Homepagina » UFO » VIDEO: NASA-beelden tonen ‘buitenaards ruimteschip’ dat energie van de zon opzuigt
VIDEO: NASA-beelden tonen 'buitenaards ruimteschip' dat energie van de zon opzuigt

VIDEO: NASA-beelden tonen ‘buitenaards ruimteschip’ dat energie van de zon opzuigt

De NASA heeft er opnieuw flink van langs gekregen van alien-jagers. Die stellen dat het Amerikaanse ruimteagentschap de aanwezigheid van ruimteschepen bij de zon verdoezelt, meldt het Russische staatspersbureau Sputnik.

Het zonneobservatorium SOHO heeft volgens de alien-jagers een gigantische UFO vastgelegd die energie onttrekt aan onze ster. Een soortgelijk object werd in 2011, 2012 en eerder dit jaar ook al vastgelegd door de NASA.

Geen commentaar

De ruimtevaartorganisatie weigert commentaar te geven op de beelden. Is het simpelweg een artefact of ruimtepuin? Hoe dan ook is het object in de afgelopen vijf jaar meermaals gespot door camera’s van SOHO.

SOHO is een ruimtetelescoop die de zon observeert. Het is een samenwerkingsproject van de ESA en de NASA. Er zijn ook al meer dan 1000 kometen met SOHO gevonden.

Vermenigvuldigen

De beelden van de mysterieuze UFO werden eerder deze week op YouTube geplaatst door UFO-jager Streetcap1. “Waarom blijft de NASA deze foto’s vrijgeven zonder een verklaring te geven voor deze onregelmatigheden?” vraagt hij zich af.

Sommigen menen dat het gaat om een buitenaards ruimteschip dat in een baan om de zon draait om energie op te ‘zuigen’ en zich op die manier te vermenigvuldigen. Deze theorie doet denken aan voormalig NASA-wetenschapper Norman Bergrun die stelt dat buitenaardse ruimteschepen energie halen uit de ringen van Saturnus om zich te vermenigvuldigen.

[Sputniknews]


Vind je dit artikel interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Ongelofelijk. Nu valt het niet meer te ontkennen.
  Maar dat niemand die enorme rode schijf voor de zon op de beelden heeft gezien! Je moet wel heel goed kijken, het is alleen zichtbaar in de eerste 25 seconden. Daarna wordt het beeld grijs, maar dat is vast opzettelijk van de NASA.
  Maar dit verklaart ook waarom het snachts donker wordt, dan zit die schijf ervoor.
  Ik krijg het er koud van, aliens bestaan en de aarde is toch plat. Ik wist het wel, maar dit is het bewijs.

  10 likes
  • Uw reactie getuige wel van een gebrekkige kennis!!

   Die rode schijf is daar doelbewust neergezet, zodat u en ik die zonnevlammen in alle pracht en praal glorious kunnen aanschouwen.
   Zonder die rode schijf, die trouwens het felle zonlicht afdekt, zou er niets te zien zijn, net vanwege het felle zonlicht die ons dan als het ware verblind.

   Deze info is trouwens overal vakkundig aanwezig…je moet nu eenmaal niet overal willen spoken zien!!

   13 likes
   • Maar dat is precies wat ik zeg! Die schijf dekt het zonlicht af. Zodat wij dag en nacht hebben.
    Ik vraag me alleen af hoe ze die schijf dan sochtends weer weghalen. Hij moet dan wel gloeiend heet zijn. En waar gaat hij dan heen, die schijf? En waren halen ze de energie vandaan om die schijf heen en weer te slepen? Dat moet dan wel met dat ruimteschip gebeuren. Ik weet heus wel dat het geen spoken zijn. U moet niet doen of de mensen die hier komen dom zijn, hoor. Aliens bestaan echt.

    4 likes
    • Ik vraag me nu toch wel af hoe oud je eigenlijk bent!!

     Kijk naar die links of zoek zelf op, coronagraaf….dan zul je zien dat die schijf niet echt voor onze ster staat, maar dat deze wel is ingebouwd in de telescopen/satellieten, zowel deze in de ruimte als op de begane grond.

     Als je dat nu niet begrepen hebt, dan geef ik het op!!

     10 likes
     • laten we zeggen: zalig de simpelen van geest,
      in geen tijden zo hard gelachen!!

      7 likes
     • Tjonge, is dat echt waar? Die schijf zit dus gewoon in de telescoop!
      En hij is ook helemaal niet zo groot, maar is hij uitvergroot…

      Maar dan zou dat ruimteschip dus ook gewoon in de telescoop kunnen zitten, ook uitvergroot. Gewoon een stofje op de lens of zo.
      Dus het is eigenlijk een onzinbericht. Nou, dat had ik echt niet gedacht.
      Ik geloof altijd alles hier. Iedereen toch?

      3 likes
    • Aliens mogen dan wel bestaan maar zo slim zijn die aliens van jou bij de zon niet Ariebas. Waarom elke dag slepen met een gloeiend hete schijf, wat veel energie kost, als een rolluik veel makkelijker is.

