Homepagina » Buitenaards » Buitenaardse technologie op aarde: Interview met dr. Steven Greer (video)
Buitenaardse technologie op aarde: Interview met dr. Steven Greer

Buitenaardse technologie op aarde: Interview met dr. Steven Greer (video)

Abby Martin van Russia Today spreekt met ufoloog dr. Steven Greer over zijn werk bij het Disclosure Project, een organisatie die honderden getuigenissen van overheidsmedewerkers heeft verzameld over het bestaan van buitenaards leven.

Afgelopen jaar werkte Greer aan de realisatie van de film Sirius, waarin werd onthuld dat de aarde al meerdere malen is bezocht door buitenaardsen.

In de documentaire werden beelden getoond van een klein humanoïde wezen dat jaren geleden werd gevonden in de Chileense Atacamawoestijn. Volgens Greer, grondlegger van het Studiecentrum voor Buitenaardse Intelligentie, werd het buitenaardse bezoek steeds geheimgehouden onder druk van een militaire, industriële en financiële elite. Eén en ander blijkt ook uit getuigenverklaringen van vooraanstaande wetenschappers en officiële documenten, die het bestaan van buitenaardsen aantonen.

Onderzoekers hebben achterhaald welke alternatieve energie buitenaardsen gebruiken om in korte tijd immense afstanden af te leggen. Greer stelt dat die technologie zelfs door de mensheid kan worden aangewend.

“Dankzij deze kennis over de werking van UFO’s, die door overheden systematisch verborgen is gehouden, zullen olie en kernenergie overbodig worden. Dat is meteen ook de belangrijkste reden waarom regeringen deze informatie nooit publiek maken,” aldus de wetenschapper.

Bron: YouTube/breakingtheset

Gerelateerd:

 Vond je dit waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

32 reacties

 1. Steven Greer hoort zelf bij de elite, en lijkt zelf ook een beetje op een ET!

  1 likes
 2. het begint te irriteren dit soort onderwerpen over ET,t en waarom??? omdat het niet openbaar wordt gemaakt,,WE HAVE THE RIGHT TO KNOW , hoe het zit met die buutenaardsen of heb ik het mis.

  0 likes
 3. De reden van het geheim houden vanwege de olie en kernenergie is niet waar denk ik. Stel dat de snelle ufo technologie beschikbaar komt. Iedereen een miljard mensen kan snel vliegen en overal landen, misschien komt daar dan wel oorlog van.

  0 likes
 4. Oh ja , Greer … hmmmm.

  0 likes
 5. De mensheid krijgt die technologie heus wel,alleen gedoseerd en wat past in de context van deze tijd.Want hoe je het ook bekijkt,de(corrupte)financiele systeem gooi je niet zomaar overhoop,want zolang die nog bestaat wordt er ook aan verdient.En voor degene die nieuwsgierig is wat er voor nieuwe dingen wordt ontwikkeld voor de consument,moet maar een poging wagen om aan te kloppen bij area 51 in de Vs,want daar staan de grote multinationals in de rij te wachten wat betreft het op de markt brengen van nieuwste produkten op deze wereld.Je moet die technologische kennis toch ergens vandaan halen…

  0 likes
 6. Back research is groot onzin want het bestaat niet.
  Stel je gaat in tijd terug naar de middeleeuwen en zet daar een moderne computer neer.
  Voor die mensen in die tijd is het Gods onmogelijk om de computer aan de praat te krijgen.
  Ze hebben niet eens elektriciteit, hebben geen flauw idee hoe een computer werkt, laat staan dat ze de software begrijpen en kunnen er al helemaal geen nieuw computer programma voor schrijven. Voor ons vandaag de dag geldt hetzelfde voor techniek uit de toekomst. Dus hoezo Back Research?

  0 likes
 7. Dit onderwerp lijkt steeds meer op een langspeelplaat die steeds overslaat?

  0 likes
 8. Aliens, getuigen spreken. Maar ja, zolang mensen in de Apollo maanlandingen blijven geloven. Zal dit soort informatie niet tot zijn volle recht komen.
  http://www.youtube.com/watch?v=INI30lvOV2w

  0 likes
 9. Buitenaardse technologie op aarde: Dan moeten ze daarmee een revolutie creëren; en het verrotte systeem daarmee veranderen.

