Homepagina » Buitenaards » ‘Buitenaardsen stuurden menselijke evolutie’
Buitenaardsen stuurden menselijke evolutie

‘Buitenaardsen stuurden menselijke evolutie’

Schrijver John Cowie uit het Engelse Bradford on Avon heeft een nieuwe editie uitgebracht van zijn boek Silbury Dawning – The Alien Gene Theory.

Cowie stelt dat het menselijk ras haar intelligentie te danken heeft aan buitenaardse bezoekers.

De voormalig directeur van een computerbedrijf meent dat de piramides, die op ieder continent worden gevonden, bakens kunnen zijn geweest waarmee de oude Britten communiceerden met buitenaardsen. Volgens Cowie wekten de piramides energie op.

Avebury

De 68-jarige Cowie publiceerde de eerste editie van zijn boek in het jaar 2000. Ten tijde van de productie en innovatie van siliconenchips en halfgeleiders wilde hij in eerste instantie een boek schrijven over mensen die hij via zijn werk had ontmoet bij Intel en andere grote computerbedrijven.

Doordat hij geregeld langs Silbury Hill en de megalieten van Avebury kwam begon hij zich af te vragen waar onze kennis vandaan zou kunnen komen. Vanaf dat moment maakte hij de link met buitenaardse bezoekers.

Genetische experimenten

Alhoewel archeologen van mening zijn dat Silbury Hill tenminste 4000 jaar oud is, denkt Cowie dat de heuvel weleens veel ouder zou kunnen zijn. In zijn boek noemt hij historische aanwijzingen dat buitenaardsen in een ver verleden de aarde hebben bezocht. Hij beargumenteert dat deze buitenaardsen genetische experimenten deden met mensen en daarmee ‘de menselijke evolutie stuurden’.

Cowie bestudeert niet alleen de piramides in Egypte, maar ook de door mensen gebouwde piramides in Bosnië en China. “Het lijkt erop dat onze verre voorouders veel verstand hadden van de geometrie van de piramides en hun indrukwekkende wetenschappelijke kenmerken,” zei hij.

Meer informatie: Silburydawning.com

Bron: Thisiswiltshire.co.uk

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel goed? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

41 reacties

 1. Kent iemand nog goede nederlandstalige boeken over dit onderwerp?

  0 likes
 2. Dat is niets nieuws,lees het boek van Enoch en de Bijbel.

  0 likes
 3. “Piramides zijn bakens geweest waarmee de oude Britten communiceerden met buitenaardsen.”
  Communicatie via bakens : Wat moet ik me daarbij voorstellen?

  Volgens Cowie wekten de piramides energie op.
  Wat voor energie? Waterkracht? Elektriciteit? Mechanische energie?

  Zoals John Cowie in dit artikel wordt weergegeven, komt hij bij over als een schrijver die een boek schrijft vanwege zijn reputatie. Niet om een bijdrage te leveren bij het invullen van de gaten in onze kennis over het verleden.

  0 likes
 4. [quote name=”roberto”]Kent iemand nog goede nederlandstalige boeken over dit onderwerp?[/quote]

  Lees (vertaalde) boeken Graham Hancock

  Heeft ook een website : http://www.grahamhancock.com/

  0 likes
 5. Welke intelligentie?Ik zie gewoon een bende geklede apen die het ego en onbestaande goden najagen en elkaar letterlijk en figuurlijk afmaken om van alles en nog wat.Oke misschien 1% is zich wel bewust en kan wel in harmonie met elkaar en de aarde leven maar die zou je dan moeten apart klasseren als de volgende stap in evolutie en niet meer onder homo sapiens.
  Als we technologie en dus kennis gekregen hebben van buitenaardsen dan waren ook die niet intelligent want ze zouden moeten geweten hebben dat we dan die kennis zouden gebruiken om efficiënter het ego te boosten en elkaar het leven zuur te maken en de planeet nog sneller te vervuilen en leeg te zuigen.Sommigen beweren dat de religies ook van buitenaardsen komen wel ook hier hetzelfde melodietje.
  Het kan natuurlijk ook dat ze vanuit hun stoel genieten van de show natuurlijk…

  0 likes
 6. als dat zo is dan hebben ze hun werk toch niet goed genoeg gedaan!!

