Buitenaards

Buitenaardse technologie op aarde: Interview met dr. Steven Greer (video)

Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Abby Martin van Russia Today spreekt met ufoloog dr. Steven Greer over zijn werk bij het Disclosure Project, een organisatie die honderden getuigenissen van overheidsmedewerkers heeft verzameld over het bestaan van buitenaards leven.

Afgelopen jaar werkte Greer aan de realisatie van de film Sirius, waarin werd onthuld dat de aarde al meerdere malen is bezocht door buitenaardsen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In de documentaire werden beelden getoond van een klein humanoïde wezen dat jaren geleden werd gevonden in de Chileense Atacamawoestijn. Volgens Greer, grondlegger van het Studiecentrum voor Buitenaardse Intelligentie, werd het buitenaardse bezoek steeds geheimgehouden onder druk van een militaire, industriële en financiële elite. Eén en ander blijkt ook uit getuigenverklaringen van vooraanstaande wetenschappers en officiële documenten, die het bestaan van buitenaardsen aantonen.

Onderzoekers hebben achterhaald welke alternatieve energie buitenaardsen gebruiken om in korte tijd immense afstanden af te leggen. Greer stelt dat die technologie zelfs door de mensheid kan worden aangewend.

“Dankzij deze kennis over de werking van UFO’s, die door overheden systematisch verborgen is gehouden, zullen olie en kernenergie overbodig worden. Dat is meteen ook de belangrijkste reden waarom regeringen deze informatie nooit publiek maken,” aldus de wetenschapper.

Bron: YouTube/breakingtheset

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

het begint te irriteren dit soort onderwerpen over ET,t en waarom??? omdat het niet openbaar wordt gemaakt,,WE HAVE THE RIGHT TO KNOW , hoe het zit met die buutenaardsen of heb ik het mis.

Lies
Lies
10 jaren geleden

De reden van het geheim houden vanwege de olie en kernenergie is niet waar denk ik. Stel dat de snelle ufo technologie beschikbaar komt. Iedereen een miljard mensen kan snel vliegen en overal landen, misschien komt daar dan wel oorlog van.

m.b
m.b
10 jaren geleden

Oh ja , Greer … hmmmm.

Giordano B.
Giordano B.
10 jaren geleden

De mensheid krijgt die technologie heus wel,alleen gedoseerd en wat past in de context van deze tijd.Want hoe je het ook bekijkt,de(corrupte)financiele systeem gooi je niet zomaar overhoop,want zolang die nog bestaat wordt er ook aan verdient.En voor degene die nieuwsgierig is wat er voor nieuwe dingen wordt ontwikkeld voor de consument,moet maar een poging wagen om aan te kloppen bij area 51 in de Vs,want daar staan de grote multinationals in de rij te wachten wat betreft het op de markt brengen van nieuwste produkten op deze wereld.Je moet die technologische kennis toch ergens vandaan halen…

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x