Homepagina » Natuur en Milieu » Ze zijn helemaal gek geworden. Deze professor pleit voor het uitroeien van de mensheid om het klimaat te redden
professor

Ze zijn helemaal gek geworden. Deze professor pleit voor het uitroeien van de mensheid om het klimaat te redden

Een Britse professor wil het klimaatprobleem op een radicale manier oplossen, namelijk door de mensheid te laten uitsterven.

Patricia MacCormack van de Anglia Ruskin University heeft een controversieel boek uitgebracht getiteld ‘The Ahuman Manifesto’.

In haar boek stelt zij dat wij mensen ons maar niet meer moeten voortplanten.

Uitroeien

MacCormack gaat in het boek ook in op andere hete hangijzers zoals religie, veganisme en identiteitspolitiek.

Volgens de professor, die zelf veganist is en erg geïnteresseerd in feminisme, is het grootste probleem dat we in een hiërarchische wereld leven waarin witte, heteroseksuele mannen succesvol zijn, terwijl andere rassen en genders achtergesteld zijn.

De moraal van het verhaal: de mens is verslaafd aan kapitalisme en vanwege de schade dit dat heeft veroorzaakt, is het uitroeien van de mensheid de enige manier om de schade te herstellen.

Dieren

“Mensen vragen zich af waarom ik de mens niet zie als uitzonderlijk, dominant wezen,” zei MacCormack.

“Maar als ik ze vraag waarom ze dat denken, krijg ik nooit een goed antwoord,” vervolgde ze.

“We zijn niet de enigen hier op aarde,” zei ze. “We denken bijvoorbeeld nooit aan de dieren.”

“Zelfs Extinction Rebellion richt zich alleen op het effect op mensen terwijl klimaatverandering ieder levend wezen op de planeet treft,” besloot ze.

[CambridgeshireLive]


Vind je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

44 reacties

 1. – veganist : check
  – feminist : check
  – gender fluïde dinges : check
  – haat hetero blanke mannen : check.

  Conclusie : bullsh*t.

  35 likes
  • ik schrok in het begin,maar toen ik las wat jij beschrijft was ik weer gerust gesteld.
   ik ben trouwens ook wetenschapper (die niets weet ).
   en ik wil ook dingen……ik wil dat alle professoren die pleiten voor het reduceren en/of uitsterven van de mensheid zelf de de proef op de som nemen om te kijken (lol) of het de juiste resultaten geeft.

   anti veganist
   anti feminisme
   anti gender fluïde dinges
   pro hetero blanke man

   fff

   15 likes
   • Als dan al die types, die menen dat de wereld beter af is als de mens verdwijnt, eerst eens zelf hun eigen leven beëindigen. Dan kijken wij of scheelt. En bij voorbaat kan ik dan al wel inschatten dat het veel zal schelen. Want dan zijn wij van die kliek af en kunnen wij verder met weer iets menselijks op te bouwen. De elite is zelf de top van vernietiging, waar al het leven door verziekt wordt. Het is immers nog steeds hun systeem. Als we van hen af zijn, zijn we ook van dat systeem af. Dan kunnen we in ieder geval beginnen iets menselijks op te zetten waardoor het leven weer kan gedijen. Zij hebben ons nodig om te overleven, wij hebben hen niet nodig. Zij kunnen niets zelf. Dat is wat de de macht inhoudt. Dat is duisternis en dat is vernietiging. Creatie gaat over bewustzijn en dat begint, op zijn beperkst, bij het leven zelf. Dus zonder hen kunnen wij verder. Maar ze hebben geen controle meer. Ze zijn in paniek. Dit soort uitspraken komen dan ook gewoon uit paniek voort want angst zaaien is het enige dat ze nog hebben.

    12 likes
  • Ga eens kijken op haar site…ik ben niet snel bang in het donker, maar als ik die moest tegen komen…LOPEN!!

   Ze heeft trouwens niets serieus te zeggen, laat me denken aan die gekken wetenschapper die stelde dat we baby’s moeten eten om het klimaat te redden..idioten ja!!

   4 likes
 2. En dat mag zich professor noemen… Misschien moeten universiteiten zich maar opheffen.

  28 likes
 3. De eerste stap ter verbetering van de wereld: Begin bij jezelf. Waarom leeft ze nog?

  21 likes
 4. Mijn moeder zei vroeger altijd : ” Er lopen meer gekken buiten het gekkenhuis dan er binnen…”
  Dit blijkt maar weer !

  21 likes
 5. En dan denken mensen nog steeds dat de duivel niet bestaat.

  Hij heeft zijn knechtjes de wereld ingestuurd om het vuile werk te doen.

