Homepagina » Paranormaal » Het spookt in Nederland (video)
Het spookt in Nederland

Het spookt in Nederland (video)

Het contact met het onverklaarbare neemt een grote vlucht. Ongeveer 45 procent van de Amerikanen geeft aan in geesten te geloven. Daarnaast hoort één op de tien Nederlanders wel eens stemmen in het hoofd.

Enkele jaren geleden maakte filmmaker Frans Bomet een drieluik over spookhuizen in Nederland. Bestaan geesten?

Samen met Lise Schimmel, die contact kan maken met geesten en entiteiten, ging Bromet op zoek naar de herkomst van onverklaarbare verschijnselen in Nederlandse woonhuizen.

Lidy uit Wolvega is ervan overtuigd dat er geesten op de zolder van haar huis wonen. Ze ziet angstwekkende verschijningen en is er zeker van dat ze een keer door een entiteit van de zoldertrap is gesleurd. Lise komt haar te hulp en Frans is getuige van een wonderbaarlijke ontmoeting op zolder.

Aan de Wilhelminastraat in Monster staat een verlaten villa waar het zou spoken. Volgens omwonenden verliet de laatste eigenaar de woning enkele jaren geleden in grote paniek en sindsdien is het huis onverkoopbaar. In het pand zou een overleden bewoner rondspoken en meubels schijnen spontaan te worden verplaatst. Lise ziet op afstand 30 entiteiten in het huis en hoort de reden van het verblijf aldaar.

Sinds haar moeder is overleden maakt Nicole vreemde dingen mee in haar huis. De cd-speler springt spontaan aan met de favoriete muziek van haar moeder en ze hoort vreemde geluiden uit het kastje naast haar bed. Ook ruikt ze onverklaarbare bloemengeuren. Nicole vraagt zich af of het haar overleden moeder is die in het huis rondwaart en haar nog iets wil vertellen.

Remmy en haar man Peter worden achtervolgd door ongeluk sinds zij hun huis hebben verbouwd. Alle apparaten in huis gaan stuk en er lopen vreemde natte strepen over de pas geschilderde muur. Remmy is ervan overtuigd dat de geest van de vorige bewoner in huis rondspookt en onheil veroorzaakt.

Mevrouw De Deugd hoort al 25 jaar getik bij haar bed. In haar woonkamer staat een kast waar harde knallen uit komen. Hoewel ze na al die jaren enigszins vertrouwd is geraakt met de onverklaarbare verschijnselen, is ze toch nieuwsgierig naar de oorzaak van de geluidsoverlast.

Bekijk de uitzending van 22 januari jongstleden hier in zijn geheel terug.

Gerelateerd:

 Vond je dit belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

30 reacties

 1. Soms zijn het familieleden of bekende die zijn overleden, en willen ze laten weten dat het goed gaat, maar het kunnen ook verdwaalde zielen zijn, ze hebben het licht gemist en weten niet hoe ze daar moeten komen. Ze zijn verward en snappen het niet.Dit zijn vaak mensen die plotseling gestorven zijn. Ze komen dan naar iemand toe in de hoop dat diegene hen kan helpen de weg te vinden.Negatieve entiteiten komen ook zeker niet zonder reden. Het zijn niet altijd gegronde redenen, maar ze hebben er altijd een.Soms zitten ze al in een nieuw huis dat je koopt. Het kan dus nooit kwaad om je huis te reinigen voor je er in gaat wonen.Een andere reden dat ze komen, kan zijn omdat ze een boodschap hebben, misschien niet eens persoonlijk voor jou maar voor iemand anders.Negatieve entiteiten komen ook door het oproepen ervan.Er zijn mensen die denken een leuke avond te houden door met vrienden door glaasje te gaan draaien,of door welk middel dan ook.

  1 likes
  • Sorry, maar dat is complete nonsens. Niemand mist het licht. De onrust van mensen zelf kan diverse verschijnselen oproepen. Maar als je “hier” niet meer bent, heb je wel wat anders te doen, dan klopgeluiden veroorzaken, omdat “ze” een boodschap hebben. Interessantdoenerij.

   0 likes
 2. Ik denk dat als men stemmen in het hoofd hoort er dan toch eerder aan een psychiater gedacht moet worden…

  0 likes
 3. Ik wil wel eens een paar nachtjes in dit spookhuis doorbrengen.Dus men mag mij uitnodigen.Mevrouw is nonverbaal door mij bekeken,en ziet vanuit haar depressie de werkelijkheid niet meer.Nogmaals ik help haar zo.Bovendien is haar huis beveiligd, als ik daar ben!!Geesten en aardmagnetisme worden wel vaker met elkaar verward, met een depressieve dame tot gevolg.En mijn hulp is gratis!!!!

