Homepagina » Buitenaards » Buitenaardsen mogelijk dichterbij dan we ooit dachten
Buitenaardsen mogelijk dichterbij dan we ooit dachten

Buitenaardsen mogelijk dichterbij dan we ooit dachten

Buitenaardsen hoeven niet zulke grote afstanden te overbruggen als mensen lange tijd hebben gedacht. De Keplertelescoop laat zien dat miljarden aardachtige planeten veel dichterbij staan dan men ooit voor mogelijk hield.

De dichtstbijzijnde bewoonbare planeet staat op ongeveer 13 lichtjaar van de zon, zo liet sterrenkundige Courtney Dressing weten.

Dat is astronomisch gezien ‘vlak naast de deur’. Het team van Dressing bestudeerde een groot aantal rode dwergen in ons sterrenstelsel. Wetenschappers schatten dat rond 6 procent van de 75 miljard rode dwergen in de Melkweg bewoonbare planeten draaien. Dat zijn pakweg 4,5 miljard potentiële aardes.

Zoektocht

Eerst werd gedacht dat aardachtige planeten niet bestonden, of dat ze zo zeldzaam waren dat we de dichtstbijzijnde niet met een telescoop zouden kunnen vinden, aldus David Charbonneau.

Charbonneau is coauteur van de studie (pdf) die is gedaan door het Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics. Hij erkent dat het publiek erg geïnteresseerd is in de zoektocht naar buitenaardse intelligentie.

“De belangrijkste vraag in de wetenschap is of we alleen zijn,” zei hij. “De aankondiging die we nu hebben gedaan brengt het antwoord op die vraag een heel stuk dichterbij.”

Biosignaturen

Maar hoe kunnen we een planeet die op de aarde lijkt en zich op een steenworp afstand bevindt zien met onze huidige technologie? Volgens Dressing zullen toekomstige missies de atmosfeer van nabijgelegen bewoonbare planeten kunnen onderzoeken.

“Die missies kunnen zoeken naar biosignaturen zoals zuurstof en mogelijk leiden tot de eerste officiële aankondiging van leven op een andere wereld,” besloot Charbonneau.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

41 reacties

 1. We worden klaargestoomd voor disclosure… gaat nu wel erg snel.

  Mooi zo.

  0 likes
 2. “No one would have believed in the last years of the nineteenth century that this world was being watched keenly and closely by intelligences greater than man’s and yet as mortal as his own; that as men busied themselves about their various concerns they were scrutinised and studied, perhaps almost as narrowly as a man with a microscope might scrutinise the transient creatures that swarm and multiply in a drop of water.”
  ― H.G. Wells, The War of the Worlds

  0 likes
 3. [quote name=”Dreamfall”]We worden klaargestoomd voor disclosure… gaat nu wel erg snel.

  Mooi zo.[/quote]
  Niet. Wie zegt dat ze allemaal goedaardig zijn?

  0 likes
 4. Hoe zouden ze eruit zien? Als ‘greys’, of wellicht als arische ‘nordics’ met blond haar en blauwe ogen, of uiteindelijk toch iets dat niet de weerschijn is van de menselijke fantasie, maar meer realistisch echt ‘out of this world’ is.

  0 likes
 5. [quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”Dreamfall”]We worden klaargestoomd voor disclosure… gaat nu wel erg snel.

  Mooi zo.[/quote]
  Niet. Wie zegt dat ze allemaal goedaardig zijn?[/quote]

  Dat is pure paranoia praat.

  De kans dat deze beschavingen op ongeveer het zelfde level zitten als wij kwa vuurkracht is onzettend klein.
  De kans dat zei mijlen verder zijn erg groot, er is dus maar 1 manier om ze te banaderen en dat is in vrede, terug getrokken en paranoide is dus zinloos, laat staan waardeloos.

  0 likes
 6. Deel 2 Bij een kleine ster is de hoeveelheid licht die bij zo’n planeetovergang of ‘transit’ wordt tegengehouden relatief groot.Astronomen van het Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics (CfA) hebben nu vastgesteld dat 95 van de rode dwergen die door Kepler zijn waargenomen planeetovergangen vertonen. Daaruit kan worden afgeleid dat rond zeker zestig procent van zulke sterren planeten cirkelen. De meeste daarvan lijken echter in de verste verte niet op onze aarde. Toch zijn in het onderzoek drie kandidaatplaneten opgedoken die qua temperatuur en afmetingen op onze eigen planeet lijken. Statistisch gezien betekent dit dat bij ongeveer zes procent van alle rode dwergen een leefbare planeet ter grootte van de aarde te vinden is. En omdat driekwart van alle nabije sterren een rode dwerg is, kan daaruit weer worden berekend dat de meest nabije leefbare planeet waarschijnlijk niet veel verder weg is dan dertien lichtjaar – een astronomisch kattensprongetje.Bij temperatuur en afmetingen houden de overeenkomsten met onze aarde overigens wel zo’n beetje op. Om leefbaar te kunnen zijn, moet de afstand tussen planeet en ster veel kleiner zijn dan de afstand aarde-zon. En dat heeft weer tot gevolg dat steeds dezelfde kant van de planeet naar de ster toe is gekeerd. Alleen warmtetransport door een dichte atmosfeer of een diepe oceaan kan dan voorkomen dat de ene helft van de planeet onleefbaar heet en de andere helft onleefbaar koud is. Een stevige atmosfeer is trouwens toch al van levensbelang, omdat rode dwergsterren sterke uitbarstingen van ultravioletstraling produceren. (EE)
  Bron http://www.astronieuws.nl

  0 likes
 7. Deel 1 • Leefbare planeten zijn mogelijk heel dichtbij
  Uit gegevens van de NASA-satelliet Kepler leiden astronomen af dat ongeveer één op de zestien rode dwergsterren een leefbare planeet ter grootte van de aarde heeft. Omdat rode dwergen de meest voorkomende soort sterren zijn, zou de meest nabije leefbare planeet dus wel eens heel dichtbij kunnen zijn.Rode dwergsterren zijn kleiner, koeler en minder helder dan onze zon. Hoewel we vanaf de aarde niet één van deze sterren met het blote oog kunnen zien, wemelt het ervan. Alleen al onze Melkweg telt er naar schatting 75 miljard.Kleine, koele sterren zijn heel geschikt voor het opsporen van planeten met behulp van de zogeheten transitmethode. Bij deze methode, waar ook de Kepler-satelliet gebruik van maakt, wordt gezocht naar de regelmatige helderheidsveranderingen die een ster vertoont wanneer een om hem heen cirkelende planeet steeds weer voor hem langs schuift

