Universum

Schumann-apparaat beschermt astronauten tijdens ruimteverblijf

Help ons door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al het leven op aarde heeft zich ontwikkeld binnen de elektromagnetische velden van onze planeet. Zonder deze velden kunnen we niet bestaan.

Als een dier wordt geïsoleerd van deze velden zal het sterven. Door de jaren heen zijn verschillende apparaten ontwikkeld die natuurlijke elektromagnetische straling opwekken.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dr. Wolfgang Ludwig van het Instituut voor Biofysica in Tauberbischofsheim in Duitsland was één van de belangrijkste pioniers op dit gebied. Hij deed uitgebreid onderzoek naar de natuurlijke velden waar we aan worden blootgesteld en ontwikkelde apparatuur om deze velden op te wekken.

Klankkast

Ludwig ontdekte dat in de natuurlijke omgeving van de aarde drie bio-energetische signalen aanwezig zijn: Schumann-resonanties, geomagnetische straling en zonnestraling (Ludwig, W. (1999) Informative Medizin, Essen).

Op 100 kilometer hoogte wordt de aarde omgeven door de ionosfeer. De enorme ruimte tussen de ionosfeer en het aardoppervlak lijkt op de klankkast van een muziekinstrument. Schumann-resonanties, vernoemd naar de natuurkundige W.O. Schumann, hadden een frequentie van ongeveer 7,83 Hz. Dezelfde frequentie wordt teruggevonden in belangrijke delen van het brein, waaronder de hippocampus en de hypothalamus. We kunnen stellen dat onze hersenen resoneren met de aarde.

Dr. Ludwig kwam tot de ontdekking dat een onbalans in de Schumann-resonanties bij levende wezens leidt tot stress. In 1974 ontwikkelde hij de eerste apparaten die Schumann-resonanties kunnen opwekken. De NASA consulteerde hem en installeerde dergelijke apparaten vervolgens in bemande ruimtecapsules om de astronauten te beschermen tegen de schadelijke effecten die optreden als ze worden geïsoleerd van deze natuurlijke frequenties.

Uniek

De aardkorst bevat 64 elementen die een organisme nodig heeft voor een goede groei en functie, zogeheten sporenelementen. Ieder element heeft een eigen specifieke trilling, die invloed heeft op het aardmagnetisch veld. Deze invloed vertaalt zich in geomagnetische straling. De aardkorst bevat dezelfde essentiële mineralen die ook in rode bloedcellen van mensen worden gevonden.

De zon is een belangrijke bron van natuurlijke elektromagnetische straling. Op het aardoppervlak bestaat de zonnestraling hoofdzakelijk nog uit zichtbaar licht en een gedeelte in het radiospectrum. De rest van de energie wordt door de atmosfeer geabsorbeerd. De ultrakortegolf in het zonnespectrum blijkt te resoneren met de cellulaire bouwstenen van alle organismen.

De apparaten van dr. Ludwig zijn uniek omdat ze gebruikmaken van alle drie de genoemde bio-energetische signalen: Schumann-resonanties, geomagnetische straling en zonnestraling.

Meer informatie: Magnetotherapy.de

Lees ook: 1 en 2 februari – Schumann Resonantie Cursus – Soest

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AwE130
AwE130
10 jaren geleden

Het Schumann-apparaat kan astronauten beschermen maar tegen foul play is niemand opgewassen. Er is een hardnekkig gerucht dat het Apollo 1 ongeluk geen ongeluk was. Het is bekend dat Gus Grissom een uitgesproken kritische mening had over het Apollo project. Getuigen een van zijn laatste opmerkingen tijdens de Apollo 1 test.

“I said, how are we gonna get to the Moon if we can’t talk between two or three buildings?”

Grissom expressing frustration with the comm system during the test that took his life.

Apollo 1 het verhaal wat je niet in de msm zult lezen.
http://www.awe130.com/index.php/22-jarrah-white/203-moonfaker-apollo-1

an
an
10 jaren geleden

Die astronauten kunnen me helemaal gestolen worden. Aangezien ik mijn leven lang al niks anders doe dan met buitenaardsen omgaan, kan ik me geen moment voorstellen dat die astronauten geen kennis hebben van het feit dat het heelal een oceaan van intelligent leven is.
Dat geloof ik dus niet.
Maar wat ik wel denk is dat ze hun lipjes stijf op elkaar houden, en dus de wereld laten barsten.
Die astronauten zijn net zo gluiperig als de politici hier in Nederland. Atoombommen? Nee, hoor. Die zijn hier niet. Decennia lang structureel liegen is de norm gebleken. Lekker sociaal, en zo. Van uiterst links tot rechts, geen politicus die er ook maar een vraag over stelt. Hetzelfde geldt voor astronauten. Life out there? No way, hahaha. Hoe kom je erbij?

Frank Bonte
Frank Bonte
10 jaren geleden

Het menselijk lichaam heeft de Schumann frequentie nodig.
Eens was ik in de gelegenheid een hulpmiddel voor de Russische astronauten te mogen testen.
In dat kastje zaten twee wikkelingen waarvan een normaal en de ander caduceus gewikkeld was.
Beide wikkelingen werden aangestuurd door laagfrequent pulsen van oa 7,8 Hz.
Mij is verteld dat door deze subtiele frequentie, de astronaut niet “van slag” raakte.
Ons lichaam werkt net als een computer met een moederklok. Als de moederklok van de computer ontregelt, zal de computer fouten gaan maken.
Zo ook met ons systeem. Als de Schumann frequentie er niet is, of word verstoord, zal het lichaam van slag kunnen raken.
Vandaar de vele problemen tegenwoordig met electrostress. http://www.nulpuntenergie.net

Arnold
Arnold
10 jaren geleden

#2 an 13-01-2014 08:38
Aangezien ik mijn leven lang al niks anders doe dan met buitenaardsen omgaan,,,

Vertel!!!!

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x