoon door. Wat kunnen we er nog mee?

N.A. Fets
N.A. Fets
7 jaren geleden

Ik heb altijd al het idee gehad dat Lady Di ergens op een eiland vertoevend, de hele dag luistert naar live optredens van Elvis Presley.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x