  0 likes
 8. Veruit de meeste wezens die ik in het heelal tegenkom zijn aardig. Sommigen zijn wat stug, of afstandelijk, maar daar houd het dan ook bij op. De monsters en kwaadaardige wezens die ik ook wel eens tegenkom, kan ik tot nu toe allemaal aan. De meest prachtige en liefdevolle wezens vind ik nog wel de engelen. Ik heb er ook geen ander woord voor om ze te beschrijven. Een engel is minimaal 3 meter lang, super elegant bewegend, en je merkt echt dat ze ook van mensen houden. Dat voel je. Het meest indrukwekkende wezen dat ik ooit ben tegengekomen bestaat uit puur wit licht! Als dit licht op je schijnt, voel je een onuitputtelijke hoeveelheid liefde in je stromen. Dit was dermate overweldigend dat ik een traantje moest wegpinken. Wel meerdere, trouwens. (ok,ok, ik stortte kompleet in, overmand door liefdevolle emoties)
  Heer Enki bewaakt dit wezen. Erom heen zag ik nog veel meer wezens, compleet gevuld met liefde. Ze keken me vriendelijk aan, en ze zijn heel nieuwsgierig.
  De Anunnaki, of Carians ( bird people) zijn ook onvoorstelbaar indrukwekkend. Slechts een keer heb ik een Carian gezien in zijn eigen lichaam, in volle glorie, zogezegd. Voor de rest manifesteren ze zich als mensen. Soms met vogelvoeten (zoals Inanna, ook bekend als Ishtar. Ishtar heb ik afgelopen september ontmoet in een onderwater basis, hier ergens op aarde), of met prachtige, hele grote spierwitte vleugels. Als ze blij zijn wapperen ze heel snel die vleugels heen en weer. Een prachtig schouwspel.

  0 likes
  • Hallo Andries,
   Weet niet of je serieus bent met je verhaal en heb wellicht een domme vraag.
   Wat zou het betekenen als je veel van deze vogel wezens ziet?
   Zag gister in blauw licht al een beeld en heb vannacht gedroomd dat een mens met soort van arend hoofd mij in mijn linker hand beet. Ik keek naar mijn hand maar had geen verwonding. Rest van de nacht zag ik ze in de lucht vliegen en dat ze mij massaal probeerde te pakken. Ik kon mezelf makkelijk in veiligheid brengen en zag tot een paar keer dat ze als een mega zwerm invasies pleegden en zo bij mensen naar binnen konden, ook als de deuren op slot zaten. Ik zag een soort van wit licht en wist dat ze het op hadden gegeven en de situatie voorbij was. In fel blauw licht zag ik het gezicht van mijn vader dat mij heel streng en indringend aankeek, maar zijn gezicht was als dat van een reus. Ben er al de hele dag mee bezig, maar snap er geen hol van, jij misschien? Groetjes, Jeroen

   0 likes
 9. #1 Dreamfall 08-02-2013 11:48

  Of de laatste kaart is men aan het uitspelen….

  http://www.youtube.com/watch?v=CaTgOSHbBEI

  0 likes
 10. De hoop bloeit dus weer op,de spanning stijgt,ik denk als het gebeurd dat het over de hele aardbol tegelijk is zodat iedereen vanuit hun eigen woonplaats dat kan gadeslaan,dus een soort invasie,of een overname,zijn ze goed of slecht?eerst zien dan geloven….

  0 likes
 11. [quote name=”Diago”][quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”Dreamfall”]We worden klaargestoomd voor disclosure… gaat nu wel erg snel.

  Mooi zo.[/quote]
  Niet. Wie zegt dat ze allemaal goedaardig zijn?[/quote]

  Dat is pure paranoia praat.

  De kans dat deze beschavingen op ongeveer het zelfde level zitten als wij kwa vuurkracht is onzettend klein.
  De kans dat zei mijlen verder zijn erg groot, er is dus maar 1 manier om ze te banaderen en dat is in vrede, terug getrokken en paranoide is dus zinloos, laat staan waardeloos.[/quote]

  Kansen zijn kansen en een feit is dat (1)/1000000000 kansen volstaat… eenmaal ondervonden is oordelen overbodig , waar wanneer en hoe word hier nu zo bij alle begin van iets nieuws tot het eind van iets ouds.

  0 likes
 12. [quote name=”Diago”][quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”Dreamfall”]We worden klaargestoomd voor disclosure… gaat nu wel erg snel.

  Mooi zo.[/quote]
  Niet. Wie zegt dat ze allemaal goedaardig zijn?[/quote]

  Dat is pure paranoia praat.

  De kans dat deze beschavingen op ongeveer het zelfde level zitten als wij kwa vuurkracht is onzettend klein.
  De kans dat zei mijlen verder zijn erg groot, er is dus maar 1 manier om ze te banaderen en dat is in vrede, terug getrokken en paranoide is dus zinloos, laat staan waardeloos.[/quote]

  Het mag algemeen bekend zijn dat het gehele universum oneindig groot is. Dat betekent ook dat er vele beschavingen zijn die oneindig verder (“vuurkracht”) zijn dan ons. Ook is het mogelijk dat er dan beschavingen zijn die complete sterrenstelsels kunnen maken. Dat betekent ook dat beschavingen manieren hebben gevonden om sneller te reizen dan het “licht”, c.q. in luttele momenten ons kunnen bezoeken.