  0 likes
 4. Was dat nou ook die docu waarbij een vrouw constant getik hoorde bij haar bed terwijl er een ouwe wekker op de ombouw van t bed stond? Ik weet dat t best angstig kan zijn voor die mensen maar zoals met die fietspomp op die trap is stiekem toch best grappig eig! 😛 Denk dat merendeel gewoon misidentificatie van geluiden en oorsprong van geluiden is. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er niet meer is dan dat we kunnen zien. 🙂

  0 likes
 5. Alle genoemde dingen als geluiden, het aangaan cd speler etc.kan veroorzaakt worden door aardstraling.Maar de Ghostbuster komt bij u op [email protected] voor een afspraak.

  0 likes
 6. @Hunting Wolf,

  Dan wil ik graag met je mee als dat mag. Ik heb ook die gave 🙂

  greetzz… Poes

  0 likes
 7. [quote name=”Vonzie”]Ik denk dat als men stemmen in het hoofd hoort er dan toch eerder aan een psychiater gedacht moet worden…[/quote]
  Toch ,de psychiater kan nog het erger maken!!

  0 likes
 8. Vroeger stuurden ze dan nog wel eens een priester met een wijwaterkwast langs.

  0 likes
 9. [quote name=”Hunting Wolf”]Ik wil wel eens een paar nachtjes in dit spookhuis doorbrengen.Dus men mag mij uitnodigen.Mevrouw is nonverbaal door mij bekeken,en ziet vanuit haar depressie de werkelijkheid niet meer.Nogmaals ik help haar zo.Bovendien is haar huis beveiligd, als ik daar ben!!Geesten en aardmagnetisme worden wel vaker met elkaar verward, met een depressieve dame tot gevolg.En mijn hulp is gratis!!!![/quote]Ik kreeg een neer gestorte piloot uit de 2e wereldoorlog door toen ik bij mevr de Deugd reiki aan haar gaf,hij woont daar zei hij…

  0 likes
 10. [quote name=”Vonzie”]Ik denk dat als men stemmen in het hoofd hoort er dan toch eerder aan een psychiater gedacht moet worden…[/quote]

  Slecht plan, die stoppen je alleen maar vol met chemische troep omdat de big farma ze daar extra voor betaald. Mensen met dit soort klachten/problemen zijn wat dat betreft vaak proefkonijn voor de farmaceutische industrie omdat niemand ze begrijpt. Het is makkelijker ze voor gek te verklaren.

  0 likes
 11. [quote name=”nella”][quote name=”Hunting Wolf”]Ik wil wel eens een paar nachtjes in dit spookhuis doorbrengen.Dus men mag mij uitnodigen.Mevrouw is nonverbaal door mij bekeken,en ziet vanuit haar depressie de werkelijkheid niet meer.Nogmaals ik help haar zo.Bovendien is haar huis beveiligd, als ik daar ben!!Geesten en aardmagnetisme worden wel vaker met elkaar verward, met een depressieve dame tot gevolg.En mijn hulp is gratis!!!![/quote]Ik kreeg een neer gestorte piloot uit de 2e wereldoorlog door toen ik bij mevr de Deugd reiki aan haar gaf,hij woont daar zei hij…[/quote]

  Hallo hunting MOL
  Dus geesten zijn aardmagnetisme is jouw stelling ?

  0 likes
 12. Wanneer men glaasjes gaat draaien of met een Ouijabord gaat spelen, dan zul je ongetwijfeld wat meemaken.

  Een vriend van mij is 33 en is tijdelijk even bij zijn ouders ingetrokken. Hij moet altijd vroeg op en toen zijn ouders met vakantie waren en hij ‘s morgensvroeg om 5:00 zijn tanden stonden te poetsen, is hij zich kapot geschrokken. Toen hij de badkamerdeur opendeed, hoorde hij ineens iets keihard de trap afrennen. Uit paniek is hij meteen zelf ook de trap afgerend om te kijken wat het was. Nou, ze hebben geen hond of andere huisdieren, alle deuren waren nog op slot en er was geen enkel spoor (in)braak. Zoiets beeld een mens zich niet in, dus wat was het?

