Homepagina » Buitenaards » Buitenaardsen in de Bijbel
Buitenaardsen in de Bijbel

Buitenaardsen in de Bijbel

Mensen die in bijbelse tijden leefden zagen alles wat uit de lucht kwam aan voor een god, of iets wat gestuurd was door de goden.

Stel je voor hoe het voor iemand uit de eerste eeuw na Christus zou zijn om een helikopter of een ruimteschip te zien.

De Amerikaanse dominee Michael J.S. Carter stelt dat de Bijbel, Koran en andere heilige geschriften verwijzingen bevatten naar buitenaards bezoek.

Angst

Het boek The Bible and Flying Saucers uit 1968 opende zijn ogen en dwong hem om de Bijbel vanuit een ander perspectief te lezen. Kan het zijn dat de engelen (boodschappers) buitenaardse wezens waren?

Tijden veranderen. We hebben nu tv-programma’s als Ancient Aliens waarin de mogelijkheid van buitenaards bezoek veelvuldig wordt besproken. Vaak worden alleen de eindtijdscenario’s aangehaald, waarin de aarde bijvoorbeeld wordt aangevallen door buitenaardse wezens. Hollywood speelt daar handig op in met populaire series als Falling Skies tot gevolg.

Het is erg menselijk om ‘anderen’, of het nu gaat om een ander volk op aarde of een buitenaards ras, te demoniseren en te marginaliseren, met name wanneer je die anderen niet begrijpt en je laat leiden door angst.

Volgens dominee Carter zijn het jodendom, het christendom en de islam – de monotheïstische religies – bedacht door wezens van een andere planeet, wezens die werden aangezien voor goden. Na zijn eigen buitenaardse ervaring heeft hij leren begrijpen waarom onze voorouders deze bezoekers verwarden met goden.

“Je taak is niet te zoeken naar liefde, maar louter om alle barrières in jezelf te zoeken die je ertegen opgeworpen hebt.” Rumi

Genetische manipulatie

Dominee Barry Downing, schrijver van het boek UFOs and the Bible, vroeg zich al af: “Als UFO’s nauw betrokken waren bij het ontwikkelen en verspreiden van religie rijzen er veel vragen. Is een wonder nog een wonder als het wordt veroorzaakt door een hoogontwikkelde technologie in plaats van het ‘bovennatuurlijke’? Als buitenaardsen ons hebben gemaakt door middel van genetische manipulatie en de inspiratie vormden voor onze religie, wie of wat is God dan?”

Carter zegt op 28 december 1989 te zijn bezocht door een buitenaards wezen. Hij ging rond 23.30 uur slapen, maar kreeg halverwege de nacht heel sterk het gevoel dat hij wakker moest worden. Plotseling werd zijn kamer verlicht door een witblauw licht, alsof het dag was.

Aan zijn voeteneinde stond een wezen met een eivormig hoofd. Het droeg een strak zilverkleurig jumpsuit en staarde hem aan. Carter was bang en trok de dekens over zijn hoofd. De temperatuur veranderde, het licht verdween en het wezen was nergens meer te bekennen.

Vóór deze ervaring moest Carter niets hebben van sciencefictionfilms en geloofde hij niet in leven op andere planeten. Nu is hij er zeker van dat buitenaards bezoek dagelijkse realiteit is.

Meer informatie: Michaeljscarter.com

Gerelateerd:

 Vond je deze info belangrijk? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

49 reacties

 1. waarom drie geloven?
  zouden de goden (buitenaardsen)dit gedaan hebben om tweedracht te zaaien of hebben we dit zelf verzonnen?
  genetisch veranderd zou best kunnen maar wat heeft dat met god te maken wij zijn anders ook goed bezig.

  0 likes
  • Ik denk niet dat de buitenaardsen dit gewild hebben maar we hebben het zelf verzonnen, aangenomen destijds als nog ‘primitieve mens’in gedachten en handelen..overigens nog steeds… ‘vechtsporten’? Zinloos geweld in feite maar we noemen het ‘sport’ en dan mag het… in die trent nog steeds levn we. Overigens, heb gelezen er is daar vrij recent nog (2017) een boek over geschreven, Van Homo sapiens naar homo galacticus, samen op weg… ‘samen’??? Google eens daarnaar en AANBEVOLEN VOOR IEDER, zegt het al, Homo sapiens… gelovig of niet… Of, ik draai ook op andere social media clubs.nl en heb daar uitgebreid ook aandacht aan gegeven staat zelfs plaatje van boek op clubhome en doe nog aandacht in forums daar: Maatschappelijke Belangen Info of Europese Unie club etc. van clubs.csm (vroeger clubs.hetnet.nl van hetnet.) Vandaar dat ik hier lees en ook verder zoek als vele, vele anderen…? ok via Twitter gevonden Homo sapiens… zie artikelen daar, de schrijver is daar kennelijk te volgen?

   0 likes
 2. Het is maar net hoe je alles intrepeteerd! Hoe beschrijf je de “de goden” etc.
  De christenen bekijken de bijbel anders dan de alien theorie aanhangers en ga zo maar door…. en hoe alles precies zit daar komen we nooit achter,we kunnen enkel speculeren.

  0 likes
 3. In de islam die wezens worden nooit aangezien voor goden,hoe kwam die dominee echter daarbij? die wezens zijn namelijk slaven van de god die op aarde worden gestuurd voor bepaalde opdrachten.
  Die wezens of buitenaardsen volgens de Bijbel en de koran zijn onzichtbaar maar zij kunnen wel ons zien of op ons invloed kunnen hebben,en het zijn zeker geen ufo’s of Aliens,waarop baseert zich die dominee zijn gegevens,dat verbaast mij .

