Homepagina » UFO » Buitenaardsen van Aldebaran: UFO-geheimen en het Thule-Gesellschaft (video)
Buitenaardsen van Aldebaran: UFO-geheimen en het Thule-Gesellschaft

Buitenaardsen van Aldebaran: UFO-geheimen en het Thule-Gesellschaft (video)

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat de nazi’s contact hadden met buitenaardse wezens en dat zij vliegende schotels bouwden.

Maakte het Duitse Vril-Gesellschaft simpelweg gebruik van universele vrije energie en kwantumtechnologie?

In onderstaande film wordt het verhaal achter het Vril-Gesellschaft onthuld. Deze organisatie bestond uit de elite van het Thule-Gesellschaft, waarvan enkele leden later kopstukken werden van nazi-Duitsland.

Het Thule-Gesellschaft legde contact met een groep buitenaardsen van Aldebaran die 500 miljoen jaar geleden de aarde gekoloniseerd zou hebben.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 Vind je dit goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. De buitenaardse die dit zouden hebben gedaan verpesten het dan wel lekker voor de andere buitenaardse. Wat wel ironisch blijft is het volgende: Ze zeggen: De zogenaamde goede Aliens die willen ons pas helpen wanneer wij met zn alle in liefde en éénheid staan. (Dus wanneer hun hulp NIET meer nodig is).
  En de slechte mensen, dus de Elite en hun satanische vriendjes die worden geassisteerd sinds dag 1.

  Als ik dit dus als de realiteit moest nemen dan zou ik denken dat ik een unieke soort ben, want als de mens denk ik niet, en op een spuit 11 “alien hero” zit ik ook niet te wachten. Geef mij die super technologie maar en ik doe het zelf wel!

  Sorry moest mijn ei even kwijt.
  Afz. Wat jullie noemen “Sterrenmens”.

  en als dat niet bestaat, een mens die mentaal alles op een rijtje heeft maar niet serieus wordt genomen door de mensen die voornamelijk bewegen met intelligentie en bijna totaal los staan van hun spiritualiteit.

  Have a nice day!

  2 likes
 2. dat nazi,s vliegende schotels bouwden en contact hadden, is een uit de hand gelopen grap ,en vele nemen het voor waar aan!het is totaal uit de lucht gegrepen! geen enkel bewijs! ja een verzonnen bewijs!geef mijn keihard materiaal dat het tegendeel bewijst!!
  dat is er namelijk niet, allemaal leugens!

  1 likes
 3. @Sytse, je ziet ze inderdaad vliegen. Kennelijk is begrijpend lezen niet jouw ding.
  De bewijzen zijn er wel degelijk, teveel om op te noemen. Google maar eens Andreas Epp en Viktor Schauberger (Er is een interview van Schauberger zijn zoon te vinden op youtube).
  Indicaties zijn er ook. Één ervan is het structureel liegen van de mainstream historici over dit thema. 15 jaar geleden werd bijvoorbeeld nog door vooraanstaande historici ontkent dat de Duitsers überhaupt op Antarctica waren, tot de bewijslast zo overweldigend werd dat ze er niet omheen konden.
  Nu wordt er beweerd, ja, ze waren er, maar alleen voor de walvisvangst en is het bij de Neu Schwabenland Expeditie in ’38/’39 gebleven. Er wordt expliciet beweerd dat er op Antarctica nooit een Duitse militaire basis is geweest.
  Dan is het toch zeer opmerkelijk dat ik na lang speuren een artikel uit 1941 in het archief van de New York Times aantrof over een Duitse onderzeebootbasis op Antarctica die vernield is geworden door niemand minder dan Richard E. Byrd.
  Hier de link: https://tinyurl.com/5oybv5
  Let wel, 1941! Operation High Jump was in ’46/’47.
  Het is ook bewezen dat Duitsland experimenteerde met schijfvormige vliegtuigen (Google “SACK A6”) die (nog) een conventionele aandrijving hadden. Dit werd in het recente verleden ook tegengesproken door onze oh zo gerenommeerde historici.

