UFO

VIDEO: NASA-beelden tonen ‘buitenaards ruimteschip’ dat energie van de zon opzuigt

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De NASA heeft er opnieuw flink van langs gekregen van alien-jagers. Die stellen dat het Amerikaanse ruimteagentschap de aanwezigheid van ruimteschepen bij de zon verdoezelt, meldt het Russische staatspersbureau Sputnik.

Het zonneobservatorium SOHO heeft volgens de alien-jagers een gigantische UFO vastgelegd die energie onttrekt aan onze ster. Een soortgelijk object werd in 2011, 2012 en eerder dit jaar ook al vastgelegd door de NASA.

Geen commentaar

De ruimtevaartorganisatie weigert commentaar te geven op de beelden. Is het simpelweg een artefact of ruimtepuin? Hoe dan ook is het object in de afgelopen vijf jaar meermaals gespot door camera’s van SOHO.

SOHO is een ruimtetelescoop die de zon observeert. Het is een samenwerkingsproject van de ESA en de NASA. Er zijn ook al meer dan 1000 kometen met SOHO gevonden.

Vermenigvuldigen

De beelden van de mysterieuze UFO werden eerder deze week op YouTube geplaatst door UFO-jager Streetcap1. “Waarom blijft de NASA deze foto’s vrijgeven zonder een verklaring te geven voor deze onregelmatigheden?” vraagt hij zich af.

Sommigen menen dat het gaat om een buitenaards ruimteschip dat in een baan om de zon draait om energie op te ‘zuigen’ en zich op die manier te vermenigvuldigen. Deze theorie doet denken aan voormalig NASA-wetenschapper Norman Bergrun die stelt dat buitenaardse ruimteschepen energie halen uit de ringen van Saturnus om zich te vermenigvuldigen.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

De UFO GODEN zijn oppermachtig.

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

De UFO GODEN zijn oppermachtige Meesters, Hoge wetenschappers etc..

ZetaReticulan
ZetaReticulan
6 jaren geleden

Het enige dat hier zuigt is wederom de kwaliteit van het beeldmateriaal

Kevin
Kevin
6 jaren geleden

Om zich te vermenigvuldigen? Viezerikken daarbuiten zeg…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

31
0
We lezen graag je reactie!x