  0 likes
 4. zeg, jongens hebben jullie een beetje aan de paddo`s gezeten.d

  0 likes
 5. [quote name=”kenn”]In de islam die wezens worden nooit aangezien voor goden,hoe kwam die dominee echter daarbij? die wezens zijn namelijk slaven van de god die op aarde worden gestuurd voor bepaalde opdrachten.
  Die wezens of buitenaardsen volgens de Bijbel en de koran zijn onzichtbaar maar zij kunnen wel ons zien of op ons invloed kunnen hebben,en het zijn zeker geen ufo’s of Aliens,waarop baseert zich die dominee zijn gegevens,dat verbaast mij .[/quote]
  En waar baseer jij het bestaan van god op? Uit een boek! Dat is net zo geloofwaardig als de theorie dat de mens buitenaardse voorouders hebben, er is voor allebei nul komma nul bewijs! Het is een geloof en door speculeren word er telkens een nieuwe twist aan gegeven. En zo komen er in het geloof christendom/koran weer nieuwe aftakkingen , het blijft een geloof!!

  0 likes
 6. [quote name=”kenn”]In de islam die wezens worden nooit aangezien voor goden,hoe kwam die dominee echter daarbij? die wezens zijn namelijk slaven van de god die op aarde worden gestuurd voor bepaalde opdrachten.
  Die wezens of buitenaardsen volgens de Bijbel en de koran zijn onzichtbaar maar zij kunnen wel ons zien of op ons invloed kunnen hebben,en het zijn zeker geen ufo’s of Aliens,waarop baseert zich die dominee zijn gegevens,dat verbaast mij .[/quote]
  ”Slaven ” van God ? LOL Nee er zijn alleen geesten van overgegane ( overleden) mensen in astrale lichaam die in de volgende dimensie leven en dit zijn zeker geen slaven en zeker niet van God want die bestaat niet eens ! En dat sommige van die entiteiten hier eens een kijkje komen nemen is een heel ander verhaal. Bestudeer eerst eens de paranormale fenomenen. In de bijbel komen geen buitenaardsen voor en ook niet geesten van de afterlife. Ik weet niet waar je die onzin vandaan hebt. Die dominee zit er ook faliekant naast ook al heeft hij wellicht een grey gezien zijn fantasie heeft een loopje met hem genomen .. ach maar dat is het geval bij alle gelovigen dat is niks bijzonders. pratende slangen en vervloekte bomen en zombies uit de dood etc.

  0 likes
 7. [quote name=”lauke”]Het is maar net hoe je alles intrepeteerd! Hoe beschrijf je de “de goden” etc.
  De christenen bekijken de bijbel anders dan de alien theorie aanhangers en ga zo maar door…. en hoe alles precies zit daar komen we nooit achter,we kunnen enkel speculeren.[/quote]
  Nee hoor is helemaal niet zo moeilijk om er achter te komen en waar wilde je achter komen ? De bijbel is gebaseerd op mythes Sumeria , Egypte en Griekenland in OT en NT . oh en bestudeer ook nog ff paranormale verschijnselen tezamen met oorsprong van bijbel en het geloof en de mythen waar het op gebaseerd is. astrotheology. is het buzzword. I rest my case.

  0 likes
 8. Heeft Carter die avond niet te veel gezopen?

  0 likes
 9. Denk dat we allemaal gedeeltelijk buitenaards zijn ! Rood, wit, zwart, bruin en geel dat kan toch nooit uit de zelfde voor voor en voorouders gekomen zijn we komen van verschillende werelden!
  Zijn hier neergezet om te kijken hoe we met elkaar omgaan …….. dat lukt niet echt toch ? We zijn een proef planeet en we bakken er niets van !

  0 likes
 10. [quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”kenn”]In de islam die wezens worden nooit aangezien voor goden,hoe kwam die dominee echter daarbij? die wezens zijn namelijk slaven van de god die op aarde worden gestuurd voor bepaalde opdrachten.
  Die wezens of buitenaardsen volgens de Bijbel en de koran zijn onzichtbaar maar zij kunnen wel ons zien of op ons invloed kunnen hebben,en het zijn zeker geen ufo’s of Aliens,waarop baseert zich die dominee zijn gegevens,dat verbaast mij .[/quote]
  ”Slaven ” van God ? LOL Nee er zijn alleen geesten van overgegane ( overleden) mensen in astrale lichaam die in de volgende dimensie leven en dit zijn zeker geen slaven en zeker niet van God want die bestaat niet eens ! En dat sommige van die entiteiten hier eens een kijkje komen nemen is een heel ander verhaal. Bestudeer eerst eens de paranormale fenomenen. In de bijbel komen geen buitenaardsen voor en ook niet geesten van de afterlife. Ik weet niet waar je die onzin vandaan hebt. Die dominee zit er ook faliekant naast ook al heeft hij wellicht een grey gezien zijn fantasie heeft een loopje met hem genomen .. ach maar dat is het geval bij alle gelovigen dat is niks bijzonders. pratende slangen en vervloekte bomen en zombies uit de dood etc.[/quote]
  De buitenaardsen die in de bijbel voorkomen zijn engelen,geesten,djinns,satanisten,ik ben zelfs geen christen ,maar de geesten overgegaan die jij bedoelt zijn satanisten die op je invloed hebben om in god niet te geloven,ik kan wel voorstellen dat jij mischien onder invloed van magie bent,en die Parapsychologie of paranormale fenomenen geleerd heeft zeker met magie te maken en dit is echter geen wetenschap lees hier:http://nl.wikipedia.org/wiki/Parapsychologie.