  0 likes
 10. De buitenaardse doen hier net zo hard aan mee.
  Ze zijn waarschijnlijk dus niets beter dan onze leiders.
  Ze luisteren dus ook naar het geld en het kwaad.

  0 likes
 11. Rasecht Berensiroop

  spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space Scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Dr Steven Greer op de RT-tv!!!!!
  Ufologist woordkeuze verkeerd
  Wie de Ruslandpolitiek wat volgt weet wel beter. Dat belooft ufo-vuurwerk te worden? Komt Poetin met Extraterrestrials op de RT! Daarvoor heeft Poetin in elk geval geen toelating nodig vanuit de USA. De gang van zaken binnen de UN-Veiligheidsraad tegenwoordig!

  0 likes
 12. bij de eerste lezing door een buiten aartse zal ik aan wezig zijn waar ook terwereld. om mijn wereld mogelijk met hun technologieen te verfraaien.
  de rest van de info die tot ons komt is EGO.
  namastè

  0 likes
 13. buiten aardse technoligieen! zijn jullie nou zo dom of ben ik zo slim.

  0 likes
 14. [quote name=”vetali”]Steven Greer hoort zelf bij de elite, en lijkt zelf ook een beetje op een ET![/quote]

  leg uit..? hoezo hoort hij bij de elite?
  makkelijk om te roepen namelijk.

  ik denk eerder het tegenovergestelde met alles wat hij zegt en doet!

  0 likes
 15. Tsja, blijft mij verbazen dat een zo hoog ontwikkelde beschaving, die onzichtbare ruimteschepen, zo groot als Texel boven alle grote wereldse steden heeft hangen, zo bang is voor types als Beatrix, Elisabeth en wat andere pipo’s zoals de rockefellers, dat ze zich niet bekend durven te maken of te laten zien. Dhr Greer , tsja …..

  0 likes
 16. [quote name=”Rolling Stone”]Dit onderwerp lijkt steeds meer op een langspeelplaat die steeds overslaat?[/quote]
  Ik zou wel eens willen weten hoeveel onderzoek je naar het onderwerp hebt gedaan? Ik zie hier heel veel van deze one-liners die niks om het lijf hebben. Het zou mij niks verbazen als je ook in het Apollo maanlanding sprookje geloofd.

  0 likes
 17. [quote name=”Boudewijn”]Back research is groot onzin want het bestaat niet.
  Stel je gaat in tijd terug naar de middeleeuwen en zet daar een moderne computer neer.
  Voor die mensen in die tijd is het Gods onmogelijk om de computer aan de praat te krijgen.
  Ze hebben niet eens elektriciteit, hebben geen flauw idee hoe een computer werkt, laat staan dat ze de software begrijpen en kunnen er al helemaal geen nieuw computer programma voor schrijven. Voor ons vandaag de dag geldt hetzelfde voor techniek uit de toekomst. Dus hoezo Back Research?[/quote]
  Laten we eens kijken of wat je zegt wel klopt. Stel dat die computer die in de oudheid beland een eigen power supply heeft net als een laptop die jaren meegaat. De eerste stap zou zijn dat de mensen uit de oudheid de “on” knop vinden en de pc zal starten en dat is de eerste stap van reverse engineering gemaakt. Vanaf daar zijn er eindeloze mogelijkheden hoe het verder gaat, je aannamen is niet doordacht en erg kort door de bocht.

  0 likes
 18. Hoe gaan ze je Laptop opladen?

  0 likes
 19. [quote name=”pietsnot”]het begint te irriteren dit soort onderwerpen over ET,t en waarom??? omdat het niet openbaar wordt gemaakt,,WE HAVE THE RIGHT TO KNOW , hoe het zit met die buutenaardsen of heb ik het mis.[/quote]

  Kon wel eens een part of the game zijn om het zo lang te laten duren. Ten eerste moet de mensheid met het idee vertrouwd raken en je weet dat de msm daar niet aan meewerken om bekende redenen. Ten tweede moet het slopend zijn om zo lang het zwaard van Damocles boven hun hoofden te hebben hangen.
  Slopend voor degenen die gewend zijn dat ze al hun misdaden tegen de mensheid, het uitzuigen en denigreren van hele volksstammen altijd voor zichzelf goed konden praten. Dat het zo lang duurt is misschien wel hun zwaarste straf…

  0 likes
 20. Buitenaardse technologie op aarde: Dan mogen ze die technologie wel eens in diensten stellen voor het bestrijden van allerlei rampen.