  0 likes
 13. Voorspelling !!!
  Wereld burgers,
  het complete puzzelstuk van de overheid is bijna af !!!
  Het illimunatie kaartspel is bijna uitgespeeld en dit zijn de laatste stuiptrekkingen van een ondergaande wereld heerschappij die ons steeds weer af probeerd te leiden van de werkelijkheid !!!
  De aankomende maanden zullen de hele wereld schokken en verontrusten !!!
  Word wakker voordat het te laat is !!!
  Het rechtproces van Sandy Hook word met 90 dagen uitgesteld !!??
  Waarom ??? Omdat ze de volgende afleiding voor de wereld bevolking aan het opzetten zijn !!! Ja wel, Buitenaardsleven !!?? De situatie in deze wereld waar we nu in leven, is nog erger dan in de tijd van de koude oorlog !!! Alleen horen we er nu niets van op onze reguliere gecontroleerde media. We staan aan de vooravond van een complete wereld oorlog waar buitenaardse in zullen deelnemen !!! Deze zullen vervolgens gezien worden als wereld redders terwijl er allang en breed een Pacht met hun is afgesloten en het script danwel toneelspel word opgezet en uitgespeeld !!! De wereldbeurs zal zeer binnenkort compleet instorten !!! Als u daar nu uw geld op heeft gezet haal het dan DIRECT terug !!! Deze vooropgezetten instorting zal mede te maken hebben met het bestaan van buitenaardse die gewone burgers zullen aanvallen !!! De europese Unie wil 1000 Miljard hebben !!?? Dit geld en al het andere wat al bijelkaar gestolen van ons de burgers, zal gebruikt worden om deze aankomende wereld oorlog mee te bekostigen !!!
  Het gehele manuscript zal zeer binnenkort worden uitgespeeld !!!
  We zijn Slaven van de overheid en onze maatschappij geworden en zijn hier allemaal slapend in gestonken !!!
  Er zullen veel onschuldige burgers sterven omdat de laatste 9 poorten van de Duivel geopend moeten worden door massas van menselijke opoffering.
  De burgers zullen uiteindelijk zege vieren!!!
  Burgers van deze Wereld word Wakker !!!
  GOD bless…
  Mvg,
  Mr. X

  0 likes
 14. [quote name=”Andries”]Veruit de meeste wezens die ik in het heelal tegenkom zijn aardig. Sommigen zijn wat stug, of afstandelijk, maar daar houd het dan ook bij op. De monsters en kwaadaardige wezens die ik ook wel eens tegenkom, kan ik tot nu toe allemaal aan. De meest prachtige en liefdevolle wezens vind ik nog wel de engelen. Ik heb er ook geen ander woord voor om ze te beschrijven. Een engel is minimaal 3 meter lang, super elegant bewegend, en je merkt echt dat ze ook van mensen houden. Dat voel je. Het meest indrukwekkende wezen dat ik ooit ben tegengekomen bestaat uit puur wit licht! Als dit licht op je schijnt, voel je een onuitputtelijke hoeveelheid liefde in je stromen. Dit was dermate overweldigend dat ik een traantje moest wegpinken. Wel meerdere, trouwens. (ok,ok, ik stortte kompleet in, overmand door liefdevolle emoties)
  Heer Enki bewaakt dit wezen. Erom heen zag ik nog veel meer wezens, compleet gevuld met liefde. Ze keken me vriendelijk aan, en ze zijn heel nieuwsgierig.
  De Anunnaki, of Carians ( bird people) zijn ook onvoorstelbaar indrukwekkend. Slechts een keer heb ik een Carian gezien in zijn eigen lichaam, in volle glorie, zogezegd. Voor de rest manifesteren ze zich als mensen. Soms met vogelvoeten (zoals Inanna, ook bekend als Ishtar. Ishtar heb ik afgelopen september ontmoet in een onderwater basis, hier ergens op aarde), of met prachtige, hele grote spierwitte vleugels. Als ze blij zijn wapperen ze heel snel die vleugels heen en weer. Een prachtig schouwspel.[/quote]

  Dit geloof je toch zelf niet allemaal he?

  0 likes
 15. Ik vraag me af hoe kom jij in het heelal ?is dat via meditatie?Het is voor mij niet vreemd,ik mag n.m ook van die mooie reizen maken ,het laatste wat ik zag [voordat ik door een opening ging]was een prachtige maan met sterren en daar doorheen zilverwitte watervallen,en aan de linkerkant een prachtige gouden zon waar goudglanzend water naar beneden stroomde,maar andere planeten? buitenaardse?Ik kom vaak prachtige dieren tegen,ook in mijn dromen kom ik in soort van tempels met wezens en mooie zachte muziek,verder ben ik nuchter en aards bezig,so don,t worry be happy gevoel ken ik ook…maar buitenaardse landingen ?

  0 likes
 16. Nog even twee feitjes over Rode Dwergen:

  1) Om leven op planeten bij Rode Dwergen mogelijk te maken is een bijzonder sterk magnetisch veld nodig, vanwege het grote aantal zonnevlammen met hoogenergetische straling die deze sterren voortdurend produceren.

  2) Omdat dit type ster vrijwel geen licht uitstraalt, is fotosynthese en dus plantaardig leven vrijwel ondenkbaar op planeten die rond zo’n ster draaien.

  Stel je bij dit buitenaardse leven dus vooral geen aarde-achtig leven voor.

  0 likes
 17. Ik geloof wel in leefbare planeten,zeker zoals Hunting wolf dat beschrijft,en denk dat planeten en sterrestelsels met elkaar in verbinding staan en als er iets ontstaat om dat te verstoren wel door buitenaardse wetenschappers ingegrepen kan worden misschien telephatisch maar dat gaat denk ik buiten ons om…..

  0 likes
 18. MR X,dat geloof je toch zelf allemaal niet hoe kom je darbij dat er een komplete wereld oorlog komt?Ben jij hier om deze lezers hier de stuipen op het lijf te jagen?Inderdaad gaat er heel wat gebeuren maar niet wat jij zegt,dit noemen ze ik dacht Trollen.Wij leven in een matrix,en als de matrix ingestort is word NESARA bekent gemaakt.een hele agenda volgt dan.Als er zoals jij zegt de kwade ET,s ermee bemoeien dan hadden ze dat alang gedaan.En geld van beleggingen of spaargeld van de bank afhalen heeft totaal geen zin meer.Er zullen ook geen 9 poorten van de duisteren gaan openen of zoals u zegt de duivels.Ja de kaarten van de iluminatie zijn inderdaad uitgespeeld,ze worden massal gearesteerd en verdwijnen dan van de aarde,met hun hele kliek sommigen hebben zich al over gegeven,dit word alleen door de media niet gezegd,maar langzaam durven ze de echte berichten naar buiten te brengen.MR,X.Ik weet meer dan u wel denkt of moet trollen.En ja als er Nesara aangekondigd word hebben de LICHT WEZENS hiervoor gezorgt waar ik ook een van ben.En alle anderen die liefde voor de planeet voelen,en voor de mensen.Wij gaan onze vrijheid tegemoet en zijn geen slaaf meer.
  VICTORY OF THE LIGHT.
  VICTORY OF LOVE.

  0 likes
 19. Buitenaards leven bestaat. Het moet alleen nog bevestigt worden.

