Homepagina » Universum » UFO-jager stuit op vreemd object op Marsoppervlak. Is dit het bewijs dat er bomen groeien op de rode planeet?
UFO-jager stuit op vreemd object op Marsoppervlak. Is dit het bewijs dat er bomen groeien op de rode planeet?

UFO-jager stuit op vreemd object op Marsoppervlak. Is dit het bewijs dat er bomen groeien op de rode planeet?

Als we UFO-jagers moeten geloven wemelt het op Mars van leven. Een recente ‘ontdekking’ door een ruimte-enthousiasteling lijkt die theorie te ondersteunen.

Paranormal Crucible plaatste op 20 april een video op YouTube waarin een vreemd, langwerpig object is te zien in het Marslandschap.

“Intrigerend object dat is gevonden door rover Curiosity, dit keer mogelijk een boomstronk,” staat in de beschrijving te lezen.

Versteende resten

Volgens Paranormal Crucible kan het gaan om de versteende resten van een boom op Mars.

“Het object is ongeveer een meter hoog en gezien de vele ontdekkingen van planten en dieren op Mars is het logisch om aan te nemen dat een bepaalde boomsoort ooit op deze raadselachtige planeet heeft bestaan of nog steeds bestaat,” klonk het.

Martiaanse koning

Mogelijk was de boom onderdeel van de tuin van de Martiaanse koning wiens ‘resten’ vorig jaar door dezelfde UFO-jager zijn gespot. Of misschien is het gewoon een rots.

De foto is volgens NASA’s Jet Propulsion Labaratory op 25 maart 2017 gemaakt met de Mast Camera van het Marswagentje.

Curiosity, de grootste rover die ooit naar Mars is gestuurd, werd op 26 november 2011 gelanceerd en landde op 5 augustus 2012 op de rode planeet.

[Fox News, AOL]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Loki schreef:

  Dit is een ingeplakt zogenaamd stuk rots. Men dekt dus iets af wat we niet mogen zien. Wie goed kijkt naar die grote rots rechts ziet dat het zand recht omhoog staat. Dit is wat NASA veelal doet. Dat hele gebiedje is gemanipuleerd. Paranormal Crucible maakt meer van dit soort fouten en veranderd de foto zo dat het in dit geval lijkt op een boomstam.
  Geloof me dat is het niet.
  Ik doe zelf al meer dan 10 jaar onderzoek naar de Mars foto’s en weet precies hoe NASA deze manipuleert.
  De meesten weten niet goed hoe ze naar een foto moeten kijken, maar als je het goed doet doorzie je het geknoei van de NASA medewerkers en ontdek je dingen die je niet voor mogelijk houdt.
  Zo heb ik voertuigen, levende mars bewoners, objecten, Marsbasis(sen), water en zaken die niet te verklaren zijn door manipulatie.
  NASA liegt en bedriegt over van alles aangaande Mars.

  16 likes
  • Sparkie schreef:

   Zeg Loki dat is interessant wat je hier vertelt, ik het misschien mogelijk dat je wat van die beelden kan plaatsen ik ben reuze benieuwd. b.v.d..

   5 likes
  • Oskaar schreef:

   Dat doe je zelf toch even hard? zelfbenoemde “deskundige”..
   En als je het dan zo zeker weet, breng de bewijzen dan maar eens in de publiciteit,
   Maar dat durf je waarschijnlijk niet eens …
   verkoop dan ook geen onzin.

   6 likes
   • Loki schreef:

    Oskaar

    Zie mijn emailadres (reactie op sparkie) boven jouw reactie, reageer en ik zal je het bewijs leveren. Dan zal je nooit meer schrijven dat ik onzin verkoop.

    1 likes
 • bert s schreef:

  Volledig gehad met die mars objecten.

  10 likes
 • Arwijn schreef:

  De Science Fiction fantasiën slaan werkelijk op hol dezer dagen…

  4 likes
 • Rudy Vereecken schreef:

  De slagschaduw van de op het oppervlak van mars toont dat de rechterzijde van de ‘versteende boomstronk’ minstens 2 x zo breed is dan de voorzijde van het object die je op de foto ziet.
  Dus een smalle rots die aan de dunste zijd gefotografeerd is.

  3 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   Vermoedelijk ook onderdeel geweest van de grote rotsplaats rechts, waarvan er wel meer voorkomen op mars. Deze staat toevallig rechtop.

   0 likes
 • henk schreef:

  Op mars zijn ze overtuigt dat er buitenmarsen zijn,
  en dat er leven is op die gekke blauwe planeet.
  Zij twijfelen nog of er hier intelligentie is.