  0 likes
 11. wie zegt dat buitenaardse geen God hebben
  misschien hebben ze het gewoon door gegeven als zendelingen

  0 likes
 12. [quote name=”lauke”][quote name=”kenn”]In de islam die wezens worden nooit aangezien voor goden,hoe kwam die dominee echter daarbij? die wezens zijn namelijk slaven van de god die op aarde worden gestuurd voor bepaalde opdrachten.
  Die wezens of buitenaardsen volgens de Bijbel en de koran zijn onzichtbaar maar zij kunnen wel ons zien of op ons invloed kunnen hebben,en het zijn zeker geen ufo’s of Aliens,waarop baseert zich die dominee zijn gegevens,dat verbaast mij .[/quote]
  En waar baseer jij het bestaan van god op? Uit een boek! Dat is net zo geloofwaardig als de theorie dat de mens buitenaardse voorouders hebben, er is voor allebei nul komma nul bewijs! Het is een geloof en door speculeren word er telkens een nieuwe twist aan gegeven. En zo komen er in het geloof christendom/koran weer nieuwe aftakkingen , het blijft een geloof!![/quote]
  Zelfs als dit boek niet bestaat zal ik ook op een god moeten geloven door mijn eigen opvatting en conclusie,en zeker het blijft een geloof ,ik zeg niet anders.

  0 likes
 13. [quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”lauke”]Het is maar net hoe je alles intrepeteerd! Hoe beschrijf je de “de goden” etc.
  De christenen bekijken de bijbel anders dan de alien theorie aanhangers en ga zo maar door…. en hoe alles precies zit daar komen we nooit achter,we kunnen enkel speculeren.[/quote]
  Nee hoor is helemaal niet zo moeilijk om er achter te komen en waar wilde je achter komen ? De bijbel is gebaseerd op mythes Sumeria , Egypte en Griekenland in OT en NT . oh en bestudeer ook nog ff paranormale verschijnselen tezamen met oorsprong van bijbel en het geloof en de mythen waar het op gebaseerd is. astrotheology. is het buzzword. I rest my case.[/quote] zoals jij al zegt: gebaseerd op mythes.
  En waar we niet achter komen, de in s en outs van het precieze ontstaan van de mensheid, we teren nog steeds op theorien. Thats all we got!

  0 likes
 14. [quote name=”kenn”][quote name=”lauke”][quote name=”kenn”]In de islam die wezens worden nooit aangezien voor goden,hoe kwam die dominee echter daarbij? die wezens zijn namelijk slaven van de god die op aarde worden gestuurd voor bepaalde opdrachten.
  Die wezens of buitenaardsen volgens de Bijbel en de koran zijn onzichtbaar maar zij kunnen wel ons zien of op ons invloed kunnen hebben,en het zijn zeker geen ufo’s of Aliens,waarop baseert zich die dominee zijn gegevens,dat verbaast mij .[/quote]
  En waar baseer jij het bestaan van god op? Uit een boek! Dat is net zo geloofwaardig als de theorie dat de mens buitenaardse voorouders hebben, er is voor allebei nul komma nul bewijs! Het is een geloof en door speculeren word er telkens een nieuwe twist aan gegeven. En zo komen er in het geloof christendom/koran weer nieuwe aftakkingen , het blijft een geloof!![/quote]
  Zelfs als dit boek niet bestaat zal ik ook op een god moeten geloven door mijn eigen opvatting en conclusie,en zeker het blijft een geloof ,ik zeg niet anders.[/quote] en wat is precies jou geloofs overtuiging? En waarom moet jij in een god geloven op basis van jou opvatting en conclusie? Je moet niets namelijk

  0 likes
 15. Het ene verhaal bevat nog méér lulkoek dan het andere, maar er schijnen nog altijd mensen te zijn die het meest onwaarschijnlijke UFO-verhaal als zijnde waar aannemen. Het doet me denken aan een zin die propagandachef Goebbels eens zei: “hoe groter de leugen, des te eerder zullen mensen er in geloven”

  0 likes
 16. Wat als ik u vertelde dat de Bijbelse kunstwerken waarop UFOs en Aliens staan niet meer dan interpretaties van de kunstenaar zijn?

  0 likes
 17. Denk aan mij we zijn een proef planeet onthou dat !!!

  0 likes
 18. Buitenaardsen en Aliens hebben niets met de ‘Bijbel’ te maken. In De tweede testament staat niets over Aliens in. ‘God’ is de enige en de alle machtigste van het heelal. Als je het gelooft of niet, interesseert mij niet! Er is een ‘God’ en velen zullen zijn kracht ervaren. Eigenlijk zien we zijn kracht al in werking.

  De tweede testament staat:
  *Chaos in de wereld die zou plaats vinden.
  *Geld zal vernietigd worden of verzwakken
  *Tekenen en trompet geluiden geven aan dat er iets groots gaat gebeuren.
  *Iedereen zal het merken, want het zal van boven komen. We zullen allemaal naar boven kijken en de kracht van ‘God’ ervaren.
  *Vele leiders zullen worden afgezet en de nieuwe zullen vrede brengen.

  Er staan nog velen gebeurtenissen in de tweede testament die precies ook in deze tijd passen en ook uiteindelijk uitkomen.

  Satan heeft kinderen (mensen) op aarde die niet in ‘God’ geloven en zullen van alles doen om anderen belachelijk te maken of het geloof te bespotten. Hij zal ook proberen mensen af te houden van het geloof. Dit merk je ook hier op Niburu.

  Mensen die in ‘God’ geloven moeten zich niet laten kennen door ongelovigen, ook niet op de site Niburu.

