Gezondheid

MSNBC-presentator verruilt tv voor biologische boerderij

Help anderen door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De voormalige MSNBC-presentator en auteur van het boek Greedy Bastards Dylan Ratigan is een nieuw leven begonnen als biologische boer.

In een open brief stelt Ratigan te zijn opgebrand door ‘nutteloze politieke discussies’ en dat hij ‘op zoek is naar een doel in zijn leven’.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De oud-presentator werd naar eigen zeggen geïnspireerd door een oorlogsveteraan en zijn vrouw die vorig jaar juni te gast waren tijdens zijn eigen programma The Dylan Ratigan Show. Het stel, dat actief actie voert tegen oorlog, legde hem uit hoe je planten kunt kweken in hydrocultuur.

Droom

Volgens het tweetal gebruiken planten die in hydrocultuur worden gekweekt 90 procent minder water dan normaal, maar produceren ze drie keer zoveel voedsel.

“Hydrocultuur heeft de potentie om duizenden oorlogsveteranen, die elk voor 1 miljoen dollar aan militaire training hebben gekregen, aan het werk te zetten,” schreef Ratigan. “Sinds ik weg ben bij MSNBC werk ik met deze inspirerende, toekomstgerichte veteranen om hun droom te kunnen verwezenlijken.”

Archi’s Acres

Ratigan voegde toe dat hij weer een doel heeft in zijn leven en dat hij weer gezond en vitaal is. Hij verhuisde van New York City naar San Diego County in Californië, waar hij werkzaam is op de biologische boerderij van Colin en Karen Archipley, Archi’s Acres.

Hij ziet het programma als een manier om duurzame gewassen in de Verenigde Staten te produceren terwijl veteranen aan het werk kunnen worden gezet.

Afgelopen donderdag was Ratigan te zien in het programma The Chew van ABC:

Bron: Rawstory.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
DingieM
DingieM
10 jaren geleden

Het ultieme is electrocultuur (magneten, piramides). Daarbij is totaal geen voeding benodigd.

Dit geeft des te duidelijker aan dat we in een holografische energetische werkelijkheid leven, en dat de bron energiefrequenties zijn waarop alles leeft.

http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/de-realistische-magie-van-elektrocultuur/

Linda
Linda
10 jaren geleden

Wat een man. De tegenbeweging van Monsanto. Geweldig. Het komt wel goed.
Food – job – better, met eindelijk oog voor de veteranen daar, die ongetwijfeld ook anders gaan kijken naar oorlogen.
Prachtig!

Hunting Wolf
Hunting Wolf
10 jaren geleden

Behalve goed kweken vermeld het artikel in dit zinnetje:“Hydrocultuur heeft de potentie om duizenden oorlogsveteranen, die elk voor 1 miljoen dollar aan militaire training hebben gekregen, aan het werk te zetten,” schreef Ratigan. “Sinds ik weg ben bij MSNBC werk ik met deze inspirerende, toekomstgerichte veteranen om hun droom te kunnen verwezenlijken.”MIJN ANTWOORD HIEROP??KUNNEN ZE DES TE SNELLER HUN OPGELOPEN “TRAUMA” VERWERKEN!!!Met plantjes bezig zijn, maakt rustig namelijk.En dit is omdat de plantjes steeds u de vibratie,s geven van doe rustig met mij,behandel mij met respect.En de planter weet, dat een beschadigde plant minder levert.

kengai
kengai
10 jaren geleden

Heel goed, hopelijk gaat iedereen hier op over, gewoon lekker en voedzaam eten en laat coca cola en mc donalds maar failliet gaan, die hebben al doden genoeg op hun naam staan, hebzuchtige schurken.
Mijn vrouw heeft zaterdag wat bij mc donalds gegeten en zei dat ondanks ze goed vol zat, ze toch de neiging had om nog meer te eten, vraatzucht stofjes.

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x