Homepagina » Natuur en Milieu » Mysterieuze lichtflitsen gespot tijdens zwaarste aardbeving in 100 jaar in Mexico. Waar komen ze vandaan?
Mysterieuze lichtflitsen gespot tijdens zwaarste aardbeving in 100 jaar in Mexico. Waar komen ze vandaan?

Mysterieuze lichtflitsen gespot tijdens zwaarste aardbeving in 100 jaar in Mexico. Waar komen ze vandaan?

Na de zware aardbeving in Mexico waren zeldzame aardbevingslichten te zien in de lucht boven de hoofdstad.

Boven Mexico-Stad waren groene en witte lichten zichtbaar. Verschillende mensen legden het bizarre fenomeen vast op video.

Er is nog maar weinig bekend over dit verschijnsel. Sommigen denken dat het wordt veroorzaakt door exploderende elektriciteitssystemen.

Lichtflitsen

Anderen claimen dat er als gevolg van de bewegingen in de aardkorst piëzo-elektrische velden worden opgewekt waarbij lichtflitsen zijn te zien.

Een studie uit 2014 laat zien dat paren negatief geladen zuurstofatomen door de druk van de tektonische platen uit elkaar kunnen worden getrokken en richting het aardoppervlak worden gedrukt, waar ze een lichtgevend plasma vormen.

Het zuiden van Mexico werd vrijdag getroffen door een aardbeving met een kracht van 8,2. Volgens president Enrique Pena Nieto gaat het om de zwaarste aardbeving in een eeuw.

Tsunamiwaarschuwing

Er werd een tsunamiwaarschuwing afgekondigd voor de kust van de deelstaat Chiapas in het zuiden van het land, waar aan de kust golven van een meter hoog werden gezien.

De beving deed zich voor op een diepte van 35 kilometer. Er zijn al 61 naschokken geregistreerd en ook de komende 24 uur worden nog zware naschokken verwacht.

De Mexicaanse regering meldt dat er minstens 15 doden te betreuren zijn. Op beelden die op sociale media worden verspreid, zijn ingestorte gebouwen en slachtoffers te zien.

[RT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Oskaar schreef:

  Het zijn idd piëzo electrisch ontladingen, een algemeen voorkomend verschijnsel (what’s in a name ) bij aardbevingen. nNets aan de hand, loopt u maar door .

  6 likes
  • ne0tec schreef:

   Ah, het is verklaarbaar dus niets aan de hand.

   Toch is het een teken dat wij onderdanig zijn aan de natuur/schepper en dus helemaal niets voorstellen. Wees voorbereid op wat er komen gaat. Laat je ego los, en open uw hart. Erken de grote schepper en heb uw naaste lief.

   3 likes
 • Marquez schreef:

  Eerst die zware Hurricanes en nu dit..Nature is striking back! Moeder Aarde denkt “jullie f*cken met mij? Ik f*ck jullie nóg harder terug” En geef haar eens ongelijk…

  8 likes
  • Finadi schreef:

   Watch the series ‘The Event’ 2011. Een open boek – ook rare flitsen in the laatste episode. ‘The Arrival’. 1 week geleden begon deze serie te kijken… om te smullen. Vandaag de laatste episode gekeken. Nog geen 1 uur later vind ik dit artikel die eigenlijk exact verbeeld wat erin speelt. Ik begin echt te geloven dat we in een virtueel realiteit leven. Zoals Sim City? Dat nu kunnen we zeer snel creeeren en dat het allerbeste is zo ver weg mogelijk te blijven van het virtueel die onze emoties manipuleert. Creeeren is voelen! Ook Interessant om naar te luisteren: Robert Stanley. Op dit moment ga ik door alle kleuren van de regenboog. een ware emotioneel rollercoaster.

   0 likes
 • Henk schreef:

  Misschien na de solar flare?

  4 likes
 • Frans schreef:

  Stormen, aardbevingen, overstromingen, bosbranden, uitdroging van aardedelen, uitputting van vruchtbare aarde door eenzijdige landbouw, enorme regenval , zonnevlammen, stroomuitval, oorlogen, moorden.
  het lijkt wel toe te nemen!
  Laat je niet afleiden door angst hiervoor.
  De wereldvrede wordt geboren met enorme wee-en. ook de vrede in jezelf neemt toe.
  De duisteren verliezen hun enorme negatieve invloed op de menselijkheid.
  Zij die tegen de menselijkheid zijn moeten inbinden en hun invloed loslaten.