  De ongelovigen zullen verblindt worden door desinformatie. Staat ook in de tweede testament.

  Geloof is echt. Het is alleen dat sommige mensen er misbruik van maken of gewoon de waarheid niet willen geloven. Maar er komt langzamerhand een einde aan.

  0 likes
 19. Voor de twijfelaars van gene zijde. Lees gewoon even Ezechiel het eerste hoofdstuk, en leg het me dan alsjeblieft NIET uit. Verder hoofdstukken in Ezechiel bevatten nog meer details.

  Open je je mind en lees een iets van Zecharia Zitchin.

  0 likes
 20. Je taak is niet te zoeken naar liefde, maar louter om alle barrières in jezelf te zoeken die je ertegen opgeworpen hebt. Pas dan vind je onvoorwaardelijke liefde in jezelf naar anderen toe zonder eisen te stellen. Zelfgenoegzaamheid heeft dan geen functie meer.

  0 likes
 21. De 1 gelooft in aliens.
  De ander gelooft god.
  Zonder te weten of het echt is of niet verdedigen we hetgeen waarin wij in geloven anders word onze waarheidsbewustzijn gecranked.
  Zo primitief zijn we dus.

  0 likes
 22. [quote name=”Westbound”]Het ene verhaal bevat nog méér lulkoek dan het andere, maar er schijnen nog altijd mensen te zijn die het meest onwaarschijnlijke UFO-verhaal als zijnde waar aannemen. Het doet me denken aan een zin die propagandachef Goebbels eens zei: “hoe groter de leugen, des te eerder zullen mensen er in geloven”[/quote]

  Goebels zijn werk heeft betrekking op die ene grote leugen genaamd de maatschappij. Jij draait het bewust om.

  0 likes
 23. [quote name=”hampie”]Heeft Carter die avond niet te veel gezopen?[/quote]

  Hoe meer van deze zinloze reacties hoe meer het de waarheid reflecteerd. Diegene die het probeert te onderdrukken komt altijd met deze stomme verwijten. Snap je dat? Heb je door dat dit patroon of script continue aangehaald wordt en dat averechts werkt?

  Trouwens de meeste sightings zijn van buitenaardsen met minder goede bedoelingen of zijn holografische projecties.

  0 likes
 24. Het is zo dat mensen vaak namaken wat ze zien. Zo vloog er een keer een vliegtuigje boven een dorpje ergens in de jungle en deze mensen zagen dit voor het eerst. Vervolgens hebben zij met stro en takken het vliegtuigje bijna 1 op 1 nagemaakt. Je kunt er eigenlijk wel zeker van zijn dat dit duizenden jaren geleden ook gebeurde. We hebben in principe de bewijzen hiervoor. Wereldwijd treffen wij oude artefacten aan van duizenden jaren oud. Dat geldt ook voor de vervormde schedels. Ze zijn echt, maar het wordt stil gehouden. Logisch, want ze hebben in principe inmiddels vastgelegd hoe de geschiedenis de afgelopen miljoenen jaren verlopen is. De schedels worden genegeerd. Er zijn stammen die ook vervormde schedels hebben. Dit doen ze bij baby’s. Het hoofdje wordt zo strak afbonden, dat het vervormd. Ook dit is slechts een kopie van de echte grote schedels. Wil je ze zien. Deze schedels zijn o.a. te bezichtigen in het privé museum Paracas History Museum en het regionale museum van Ica. De schedels wijken niet alleen af qua omvang, maar missen veel schedels ook bepaalde schedelnaden die wij wel hebben, o.a. de voorhoofdsnaad en de pijlnaad. Ook is het bot vaak steviger en dikker.

  Mensen zagen vroeger ongetwijfeld andere dingen dan dieren in de lucht vliegen. Dit vinden we o.a. terug in oude kunst zoals schilderijen etc. Maar ook weer de artefacten en oude geschriften.

  Ik deed er vroeger werkelijk van alles aan om er een andere verklaring aan te geven dan buitenaardse, UFO’s, goden, engelen of wat dan ook. Maar wanneer je een beetje je best doet en wat onderzoek doet, dan kun je er niet omheen. Er moet iets bestaan waarvan nu gezegd dat het niet bestaat. Of het heeft bestaan, maar nu niet meer.(reuzen)

  Ik werd er een beetje moe van mezelf voor de gek te houden en dat vond ik persoonlijk een nogal dom, dus ik beperk mij niet tot de leugens hierover.

  P.S. Engelen zijn in principe buitenaards.

  0 likes
 25. Oud nieuws. Lees Erich von Däniken’s ‘Waren de Goden Kosmonauten?’. Ook uit 1968. En lees Ezechiel in de Bijbel.

  0 likes
 26. [quote name=”RjSeeker”]Buitenaardsen en Aliens hebben niets met de ‘Bijbel’ te maken. In De tweede testament staat niets over Aliens in. ‘God’ is de enige en de alle machtigste van het heelal. Als je het gelooft of niet, interesseert mij niet! Er is een ‘God’ en velen zullen zijn kracht ervaren. Eigenlijk zien we zijn kracht al in werking.

  De tweede testament staat:
  *Chaos in de wereld die zou plaats vinden.
  *Geld zal vernietigd worden of verzwakken
  *Tekenen en trompet geluiden geven aan dat er iets groots gaat gebeuren.
  *Iedereen zal het merken, want het zal van boven komen. We zullen allemaal naar boven kijken en de kracht van ‘God’ ervaren.
  *Vele leiders zullen worden afgezet en de nieuwe zullen vrede brengen.