  0 likes
 13. [quote name=”Tom”]Wanneer men glaasjes gaat draaien of met een Ouijabord gaat spelen, dan zul je ongetwijfeld wat meemaken.

  Een vriend van mij is 33 en is tijdelijk even bij zijn ouders ingetrokken. Hij moet altijd vroeg op en toen zijn ouders met vakantie waren en hij ‘s morgensvroeg om 5:00 zijn tanden stonden te poetsen, is hij zich kapot geschrokken. Toen hij de badkamerdeur opendeed, hoorde hij ineens iets keihard de trap afrennen. Uit paniek is hij meteen zelf ook de trap afgerend om te kijken wat het was. Nou, ze hebben geen hond of andere huisdieren, alle deuren waren nog op slot en er was geen enkel spoor (in)braak. Zoiets beeld een mens zich niet in, dus wat was het?[/quote]

  Heb ik ook wel eens meegemaakt. Huis hadden we net gekocht. Geluid van lopen op de traptreden. Deur was dicht en op slot. Niets te vinden, niets te zien. De overburen belden 2 minuten later aan dat ze een indringer de deur op slot zagen doen en daarna hard uit onze tuin wegrende. Zelfde dag nog andere sloten in de deur laten zetten.

  0 likes
 14. [quote name=”Bert”]Vroeger stuurden ze dan nog wel eens een priester met een wijwaterkwast langs.[/quote]

  Ja, en vervolgens is het een paar dagen/weken rustig en zijn de entiteiten pissed off omdat ze weten wat de bedoeling was. Veel (niet alle) binnen de kerk hebben een groot geheim, en hun geloof is niet altijd even sterk als dat ze de mensen laten geloven.

  Zelf heb ik ook al mijn hele leven ervaringen gehad met entiteiten. Soms was het schrikken, soms wel geestig :p

  Stemmen in je hoofd? Misschien voor het slapen gaan? de heb je een bepaalde stadium bereikt waarop de geest ontvankelijker is en niet zo “aards” (afgeleid etc) Zo kwam ik erachter dat er in mijn vorige (ouderlijke) woning ongeveer 43 (!) entiteiten zaten. Van de meeste had je geen last, van sommige af en toe.

  0 likes
 15. #6 ik deel jouw mening volkomen. 12 jaar geleden ging spontaan onze oudste dochter helder zien. Ik heb sinds die tijd op dit gebied heel veel meegemaakt en ben er wijzer uit gekomen 🙂 Er is veel om ons heen wat we met ons blote oog niet zomaar waarnemen. Mensen pas op met wat je veroordeelt!!

  0 likes
 16. [quote name=”days of our lives”][quote name=”Tom”]Wanneer men glaasjes gaat draaien of met een Ouijabord gaat spelen, dan zul je ongetwijfeld wat meemaken.

  Een vriend van mij is 33 en is tijdelijk even bij zijn ouders ingetrokken. Hij moet altijd vroeg op en toen zijn ouders met vakantie waren en hij ‘s morgens vroeg om 5:00 zijn tanden stond te poetsen, is hij zich kapot geschrokken. Toen hij de badkamerdeur opendeed, hoorde hij ineens iets keihard de trap afrennen. Uit paniek is hij meteen zelf ook de trap afgerend om te kijken wat het was. Nou, ze hebben geen hond of andere huisdieren, alle deuren waren nog op slot en er was geen enkel spoor (in)braak. Zoiets beeld een mens zich niet in, dus wat was het?[/quote]

  Heb ik ook wel eens meegemaakt. Huis hadden we net gekocht. Geluid van lopen op de traptreden. Deur was dicht en op slot. Niets te vinden, niets te zien. De overburen belden 2 minuten later aan dat ze een indringer de deur op slot zagen doen en daarna hard uit onze tuin wegrende. Zelfde dag nog andere sloten in de deur laten zetten.[/quote]

  Daar zijn de sloten niet vervangen. De inbreken is nooit teruggekomen en om 5:00 ‘s morgens inbreken is ook niet echt slim. Ik denk dus niet dat het een inbreker was. En daarnaast had de inbreker bij jullie een sleutel. Dat is ook niet echt gebruikelijk.

  0 likes
 17. [quote name=”J. Selten”][quote name=”Bert”]Vroeger stuurden ze dan nog wel eens een priester met een wijwaterkwast langs.[/quote]

  Ja, en vervolgens is het een paar dagen/weken rustig en zijn de entiteiten pissed off omdat ze weten wat de bedoeling was. Veel (niet alle) binnen de kerk hebben een groot geheim, en hun geloof is niet altijd even sterk als dat ze de mensen laten geloven.