     2 likes
    • [email protected] dat die schijf zo groot lijkt is gezichtsbedrog, het is maar een klein schijfje in het center van de telescoop/satelliet, maar wel juist groot genoeg om onze ster te kunnen afdekken.
     Als we dat niet zouden doen, dan zou onze ster in visueel licht niet te zien zijn.

     Je kunt ook op de site van SOHO gaan kijken, dat is de wel bekende zonnen satelliet/observatorium.

     “Ik geloof altijd alles hier. Iedereen toch?”

     Neen toch niet, integendeel zelfs, ik ben net zo sceptisch wat betreft de mainstream media als de alternative media…gezien beide al eens een loopje nemen met de werkelijkheid/realiteit 😉

     2 likes
    • jij bent ook een alien , in de ogen van een alien. 😉

     0 likes
  • De aarde is niet plat, neem ff je pillen of gewoon het vliegtuig, naar Sydney, Hawaii en dan LA. Stop met je angsten hier te botvieren en ga in therapie!

   8 likes
  • Als er een schild is(zoiets kun je projecteren via spiegels(satellieten), dan dient die voor Nemenis(bijbel)/Planeet x/Niburu. Dan is dit het zonnewiel/disc, waar men het in de mythologie over heeft. De tekeningen van farao’s enz. Drie dagen donker(bijbel)
   Wat raar is: Men is de eerste bloedlijn van adam aan het vernietigen(sjiieten/Iran) bv , terwijl deze lijn juist van het geheim weet. Als het klopt dat Putin, 1 van de zeven kinderen is, dan is dat ook raar dat ie weg moet. Ik denk dat daarom Putin nooit een oorlog zou gaan starten, tenzij hij zelf aangevallen wordt. Amerika/Israel is er gek genoeg voor.
   Iets anders: waarom 3de wereldoorlog, als men weet van Nemenis. Ik denk dat de troepenmachten meer dient voor een mega natuurFEnomeen(FEMA kampen, met nadruk op FE), dan voor een oorlog. Het begint met een oorlog, maar het eindigt als hulpdienst. Dit staat ook zo in de bijbel omschreven. Opeens stopte het op het slagveld. Men keek naar boven(enorme vuurballen) en rende naar huis om bij hun dierbaren te zijn. Kom ik weer terug bij de koningin van de engelen/sterren verhaal.(hemelsterrenbeeld maagd). enz.
   Mensen moeten gewoon begrijpen, dat alles gestuurd was en is. Door mens en natuur. En dat het einddoel/het einde, of je nu de good or bad boy bent, dezelfde uitkomst heeft. + en +=+, + en – =+, – en +=+,- en -=+. Alles werkt, zoals de natuurwetten werken. Ons ritme verloopt via de natuur. Onze dagen hebben zelfs namen van de natuur/planeten. 7 dagen. Het geldsysteem verloopt op natuurcycli.(zon en maansverduisteringen/stand hemel/voedsel/oogst september) 7 goede jaren en 7 slechte jaren. De joden noemen de maand september niet negen, maar zeven. Meten is weten. Het geheim is de heilige grafkerk(vorm sleutel plattegrond) in Jeruzalem. De echte sleutel van de deur is in handen van de Palestijnen/moslims. Daarom blijft Israël nu nog bespaart. Maar dat gebied eindigt op het laatst ook.

   2 likes
 2. Het enige dat hier zuigt is wederom de kwaliteit van het beeldmateriaal

  41 likes
 3. Wie had dat gedacht? Van felle zon naar alien tankstation!

  14 likes
 4. Waarom zeggen we niet gewoon dat we niet weten wat het is als we niet weten wat het is. Dit rare invullen met vage veronderstellingen die nergens op gebasserd zijn is nogal dommig.

  12 likes
 5. Om zich te vermenigvuldigen? Viezerikken daarbuiten zeg…

  5 likes
 6. Het is gewoon een hele grote zonnevlam.

  5 likes
 7. De UFO GODEN zijn oppermachtig.

  4 likes
 8. De UFO GODEN zijn oppermachtige Meesters, Hoge wetenschappers etc..

  3 likes
 9. @Jolanda
  Nee, het is alleen zeer cynisch; rare mensen die hier komen trollen, net als voormalige Nu-jij-ers.. Wellicht een beetje hetzelfde type volk..
  Geloof in je eigen cynisme en het leven lacht je toe… denkt men.

  2 likes
 10. Al die UFOlogen beweren al decennia lang dat ‘de overheid’ het bestaan van aliens geheim houdt (Roswell, area 51, blablabla). Maar dan zou ‘de overheid’ (NASA in dit geval) toch foto’s en videomateriaal vrijgeven die zouden aantonen dat er aliens zijn?

  Denk eens even na… Hoe absurd is dat dan niet?

  1 likes
 11. Dit object heeft wel veel weg van een sterretje in een stuk glas (de lens wellicht).

  0 likes
 12. Tuurlijk moet niet gekker worden wel lekker warm

  0 likes
 13. Wel lekker warm

  0 likes
 14. Vandaar dat de Noordpool zo snel smelt Door ice aliens ?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

magnetisch veld

Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...