  Er staan nog velen gebeurtenissen in de tweede testament die precies ook in deze tijd passen en ook uiteindelijk uitkomen.

  Satan heeft kinderen (mensen) op aarde die niet in ‘God’ geloven en zullen van alles doen om anderen belachelijk te maken of het geloof te bespotten. Hij zal ook proberen mensen af te houden van het geloof. Dit merk je ook hier op Niburu.

  Mensen die in ‘God’ geloven moeten zich niet laten kennen door ongelovigen, ook niet op de site Niburu.

  De ongelovigen zullen verblindt worden door desinformatie. Staat ook in de tweede testament.

  Geloof is echt. Het is alleen dat sommige mensen er misbruik van maken of gewoon de waarheid niet willen geloven. Maar er komt langzamerhand een einde aan.[/quote]

  volgens mij maak jij de mensen hier belachelijk … ik weet niet hoor :/
  haha.
  kijk eerst maar eens naar je zelf inplaats van anderen te bekritiseren 😉
  wel zo fijn voor de zweer

  0 likes
 27. [quote name=”DingieM”][quote name=”hampie”]Heeft Carter die avond niet te veel gezopen?[/quote]

  Hoe meer van deze zinloze reacties hoe meer het de waarheid reflecteerd. Diegene die het probeert te onderdrukken komt altijd met deze stomme verwijten. Snap je dat? Heb je door dat dit patroon of script continue aangehaald wordt en dat averechts werkt?

  Trouwens de meeste sightings zijn van buitenaardsen met minder goede bedoelingen of zijn holografische projecties.[/quote]
  a.u.b wees objectief met je reactie en geen rare theorieeen te zeggen.

  0 likes
 28. [quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”kenn”]In de islam die wezens worden nooit aangezien voor goden,hoe kwam die dominee echter daarbij? die wezens zijn namelijk slaven van de god die op aarde worden gestuurd voor bepaalde opdrachten.
  Die wezens of buitenaardsen volgens de Bijbel en de koran zijn onzichtbaar maar zij kunnen wel ons zien of op ons invloed kunnen hebben,en het zijn zeker geen ufo’s of Aliens,waarop baseert zich die dominee zijn gegevens,dat verbaast mij .[/quote]
  ”Slaven ” van God ? LOL Nee er zijn alleen geesten van overgegane ( overleden) mensen in astrale lichaam die in de volgende dimensie leven en dit zijn zeker geen slaven en zeker niet van God want die bestaat niet eens ! En dat sommige van die entiteiten hier eens een kijkje komen nemen is een heel ander verhaal. Bestudeer eerst eens de paranormale fenomenen. In de bijbel komen geen buitenaardsen voor en ook niet geesten van de afterlife. Ik weet niet waar je die onzin vandaan hebt. Die dominee zit er ook faliekant naast ook al heeft hij wellicht een grey gezien zijn fantasie heeft een loopje met hem genomen .. ach maar dat is het geval bij alle gelovigen dat is niks bijzonders. pratende slangen en vervloekte bomen en zombies uit de dood etc.[/quote]
  En wie zegt dat jij er niet totaal naast zit?

  0 likes
 29. [quote name=”Ricwolt”]Voor de twijfelaars van gene zijde. Lees gewoon even Ezechiel het eerste hoofdstuk, en leg het me dan alsjeblieft NIET uit. Verder hoofdstukken in Ezechiel bevatten nog meer details.

  Open je je mind en lees een iets van Zecharia Zitchin.[/quote]
  Sorry voor jou,maar Zacharia Zitchin was onder invloed van de Cabal en schreef niet de waarheid dit werd hem verteld,wat hij allemaal moest schrijven.

  0 likes
 30. Hoi allemaal,de bijbel is gemaakt door mensen om ons bang te houden zoals met hel en verdoemenis en met de duivel.dit was also een boek om voor ons te denken,er moest geluisterd woeden naar de priester en de paus.De koran was en kwam er om een aantal zaken uit de doeken te doen,maar werd misbruikt.De kerken lopen leeg,omdat de mensheid niet meer in de dingen geloofd die in de bijbel,koran geschreven staat.in de jaren zijn er mensen geweest en mischien nu nog,Zacharia Zitchen is er een van die door de Cabal dingen heeft moeten schrijven die dus niet waar zijn,om ons bang te laten zijn.Hoe de geschiedenis en onze afkomst is word binnenkort ons verteld.Inderdaad de manier waarin wij ons op het ogenblik bevinden is totaal uit de hand gelopen (experiment).Religies waren er om ons onderdrukt te houden en onze eigen gedachtens te onderdrukken dat was de voornaamste doelstelling van de priesters en dominee,s,die daar boven de kwade Cabal en ook lid er van waren boven zich hadden.het kwade was de Jezuiten die in een misterie school les kregen. de paus is een Jezuit net als de Rotshilds,hun oorsprong is,ik dacht uit chazakistan.Kinderderen verdwijnen voor rituelen en voor pedofilie door de Jezuiten.Comet Ison is binnenkort te zien en de aarde krijgt daar last van,wij gaan nog even een nare tijd tegemoed zeker 14 dagen lang en daarna ja inderdaad komen onze buiten aardse famillie van de GF om ons onze verleden te vertellen,en ons de techniek te geven en uit te leggen wat de Cabal jaren en jaren voor ons verborgen hebben gehouden.Zo is er ook dat de Cabal geen kans krijgt om de helft van de wereld bevolking te vernietegen,wand met deze aantallen kunnen ze ons niet meer onder controle houden.Er is een Bron van al het leven en schepper van het Universum.De Cabal aanbid het duister,maar binnen kort zijn ze er niet meer,sommigen gaan naar de centrale zon om gewist te worden.er is nog zoveel meer te vertellen.maar dat laat ik over aan de GF galactische federatie.
  Groetjes.