  0 likes
 20. [quote name=”nella”]Ik vraag me af hoe kom jij in het heelal ?is dat via meditatie?Het is voor mij niet vreemd,ik mag n.m ook van die mooie reizen maken ,het laatste wat ik zag [voordat ik door een opening ging]was een prachtige maan met sterren en daar doorheen zilverwitte watervallen,en aan de linkerkant een prachtige gouden zon waar goudglanzend water naar beneden stroomde,maar andere planeten? buitenaardse?Ik kom vaak prachtige dieren tegen,ook in mijn dromen kom ik in soort van tempels met wezens en mooie zachte muziek,verder ben ik nuchter en aards bezig,so don,t worry be happy gevoel ken ik ook…maar buitenaardse landingen ?[/quote]

  Hoi Nella. Nou, ik word meestal eerst naar de maan geteleporteerd, en vandaar uit reis ik dan met een ruimteschip naar een andere planeet. Ik werk in een team van 4. Een engel, twee Anunnaki, en mijzelf. Wat je daar beschrijft lijkt wel een beetje op Nibiru. Het is een prachtige planeet, met schitterende besneeuwde bergketens, mooie heuvels en ik zag in de hemel daar meerdere manen, leek het wel. De lucht is prachtig blauw, met een gouden gloed, of waas in de lucht. Voordat ik de planeet op mag, moet ik eerst naar een dokter om oogdruppels te halen. Ik heb daar ook mensen (aardlingen, dus)gezien die een rare bril dragen, ter bescherming van hun ogen. Ik heb dat gelukkig niet nodig. De architectuur deed me denken aan de Maya’s, of Azteken. Binnen in het paleis van koning Anu leek het me meer Romeins, of Grieks. En ook in de tempel van Galzu, dat zag er allemaal Romeins achtig uit. Van Galzu heb ik overigens een teken op mijn voorhoofd gekregen, en op mijn hand. Het is een lichtblauw ding, en verdwijnt in je lichaam. Galzu is een hele belangrijke priester. Hele groepen kregen dat teken van hem. Kan jij je misschien een mevrouw herrinneren die past op een soort van konijnachtige beestjes, met ontwapenend lieve oogjes?

  0 likes
 21. Als ik alle reacties lees, mijn God! Illuminatie, vliegen door het helal met de Anunnaki etc. Ik geef jullie maar een tip waar jullie kunnen zoeken. Tenminste voor de mensen die opzoek zijn naar meer. Jezus zei het letterlijk, maar werd niet begrepen – Het koningkrijk van God is in ons. In Bhudisme wordt gezegd –
  Het koningkrijk der hemelen is in ons. Daarmee verwijs ik jullie ‘voor degene die dit geen bullshit vinden’ door naar Astral projection. Iedereen kan dit leren. De tempels in het oude Egypte (Ba) staat er vol mee. Internet staat er ook vol mee, hoe je het kan leren. Find out for yourself.

  0 likes
 22. Ons Zonnestelsel beweegt zich door de ruimte
  en ik, ik beweeg mee
  zo veranderd de frequentie
  en ik vibreer mee op deze lichtere energie
  zo kunnen nieuwe gedachten ontstaan
  buiten kennis en leeftijd om
  waarmee het inzicht wordt verkregen
  dat dit een weten in ons raakt
  een weten dat getuigd van eeuwige wijsheid.

  Ik wil niet bang zijn om dit toe te laten
  want alleen zo blijft de toekomst nieuw
  verleden is om van te leren
  te accepteren en dan los te laten
  het oude laten gaan om plaats te maken
  voor alles wat nieuw is
  Eerst leegheid toelaten zodat het opnieuw gevuld kan worden.

  Want het NU is er om in te leven,
  echt te leven, in vol Bewustzijn, want
  binnenin ons zijn geen grenzen.
  Wij zijn onbegrensd net als het Heel-Al
  Leven wil ik in Licht en Ruimte
  meereizen met ons Zonnestelsel
  meereizen zonder een spoortje van angst, want
  dit is werkelijk een Schitterend avontuur
  en hoe gek het ook klinkt een eindeloos avontuur
  omdat het zich afspeelt in het NU
  en het NU is immers tijdloos en eeuwig.

  Voor mij is de eeuwigheid het veld van de onbeperkte mogelijkheden. Als de mogelijkheden onbeperkt dus onbegrensd zijn is alles mogelijk. Alles kan!!! Je hoeft dan niet meer te zeggen: “eerst zien en dan geloven.” Maar integendeel: “eerst geloven en dan zien.” Men vergeet vaak dat alles uit de geest is ontstaan. Er moet eerst een gedachte zijn eerder kan er immers niks ontstaan. En door onze vrije wil mogen wij en kunnen wij de werkelijkheid creëren. Maar er is op deze manier veel “verschrikkelijks” ontstaan. We moeten daarom onze angsten onder ogen zien. Mens: “Ken U Z

  0 likes
 23. Kent u de uitspraak; Als ik nu 30 jaar jonger had geweest had ik het heel anders gedaan !?
  Gaat u in gedachte mee met het volgende verhaal !!!
  We zijn in het jaar 5043 (Precies over 3031 jaar vanaf nu)
  De Mensheid leeft samen met verschillende buitenaardse wezens en er zijn zelfs vrouwen die kinderen hebben gekregen van aliens een soort Alienmens.
  Geld bestaat niet meer en de wereld valuta bestaat alleen nogmaar uit Gouden en Zilveren munteenheden !!!
  In deze tijd kunnen mensen tijdreizen en geheel met lichaam en geest terug gezet worden naar het verleden van de mensheid ! De mensen die dit uitvoeren zijn Speciaal getrainde mensen van de wereld regering en overheid om Secret missions uit te voeren in het verleden.
  Ze krijgen verschillende opdrachten om de toekomst aan te sturen zoals hij nu in 5043 is geworden. Hier zullen ze verschillende hoge functies bekleden en zelf mensen moeten vermoorden die anders de huidige toekomst zullen verstoren!
  Ze kunnen op ieder gewenst moment uit het verleden teruggezet worden als hun taak en opdracht voldaan is !
  Terug naar Nu 2012 !
  De volgende vragen zijn van kracht op het bovenstaande verhaal !
  Kunt u gebeurtenissen die in het verleden gebeurt zijn koppelen aan het bovenstaande verhaal !!??
  Wie zijn onze huidige wereldleiders en waarom zijn ze zo gek op Goud !!??
  Waarom gebeuren er tegenwoordig dingen die we allemaal al aan hadden zien komen en vooral waar deze op uitdraaien !!??
  Zou u Nu mensen op deze wereld kunnen aanwijzen die tijdreizigers uit onze toekomst zouden kunnen zijn !!??
  Bepaald een werldregering in onze eigen toekomst nu ook onze huidige leven !!??
  Een hoop om overna te denken !!!
  Is het bovenstaande verhaal uit 5043 dan echt zo raar of gek !!??
  Bepaald u het zelf maar !!!
  GOD bless…
  Mvg,
  Mr. X