  Ondertussen in Zuid Afrika, je weet wel, het land waar blanke boeren op grote schaal worden afgeslacht.
  Deze Daniel Friedman meent dat je daar wel een leuke song bij kan maken.

  https://www.youtube.com/watch?v=C8AEwiDRYf8

  Het goede nieuws is dat mensen die tien jaar geleden nog tegen je zeiden dat je van de pot gerukt was, doen er nu het zwijgen toe en krabben zich achter de oren.

  Er is een oorlog gaande en die is tegen de Westerse Christelijke beschaving. En wie haat Christus en alles waar Hij voor staat het meest?

  18 likes
 6. Duidelijk, door de ratten besnuffeld

  16 likes
 7. We denken bijvoorbeeld nooit aan de dieren zeg ze.
  ik wel als ik een koe ziet in de wei denk ik gelijk aan sudderlappen.

  uitroeien van de mensheid, ik zou zeggen begin bij je zelf en als je het niet kan wil ik wel een handje helpen.

  dwaasheid of krankzinnigheid ten top.
  even een suggestie pak een haarfoin en ga in bad liggen en sluit de foin aan op het lichtnet en flikker hem in het bad.
  je kan ook in het bad je polsen doorsnijden.
  voor de trein springen kan ook , werkt zeer snel.

  15 likes
 8. Het spijt me maar waarom begint ze niet met zichzelf. Touwen, giffen hoge gebouwen, wapens alles is aanwezig. Waarom moeten altijd de anderen sterven? Professor wees dus wijs en begin met jezelf.

  12 likes
 9. Volslagen onzin. De gehele mensheid uitroeien terwijl de alles wordt veroorzaakt door een kleine groep vermogende mensen/industries.

  12 likes
 10. Niet normaal meer wat dat mens allemaal verzint om haar boekje vol te krijgen , die is beslist knettergek geworden . Ik denk ook niet dat ze nog is te redden door een goede psychiater onbegonnen werk gewoon . Een kopschot geven en dan de verbrandings oven in zou ik zeggen .

  11 likes
 11. Er zijn wel gekkere geweest, mensenvlees eten was er ook zo’n een

  10 likes
  • Inderdaad, ik heb ook iemand horen roepen dat we baby’s zouden moeten gaan eten. Gekker ga je het niet krijgen. Hoop ik tenminste. Je weet maar nooit tegenwoordig.

   8 likes
 12. Dat boek kunnen ze wel bij Mein Kampf leggen denk ik.

  6 likes
 13. Het is een extreem idee en natuurlijk belachelijk. Maar er zijn wel te veel mensen op aarde dat klopt wel. Er moet wel een keer iets gebeuren. 1 kind per gezin of iets anders. Een keer gaat het mis met zoveel mensen op aarde. Maar zo is de mens. Er pas achter komen als het te laat is.

  6 likes
  • Er zijn niet teveel mensen…er zijn onmenselijk veel mensen die de waarheid niet inzien

   11 likes
  • teveel mensen???
   waar baseer je dat op??

   als je antwoord, dan zal ik je uitleggen waarom dat absoluut niet zo is.

   fff

   8 likes
   • Als je door Europa rijdt zie je toch wel dat de meeste gebieden door de mens zijn ontgonnen, er is weinig natuur over. Nederland spant daarbij de kroon. Als de mensen in staat zouden zijn om de ruimte te nemen die ze zouden wensen qua woning/woonomgeving e.d. dan zou er helemaal geen natuur meer overblijven vrees ik. Dus ja, in mijn opinie is Europa en zeker Nederland, hartstikke vol. Bij meer dan 1 inwoner per vierkante kilometer schijn je al niet meer van de natuur en van jagen en verzamelen te kunnen leven en het gemiddelde in Europa is een mannetje of 100-150?

    2 likes
    • opp. aarde 500.000.000 KM2.
     71 % is water.
     141.000.000 KM2 land.
     er zijn veel bergen zand en jungle.
     met 75.000.000 KM2 krijg ik toch een ander beeld dan jij schetst.

     fff

     2 likes
  • Teveel mensen? als je alle mensen ter wereld bij elkaar veegt een 1 vierkante meter geeft per persoon kan je ze bijna allemaal in provincie Brabant kwijt. Je zal nog een klein stukje noord Limburg nodig hebben en dan heb je alle mensen ter wereld op 1 plekje. Heb je een wereld bol thuis staan? Ik wel voor de kids. Moet je eens zien hoe klein Nederland en al helemaal Brabant is in vergelijking met de rest vd wereld.
   Brabant heeft 5.08 Miljard vierkante meter en we hebben 7,53 Miljard inwoners op de planeet.
   Hoezo teveel? Iedereen zit op een kluitje, maar er is zat ruimte op de planeet.