  0 likes
 21. [quote name=”Awe”][quote name=”Rolling Stone”]Dit onderwerp lijkt steeds meer op een langspeelplaat die steeds overslaat?[/quote]
  Ik zou wel eens willen weten hoeveel onderzoek je naar het onderwerp hebt gedaan? Ik zie hier heel veel van deze one-liners die niks om het lijf hebben. Het zou mij niks verbazen als je ook in het Apollo maanlanding sprookje geloofd.[/quote]

  Sterker nog… onderzoek heb ik nooit hoeven doen want heb die UFOs al jaren geleden zelf gezien maar dan wordt je niet geloofd, als je er over begint en wordt je voor gek versleten. Zon type als Greer e.a. willen gewoon wat op de voorgrond spelen met hun films en bijeenkomsten. Als het maar geld in het laatje brengt. Dit heeft niets meer met onderzoek te maken. Als het dan zo belangrijk is wat ie doet, waarom die film niet gratis uit brengen?

  0 likes
 22. [quote name=”Kalki”]Buitenaardse technologie op aarde: Dan mogen ze die technologie wel eens in diensten stellen voor het bestrijden van allerlei rampen.[/quote]
  Waarom rampen voorkomen!
  Lees agenda 21.
  De bevolkingsgroei moet gestopt worden.
  Teveel konijnen in een veldje gaat ook niet goed.

  0 likes
 23. [quote name=”Doom”][quote name=”Kalki”]Buitenaardse technologie op aarde: Dan mogen ze die technologie wel eens in diensten stellen voor het bestrijden van allerlei rampen.[/quote]
  Waarom rampen voorkomen!
  Lees agenda 21.
  De bevolkingsgroei moet gestopt worden.
  Teveel konijnen in een veldje gaat ook niet goed.[/quote]

  Er is genoeg ruimte voor 7 miljard mensen op Aarde, alleen moeten de ruimtes beter verdeeld worden.
  We kunnen toch niet ten onder gaan in al verschrikkingen en zoals; http://home.deds.nl/~maitreyarampen/

  0 likes
 24. [quote name=”050 Grunn”]Tsja, blijft mij verbazen dat een zo hoog ontwikkelde beschaving, die onzichtbare ruimteschepen, zo groot als Texel boven alle grote wereldse steden heeft hangen, zo bang is voor types als Beatrix, Elisabeth en wat andere pipo’s zoals de rockefellers, dat ze zich niet bekend durven te maken of te laten zien. Dhr Greer , tsja …..[/quote]
  Maak je geen zorgen,ze zijn allemaal (verre)familie van mekaar .

  0 likes
 25. [quote name=”Awe”][quote name=”Rolling Stone”]Dit onderwerp lijkt steeds meer op een langspeelplaat die steeds overslaat?[/quote]
  Ik zou wel eens willen weten hoeveel onderzoek je naar het onderwerp hebt gedaan? Ik zie hier heel veel van deze one-liners die niks om het lijf hebben. Het zou mij niks verbazen als je ook in het Apollo maanlanding sprookje geloofd.[/quote]
  Die one-liners zie ik juist constant terugkeren bij hen die de komst van de aliens prediken, maar bewijs of onderbouwing is er nooit. Vervolgens gaan we van hen die niet klakkeloos alles geloven eisen dat zij aantonen dat het niet waar is. De wereld op zijn kop!

  0 likes
 26. [quote name=”Doom”][quote name=”Kalki”]Buitenaardse technologie op aarde: Dan mogen ze die technologie wel eens in diensten stellen voor het bestrijden van allerlei rampen.[/quote]
  Waarom rampen voorkomen!
  Lees agenda 21.
  De bevolkingsgroei moet gestopt worden.
  Teveel konijnen in een veldje gaat ook niet goed.[/quote]
  En jawel de overbevolkings onzin komt weer uit de kast! Op dit moment zou elk persoon op de hele aardbol kunnen leven in de staat Texas, dat niet alleen, ze zouden allemaal een vrij staande woning hebben met een garage om de auto te parkeren, waarna we vervolgens de gehele planeet hebben om voedsel te verbouwen. Hoe komen mensen toch aan die onzin. Daar naast neemt de bevolkingsgroei in de westerse werled juist af, door het een-kind systeem dat China had krijgt men daar ook een opdonder binnen niet afzienbare tijd. Het enige waar de bevolking zo hard blijft groeien is Afrika en India, waarbij India naarmate het welvarender wordt ook minder kindertjes zal maken. Bevolkingsgroei komt voor in arme landen waardoor juist daar weer ondervoeding(de overheden staan verbouwen van voedsel in de weg met hun dictatorschappen en oplegging van wil) en ziektes optreden. Iets wat we vervolgens weer als een soort schuld gevoel bij het westen in de schoenen proberen te schuiven.