  0 likes
 7. [quote name=”redice”]als dat zo is dan hebben ze hun werk toch niet goed genoeg gedaan!![/quote]

  Hoezo? We hebben een eigen vrije wil daar mag iedereen doen wat hij wil.
  Dus zij hebben hun werk wel goed gedaan maar heeft iedereen op aarde dat gedaan?
  Met die vrije wil.
  Thats the question.

  0 likes
 8. Alles van Erich von Dankiken

  de 12e planeet van Zecharia Sitchen

  gaan ook hierover

  0 likes
 9. @ Leeghoofd,

  Volgens de oude Sumeriërs zijn wij geschapen naar het evenbeeld van de Anunnaki.
  Onze gebreken hebben we te danken aan het gerommel met onze genen, omdat we simpelweg bedoeld waren om hen te dienen als slaven.

  Dat zou toch het een en ander verklaren.

  0 likes
 10. Welke intelligentie ???

  0 likes
 11. [quote name=”roberto”]Kent iemand nog goede nederlandstalige boeken over dit onderwerp?[/quote]

  De twaalfde planeet van Zecharia Sitchen.
  Heb die nog op Pdf.

  0 likes
 12. Het is veel geruststellender voor je gemoed als je zegt: God heeft de aarde geschapen en alles wat daarop leeft. Punt uit.

  0 likes
 13. [quote name=”E.K.”]Alles van Erich von Dankiken

  de 12e planeet van Zecharia Sitchen

  gaan ook hierover[/quote

  In de toekomst zal het ons wel duidelijk worden. Over Von Däniken en Sitchin gesproken…

  http://www.youtube.com/watch?v=enE7amp9FpY

  0 likes
 14. [quote name=”Leeghoofd”]
  Het kan natuurlijk ook dat ze vanuit hun stoel genieten van de show natuurlijk…[/quote]

  Dat zou best goed mogelijk kunnen zijn. De Aarde is een soort “dierentuin” met allemaal verschillende populaties. Je geeft als buitenaardse intelligentie informatie/kennis, en bestudeer op gepaste afstand wat ermee gedaan wordt.
  Wie weet! ;-D

  0 likes
 15. Mens stamt van de apen af.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Evolutie_van_de_mens

  En dus niet wat Erik van Zanikem heeft neergepend.

  0 likes
 16. [quote name=”IkDus”]Mens stamt van de apen af.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Evolutie_van_de_mens

  En dus niet wat Erik van Zanikem heeft neergepend.[/quote]

  Goed zo, je hebt goed opgelet op de school van de (scha)apen 😉 Nu maar hopen dat jou leraren niet gedesinformeert waren 😉

  0 likes
 17. [quote name=”IkDus”]Mens stamt van de apen af.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Evolutie_van_de_mens

  En dus niet wat Erik van Zanikem heeft neergepend.[/quote]

  Je moet niet alles geloven wat je leest, wikipedia kan de grootste onzin opstaan.Ze willen je laten geloven dat we van de apen afstammen zodat we niet verder gaan denken wat we zijn. Je moet met je eigen gedachte nadenken en logisch .

  0 likes
 18. Het boek;’BUITENAARDSE BESCHAVING’ van STEFAN DENAERDE, wat in de 60er jaren is geschreven staat nu weer in de picture. Waarschijnlijk is de mensheid er nu pas aan toe om het gegeven beter te begrijpen.
  Via kontact met het buitenaardse ras van de planeet LARGA, krijgt STEFAN te zien hoe zij leven. Hij krijgt ook voorgeschoteld hoe WIJ leven en de MEGA PUINHOOP die wij op Moeder Aarde hebben gemaakt.
  Ze leggen oa uit waarom ons regeringssysteem en beleid op aarde niet deugt..en wij gevangen zitten in een web van EGO en MATRIALISME.
  Wat mij zo heeft geraakt is niet alleen hun prachtige technologische systeem, nee..wat mij zo raakte is, hoe LARGANEN met elkaar omgaan,Zonder EGO en met zoveel LIEFDE en RESPEKT voor elkaar..dat heeft mijn innerlijke heimwee naar hoe het hier zou moeten zijn enorm versterkt.
  Ik kan jullie dit boek van harte aanbevelen,het is een EYE OPENER.

  ‘focus je alleen op datgene wat je hart aanspreekt’.

  In Lak’ech

  0 likes
 19. lees eens drunvalo melchizedek!!!