  0 likes
 31. Ik ben gestopt met lezen toen men de koran een heilig boek noemde. Als iets oproept tot haat, geweld, onderdrukking en haatzaaiend is, dan is het dat boek wel. En bij heilig denk ik toch niet aan zulk soort gedrag.
  Is mein kampf dan ook een heilig boek?

  0 likes
 32. [quote name=”Jimmy”]Je taak is niet te zoeken naar liefde, maar louter om alle barrières in jezelf te zoeken die je ertegen opgeworpen hebt. Pas dan vind je onvoorwaardelijke liefde in jezelf naar anderen toe zonder eisen te stellen. Zelfgenoegzaamheid heeft dan geen functie meer.[/quote]

  Wel zo netjes om even de naam te vermelden als je een quote van iemand anders overneemt Jimmy. Zo pretendeer je -in mijn optiek althans- een beetje alsof je deze wijsheid zelf uit je mouw schut.

  0 likes
 33. Aan LEGAAL

  ow ja die galactische federatie….jeetje gelooft u die onzin?

  Nou dat vind ik nou de grootste onzin federatie!

  0 likes
 34. [quote name=”Jippiiii”]Aan LEGAAL

  ow ja die galactische federatie….jeetje gelooft u die onzin?

  Nou dat vind ik nou de grootste onzin federatie![/quote]
  Nee het is geen onzin wacht maar af,binnenkort zal je ze wel zien.En dan zeg ik Jippiiiiiiii,ze komen ons helpen.

  0 likes
 35. Genesis 18
  Sodom en Gomorra
  18
  1 De HEER verscheen opnieuw aan Abraham, bij de eiken van Mamre. Op het heetst van de dag zat Abraham in de ingang van zijn tent. 2 Toen hij opkeek, zag hij even verderop plotseling drie mannen staan. Onmiddellijk snelde hij de tent uit, naar hen toe. Hij boog diep 3 en zei: ‘Heer, wees toch zo goed uw dienaar niet voorbij te gaan. 4 Ik zal wat water voor u laten halen zodat u uw voeten kunt wassen, maak het u hier onder de boom intussen gemakkelijk. 5 Ik zal u ook iets te eten brengen, zodat u weer op krachten kunt komen voordat u verdergaat. Daarvoor bent u immers bij uw dienaar langsgekomen?’ Zij antwoordden: ‘Wij nemen uw uitnodiging graag aan.’

  In alle bijbelvertalingen is het verhaal van dezelfde strekking, 3 mannen waarvan één de “Heer”. Dan moeten die andere twee engelen zijn. Ene God kan natuurlijk op elke manier verschijnen, maar er is nu ook een andere optie…

  0 likes
 36. [quote name=”legaal”][quote name=”Jippiiii”]Aan LEGAAL

  ow ja die galactische federatie….jeetje gelooft u die onzin?

  Nou dat vind ik nou de grootste onzin federatie![/quote]
  Nee het is geen onzin wacht maar af,binnenkort zal je ze wel zien.En dan zeg ik Jippiiiiiiii,ze komen ons helpen.[/quote]
  Eerst zien dan geloven. [quote name=”legaal”][quote name=”Jippiiii”]Aan LEGAAL

  ow ja die galactische federatie….jeetje gelooft u die onzin?

  Nou dat vind ik nou de grootste onzin federatie![/quote]
  Nee het is geen onzin wacht maar af,binnenkort zal je ze wel zien.En dan zeg ik Jippiiiiiiii,ze komen ons helpen.[/quote]
  Niemand komt ons helpen, we moeten het zelf doen.

  0 likes
 37. [quote name=”legaal”]
  Nee het is geen onzin wacht maar af,binnenkort zal je ze wel zien.En dan zeg ik Jippiiiiiiii,ze komen ons helpen.[/quote]

  Waarin wil je geholpen worden? Dat is iets wat ik nog steeds niet duidelijk naar voren krijg als ik lees over die GF.

  0 likes
 38. [quote name=”legaal”][quote name=”Jippiiii”]Aan LEGAAL

  ow ja die galactische federatie….jeetje gelooft u die onzin?

  Nou dat vind ik nou de grootste onzin federatie![/quote]
  Nee het is geen onzin wacht maar af,binnenkort zal je ze wel zien.En dan zeg ik Jippiiiiiiii,ze komen ons helpen.[/quote]
  @ Legaal, even een vraagje.
  In 1997 kwam de komeet Hale-Bopp langs. Volgens veel mensen zou daar een UFO achteraan komen en het leven op aarde zou daarmee drastisch veranderen.
  Dit is niet gebeurd.
  Vervolgens kreeg je Nancy Lieder, die Nibiru aankondigde, oorspronkelijk in 1993, waarbij, getriggerd door Nibiru, een pole-shift zou komen die van alles zou veranderen.
  Is niet gebeurd.
  Er waren verschillende mensen met diverse voorspellingen. Tot nu toe is daar allemaal niks van uitgekomen.
  De aandacht werd uiteindelijk verlegd naar 2012. Met allerlei beloften van ‘de Galactic Federation’. Resultaat? We gaan richting 2014 en alles is nog zoals het was.

  Waarom denk je dat er nu wel echt iets zal gebeuren? En stel dat het wederom niet gebeurt, hoe ga je daar dan mee om?

  0 likes
 39. [quote name=”legaal”][quote name=”Jippiiii”]Aan LEGAAL

  ow ja die galactische federatie….jeetje gelooft u die onzin?