  Zelf heb ik ook al mijn hele leven ervaringen gehad met entiteiten. Soms was het schrikken, soms wel geestig :p

  Stemmen in je hoofd? Misschien voor het slapen gaan? de heb je een bepaalde stadium bereikt waarop de geest ontvankelijker is en niet zo “aards” (afgeleid etc) Zo kwam ik erachter dat er in mijn vorige (ouderlijke) woning ongeveer 43 (!) entiteiten zaten. Van de meeste had je geen last, van sommige af en toe.[/quote]
  Klopt en wat ook waar is is dat we nooit alleen zijn ook al denk je van wel. Hoe dat komt? Omdat dimensies door elkaar heen lopen. Lees, voel en ontdek!

  0 likes
 18. Het contact met het onverklaarbare neemt een grote vlucht

  Hier een pagina waaruit blijkt dat die vlucht jaren geleden al te zijn ingegaan.
  Ook hier lopen we weer opnieuw ver achterop. Kijk eens naar de ontzaggelijk hoeveelheid aan linken e.d. wat er al jaren op staat…

  http://evp.startbewijs.nl

  En zo zijn er vele meer….

  0 likes
 19. [quote name=”Hunting Wolf”]Alle genoemde dingen als geluiden, het aangaan cd speler etc.kan veroorzaakt worden door aardstraling.Maar de Ghostbuster komt bij u op [email protected] voor een afspraak.[/quote]

  Neem je ook een 27 mc bakkie mee Hunting Wolf ? 🙂

  0 likes
 20. DIT is minder geen geluid accepteren
  NOOIT jij bent jij IAM
  de enige the onbly ever
  wees sterk

  0 likes
 21. Er is buiten ons waarnemingsveld een andere waarneming (oftewel een multidiemsionaliteit). Leuk en goed dat er aandacht aan wordt besteed.

  0 likes
 22. [quote name=”Peter II”][quote name=”Hunting Wolf”]Alle genoemde dingen als geluiden, het aangaan cd speler etc.kan veroorzaakt worden door aardstraling.Maar de Ghostbuster komt bij u op [email protected] voor een afspraak.[/quote]

  Neem je ook een 27 mc bakkie mee Hunting Wolf ? :)[/quote]
  Waarom??Ik neem een spectrum analyser mee,om het gehele spectrum te kunnen overzien.En een zendamateur en een 27 mhz bakkie??Wij praten via set,s op de freqentie waar de 27 mc-er niet komen mag!!Thats different cook. Nice cook!!

  0 likes
 23. [quote name=”Tom”]
  Daar zijn de sloten niet vervangen. De inbreken is nooit teruggekomen en om 5:00 ‘s morgens inbreken is ook niet echt slim. Ik denk dus niet dat het een inbreker was. En daarnaast had de inbreker bij jullie een sleutel. Dat is ook niet echt gebruikelijk.[/quote]

  Ik heb totaal niet de intentie om afbreuk te doen aan jouw verhaal. Ik vertel alleen dat ik een soortgelijk geval heb meegemaakt die anders te verklaren was. En je weet nooit aan wie de vorige bewoners hun sleutels hebben uitgeleend.

  0 likes
 24. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Peter II”][quote name=”Hunting Wolf”]Alle genoemde dingen als geluiden, het aangaan cd speler etc.kan veroorzaakt worden door aardstraling.Maar de Ghostbuster komt bij u op [email protected] voor een afspraak.[/quote]

  Neem je ook een 27 mc bakkie mee Hunting Wolf ? :)[/quote]
  Waarom??Ik neem een spectrum analyser mee,om het gehele spectrum te kunnen overzien.En een zendamateur en een 27 mhz bakkie??Wij praten via set,s op de freqentie waar de 27 mc-er niet komen mag!!Thats different cook. Nice cook!![/quote]

  Neem je ook je goede humeur mee ? Want meteen gaan schelden, hoeft nou ook weer niet he ! Dacht even een grapje ertussen door.