  0 likes
 20. [quote name=”Smit”]http://www.youtube.com/watch?v=A5eRf2O8uDk&list=UU3NFHqD3AAU90eqhI5XvOFA&index=5&feature=plcp[/quote]

  and this 1

  http://www.youtube.com/watch?v=n3IRaohIRZY&feature=player_embedded

  0 likes
 21. [quote name=”Lil”]Het boek;’BUITENAARDSE BESCHAVING’ van STEFAN DENAERDE, wat in de 60er jaren is geschreven staat nu weer in de picture. Waarschijnlijk is de mensheid er nu pas aan toe om het gegeven beter te begrijpen.
  Via kontact met het buitenaardse ras van de planeet LARGA, krijgt STEFAN te zien hoe zij leven. Hij krijgt ook voorgeschoteld hoe WIJ leven en de MEGA PUINHOOP die wij op Moeder Aarde hebben gemaakt.
  Ze leggen oa uit waarom ons regeringssysteem en beleid op aarde niet deugt..en wij gevangen zitten in een web van EGO en MATRIALISME.
  Wat mij zo heeft geraakt is niet alleen hun prachtige technologische systeem, nee..wat mij zo raakte is, hoe LARGANEN met elkaar omgaan,Zonder EGO en met zoveel LIEFDE en RESPEKT voor elkaar..

  [/quote]

  Ook hier op aarde zijn mensen die z’on beschaving willen bouwen kijk eens op de website van the venus project en bekijk hun video’s op youtube eens.

  0 likes
 22. alle respect voor de apen, maar als je dat verhaal nu nog altijd slikt ben je gewoon een echte aap.
  wake up

  0 likes
 23. [quote name=”vanessa”]alle respect voor de apen, maar als je dat verhaal nu nog altijd slikt ben je gewoon een echte aap.
  wake up[/quote]

  dat verhaal wordt anders beter ondersteunt door fysiek bewijs dan de verhalen van Erich & Co. Erich is wel zo slim geweest dat hij de deur opengelaten heeft voor een vroegere geavanceerde menselijke beschaving zonder E.T.’s.

  Welk verhaal slik jij? Dat van de bijbel? Dat van de inmenging door buitenaardsen? Kun je even kort samenvatten wat voor bewijzen je daarvoor hebt? Of voelt het gewoon goed aan?

  0 likes
 24. [quote name=”roberto”][quote name=”IkDus”]Mens stamt van de apen af.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Evolutie_van_de_mens

  En dus niet wat Erik van Zanikem heeft neergepend.[/quote]

  Je moet niet alles geloven wat je leest, wikipedia kan de grootste onzin opstaan.Ze willen je laten geloven dat we van de apen afstammen zodat we niet verder gaan denken wat we zijn. Je moet met je eigen gedachte nadenken en logisch .[/quote]

  Sorry, maar jullie zijn allemaal wel erg ongeïnformeerd. We stammen niet van de huidige apen af, we hebben een gezamenlijke voorouder. Het bewijs voor de evolutietheorie is overweldigend en wordt ook bevestigd door DNA onderzoek.

  Alle andere alternatieven op evolutie bestaan uit pseudowetenschap en niet te bewijzen claims.

  We zijn primaten, dat is heel duidelijk te zien aan ons gedrag.

  0 likes
 25. [quote name=”Placebo”][quote name=”roberto”][quote name=”IkDus”]Mens stamt van de apen af.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Evolutie_van_de_mens

  Sorry, maar jullie zijn allemaal wel erg ongeïnformeerd. We stammen niet van de huidige apen af, we hebben een gezamenlijke voorouder. Het bewijs voor de evolutietheorie is overweldigend en wordt ook bevestigd door DNA onderzoek.

  We zijn primaten, dat is heel duidelijk te zien aan ons gedrag.[/quote]
  Tja, jij bent anders heel goed geïnformeerd,maar nu is het nog de vraag of jou de absolute waarheid verteld is 😉

  Ok ok ok, als jij zo graag een primaat wilt zijn, zal ik het respecteren;) Ik denk dat mijn voorouders een evolutiestap hebben overgeslagen;)
  Trouwens gezien al de sheeples die er op deze wereld zijn, zou het misschien ook kunnen zijn dat er ooit ergens op de wereld een schapenneuker roet in de evolutietheorie gegooid heeft.;)

  0 likes
 26. /quote]
  Tja, jij bent anders heel goed geïnformeerd,maar nu is het nog de vraag of jou de absolute waarheid verteld is 😉
  [/quote]

  1. Ik ga er niet vanuit dat mij absolute waarheid is verteld. Er zullen altijd dingen zijn die de wetenschap nog moet uitzoeken of beter kan begrijpen en ook soms fout heeft.