  Nou dat vind ik nou de grootste onzin federatie![/quote]
  Nee het is geen onzin wacht maar af,binnenkort zal je ze wel zien.En dan zeg ik Jippiiiiiiii,ze komen ons helpen.[/quote]
  En wat als die galactische federatie Niburu.nl helemaal niet kent…

  0 likes
 40. Liquid en Days of our lives,er zijn in het verleden veel voorspellingen geweest,waaronder inderdaad Nancy Leader Zacharia zitchen,tolec enz,deze hebben allemaal ja ik vind het erg genoeg dat ik dit schrijf maar het is waarheid Nancy Leader geet toe dat zee implantaten heeft,en heeft met goede bedoeling van haar kant zaken voorspelt,dit is haar ingegeven mind control door de Greys,er is veel mind control onder de channelaars,en ze zijn allemaal met goede bedoelingen.Maar de Cabal wil ons alleen maar angst aan jagen,ook tegen de ET,s inderdaad er waren slechte ET,s maar deze zijn allemaal weg van de aarde.Zo waarom de Galactiche federatie niet eerder ons geholpen heeft,dat heeft te maken met de Cabal,als ze ons zouden helpen,dan moeten wij als mensen dat bekopen met duizende doden,trouwens de Cabal vind dat de wereld bevolking zoiezo veel te veel is,de Cabal heeft een tijdje terug nog over kernwapens beschikking gehad deze zijn door de GF uit geschakeld,maar de Cabal beschikt nog over een arsenaal aan viressen deze kunnen ze uit strooien en worden wij op deze manier uitgeroeid aids is ook door hun gemaakt en versprijd in Afrika.Dus de GF kan dus niet veel in het openbaar doen.ik hoor jullie al denken dat ik geschift ben,maar het is de werkelijk heid.De GF is al geruime tijd gestationeerd rond onze aarde,sommigen zien ze,maar door de Cabal blijven ze liever ontzichtbaar.Er word gevraagt wanneer ze ons komen helpen,dat komt als de leden van de Cabal allemaal gearresteerd zijn,en wij veilig zijn.Maar eerst moeten wij nog door de Event heen,dan worden ook de grote kopstukken gearresteerd,zoals Bush Clinton Kissinger Rothschilds Rokkefellers en noem maar op,dit word nu al achter de schermen gedaan.ik ga verder in het volgende blok.

  0 likes
 41. Blok 2.de verzets groep waar ik het over heb de code naam is Cobra onze voorlichter de naam Cobra staat voor COMPPRESSION BREAK THROUGH.er gebeurd dus best wel veel,en er is veel meer aan de hand wat als ons dit binnen kort ons allemaal verteld word ons verstand te boven gaat.De GF steld zich na de Event aan ons voor dit zijn in feite onze Famillies uit de ruimte,ja je leest het goed ieder van ons komt uit een of een andere planeet,sommigen van jullie zijn mischien wel 100 keer terug op aarde geboren reincarnatie heet dat.Op aarde zijn ook Lichtwerkers en Lightwarriors om de duistere entities te laten verdwijnen en ook om Cobra te helpen zelf ben ik ze alle 2.Als nuchtere hollander verklaren sommigen my voor gek.Ook wij hebben bergen verzet om binnen kort een mooie fijne aarde te krijgen zonder oorlogen en met een middellandse zeeklimaat in het begin moeten wij nog met een geld systeem werken maar langzaam verdwijnt deze,ook vrij energie,daar help de GF ons mee auto,s worden omgebouwd de infrastruktuur moet verbeterd worden en ga zo maar door.Wat ik nu van jullie vraag is dit,nu geloof je dit allemaal mischien niet,maar als de Event er komt zal er mischien niet veel meer werken zoals de banken en mischien internet wanneeer dit komt weten wij niet,maar de mensen raken in paniek en weten niet wat er aan de hand is,help de mensen A.U.B jullie zijn dan gelijk wakker geschud en weet door zoals deze berichten wat er aan de hand is.dus help de mensen,wie een verpleeg opleiding heeft help de zieken huizen of zorg centra,s.begin nu met een voorraad voedsel in huis te halen ook drinkwater voor ongeveer 14 dagen.ik zeg dit niet om jullie bang te maken,maar dit heeft te maken dat straks de banken gesloten zullen worden,deze zijn eigendom van de Rothschilds hun geld en tegoeden worden bevroren.
  Groetjes

  0 likes
 42. [quote name=”legaal”]Nee het is geen onzin wacht maar af,binnenkort zal je ze wel zien[/quote]

  Ow? alweer binnenkort..? voor de hoeveelste keer alweer?? 😀
  dat zogenaamde ” binnenkort ” van ze , verkondigen ze al jaren!

  0 likes
 43. [quote name=”Liquid”][quote name=”legaal”][quote name=”Jippiiii”]Aan LEGAAL

  ow ja die galactische federatie….jeetje gelooft u die onzin?

  Nou dat vind ik nou de grootste onzin federatie![/quote]
  Nee het is geen onzin wacht maar af,binnenkort zal je ze wel zien.En dan zeg ik Jippiiiiiiii,ze komen ons helpen.[/quote]
  @ Legaal, even een vraagje.
  In 1997 kwam de komeet Hale-Bopp langs. Volgens veel mensen zou daar een UFO achteraan komen en het leven op aarde zou daarmee drastisch veranderen.
  Dit is niet gebeurd.
  Vervolgens kreeg je Nancy Lieder, die Nibiru aankondigde, oorspronkelijk in 1993, waarbij, getriggerd door Nibiru, een pole-shift zou komen die van alles zou veranderen.
  Is niet gebeurd.
  Er waren verschillende mensen met diverse voorspellingen. Tot nu toe is daar allemaal niks van uitgekomen.
  De aandacht werd uiteindelijk verlegd naar 2012. Met allerlei beloften van ‘de Galactic Federation’. Resultaat? We gaan richting 2014 en alles is nog zoals het was.