  6 likes
 • Roy schreef:

  Ik denk dat dit al heel veel verklaart

  https://www.youtube.com/watch?v=ceyKynr6gE0

  5 likes
 • René van Zalk schreef:

  Hoge druk in de bodem van de planeet Aarde veroorzaken deze lichten, je kunt het vergelijken met statische elektriciteit.

  4 likes
 • Roy schreef:

  “The chances of anything coming from Mars are a million to one, he said”

  3 likes
 • Roy schreef:

  Hier nog eentje, op het laatste filmpje van het bovenstaande artikel zie je ook dat er meerdere groene flitsen op dezelfde plek zijn..

  https://www.youtube.com/watch?v=r6PQ96hgobY

  3 likes
 • marcelleke schreef:

  De geleerde heren schijnen het weer eens roerend eens te zijn. Persoonlijk kijk ik met een scheef oog naar de zon; die is volgens mij een beetje té actief !

  2 likes
 • Peter schreef:

  De piëzo-elektrische ontsteking zit ook in je gasfornuis om de pitten aan te steken.
  Daar komt ook een blauw-wit vonkje af. Van Tesla overigens.

  2 likes
 • Bernhard Schat schreef:

  Ohm namo narai !

  Nog even eentje uit de oude doos….

  En het ondeugende Engeltje uit de Hemel op aarde sprak [THEOretisch] belerend tot de Mensen en zij :

  De satan bestaat voor een groot gedeelte uit statisch elektrische deeltjes .
  Die deeltjes die door wetenschappers ook wel worden gemeten bij donder en bliksembuien en vulkaanuitbarstingen .
  Komen er teveel van die deeltjes te dicht bij elkaar dan dondert en bliksem het als de pleuris .

  Aldus het kleine ondeugende Engeltje op aarde sprekend tot de Mensen.

  Stel dat die statische satanische deeltjes, die als een wolk om de aarde hangen, – – geladen zijn en voor een groot gedeelte weer terug de hel in worden geworpen dan heeft dat zo zijn aantrekkingskracht op zijn dienaren op aarde .
  Dienaren op aarde die door de satan te dienen tot satan verworden en satan verblijven .
  Zij zijn de mensen die achter de schermen middels duistere machten en via de overheden de werken van de satan tot nog toe op aarde hebben uitgevoerd .
  Omdat zij zoals zij hadden verkozen ook grotendeels – – geladen zijn zullen zij zo de satan als een magneet in de hel achteraan klikken .

  Aldus het verbolgen kleine ondeugende Engeltje uit de Hemel op aarde.

  Komen die satanisten dan weer bij mij aan te zeuren om genade en vergiffenis dan moet ik ze tot mijn spijt mededelen dat wij geen genade mogen hebben met mensen die de werken van de duivel op aarde uitvoeren.
  Ze zijn allemaal ooit eens als normale weldenkende Mensen op aarde geboren en we beschouwen Mensen die bewust willens en wetens voor de satan en zijn praktijken kiezen als nog minderwaardiger dan de satan zelf !
  Integendeel zelfs , als ze weer onophoudelijk met dezelfde of hernieuwde eisen komen terwijl ze mij geen voorwaarden of eisen hebben te stellen ,ging het engeltje voort , dan beloof ik ze soms ver van te voren een beste donderbui op hun kop .
  Die donderbui bestaat dan onder andere weer voor een groot gedeelte uit weer diezelfde statisch elektrisch geladen deeltjes .
  Zo refereer ik nog even aan die negatieve ontlading in Leeuwarden begin juni[?] 2006 , de paus die als de gesmeerde bliksem opdondert
  [Kort na aftreden paus bliksem inslag aldaar !] , het donder en bliksem concert van 2014 , nauwgezet bijgehouden op de diverse blog sites in 2014 .
  Op en om en nabij speciale dagen en feestdagen hadden we een bliksem concert afgeleverd tijdens popfestivals op onder andere pink pop en Glastonburi .
  Dit onder de noemer: satanisme in de popmuziek? Alsof de duvel er [mee] speelt .
  Totdat er 13 november 2015 , al dan niet in dit verband , zodanig op gereageerd werd dat we het even voor gezien hielden .
  Aldus het Engeltje .
  Toch kwamen ‘ze’ weer ‘even kijken’ en zouden ‘ze nog wel even zien’ die satanisten .
  Aldus het kleine Engeltje ..
  Dat resulteerde dan ook weer in die donderbui in het zuiden van het land 23 juni 2016 .
  In reactie op de halsstarrigheid en hardnekkigheid van tegen beter weten in doorzeurende satanisten in [nota bene] Nederland .
  Met alle gevolgen van dien [voor hun] .
  Zij zijn nu net zo – – geladen als de satan zelf en kunnen zich tot in de eeuwigheid bij hem vervoegen .
  Tenminste ; de mensen die de werken van de satan hier op aarde uitvoeren .
  Voor [bijna alle] andere Mensen heb ik goed nieuws , aldus het Engeltje !