  2. Ik ga uit van de data en bewijzen van nu, dit lijkt mij de eerlijkste positie. Is er bewijs wat dit tegenspreekt en weerlegt, dan zal ik mijn mening aanpassen.

  3. Ik beschouw het als een vorm van arrogantie jezelf zoveel specialer te zien als andere dieren. Nogmaals al het bewijs wijst erop dat wij primaten zijn. Dat groepsgedrag waaraan je refereert is een voorbeeld.

  4. Ik nodig je uit een alternatief te presenteren voor onze ontwikkeling. Echter, kan ik je al melden dat Intelligent Design/Creationisme al meerdere malen door rechtbanken is neergezet als niet wetenschappelijk.

  0 likes
 27. Placebo>>
  1. Er zijn twee soorten wetenschap….de wetenschap die je mag weten en de wetenschap die je niet mag weten. Welke van de twee denk je zelf dat ze je gaan vertellen ? 😉
  2. Eerlijkst? In een wereld waar geld de enige drijfveer is??? Sorry jou vertrouwen in de wetenschap is behoorlijk groter dan de mijne. Mss als je de 12e planeet van Zecharia Sitchin leest je andere ingevingen krijgt. Met name het eerste hoofdstuk…die gaat over de evolutie
  3. Ik ben niet arrogant naar dieren toe….sterker nog…hou van ze….die zijn tenminste eerlijk ;)het gaat er niet om dat we wel of niet afstammen van apen….maar wel de manier waarop.
  4. De rechtbank weet ook niet alles ;)Al denken ze van wel.

  0 likes
 28. [quote name=”David”]Placebo>>
  1. Er zijn twee soorten wetenschap….de wetenschap die je mag weten en de wetenschap die je niet mag weten. Welke van de twee denk je zelf dat ze je gaan vertellen ? 😉
  [/quote]

  en waar kunnen we die wetenschap die we niet mogen weten vinden? Aan welke universiteit wordt dat gedoceerd?

  En hoe weet jij daar iets van? Dan is die wetenschap toch niet zo goed verborgen. Wat let je om zelf onderzoek te doen?

  0 likes
 29. [quote name=”roberto”]Kent iemand nog goede nederlandstalige boeken over dit onderwerp?[/quote]
  Waren De Goden Kosmonauten (Erich von Däniken, 1968), Goden uit de Kosmos (Alan F. Alford)

  0 likes
 30. [quote name=”Dr. Who”][quote name=”David”]Placebo>>
  1. Er zijn twee soorten wetenschap….de wetenschap die je mag weten en de wetenschap die je niet mag weten. Welke van de twee denk je zelf dat ze je gaan vertellen ? 😉
  [/quote]

  en waar kunnen we die wetenschap die we niet mogen weten vinden? Aan welke universiteit wordt dat gedoceerd?
  quote]

  Universiteiten worden vaak gesponserd door bedrijven en in deze wereld doet niemand aan liefdadigheid zonder zijn eigen belangen te behartigen…Dus de informatie die je krijgt is niet altijd waar en belangenloos. Je zou jezelf welleens kunnen afvragen of het wel zo verstandig is om alternatieve bronnen van informatie meteen als onzin te bestempelen.
  Zoals Einstein ooit zei;”Het belangrijkste is nooit ophouden met vragen stellen” Vooral in deze wereld, waar geld het enige is wat telt en geld voor veel mensen niet stinkt. Alternatieve informatie zijn er genoeg… als je je ogen maar opent.

  0 likes
 31. [quote name=”david”]
  Zoals Einstein ooit zei;”Het belangrijkste is nooit ophouden met vragen stellen” Vooral in deze wereld, waar geld het enige is wat telt en geld voor veel mensen niet stinkt. Alternatieve informatie zijn er genoeg… als je je ogen maar opent.[/quote]

  Einstein zou een rolberoerte krijgen moest hij dat hier allemaal lezen 🙂

  En ophouden met vragen stellen is blijkbaar wat veel mensen al lang geleden gedaan hebben.

  Als je jezelf een paar eenvoudige vragen stelt en een paar eenvoudige bedenkingen maatk, dan weet je direcht dat veel van die alternatieve informatie nogal twijfelachtig is.

  Je bent er ook nooit iets mee. Toon mij eens iets praktisch bruikbaar?