  http://www.youtube.com/watch?v=UFRO2i5AMVs

  Kunnen we eindelijk over de onzin van overbevolking ophouden en de zogenaamde plannen om de bevolking in te krimpen.

  0 likes
 27. jep overbevolking en agenda 21 ze hebben zelf een probleem met dieren die in een weide staan ook dat willen ze niet meer zien stel zielige .hier een link over een persoon die het goed uit legt .hier word je niet vrolijker van

  http://www.youtube.com/watch?v=e3nN51A2Vls
  voorts mag je een reactie geven ook al geloof je deze man niet eens .

  0 likes
 28. [quote name=”M. Brandenburg”][quote name=”Doom”][quote name=”Kalki”]Buitenaardse technologie op aarde: Dan mogen ze die technologie wel eens in diensten stellen voor het bestrijden van allerlei rampen.[/quote]…

  Kunnen we eindelijk over de onzin van overbevolking ophouden en de zogenaamde plannen om de bevolking in te krimpen.[/quote]

  Je hebt gelijk; de Bilderberggroep/Illuminati hebben genocide plannen en willen 6,5 miljard mensen uitroeien, over de 0,5 miljard resterenden, daar wil men dan macht over uitvoeren. Overbevolking is een ‘hoax’.

  0 likes
 29. Alex Jones is 1 van de weinig die tegen het genocide-beleid in gaat van de Bilderberggroep/Illuminati. Ook is hij voorstander van Buitenaardse technologie op Aarde.

  0 likes
 30. [quote name=”Rolling Stone”][quote name=”Awe”][quote name=”Rolling Stone”]Dit onderwerp lijkt steeds meer op een langspeelplaat die steeds overslaat?[/quote]
  Ik zou wel eens willen weten hoeveel onderzoek je naar het onderwerp hebt gedaan? Ik zie hier heel veel van deze one-liners die niks om het lijf hebben. Het zou mij niks verbazen als je ook in het Apollo maanlanding sprookje geloofd.[/quote]

  Sterker nog… onderzoek heb ik nooit hoeven doen want heb die UFOs al jaren geleden zelf gezien maar dan wordt je niet geloofd, als je er over begint en wordt je voor gek versleten. Zon type als Greer e.a. willen gewoon wat op de voorgrond spelen met hun films en bijeenkomsten. Als het maar geld in het laatje brengt. Dit heeft niets meer met onderzoek te maken. Als het dan zo belangrijk is wat ie doet, waarom die film niet gratis uit brengen?[/quote]

  Ja snap die Steven Greer ook niet hoor. Eerst geld schooieren bij de mensen om de film van de grond te krijgen, en dan vervolgens nog een keer geld vragen voor de dvd. Als het inderdaad zulke belangrijke info was, en je het echt zo goed voor heb met de mensen dan doe je dat niet als je het mij vraagt.

  0 likes
 31. Ivm. de plannen van de Illuminati/Bilderberggroep is het zeer belangrijk en wordt het de hoogste tijd dat de Buitenaardsen zich op Aarde aanmelden. Als ze( Buitenaardsen ) dan eerst beginnen de mensen te helpen met rampen te bestrijden, dan kunnen ze daarna vrijwillige kolonisatie-programma’s naar andere planeten uitvoeren.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

co2

Medeoprichter Greenpeace benoemt verrassende feiten over CO2 die u nergens anders hoort

Klimaatactivisten zeggen dat CO2 slecht en gevaarlijk ...

mh17

‘Sensationele stukken’ weerspreken conclusies JIT over MH17-ramp. Bekijk ze hier

Volgens het Joint Investigation Team (JIT) is ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.