Homepagina » Buitenland » Ze hebben me invalide gemaakt, mijn tanden eruit geslagen. Deze MH17-getuige zegt te zijn gemarteld door Oekraïne
Ze hebben me invalide gemaakt, mijn tanden eruit geslagen. Deze MH17-getuige zegt te zijn gemarteld door Oekraïne

Ze hebben me invalide gemaakt, mijn tanden eruit geslagen. Deze MH17-getuige zegt te zijn gemarteld door Oekraïne

Vlak voordat vlucht MH17 werd neergehaald zag Vladislav (naam gefingeerd) twee straaljagers in de richting van Donetsk vliegen. Hij belde met een kennis over het voorval en werd mede op basis van dit telefoongesprek veroordeeld tot een gevangenisstraf. In de gevangenis zou hij onder meer zijn gemarteld.

De man is naar eigen zeggen ook geïnterviewd door het Joint Investigation Team (JIT).

“Ze kwamen bij mij uit omdat ik naar Donetsk had gebeld,” zei Vladislav tegen burgerjournalist Stefan Beck. “Ik wilde bekenden waarschuwen dat bommenwerpers naar hen toe vlogen.”

Betrokkenheid

“Ze hebben mij vervolgens beschuldigd van terrorisme,” vervolgde hij. “Daarom hebben ze mij in de gevangenis gezet.”

De getuige zag naar eigen zeggen twee Oekraïense Su-25’s richting Donetsk vliegen. Hij wist ze te herkennen omdat hij in het Sovjet-leger heeft gediend.

“Toen ze mij arresteerden beschuldigden ze mij gelijk van betrokkenheid bij het neerschieten van de Boeing [van Malaysia Airlines],” zei Vladislav.

Voorkomen

Hij vertelde dat de internationale onderzoeksgroep suggereerde dat hij niet naar kennissen had gebeld om ze te waarschuwen, maar om spotter te zijn, zodat ze daar vliegtuigen konden neerschieten.

Vladislav legde uit dat hij simpelweg wilde voorkomen dat er slachtoffers zouden vallen.

Invalide gemaakt

“Zie ik eruit als een terrorist?” vroeg hij. “Ze hebben me invalide gemaakt, mijn tanden eruit geslagen, ze hebben mij met mijn hoofd tegen de muur geslagen. Ik heb nu Parkinson.”

Beck stelde hierover vragen aan het JIT, dat in een reactie liet weten: “In het belang van het strafrechtelijk onderzoek en de veiligheid van getuigen kan het JIT niet inhoudelijk of specifiek ingaan op deze vragen.”

Foto: Pizzaboy1 Wikimedia Commons

[Novini]


Vind je deze informatie leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. Triest!

  En hij was nog wel de ‘onderste steen’ van Rutte
  10 pond grutte
  10 pond graan
  Naar de maan kan ie gaan

  Alvast oefening voor Sinterklaas MET Zwarte Piet

  35 likes
 2. Het is de schuld van de Nederlandse regering die had allang een no fly zone moeten maken boven dat grond gebied en toen het te laat was wisten ze het ineens oja nu krijgt iedereen de schuld behalve Rutte .

  24 likes
  • Dat was de verantwoordelijkheid van de Oekraïne. Aangezien er in dat land een burgeroorlog gaande was, hadden ze hun luchtruim moeten sluiten ivm mogelijk gevaar

   21 likes
   • Klopt inderdaad. Maar daar bovenop is ook bekend dat MH17 van de standaard veilige zuidelijke route moest afwijken en noordelijker geleid zodat het onvermijdelijk boven onveilig gebied moest vliegen. Tevens moest er lager worden gevlogen.
    Check de Pateo TV video’s van 2016 en die van dit jaar waarin de link met MH370 wordt gelegd.

    * Pateo TV over het MH17-bedrog (2016, 32min))
    https://www.youtube.com/watch?v=L1F_D02BfEg

    * Pateo TV over de MH17/MH370-connectie (2018, 20min)
    https://www.youtube.com/watch?v=N4piuRv61pI

    9 likes
    • Ik ken beide video’s van Pateo. Oldenkamp is een fantast. Hij toont inderdaad verschillende zaken aan, maar wat nu precies de strekking van zijn boodschap is ontgaat hem zelf ook volledig.

     3 likes
     • De strekking is simpel: de verklaring van de autoriteiten klopt voor geen meter. Het enige wat hij doet is feiten naar voren brengen die het off. verhaal op z’n minst twijfelachtig maakt.
      Ik ben absoluut geen fan van z’n stijl en onophoudelijke, zeker voor mij uitermate irritante, herhalingen, maar daar kijk ik doorheen. Wel zo handig, zeker bij meneer Oldenkamp.

      0 likes
    • Mijn vraag is altijd geweest wie heeft de opdracht gegeven om de M17 over dat oorlog gebied te laten vliegen en al die mensen de dood in te jagen en niet wie het vliegtuig heeft neer gehaald want dat stond al vast

     0 likes
 3. Beetje pro Rusland ben jij wel he?

  5 likes
  • @SMP zei: “Beetje pro Rusland ben jij wel he?”