  Het goede nieuws voor bijna alle andere mensen is dat wanner de duivel op aarde en in de zee geworpen wordt , dit aardbevingen , tsunami’s , donderbuien en vulkanen veroorzaakt !
  De slachtoffers die bij die zo ontstane natuurrampen vallen wonen meestal in de gammelste huisjes.
  De kastelen en de paleizen , de bunkers en gebouwen van de allerrijksten blijven wel overeind staan ..
  Zodoende behoren de slachtoffers van die natuurrampen zeker niet tot
  de huidige heersende elite .
  Een selectie van deze slachtoffers , die inmiddels grotendeels naar betere oorden zijn vertrokken , zal dan samen met oud uitverkorenen en oudverzegelden de Mensheid vertegenwoordigen naar God de Heer en de Engelen. Om zich vervolgens te vervoegen naar een eenheid waar meer gelijkwaardigheid heerst dan menigeen zou vermoeden .
  De oplettende alternatieve lezers en bloggers hadden dit na die aardbeving in Nepal inmiddels voor aannemelijk kunnen beschouwen .
  Dat waren er na een kort bezoek van mij op hun verzoek [!] na die aardbeving in Gorka [ Mannakamanna mandir ] en Sherpaland ongeveer precies 10.000 !
  Dus ook zij behoren inmiddels [terecht!] tot een voorselectie in werking gesteld vanaf 1999 Istanbul .
  Gevolgd door onder andere : Gujarat , Marokko , Bam [met Kerst !] , Zuid oost Azië [met Kerst!] , Kasjmir , Haïti , Japan , [Kleddernat in] Kedarnath 50.000 , en uiteindelijk Nepal .
  Inmiddels teveel om op te noemen .
  Zij zijn de genodigden om de nieuwe wereldraad te vormen , het meeste was immers op afspraak geregeld …
  satanisten klikken als minuscule statisch elektrische geladen deeltjes een magneet de door hun verkozen en gepraktiseerde satan in de hel achterna. Hun medeplichtigen laten we hier op aarde achter , we pleuren ze nog een gedeelte van de satan op hun kop achterna en ze gaan daar maar 1000 jaar tegen de satan aan lopen zeuren zoals ze hier tegen mij hadden gedaan .
  Aldus het verbolgen kleine ondeugende Engeltje uit de hemel op aarde sprekend tot de Mensheid ……

  Sri sri Magnitude .
  [Donder en bliksem predikant ]

  1 likes
 • helder schreef:

  Ik vermoed dat het een soort gas ofiets met ozon kan zijn dat vrijkwam uit de aardlaag door een aardbeving

  0 likes
 • x

  Check Also

  ijsland

  Wat is er in hemelsnaam aan de hand op IJsland? 9000 aardbevingen in 10 dagen: ‘Grootste zwerm in 40 jaar’

  Op IJsland hebben zich in 10 dagen ...

  gebeuren

  Er gebeuren overal ter wereld hele bizarre dingen

  Er gebeuren allerlei bizarre dingen op aarde. ...

  >