  Waarom denk je dat er nu wel echt iets zal gebeuren? En stel dat het wederom niet gebeurt, hoe ga je daar dan mee om?[/quote]

  Als het allemaal wederom niet gebeurt, dan gaan ze ermee om zoals zij het al jaren doen, dan komt een of andere galactische federatie leider verkondigen in de toer van “. Wij wilden komen maar wij merken dat jullie aardbewoners toch nog niet klaar voor zijn om ons te ontvangen ” maar we komen binnenkort echt heb geduld aardbewoners!

  yeah sure, als de pinksteren op pasen valt dan komen ze…;D

  0 likes
 44. [quote name=”Jippiiii”][quote name=”legaal”]Nee het is geen onzin wacht maar af,binnenkort zal je ze wel zien[/quote]

  Ow? alweer binnenkort..? voor de hoeveelste keer alweer?? 😀
  dat zogenaamde ” binnenkort ” van ze , verkondigen ze al jaren![/quote]
  Jippiiii,ik weet dat je er geen vertrouwen hierin hebt,er zijn al te veel valse beloftes gedaan door channelaars,niemand kan data,s voorspellen,maar dit is geen channeling,dit is een verzets groep die achter de schermen werkt,en ja in de eerste instanties moeten wij het allemaal zelf doen.De machtigen van de Aarde geeft zich niet zo maar over,en zal van de onderkant arrestatie verricht worden.Wij zijn eigelijk al meer dan 10 jaren te laat met de veranderingen die moeten plaats vinden.Zeg maar onze evolutie had er al moeten zijn,maar de machtigen hielden ons in de Matrix,deze werden geholpen door duistere krachten.De duistere krachten zijn nu bijna allemaal weg,en is de weg vrij voor ons om ons verder te ontwikkelen.Wij zijn er nog niet helemaal,de tegoeden van de machtigen moeten eerst bevroren worden zodat ze geen geld meer hebben en machteloos zijn.Dat houd ook voor ons in dat wij binnen kort geen bank zaken kunnen doen.Waarschijnlijk worden de sataliten uit geschakeld en werkt er hele maal niets meer.wanneer dat weet niemand,de positife militairen widen dit al toen er een dreigende oorlog met Syrie er aan zat te komen,er is nog iets als de Feema kampen in de VS worden gebruikt gaat ook gelijk de Event beginnen,en worden de machtigste op aarde gelijk gearresteerd,nu hebben ze nog de kans om zich over te geven.En na dit alles komen de buiten aardsen die al klaar staan om ons te helpen,zoals fucushima op te ruimen,en de zeeen schoon te maken,daar hebben wij hulp bij nodig,ze komen echt geduld.Ik vraag aan jou,als dit alles gebeurd wil je dan zo moedig zijn om de mensen te helpen,wand die weten niet wat er aan de hand is.
  Groetjes.

  0 likes
 45. Hooi legaal,ben je gelovig,of geloof je in god??

  0 likes
 46. [quote name=”kenn”]Hooi legaal,ben je gelovig,of geloof je in god??[/quote]
  Hoi,ja ik ben gelovig in die zin,dat ik geloof in GOD,maar voor mij is GOD de bron.ik geloof niet in een kerk of dominees of priesters.De bron is voor mij de schepper van hemel en aarde.
  En voor mij is het heel simpel,wees goed en heb respekt voor alle mensen en fauna en flora op aarde.En heb ik bijvoorbeeld hulp nodig vraag ik AA Michael voor hulp.en ik ben positief ook al zou het wat minder gaan.dus het geloof kan heel simpel en gewoon zijn.
  Groetjes.

  0 likes
 47. [quote name=”legaal”][quote name=”kenn”]Hooi legaal,ben je gelovig,of geloof je in god??[/quote]
  Hoi,ja ik ben gelovig in die zin,dat ik geloof in GOD,maar voor mij is GOD de bron.ik geloof niet in een kerk of dominees of priesters.De bron is voor mij de schepper van hemel en aarde.
  En voor mij is het heel simpel,wees goed en heb respekt voor alle mensen en fauna en flora op aarde.En heb ik bijvoorbeeld hulp nodig vraag ik AA Michael voor hulp.en ik ben positief ook al zou het wat minder gaan.dus het geloof kan heel simpel en gewoon zijn.
  Groetjes.[/quote]
  Prima,veel succes.Groetjes.

  0 likes
 48. @Legaal:
  Dank je wel voor je uitleg. Maar het is me nog steeds niet helder waarom je het een niet gelooft en het ander wel. Je zegt zelf al dat er heel wat charlatans zijn. Toch neem je alle verhalen van Cobra, wiens identiteit ‘niemand mag weten’ (maar waarvan inmiddels bekend is dat het Ishtar Antares is), 100 % voor waar aan. Waarom?

  Verder, je zegt dat je een lichtwerker en lightwarrior bent. Dat klinkt nogal belangrijk. Buiten het aan mensen vertellen dat ze zich voor moeten bereiden, waar bestaan je activiteiten uit? Want ik neem aan dat je, met zo’n taak, heel druk bezig bent.

  Kan je me op deze twee vragen antwoord geven?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...

greta

Anti-Greta hangt celstraf boven het hoofd wegens ‘klimaatontkenning’

Als je Greta Thunberg heet, krijg je ...