Homepagina » Propaganda » Advocaat: “Verslaggeving door mainstream media is een ramp, mensen zijn nepnieuws zat”
Advocaat: "Verslaggeving door mainstream media is een ramp, mensen zijn nepnieuws zat"

Advocaat: “Verslaggeving door mainstream media is een ramp, mensen zijn nepnieuws zat”

Mensen zijn het nepnieuws dat wordt verspreid door de mainstream media zat en schakelen over op alternatieve nieuwsbronnen.

Hoewel Donald Trump tijdens de presidentscampagne werd zwartgemaakt door veel media, stipte hij volgens advocaat Mike Papantonio twee hele belangrijke punten aan die massaal werden gedeeld op social media.

Het eerste punt ging over de hoge zorgkosten, het andere over de ‘rampzalige’ F35 (JSF).

Lastig

“We moeten beter luisteren naar wat mensen als Trump te zeggen hebben,” zegt Papantonio tegen RT America. “Men oordeelt veel te snel.”

Hij merkt op dat Trump het nog heel lastig zal krijgen.

“Je hebt enerzijds mensen als John McCain en Lindsey Graham die het geweldig vinden om over nepnieuws te praten omdat het aansluit op hun anti-Russische agenda,” aldus de presentator van de show America’s Lawyer.

“Het is nog nooit voorgekomen dat McCain géén oorlog wilde beginnen,” zegt hij.

Rampzalig

“Je hebt daarnaast mensen als John Podesta en de Clintons die proberen te verbloemen dat hun campagne rampzalig was en dat de Democratische Partij niet langer de middenklasse vertegenwoordigt,” vervolgt hij.

Papantonio wijst erop dat Trump ook wordt aangevallen door het inlichtingenapparaat.

Maar misschien wel de belangrijkste groep bestaat volgens hem uit de ‘disfunctionele’ media, die maar niet in staat lijken op een normale manier nieuws te brengen.

Propagandamachine

“De Washington Post is niets meer dan een propagandamachine van de Democratische Nationale Commissie (DNC) en eenieder die uit is op oorlog met Rusland,” stelt hij.

Comcast, de eigenaar van MSNBC en BuzzFeed, zou met afschuw gereageerd moeten hebben op de publicatie van het ‘geheime rapport’ over Trump, aldus Papantonio.

Gefabriceerd

De Washington Post publiceerde twee artikelen over Rusland die volledig gefabriceerd bleken te zijn, zegt hij. “Ze hebben dat moeten toegeven.”

De verslaggeving in de VS is een ramp, besluit hij. “De mainstream media moeten zich aanpassen, anders zal hun invloed steeds verder afnemen.”

[RT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Derek schreef:

  Niet luisteren naar Trump, je word er ingeluisd allemaal. Donald Trump & Benjamin Netanyahu spelen spelletjes en onder een hoedje waar iedereen intrapt. KEEP YOUR EYES OPEN ALL!

  De is een ander plannetje van de elite om de volledige macht te grijpen!

  https://twitter.com/netanyahu

  0 likes
  • Jer schreef:

   Zelfs dan zullen mensen er toch weer achter de waarheid komen als Trump niet aan zijn woorden komt. Dan zal er opnieuw een opstand komen. Misschien is Trump wel de laatste president van Amerika. Op een gegeven moment is iedereen het zat en hebben ze het spel door en gaat niemand meer stemmen en wilt niemand meer dat er maar ook 1 iemand president wordt, een presidentloze land. Het lijkt misschien te ver gezocht, maar het kan de realiteit zijn. Want de grote revolutie staat voor de deur als Trump zijn woorden niet nakomt. Zelfde geldt voor de Clinton aanhangers.

   3 likes
 • x

  Check Also

  epstein

  Namen op vluchtmanifesten Epstein binnenkort onthuld: ‘Paniek onder rijken en machtigen’

  De Amerikaanse Maagdeneilanden, waar Jeffrey Epstein een ...

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  >