   7 likes
 14. Je ziet dat alcohol en drugs voorkomen in alle lagen van de bevolking. Dat of ze schenken de titel Professor bij de eerste bus wasverzachter in Engeland.

  5 likes
 15. Sop is de kool niet waard

  4 likes
 16. Antwoord is ja , al die ‘wetens – schapen’ zijn geindoctrineerd. Lijkt me dat propaganda hun endeldarm uitkomt.
  Mensen zoals Patricia MacCormack Schrijven ze een boekje krijgen ‘opensource geld’ en worden in de media tentoongesteld. Dat heeft niets met wetenschap te doen. Het is gewoon gebruik maken van de politieke wind. Alles links kan doen wat het wil noemt het wetenschap. Op de lange termijn zal dit de mensheid enorm schaden. Ik pleit ervoor dat particia maccormack het goede voorbeeld geeft.

  4 likes
 17. Bijzondere reactie, meer emotioneel dan rationeel.

  De gedachte in het rijke Westen, nog een uitvloeisel van de kerkelijke doctrine dat de aarde en haar fauna en flora er is om gebruikte te worden, samen met de nooit te bewijzen goddelijke uitspraak gaat heen en vermenigvuldigt u, wordt hier wel hoog aangenomen. Terwijl er miljoenen alleenstaanden zijn, te laf om een gezin te stichten, te lui om die verantwoordelijkheid te nemen.
  In het arme (financieel dan, sociaal rijkere) deel van de wereld zijn kinderen en nageslacht gewoon noodzaak, het is de order der dingen die miljarden mensen en sociale structuren in leven houden.

  Deze mevrouw heeft geen ongelijk, zeker niet in het licht bezien van de huidige D-evolutie van het westen. De vrije wil van de mens, ieder mens, moet niet worden beknot, echter het kan geen kwaad om de discussie op te starten. Deze discussie zou over levens beginnen en over levens beeindigen moeten gaan. Ik las 22% meer euthanasie in NL vorig jaar? Is dat slecht, of gewoon humaan en de vrije wil van het individu respecteren? En als de jeugd smartphone zombie en zich lieert aan drill-rap en porno en andere vunzigheden, wat is het leven, de gemeenschap en het generatief onderhouden van je land dan nog waard? De migratie beurs vol met mensen die het zat zijn in NL, het kan ook niet los worden gezien van wat is leven en hoe richten we ons leven in.

  Ik geef deze mevrouw, hoewel professor wellicht niet correct is want dan zou ze een institutionele rol hebben en een leer uitdragen, en haar standpunt niet automatisch een negatief oordeel. Heb haar manifest niet gelezen, maar kan me de strekking wel voorstellen. Denk ook eens aan al die kansarme kindertjes in Jakarta, of New-Delhi, of Sao Paolo. De automatisering gaat ook door, minder arbeid, minder diensten, minder inkomsten voor de overheden want er valt niets meer te zuigen van het Volk over een decennium of twee. En dan, wat is dan het resultaat? Dit is geen tijd voor emotionele beslissingen, die tijd heeft geleidt tot Greta en de groene khmer. En ja, die willen precies hetzelfde alleen snapt de Westerse mens dat niet, te vol van zichzelf en dan ook nog vol met haat naar de eigen gemeenschap, alles gevoed een zichtbaar systeem van (s)linkse bewegingen dat absoluut tot op de grond moet worden afgebroken en begraven.

  Ik zou zeggen, denk niet links, denk niet rechts, denk rationeel en in het midden en erboven. Pragmatisme en instinct zijn je redding. En schroom je niet.

  4 likes
  • ongelooflijk wat een emotionele waardeloze reactie.
   sluit je aan bij die kliek.
   wij kunnen makkelijk zonder je.
   laf en lui?
   wat dacht je van vrije keuze?
   oh wacht…jij denkt niet,jij voelt.

   fff

   11 likes
 18. duidelijk door de ratten besnuffeld

  3 likes
 19. Toch zijn de satanische globalistische elite hier al decennia lang mee bezig,dit heet de New World Order.Deze satanisten die deze wereld regeren willen de aarde voor zichzelf alleen,daarvoor moet eerst 90 % van de wereldbevolking uitgemoord worden de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.