  0 likes
 25. [quote name=”Peter II”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Peter II”][quote name=”Hunting Wolf”]Alle genoemde dingen als geluiden, het aangaan cd speler etc.kan veroorzaakt worden door aardstraling.Maar de Ghostbuster komt bij u op [email protected] voor een afspraak.[/quote]

  Neem je ook een 27 mc bakkie mee Hunting Wolf ? :)[/quote]
  Waarom??Ik neem een spectrum analyser mee,om het gehele spectrum te kunnen overzien.En een zendamateur en een 27 mhz bakkie??Wij praten via set,s op de freqentie waar de 27 mc-er niet komen mag!!Thats different cook. Nice cook!![/quote]

  Neem je ook je goede humeur mee ? Want meteen gaan schelden, hoeft nou ook weer niet he ! Dacht even een grapje ertussen door.[/quote]
  Als je beter leest waardeer ik je grapje,(Smiley) maar vertel je dat een zendamateur de 27 mhz band als afvalband ziet.En goed gehumeurd ben ik het vaakst in mijn leven.Lang leve de lol toch.

  0 likes
 26. Vonzie, ook een psychiater weet op veel gebieden geen rationeel antwoord. Het enige wat ze wél doen, is een hoge rekening uitschrijven.
  Het is vaak efficiënter hulp te zoeken bij een priester.

  0 likes
 27. [quote name=”Westbound”]
  Het is vaak efficiënter hulp te zoeken bij een priester.[/quote]

  jammer maar helaas. Zelfs een priester weet het niet, want dan zouden ze moeten bekennen dat er leven na de dood is, en dat mogen ze niet, want dan geven ze eigenlijk toe dat incarnatie mogelijk is, en ze doen er alles aan om dat te ontkennen (dat is iig het geval bij de pastoors en priesters die ik ken)

  Het beste kun je zoeken bij mensen die (echt) bepaalde gaves hebben, het is alleen moeilijk om de echte te vinden. Die lopen er meestal niet mee te koop.

  0 likes
 28. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Peter II”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Peter II”][quote name=”Hunting Wolf”]Alle genoemde dingen als geluiden, het aangaan cd speler etc.kan veroorzaakt worden door aardstraling.Maar de Ghostbuster komt bij u op [email protected] voor een afspraak.[/quote]

  Neem je ook een 27 mc bakkie mee Hunting Wolf ? :)[/quote]
  Waarom??Ik neem een spectrum analyser mee,om het gehele spectrum te kunnen overzien.En een zendamateur en een 27 mhz bakkie??Wij praten via set,s op de freqentie waar de 27 mc-er niet komen mag!!Thats different cook. Nice cook!![/quote]

  Neem je ook je goede humeur mee ? Want meteen gaan schelden, hoeft nou ook weer niet he ! Dacht even een grapje ertussen door.[/quote]
  Als je beter leest waardeer ik je grapje,(Smiley) maar vertel je dat een zendamateur de 27 mhz band als afvalband ziet.En goed gehumeurd ben ik het vaakst in mijn leven.Lang leve de lol toch.[/quote]

  Haha… ‘als je beter leest’… ik dacht dat ik degene was met die smiley achter mijn zinnetje maar goed… Maakt ook niks uit. Ik beweer, met mijn simpele vraag dus niks he, alleen maar een simpele vraag gesteld… toch ?
  Maar goed… ik ga mijn geestelijkheden maar weer eens ergens anders zoeken…
  Weinig uit te SPOKEN hier…

  0 likes
 29. [quote name=”Knn”]Was dat nou ook die docu waarbij een vrouw constant getik hoorde bij haar bed terwijl er een ouwe wekker op de ombouw van t bed stond? Ik weet dat t best angstig kan zijn voor die mensen maar zoals met die fietspomp op die trap is stiekem toch best grappig eig! 😛 Denk dat merendeel gewoon misidentificatie van geluiden en oorsprong van geluiden is. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er niet meer is dan dat we kunnen zien. :)[/quote]Ik ken deze mevrouw en is dus beslist niet deprecief ,eerder laconiek…..

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

euro-2976515_1280

Dit is het beste voornemen voor 2018

Het nieuwe jaar ingaan, gaat altijd gepaard met goede ...

Een georkestreerd spookproces. In deze video maken een hoogleraar en politiek wetenschapper gehakt van het JIT-rapport over MH17

Een georkestreerd spookproces. In deze video maken een hoogleraar en politiek wetenschapper gehakt van het JIT-rapport over MH17

Afgelopen week heeft het Joint Investigation Team ...

Ingewijde luidt noodklok. Zo wil Google de Amerikaanse presidentsverkiezingen manipuleren om 'de volgende Trump-situatie' te voorkomen

Ingewijde luidt noodklok. Zo wil Google de Amerikaanse presidentsverkiezingen manipuleren om ‘de volgende Trump-situatie’ te voorkomen

Project Veritas heeft onthuld dat Google van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.