  0 likes
 24. We leven in het westen nog in onze 3D wereld en ‘slapen’.We gaan contact maken met onze kosmische familie. Wanneer is nog onduidelijk.Veel mensen beginnen nu wakker te worden.De natives noemen deze tijd> the return of the ancestors.
  Ze geven aan dat de westerse mens denkt dat hij van de apen afstamt.Dit is onzin.
  De natives zeggen dat hun family dus uit de ruimte komt.
  Zie opmerking van native elder Rainbow eagle.
  filmpje:http://youtu.be/fuXdwJVM4Xc
  02:50 > we gaan contact maken met onze relatives.

  Zie ook opmerking van native elder Chief golden light eagle.http://youtu.be/JLYW2RC8LIY
  Onze ‘familie’ uit de ruimte kan niet leven op deze aarde ivm de zwaarte kracht.Het communiceren gaat dmv telepathie. Deze family zit ahw op een andere frequentie/energie.Daarom zijn ze af en toe zichtbaar.Ze zijn er altijd al geweest.Doordat ons zonnestelsel nu in een hoger (energie) gebied komt (zie ook de vele aardbevingen + activiteit zon)+ het beachen van walvissen (afname magnetisme) krijgen wij nu ook in de gaten dat er meer is.Wij staan ook bloot aan de energie die nu uit de ruimte komt.
  Door deze energie (die geleidelijk toeneemt) worden we uiteindelijk allemaal wakker.Onze wereld gaat positief veranderen.

  0 likes
 25. [quote name=”Andries”][quote name=”nella”]Ik vraag me af hoe kom jij in het heelal ?is dat via meditatie?Het is voor mij niet vreemd,ik mag n.m ook van die mooie reizen maken ,het laatste wat ik zag [voordat ik door een opening ging]was een prachtige maan met sterren en daar doorheen zilverwitte watervallen,en aan de linkerkant een prachtige gouden zon waar goudglanzend water naar beneden stroomde,maar andere planeten? buitenaardse?Ik kom vaak prachtige dieren tegen,ook in mijn dromen kom ik in soort van tempels met wezens en mooie zachte muziek,verder ben ik nuchter en aards bezig,so don,t worry be happy gevoel ken ik ook…maar buitenaardse landingen ?[/quote]

  Hoi Nella. Nou, ik word meestal eerst naar de maan geteleporteerd, en vandaar uit reis ik dan met een ruimteschip naar een andere planeet. Ik werk in een team van 4. Een engel, twee Anunnaki, en mijzelf. Wat je daar beschrijft lijkt wel een beetje op Nibiru. Het is een prachtige planeet, met schitterende besneeuwde bergketens, mooie heuvels en ik zag in de hemel daar meerdere manen, leek het wel. De lucht is prachtig blauw, met een gouden gloed, of waas in de lucht. Voordat ik de planeet op mag, moet ik eerst naar een dokter om oogdruppels te halen. Ik heb daar ook mensen (aardlingen, dus)gezien die een rare bril dragen, ter bescherming van hun ogen. Ik heb dat gelukkig niet nodig. De architectuur deed me denken aan de Maya’s, of Azteken. Binnen in het paleis van koning Anu leek het me meer Romeins, of Grieks. En ook in de tempel van Galzu, dat zag er allemaal Romeins achtig uit. Van Galzu heb ik overigens een teken op mijn voorhoofd gekregen, en op mijn hand. Het is een lichtblauw ding, en verdwijnt in je lichaam. Galzu is een hele belangrijke priester. Hele groepen kregen dat teken van hem. Kan jij je misschien een mevrouw herrinneren die past op een soort van konijnachtige beestjes, met ontwapenend lieve oogjes?[/quote]Ja zeker weet ik dat nog…..

  0 likes
 26. Beste Legaal,
  Wederom bemerk ik op dat u er langzaam ook weer ingestonken bent om direct mensen en meningen te verwijzen als TROL danwel TROLLEN !!! Prachtig, zoals deze regering en de overheid wederom mensen tegenover elkaar weet te zetten dan wel spelen om er weer zogenaamde internet spionen nu weer met noemer TROLLEN te gebruiken !
  Als u beste Legaal het verhaal weet en kent dan bent u geprezen met uw wijzheid !!! Mijn verhaal en ideeen over de dreigende wereld onrust luiden anders.
  Nogmaals laat het direct uw onkunde zien in de huidige regering en zi jn kunde en macht om mensen zoveel als mogelijk tegen elkaar op te zetten zolang het doel van een eenheid vormen maar niet behaald word! U gebruikt het woord TROL dan wel TROLLEN als een feit waarmee u direct mensen met een andere mening dan de uwe verwijst naar een andere hoek dan wel direct veroordeeld zoals deze corrupte regering het wil zien en het juist opzet om mensen uitelkaar te drijven ! Alle geloven op deze wereld zijn ook z’n goed voorbeeld hiervan !!!
  Zowaar zou ik u tevens een TROL kunnen noemen omdat u mensen een verhaal toe schrijft van rooskleurige situaties waar we in leven terwijl iedere zelfdenkende burger direct ziet dat het niet direct rooskleurig is !!!
  Maar goed beste legaal uw verhaal is uw wetenschap en dat is wat uzelf verkondigt !!! Mijn verhaald luidt anders met of zonder uw respect hiervoor !!
  GOD bless…
  Mvg,
  Mr. X

  0 likes
 27. [quote name=”Mr. X”]Beste Legaal,
  Wederom bemerk ik op dat u er langzaam ook weer ingestonken bent om direct mensen en meningen te verwijzen als TROL danwel TROLLEN !!! Prachtig, zoals deze regering en de overheid wederom mensen tegenover elkaar weet te zetten dan wel spelen om er weer zogenaamde internet spionen nu weer met noemer TROLLEN te gebruiken ![/quote]

  Als jij vindt dat iemand aan het trollen is, komt dat niet vanuit de overheid maar van iemand zelf. Maar erger zijn mensen die een mening van een ander afschilderen als trollen, omdat deze de ander niet goed uitkomt. Verbeter de wereld begin bij jezelf. Over jouw ideeën zullen mensen wellicht ook zo hun twijfels hebben, maar hoe verwerpelijk ze ook kunnen zijn, het recht om te zeggen wat je wil is doorslaggevend.