  3 likes
 20. Als je door Europa rijdt zie je dat verreweg het meeste land door de mens is ontgonnen, in Nederland helemaal. Er is bijna geen echte natuur meer over. Om als mens van de natuur en van jagen en verzamelen te kunnen leven mag de bevolkingsdichtheid niet meer zijn dan 1 per vierkante kilometer. In Europa zitten we zo rond de 100-150 gemiddeld. In Azie en ook grote delen van Afrika en Amerika is het niet veel anders. Je kunt mijns inziens dus wel degelijk stellen dat we met teveel zijn, veel teveel zelfs!

  2 likes
 21. We denken bv nooit aan dieren, schrijft ze. Wij zijn zelf dieren: Groepsdieren en zoogdieren. Ons DNA lijkt erg op die van varkens. Misschien moeten we es meer van elkaar gaan houden?
  De mens moet worden gereduceerd, omdat men high tech steden wil bouwen.(kost bergen grondstoffen/stroom etc) Alles wat een mens toevoegt(onnatuurlijke dingen) is vervuiling. Maar een mens kan wel leven volgens de natuur. Je kunt wel dingen maken, als die in balans staan met de natuur. Of die in het ritme(tijd) van de natuur gemaakt zijn/werken. Dingen van hout zijn beter, dan plastic of namaak hout. Plastic vergaat niet, hout wel. Heb mijn huis vol met meubels van massief hout. Allemaal tweede hands en mijn kinderen/kleinkinderen kunnen het nog gebruiken, als ze er zuinig op zijn/goed verzorgen. Plastic(heb ik ook tweedehands) kan scheuren en dan moet het weg, de kliko in. Hout, daar kun je ook weer iets anders mee maken. Verbrandt het dan heb je puur natuur as en dat maakt de grond weer vruchtbaar. Kwaliteit is belangrijker, dan kwantiteit. Het systeem zelf zorgt ervoor dat kwaliteit achteruit is gegaan en plaats heeft gemaakt voor kwantiteit.(steeds sneller geld willen verdienen en door trendreclame). Expres dingen maken die snel kapot gaan.
  Als god/natuur het niet gewild had, dat wij met zovelen waren, dan was dat ook nooit gebeurt. Er is voedsel/water zat, alleen wordt het niet gedeeld met elkaar. Het wordt ook weer misbruikt. Bv water. Nestle pompt overal water op en doet het in plastic flessen. Grond daar wordt weer te droog enz.
  Ik vind dat je de gewone mens hier niet verantwoordelijk kan houden, want die hebben dat niet verzonnen.
  Je kunt ze wel wijzen over hoe belachelijk dit eigenlijk is.
  Er zijn meer muggen, dan mensen, die “zeggen” toch ook niet, wij gaan elkaar maar afslachten?
  Een mens mag nooit zelf de god gaan spelen over anderen, want dan vernietigt men de mensheid zelf. Alleen de natuur mag hier over beslissen. Als je het zelf doet vind ik het wel weer iets anders. Iedereen kan zich wel situaties voorstellen, dat het leven beter beëindigd kan worden.
  Maar van mij mag ze zichzelf wel gaan opeten. Geen respect meer voor een mens hebben, dan kun je beter zelf verdwijnen.

  2 likes
 22. 12 monkeys… ze moeten de volgende keer iets beter hun best doen want COVID-19 gaat de klus niet helemaal klaren 😉

  1 likes
 23. We wachten op de Rapture heel simpel .

  0 likes
 24. Het vervelende van dit soort absurde uitspraken is dat echte wetenschap hiermee geen dienst wordt bewezen. Je krijgt al een vreemde smaak in de mond als het woord wetenschapper om de hoek komt kijken.
  Deze lui willen alleen de publiciteit halen, negatief of niet, publiciteit is publiciteit.

  0 likes
 25. de hele mensheid kan staan op australie en nog blijf er dan ruimte over.

  0 likes
  • lekker met 1000 man op een km2… mij te krap hoor 😉

   1 likes
  • Sterker nog salvar, ieder gezin heeft ook ruimte voor een km2 tuin. Er zijn niet teveel mensen er wordt teveel aandacht besteed aan nutteloze zaken en gecréeerde problemen die uit onwaarheden ontstaan.

   In de woestijn kan men ook goed leven… foodforest farming, een oase!!!

   0 likes
 26. Patricia MacCormack is een links occultiste: https://www.youtube.com/watch?v=066WFZu-tmM
  Dat zegt genoeg over haar vreemde ideeen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wereldgezondheidsorganisatie

‘We moeten per direct uit corrupte Wereldgezondheidsorganisatie stappen’

We moeten ons per direct terugtrekken uit ...

pandemie

Duitse overheid werd in 2013 al gewaarschuwd voor corona-pandemie. Zo reageerde de regering-Merkel

De Duitse overheid is meer dan zeven ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.