  0 likes
 32. En ophouden met vragen stellen is blijkbaar wat veel mensen al lang geleden gedaan hebben.

  Als je jezelf een paar eenvoudige vragen stelt en een paar eenvoudige bedenkingen maatk, dan weet je direcht dat veel van die alternatieve informatie nogal twijfelachtig is.

  Je bent er ook nooit iets mee. Toon mij eens iets praktisch bruikbaar?[/quote]

  In de alternatieve hoek zit ook genoeg informatie dat twijfelachtig is… door mensen die er een slaatje uit willen slaan, door mensen die anderen willen desinformeren, of door sceptici die het belachelijk willen maken.
  Maar binnen het huidige systeem zijn er des te meer twijfelachtige dingen.

  Als je je in deze materie verdiept kom je tot de conclusie dat er erg veel archeologisch materiaal is verzameld van volkeren over de hele wereld die het allemaal hebben over buitenaards leven en contact ermee… maar ook over DNA.
  Maar geloof niets van wat ik zeg….onderzoek het zelf.

  0 likes
 33. [quote name=”David”]
  Als je je in deze materie verdiept kom je tot de conclusie dat er erg veel archeologisch materiaal is verzameld van volkeren over de hele wereld die het allemaal hebben over buitenaards leven en contact ermee… maar ook over DNA.
  Maar geloof niets van wat ik zeg….onderzoek het zelf.[/quote]

  ik heb waarschijnlijk meer boeken gelezen en films gezien dan jij (ik doe het al ongeveer 30 jaar) over dat soort zaken. Er zijn inderdaad een paar interessante vragen en feiten waarop geen afdoend antwoord is. Die verzuipen zowat in al de rest dat pure fantasie is.

  Er is geen afdoend bewijs van buitenaards bezoek, nu of toen. Er zijn legendes, verhalen en soms eigenaardige artefacten (die overigens geen van allen buitenaards hoeven te zijn).

  En wat praktisch toepasbaar betreft, ik wacht nog steeds 🙂

  0 likes
 34. [quote name=”Dr. Who”][quote name=”David”]

  Er is geen afdoend bewijs van buitenaards bezoek, nu of toen. Er zijn legendes, verhalen en soms eigenaardige artefacten[/quote]

  Tja, het toenemende aantal UFO’s die gesignaleerd worden lijkt me toch genoeg bewijs dat er iets aan de hand is. Een vliegtuig wat even niet reageert op de controletoren is groot nieuws…maar al die UFO’s halen het nieuws niet eens. Het ligt er dik bovenop dat er informatie wordt achtergehouden 😉
  En ja, bewijzen, dat is de wetenschap, alles wat boven hun verstand gaat, afschilderen als onzin. Wat dat betreft is de wetenschap kortzichtig. ” Trek bij een spin al zijn poten eraf… roep hem, en als ie niet komt wordt ie bestempelt als DOOF ” 😉
  Invloedrijke mensen zoals bijv. president Eisenhower hebben het al gehad over UFO’s. Maar goed, de wetenschap heeft het “nooit” met eigen ogen kunnen zien of vastpakken .. dus is het onzin! ja tuurlijk 😉 Hoezo arrogant?

  0 likes
 35. [quote name=”Dr. Who”][quote name=”David”]

  ik heb waarschijnlijk meer boeken gelezen en films gezien dan jij over dat soort zaken. [/quote]

  Je bent zo te zien erg standvastig in wat je denkt…maar goed, dat ben ik ook 😉 Het gaat me er ook niet om jou te overtuigen. Wat ik nog wel wil zeggen is dat de wetenschap erg conservatief is en en voorborduurd op oude ideeën. En kijk waar het ons gebracht heeft al die wetenschap…enorme mileuvervuiling, destructie, steeds meer ziektes… En niemand die zich afvraagd “als de wereld van de wetenschap zo heiligmakend is, waar wordt de wereld steeds rotter ? ” In mijn ogen zijn de wetenschappelijke instanties er om het kapitalisme te dienen en al de wetenschap wat tegen het kapitalisme is wordt onder een vloerkleed geschoven. Of goedwillende wetenschappers worden vermoord.

  0 likes
 36. [quote name=”david”]
  Je bent zo te zien erg standvastig in wat je denkt…[/quote]

  hoezo ben ik niet standvastig in wat ik denk? Al die dingen hebben mij altijd al geïnteresseerd, maar de laatste 25 jaar is er weinig voorgevallen dat ervoor zorgde dat ik mijn mening moest herzien.