  Voor trol is een goede definitie op internet te vinden. Jij verwijt legaal iets wat zij niet is, haar reactie (los van de inhoud) voldoet niet aan die criteria.

  0 likes
 28. MR X,er worden trollen gebruikt om de mensen angstig te maken.De senario die U,beschrijft, is wat de duistere machten ons verteld en wat wij moeten geloven wij leven nu in een tijd waar de duisteren al eeuwen regeert.En ja sommige regeringen zijn inderdaad door manipulatie aan de macht gekomen.Maar die macht raken ze nu kwijt.En zal het licht overwinnen,net zoals liefde overwint.De matrix waarin wij leven is aan het afbrokkelen,en gaat er inderdaad van alles gebeuren,maar niet zoals U die beschrijft,en van wie heeft U,die kennis die U,schrijft over deze zaken zoals U,ze ziet die volkomen onjuist zijn.Er is een universele wet en die is nu in werking met de verzets groep,en licht wezens die werken aan zaken waar U nog geen weet van heeft.De duisteren (cabal)heeft alle goud zover ze het konden krijgen,en wilde de aarde vernietigen en zelf van de aarde verhuizen naar Mars.Zelfs atoomwapens schuwde ze niet,maar ze weten nu dat ze verloren hebben,en halen nog van alles uit.De laatste stuiptrekkingen van de cabal.Nee de ET,s mogen van de universele wetten niet met onze zaken bemoeien.Wij moeten zelf de aarde GAIYA Die straks de naam BLEU STAR krijgt, van alle duistere machten ontdoen.Daar word hard aan ge werkt dus kom niet met een duister senario aan,wand dan zeg ik inderdaad trol of er word U wat gezegt wat u geloofd Mindcontrol.die werken aan disclocure en ik zijn Mindcontol ver teboven en kunnen niet gemanupileerd worden.en hebben ons beschermd Verwacht het onverwachte wij gaan een mooie toekomst tegemoed met inderdaad de buiten aardsen de GFL en gaan naar een ander dimensie toe namelijk de 4 5de dimensie toe.Moeder aarde is een levende aarde en heeft het universum om hulp gevraagt,en ze wil met al haar bewoners naar een andere plaats in het Universum waar ze haar toekomstige plaats heeft.
  Ik vraag U,nu van wie heeft U,al deze des informatie?
  Victory of the Light.
  Victory of love.

  0 likes
 29. [quote name=”Andries”]Veruit de meeste wezens die ik in het heelal tegenkom zijn aardig. Sommigen zijn wat stug, of afstandelijk, maar daar houd het dan ook bij op. De monsters en kwaadaardige wezens die ik ook wel eens tegenkom, kan ik tot nu toe allemaal aan. De meest prachtige en liefdevolle wezens vind ik nog wel de engelen. Ik heb er ook geen ander woord voor om ze te beschrijven. Een engel is minimaal 3 meter lang, super elegant bewegend, en je merkt echt dat ze ook van mensen houden. Dat voel je. Het meest indrukwekkende wezen dat ik ooit ben tegengekomen bestaat uit puur wit licht! Als dit licht op je schijnt, voel je een onuitputtelijke hoeveelheid liefde in je stromen. Dit was dermate overweldigend dat ik een traantje moest wegpinken. Wel meerdere, trouwens. (ok,ok, ik stortte kompleet in, overmand door liefdevolle emoties)
  Heer Enki bewaakt dit wezen. Erom heen zag ik nog veel meer wezens, compleet gevuld met liefde. Ze keken me vriendelijk aan, en ze zijn heel nieuwsgierig.
  De Anunnaki, of Carians ( bird people) zijn ook onvoorstelbaar indrukwekkend. Slechts een keer heb ik een Carian gezien in zijn eigen lichaam, in volle glorie, zogezegd. Voor de rest manifesteren ze zich als mensen. Soms met vogelvoeten (zoals Inanna, ook bekend als Ishtar. Ishtar heb ik afgelopen september ontmoet in een onderwater basis, hier ergens op aarde), of met prachtige, hele grote spierwitte vleugels. Als ze blij zijn wapperen ze heel snel die vleugels heen en weer. Een prachtig schouwspel.[/quote]
  Ha, andries ik weet niet of alles waar is wat je verkondigt,maar het zijn prachtige verhalen. Ik smul ervan, you keep me entertained!
  Btw. heb je al nieuws over Dordrecht? 🙂

  0 likes
 30. Beste Legaal,
  U kunt prachtige verhalen vertellen met een onderbouwende wetenschap die alleen uzelf draagt !
  U heeft het over allerlij buitenaardse afgoderijen waarvan uzelf ook niet direct de waarheid kent !
  U berust zich hierdoor in uw eigen geloofsovertuiging die niet iedereen gelooft !
  Beste Legaal ikzelf vertel een verhaal uit gebeurtenissen zoals ik die zelf zie gebeuren en ontstaan. Uw reddende krachten met allerlij noemers en namen vind ik prachtig en heb daar volledig respect voor als u daar uw heil in ziet !
  Ik zie het echter anders omdat er nog heel veel zal gebeuren voordat we tot uw theorie overstappen. Er zullen uit het front van Amerika en Engeland veel bewuste ongeregeldheden komen om het volk in oproer te krijgen om ze daarop volgend te kunnen oppakken en vast zetten. Er zullen komplete burger oorlogen uitbreken in zeer korte tijd !
  Het Engelse Koningshuis zal voor een aanzienlijke grote rechtzaak komen te staan die z’n weerga niet kent !
  Deze twee katten in het nauw zowel Amerika als Engeland zullen nog een aantal stuiptrekkingen uiten naar het volk en de wereld burgers om de mensheid werderom af te leiden van de waarheid.
  Wel geef ik u gelijk dat de jaren 2013 en 2014 de jaren van het licht zijn en worden. De wereld burgers worden wakker uit een lange diepe slaap die eeuwen heeft geduurt !
  Hoe ik aan al deze theorieen kom is een gevolg van lochies het ene gevolg op het andere in elkaar schuiven en dan past de puzzel goed in elkaar !
  Beste Legaal ik hoop dat u een kind van GOD bent omdat er duidelijk in de bijbel staat dat u geen afgoden zult liefhebben !
  Verder vindt ik uw verhaal prachtig !
  We zullen zien wie er uiteindelijk het dichste bij de waarheid zit !
  Mvg,
  Mr. X