   Tegen wie heb jij het hier nou? Maar whatever… laten we hier nou gewoon pro-waarheid @MH17 zijn, en anti-leugens @Pinokkio Rutte cs. Maar wees gerust hoor, er zijn namelijk 3 dingen die niet lang verborgen kunnen blijven, en dat zijn: de zon, de maan, en de waarheid. Het kan lang duren, maar ook kort, maar die ‘onderste steen’ gaat boven komen, en dan gaan we massaal richting Den Haag, met jou misschien wel voor op!

   28 likes
  • En wat is daar mis mee?!

   9 likes
 4. MH17?? Das MH370 die daar ligt….volgende hoax graag

  6 likes
 5. komt nooit uit de doofpot en de onderste steen komt nooit boven,er ligt een hunnenbedsteen op.
  de wereld is zo rot als een nispel he rutte?

  19 likes
 6. De mainstream meningen vliegen weer om de oren hier, alsof je op Geenstijl of de Telegraaf zit.
  Reken maar dat Rutte met de waarheid naar buiten gaat komen, maar dan moeten eerst die achterbakse schizofrene psychopaten van de deep state die hier voor verantwoordelijk zijn, in de boeien en in de gevangenis/femakamp/Gitmo gegooid worden, anders overleeft Rutte het niet.
  Als je dat niet begrijpt, wat doe je dan op een alternatieve site?

  2 likes
 7. Ze zullen er werkelijk ALLES aan doen om die onderste steen nog dieper te begraven (bij het moreel kompas van de vvd en cda) want anders rollen er koppen van hele “hoge heren” (lees monsters).

  11 likes
 8. Waarom horen we niemand meer over de destijds vermelde vluchtgegevens van het regeringsvliegtuig van dhr Putin? Hij of zijn regerinsvliegtuig zou destijds het gebied over zijn gevlogen maar nergens zijn deze sporen meer terug te vinden.

  De seperatisten hebben door middel van de raket of doormiddel van een van het Oekrainse leger buitgemaakte SU-25 (ik laat het beiden in het midden, gezien beiden gesignaleerd zijn ten tijde van het gebeurde) geprobeerd Rusland VOLLEDIG (hiermee bedoel ik openbaar materieel steunen en voet aan de grond onder Russische vlag) in deze oorlog te betrekken. Het enige probleem is dat deze MH17 op het verkeerde moment op de verkeerde plaats was, het vliegpad kruiste het regerinstoestel van dhr. Putin, met de gevolgen zoals wij deze kennen.

  Bij het neerhalen van het regerinsvliegtuig met of zonder Putin hierin zou Rusland binnen 5 dagen Kiev hebben overgenomen en geheel Oekraine bezet hebben, in dat geval hadden de seperatisten gehad wat ze wilden.

  Er is overigens een groot deel van de mensen die deze samenvoeging of zelfstandigheid niet willen. Ik ken mensen persoonlijk en zeer goed in Donetsk en Luhansk welke absoluut tegen zijn. Deze hebben 2 opties, de mond hierover houden of uit de regio vertrekken met het vooruitzicht nooit meer terug naar huis en geboortegrond te kunnen.

  1 likes
  • Daar (“Putin’s vliegtuig”) horen we niets meer van omdat het een broodje aap verhaal is. Putin’s vliegtuig is nooit dichterbij de uiteindelijke rampplek geweest dan 1000 kilometer noordelijk daarvan. Het vliegtuig is zelfs geen moment in het Oekraiense luchtruim geweest. Als er al lieden waren die een aanslag op dat vliegtuig hadden willen plegen, dan waren ze er zeker van op de hoogte geweest dat Putin’s route hun plan bedierf.

   8 likes
   • Ok, Govert, heb je wellicht een bron waar die 1000 km noordelijker wordt vermeld?

    Doordat ik een laptop crash een tijd geleden heb gehad ben ik namelijk erg veel PDF bestanden van uitdraaien van verschillende sites met informatie kwijt geraakt, een bron zou fijn zijn zodat ik deze week kan opslaan.

    0 likes
 9. Je bedoelt dat Rutte dit plan bedacht heeft, een vliegtuig vol met Hollanders uit de lucht laten schieten?
  Sure…..

  9 likes
 10. Er zijn een aantal vormen / soorten van de ziekte Parkinson.
  Er staat in het stuk ze hebben mij invalide gemaakt en nu heb ik Parkinson.??

  3 likes
 11. Kijk ook eens hoeveel bepaalde simpele msm types veel meer verdienen dan Rutte en consorten, ofwel door de CIA betaald.
  En dan nog gaat er bij jou geen lichtje branden?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

En zo wordt de democratie gekaapt. Kijk hoe George Soros het rechtssysteem naar zijn hand zet

Is het tijd om miljardair George Soros te verbannen? Dit is wat hij allemaal op zijn kerfstok heeft

Het begon als een complottheorie, maar is ...

Regering maakte onderzoek naar oorzaak MH17-ramp bewust kapot. Hoe dit politieke spel gespeeld wordt over de ruggen van de nabestaanden

Regering maakte onderzoek naar oorzaak MH17-ramp bewust kapot. Hoe dit politieke spel gespeeld wordt over de ruggen van de nabestaanden

Het proces over de MH17 wordt een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.