  Het lullige is dat wij zelf niet even kunnen gaan kijken op mars om ze te laten zien dat het hier niet veel intelligentie is.

  Wij denken te weten en leven dus in een virtuele wereld.
  Hoe intelligent is dat?

  3 likes
 • Elise49 schreef:

  Misschien zijn beide gewoon plaatjes van de aarde. Ik bedoel dus het inplak plaatje van Loki en de foto zelf. Een hoax in een hoax.
  Gewoon om technologie(grootste vervuiling ooit) hier op aarde door te kunnen gaan.
  Wat is de reden/zijn de redenen van de komst van technologie/satellieten op de gehele wereld/lucht/heelal lagen?
  1. is het puur voor het huidige systeem van groei op te ruimen(incl. mensen)? Slecht en slecht wordt uiteindelijk goed ideologie.
  2. is het voor de aardecycli/grote zonnestorm(ivm doorlopen alle sterrenbeelden berekening/gevolgen komst Nibiru etc of zon/aardeveranderingen)?
  3. is het een manier om leven buiten aarde te verkrijgen, want de zon(ster) dooft ook een keer?(volgens sommige kan men niet eens naar de kosmos/er naar toe gaan niet en ook niet leven op een andere planeet)
  4. of alle punten tegelijkertijd.
  5. of vele weten het eigenlijke einddoel zelf niet eens en doet men wat/in de hoop dat er iets goeds uit voortkomt.
  Feit: oorlogen gaan over grondstoffen en die heeft men nodig om technologie op te zetten. De eerste 2 wereldoorlogen gingen puur over het opzetten van industrialisatie/technologie/experimenten(ook met mens/DNA mixmax/straling oefeningen etc.). Dit alles via macht/landen/overheden overnames.
  Dus wat gaat technologie doen met de mens(DNA) zelf? Worden de 2 dimensies samengevoegd? Dit zijn de vragen die je jezelf moet stellen. Waarom/waarvoor dient nu eigenlijk technologie?
  Nog een feit: we doen er zelf aan mee. Internet/mobiel gebruik etc.

  1 likes
  • Loki schreef:

   Elise49
   Ik moet je helaas teleur stellen want de foto’s komen weldegelijk van Mars en niet van Nestle.
   Dit omdat er zaken op staan die hier absoluut niet voorkomen. Hoe verklaar je anders een dinoachtige dieren of mega insecten of een soort zeehond achtige dieren of zoals ik het zelf noem marsiaanse leeuwen, apensoorten en ga zo maar door.
   Misschien heb je het gemist maar er heeft jaren geleden een oorlog gewoed op Mars tussen mensen en inheemse wezens waarbij zo’n kleine 100.000 mensen zijn omgekomen.
   Is dat dan nog een hoax?

   1 likes
    • Rob ter Horst schreef:

     “De eerste grote catastrofe op een van de continenten zal plaatsvinden in 2009. De volgende, nog hevigere ramp in 2013.”

     Welke nog grotere catastrofes zijn er dan geweest in 2009 en 2013 als normaal?

     0 likes
     • Elise49 schreef:

      Lumerie is volgens mij een gebied in het oosten/India die kant op. Ooit een verhaal gelezen over een man die zijn achtergrond(india) ging uitvogelen(via voorouders) en kwam daar/een plek terecht.
      Volgens mij zijn Atlantis en Lumerie streken/steden die in de vorige tijdperken(werelden) hebben bestaan. Dus voor de zondvloed.
      Het is bekend dat de wereld(land/continenten) veranderen. Ooit zat Australië vast aan Antartica en was de noordpool ooit tropisch gebied. Nog een vb: friesland was een eiland onder IJsland.
      Ik geloof niet, dat mensen ooit buiten de dampkring bestaan hebben. Wel tijdelijk in een luchtlaag hebben gezeten om te overleven ivm een grote ramp op aarde.

      0 likes
  • Rinus schreef:

   Waar het in deze wereld omgaat is controle en macht meer niet het is een kinderlijke gedrag van de mens met de gedachten ik heb lekker meer dan jij zo gaan wereld leiders om met de huidige mens de gene die niets hebben gaan mee met de grote massa hier geld de gouden regel hoe meer je weet des te meer macht heb je kijk maar naar de familie rodschield rijker dan deze familie kan niemand in de hele wereld worden zij bepalen wat er in de wereld gebeurt niemand anders kan daar iets tegen doen Gr Rinus

   0 likes
 • marcelleke schreef:

  Wat is eigenlijk een “UFO-jager” ?

  0 likes
 • A3aan schreef:

  DOM in miljoenfout.

  0 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  >