  0 likes
 31. Beste Days of our lives
  Hierbij een weder reactie omtrent uw verwijten jegens mijn opmerkingen tegen beste Legaal !
  Allereerst wil ik u terug verwijzen zodat u kunt lezen in deze onderstaande berichten omdat beste Legaal als eerst het prachtige door de overheid gemanupuleerde verzonnen woord om mensen uit elkaar te drijven TROL danwel TROLLEN gebruikte jegens mijn opgestelde verhaal en theorieen over de wereld in de huidige situatie ! U gaat vervolgens mijnspersoon hierop aanspreken terwijl beste Legaal mijn theorieen tevens niet respecteerd en direct een tegenaanval inzet met een eigen theorie en verhaal !
  Allemaal Prachtig en als ook u deze theorie gelooft bent u geprezen !
  Wel kan ik u beide zowel beste Legaal als ook u beste Days of our lives meegeven dat u directe meningen en feiten steld aan verzonnen verhalen die totaal geen enkele werkelijkheid weergeven, danwel leeft u beide in een denkbeeldige droom wereld die alleen uzelf voor werkelijkheid ziet ! Mijn mening voor u en ook als advies is; Ga Niet meer met TROLLEN in uw woon omgeving praten die uw dergelijke onwerkelijke verhalen toe fluisteren !
  Het beste is voor u beide om nooit meer in de bossen te wandelen waar zich deze TROLLEN bevinden, omdat ze uwer brein kompleet hebben overgenomen met ongeloofwaardige liefdevolle verhalen uit hun TROLLEN leven !
  Voor alle duidelijkheid, er is een GOD alwaar deze zijn enige Zoon here Jezus voor ons alle aan het kruis heeft gebloed ! Dus ook voor het uwe !
  Als u uw TROLLEN verhalen blijft geloven en in deze bossen blijft wandelen waar dergelijke TROLLEN wonen zal u NOOIT de echte werkelijkheid onder ogen zien !
  Sterker nog, Mochten uw TROLLEN verhalen en theorieen uiteindelijk niet kloppen dan zal u zwaar telleur gesteld geestelijk ten ondergaan !
  Aanbid geen afgoderijen !!!
  GOD bless…
  Mvg,
  Mr. X

  0 likes
 32. Hoi Nella,

  Deze vrouw woont op Nibiru en ze is herder van die donzige konijnachtige knuffels. Het kan uiteraard niet zo zijn dat we dezelfde dromen hebben. Het kan wel zo zijn dat we op dezelfde plaats geweest zijn.

  Beste Boon,
  Wat fijn dat je geniet van mijn avonturen! Over Dordrecht, ik zag in dat visioen volgens mij dat agenten geen jas aanhadden, wat me lijkt te wijzen op het voorjaar. Maar hang me daar alsjeblieft niet aan op. Het is al moeilijk genoeg om die gekke visioenen goed te interpreteren, dus ik wil graag een slag om de arm houden. Soms komt een periode van ongeveer een jaar in anderhalve seconde voorbij flitsen. Hoe ziet een ziel eruit? Goh, leuk dat je dat vraagt. Een ziel bestaat uit licht en erin huist je bewustzijn. Een ziel heeft een heleboel hele fijne tentakels die allemaal vanuit een punt komen. Dit punt heeft ongeveer de grootte van een tennisbal. Een ziel verplaatst zich door zijn wil, niet door met z’n tentakeltjes te wapperen. Dat heb ik wel eens gedaan, maar dat ziet er belachelijk uit. Je staat met armen en benen te zwaaien die je op dat moment niet hebt, aangezien je uit je lichaam bent. Eenmaal kompleet uitgetreden heb ik helemaal geen behoefte om er weer in te gaan. Onder begeleiding wordt ik dan teruggestopt. Het voelt dan kleddernat aan, dat terugstoppen. Dat is ook niet verwonderlijk, want we bestaan voornamelijk uit water. De tentakeltjes friemelen in alle zenuwen en dan ben je weer helemaal in je lichaam terug. Het merkwaardige is dat je perceptie dan ook meteen weer terug bij af is. Het lichaam is eigenlijk alleen maar een beperking. Maar goed, we zullen het er voorlopig mee moeten doen:)

  0 likes
 33. #31 Mrx
  Voor alle duidelijkheid, er is een GOD alwaar deze zijn enige Zoon here Jezus voor ons alle aan het kruis heeft gebloed.

  Dit stukje rijmt niet met U hele verhaal Mr x.
  Heeft U enige kennis van het leven van Jezus? En weet U nog niet wat God is? Sorry, maar ik kan U niet meer serieus nemen.

  0 likes
 34. [quote name=”Mr. X”]Beste Legaal,
  U kunt prachtige verhalen vertellen met een onderbouwende wetenschap die alleen uzelf draagt !
  U heeft het over allerlij buitenaardse afgoderijen waarvan uzelf ook niet direct de waarheid kent !
  U berust zich hierdoor in uw eigen geloofsovertuiging die niet iedereen gelooft !
  Beste Legaal ikzelf vertel een verhaal uit gebeurtenissen zoals ik die zelf zie gebeuren en ontstaan. Uw reddende krachten met allerlij noemers en namen vind ik prachtig en heb daar volledig respect voor als u daar uw heil in ziet !
  Ik zie het echter anders omdat er nog heel veel zal gebeuren voordat we tot uw theorie overstappen. Er zullen uit het front van Amerika en Engeland veel bewuste ongeregeldheden komen om het volk in oproer te krijgen om ze daarop volgend te kunnen oppakken en vast zetten. Er zullen komplete burger oorlogen uitbreken in zeer korte tijd !
  Het Engelse Koningshuis zal voor een aanzienlijke grote rechtzaak komen te staan die z’n weerga niet kent !
  Deze twee katten in het nauw zowel Amerika als Engeland zullen nog een aantal stuiptrekkingen uiten naar het volk en de wereld burgers om de mensheid werderom af te leiden van de waarheid.
  Wel geef ik u gelijk dat de jaren 2013 en 2014 de jaren van het licht zijn en worden. De wereld burgers worden wakker uit een lange diepe slaap die eeuwen heeft geduurt !
  Hoe ik aan al deze theorieen kom is een gevolg van lochies het ene gevolg op het andere in elkaar schuiven en dan past de puzzel goed in elkaar !
  Beste Legaal ik hoop dat u een kind van GOD bent omdat er duidelijk in de bijbel staat dat u geen afgoden zult liefhebben !
  Verder vindt ik uw verhaal prachtig !
  We zullen zien wie er uiteindelijk het dichste bij de waarheid zit !
  Mvg,
  Mr. X[/quote]
  Ja ik ben een kind van GOD,en die noem ik de BRON van LIEFDE.
  Victory of the Light.