  Moorden op wetenschappers lijken me nogal vergezocht, en wat die UFO’s betreft die gezien worden, tot nog toe zijn het UFO’s. Unidentified dus. Geen bewijs. Sorry 🙂

  Dat het niet goed gaat met de wereld dat kan een klein kind zien. Alleen laten we met z’n allen maar gebeuren… En dat heeft niets met de wetenschap te maken. Wel met wat sommigen ermee doen.

  0 likes
 37. [quote name=”Dr. Who”][quote name=”david”]
  Je bent zo te zien erg standvastig in wat je denkt…[/quote]
  hoezo ben ik niet standvastig in wat ik denk?
  Moorden op wetenschappers lijken me nogal vergezocht.
  Dat het niet goed gaat met de wereld dat kan een klein kind zien. Alleen laten we met z’n allen maar gebeuren… En dat heeft niets met de wetenschap te maken. Wel met wat sommigen ermee doen.[/quote]

  Goed lezen! Je bent standvastig 😉
  Is dat zo? Tik eens voor de gein “scientist murdered” in een zoekmachine en verdiep daar eens in 😉
  Ligt eraan hoe je het bekijkt. De huidige wetenschap is erop gebasseerd om geld te verdienen. De manier van waarop geld wordt verdient gaat ten koste van veel dingen op deze aarde. En wetenschappers die met echte oplossingen komen worden geboycot, bedreigt of vermoord. Natuurlijk hebben wij er ook een aandeel in. Namelijk een aangepraat schaap/collectief denken dat de machthebbers het beste met ons voor hebben.

  0 likes
 38. [quote name=”David”]
  Goed lezen! Je bent standvastig 😉
  Is dat zo? Tik eens voor de gein “scientist murdered” …[/quote]

  ah juist, mijn excuus 🙂
  Met teveel dingen tegelijk bezig…

  Oh, ik ken de verhalen hoor. Maar er nooit bewijs voor, en de uitvindingen (die altijd fantastisch zijn) zijn altijd verdwenen. Nogal moeilijk te verteren dezer dagen, als je iets publiek wilt maken en zorgen dat het niet meer verdwijnt zet je ‘t gewoon op internet.

  Niet alle wetenschap is er op uit om geld te verdienen. Veel wetenschappers zijn niet zo geweldig geïnteresseerd in geld, en veel wetenschap heeft ook niet direct praktische toepassingen. Al ben ik het met je eens dat fundamenteel onderzoek nogal stiefmoederlijk behandeld wordt in tegenstelling tot onderzoek dat resulteert in praktische toepasseingen.

  0 likes
 39. [quote name=”Dr. Who”][quote name=”David”]
  Goed lezen! Je bent standvastig 😉
  Is dat zo? Tik eens voor de gein “scientist murdered” …[/quote]

  ah juist, mijn excuus 🙂
  Met teveel dingen tegelijk bezig…

  Maar er nooit bewijs voor, en de uitvindingen (die altijd fantastisch zijn) zijn altijd verdwenen. quote]

  haha….geeft niet 😉

  Misschien is dat nou de uitdaging van een echte wetenschapper…. die fantastische uitvindingen opnieuw uit te vinden 😉

  Maar goed, of je nu wel in UFO’s of niet gelooft… De tijd zal het zeggen 😉 en niet de wetenschap 😉 hihi

  Ik ga er vandoor…. mijn UFO wacht voor de deur 😉 :p hihi

  0 likes
 40. Thank you for your interest in my press release and book. I’m sorry I haven’t been able to respond to some of the remarks on this excellent forum, as I have been otherwise engaged.

  However, I recognise some of the comments are similar to those I have been able to reply to at ‘The Megalithic Portal’. I have attached a link to this forum for anyone interested in hearing my views and those of others on this subject?
  chttp://www.megalithic.co.uk/modules.php?op=modload&name=Forum&file=viewtopic&topic=5340&forum=4&start=0

  Some quick answers to questions such as “What is intelligence?” can be found in the ‘Authors’ section on my website: http://www.SilburyDawning.com, otherwise its all in the book.

  Best wishes
  John

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Gevaar Corona

Coronacrisis hier in Spanje (met GRATIS sessie!)

[Een artikel geschreven door Michel Lejeune van ...

kaag

Kaag (D66) geeft Afrika 100 miljoen voor strijd tegen corona. ‘Helemaal van de gekke’

Minister van Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag (D66) trekt ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.