  0 likes
 35. [quote name=”Mr. X”]Beste Legaal,
  U kunt prachtige verhalen vertellen met een onderbouwende wetenschap die alleen uzelf draagt !
  U heeft het over allerlij buitenaardse afgoderijen waarvan uzelf ook niet direct de waarheid kent !
  U berust zich hierdoor in uw eigen geloofsovertuiging die niet iedereen gelooft !
  Beste Legaal ikzelf vertel een verhaal uit gebeurtenissen zoals ik die zelf zie gebeuren en ontstaan. Uw reddende krachten met allerlij noemers en namen vind ik prachtig en heb daar volledig respect voor als u daar uw heil in ziet !
  Ik zie het echter anders omdat er nog heel veel zal gebeuren voordat we tot uw theorie overstappen. Er zullen uit het front van Amerika en Engeland veel bewuste ongeregeldheden komen om het volk in oproer te krijgen om ze daarop volgend te kunnen oppakken en vast zetten. Er zullen komplete burger oorlogen uitbreken in zeer korte tijd !
  Het Engelse Koningshuis zal voor een aanzienlijke grote rechtzaak komen te staan die z’n weerga niet kent !
  Deze twee katten in het nauw zowel Amerika als Engeland zullen nog een aantal stuiptrekkingen uiten naar het volk en de wereld burgers om de mensheid werderom af te leiden van de waarheid.
  Wel geef ik u gelijk dat de jaren 2013 en 2014 de jaren van het licht zijn en worden. De wereld burgers worden wakker uit een lange diepe slaap die eeuwen heeft geduurt !
  Hoe ik aan al deze theorieen kom is een gevolg van lochies het ene gevolg op het andere in elkaar schuiven en dan past de puzzel goed in elkaar !
  Beste Legaal ik hoop dat u een kind van GOD bent omdat er duidelijk in de bijbel staat dat u geen afgoden zult liefhebben !
  Verder vindt ik uw verhaal prachtig !
  We zullen zien wie er uiteindelijk het dichste bij de waarheid zit !
  Mvg,
  Mr. X[/quote]
  Buiten aardsen zijn geen afgoden,en zeker niet van mij.Ze zijn onze verwanten.
  Victory of the Light.
  Victory of Love.

  0 likes
 36. kepler is een sucses,, als je ziet dat Gliese 581-g al een esi waarde heeft van 0.92 en kepler 22-b een esi heeft van 0.81 maar goed dan kijken ze alleen naar de planeten met de zelfde condities als de aarde, wat dacht je van al die maantjes die ook nog eens leven kunnen herbergen ,, dan word het nog heel interesant de komende jaren,, en dan de planeten nog met andere condities waar ook leven kan zijn maar niet zoals op aarde, als je al ziet dat bepaalde oester soorten diep in zee aan de voet van een vulkaan alleen maar van methaangassen leven,, moge duidelijk zijn we zijn niet alleen , het gaat alleen ons verstand te boven!!

  0 likes
 37. Vanui Niburu in Soest had ik deel genomen aan een terugkomdag,gezamelijk deden we een meditatie waar we plaats namen in een ruimtevaartuig ,ik sloot mijn ogen en was daar meteen in,al heel vlug zag ik een prachtige planeet van puur ametistkristallen rotsen ik we landen daar ik keek rond en zag mensvormige wezens zweven koppeltjes van 2 later kwamen we uit de meditatie,ik vertelde erover en ben het nooit meer vergeten heelbijzonder….

  0 likes
 38. googelen op “Bashar” heel erg interessant en heel veel filmpjes op youtube. Zover ik begrijp is Bashar een gechannelde entiteit wat we ook wel een buitenaardse noemen. in een van de filmpjes uit 1987 zie je een tekening van Bashar en van nog een entiteit/buitenaardse.

  afijn. heel erg interessant naar mijn mening. veel plezier met kijken als je dat gaat doen :)!

  0 likes
 39. [quote name=”DreamtimeSpirit”]googelen op “Bashar” heel erg interessant en heel veel filmpjes op youtube. Zover ik begrijp is Bashar een gechannelde entiteit wat we ook wel een buitenaardse noemen. in een van de filmpjes uit 1987 zie je een tekening van Bashar en van nog een entiteit/buitenaardse.

  afijn. heel erg interessant naar mijn mening. veel plezier met kijken als je dat gaat doen :)![/quote]
  Ja nee,dat gaan we doen hier op deze website, zijn we net van salusa verlost,gaan we ons alweer met de volgende sjennelaar inlaten….

  0 likes
 40. Wat mij bevalt aan die Bashar is dat het selfempowerment is. het is juist iets wat je helemaal bewust maakt van je eigen kracht om je eigen werkelijkheid te veranderen. Het resonneert veel meer met mijn eigen ervaring van de wrkelijkheid, hoe ik deze ervaar. Het klikt en dan op een manier van ja dat had ik zelf ook al een stuk in de gaten. Het verruimd nog verder mijn bewustzijn op een krachtgevende manier. Dit miste ik ook zeer zeker bij Salusa waar ik ook moe van werdt. Almaar idd die beweringen van ‘nog even en dan komen we’ vond ik ook niet pluis maar goed kijk zelf maar. Ik heb gisteren heerlijk geschildert dankzij de positieve manier van het zelf zien die die Bashar uitte en of het nou echt is of niet echt maakt me ook niet uit. Mij gaat het er om dat het ‘the power to the people’ brengt 🙂

  Er zit heus wel koren tussen het kaf ..en die graantjes pik ik graag tussen uit ter inspiratie. De grap is verder dat datgene wat voor de een waardeloos is, voor de ander zeer waardevol is 🙂 Het blijft altijd eigen verantwoordelijkheid hoe je het zelf toepast in je eigen leven en wat je verkiest toe te passen he 🙂

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

organisator

Organisator coronaprotesten krijgt politie aan de deur: ‘Ze pakken m’n kinderen af als ik doorga’

Youri Plate, de organisator van een aantal ...

huisarts

Huisarts loopt leeg over Hugo de Jonge. ‘U hebt nog maar één taak: vertrekken!’

Op zaterdag verscheen er een onthullend interview ...