  1 likes
 4. aldebaran doet me eerder denken aan de planeet alderaan in starwars

  0 likes
 5. Wat ook ik niet begrijp dat de aliens Hitler hielpen dat gaat er bij mij niet in ! Dus die bepaalde aliens waren ons niet goed gezind ! Er zullen waarschijnlijk wel anderen zijn die dat wel zijn maar waar waren die dan ????? Toen ze nodig waren dan zullen ze zeggen : we mochten van hogerhand niet ingrijpen wat een shit ! Maar ik geloof wel in buitenaards leven maar of het allemaal goed is kweenie !

  0 likes
 6. [quote name=”Happy”]aldebaran doet me eerder denken aan de planeet alderaan in starwars[/quote]

  Het is een echte ster, een rode reus die in zijn eindstadium zit.
  Eventueel leven in dat stelsel zal door de toegenomen hitte reeds lang geleden zijn uitgeroeid.

  Dit verhaal is dus ook een broodje aap.
  Waar zijn trouwens de bronnen dat nazi’s contact hadden met buitenaardse wezens?

  0 likes
 7. Von Braun wist toen meer(technische kennis) dan meeste mensen nu weten.

  0 likes
 8. De buitenaardse medewerking heeft zich tot nu toe niet bevestigd.

  Het is eerder aan te nemen dat de Duitsers tijdens hun vele expedities onder andere naar India, Tibet, het Midden Oosten en Zuid Amerika op de antizwaartekrachttechnologie gestoten is.
  Denk daarbij aan Erich von Daniken, History’s “Ancient Aliens”, enzovoort.

  @Happy, Tja, da’s weer typisch zo’n stille hint. George Lucas heeft het verhaal van Star Wars dan ook niet zelf geschreven, het zijn Babylonische en Mesopotamische overleveringen die hij bewerkt heeft. Daarbij zijn Luke Skywalker en Prinses Leya beide ook nog eens “Nordics”, niet te verwarren met Ariers (of toch wel? 😉 ), en wordt de planeet door een nog niet zover ontwikkelde mensachtige bewoond (Neanderthalers?). Terug naar hun eigen planeet(Pheaton?) kunnen ze niet, die is vernield. Het is dus mogelijk dat de Duitsers zich daarom het Herrenvolk noemde. Omdat ze er vanuit gingen van deze mogelijke groep overlevenden van Pheaton af te stammen.Ook is het mogelijk dat deze overlevenden genetische experimenten heeft doorgevoerd waardoor alle overleveringen van mythische wezens is ontstaan in onder andere het oude Griekenland en Egypte, en dat de pyramides op basis van de kennis die ze meebrachten zijn gebouwd. Maar goed, de Duitsers hebben de technologie herontdekt, maar waren niet in staat deze nieuwe technologie tegen de geallieerden te gebruiken aangezien deze zich nog in een experimentele fase bevond. Toen de oorlog verloren scheen te zijn hebben de Duitsers alles overgebracht naar Neu Schwabenland en Zuid Amerika. Het verhaal van de holle aarde is in zoverre waar dat de aarde niet hol is, maar dat er volgens een Russische theorie boven de beide polen zogenaamde “Worm Holes” zitten, ofwel, portalen naar andere dimensies. Niet zo heel vreemd als je bedenkt dat Viktor Schauberger zich veel bezig hield met wervels en de Duitse technologie daarop gebaseerd schijn te zijn. Het zet de Swastika ook in een ander licht.

  0 likes
 9. @Karel, Tijd voor jou om terug naar school te gaan, niet alleen vanwege je schrijfvaardigheid.
  Er zijn genoeg bewijzen en indicaties, je moet ze wel willen zien. Zo is er een krantenbericht van de New York Times uit ’44: “Floating mystery balls are new Nazi Air Weapon”. Ook is er een Engelse defensiejournalist op onderzoek gegaan en heeft toch genoeg aan bewijs gevonden. Nick Cook heeft het ook bevestigd.
  Maar ook ufo incidenten spreken voor de Duitse Flugscheiben, bijvoorbeeld het incident waar Amerikaanse kernbommen gedeactiveerd worden terwijl er een ufo over de basis zweefde, enz. enz.

  Ook politiek gezien zijn er duidelijke indicaties, Duitsland is nog altijd in staat van oorlog met de geallieerden, er is geen vredesverdrag. Duitsland is nog altijd bezet gebied.

  Volgens de voorspellingen zullen de Flugscheiben in de toekomst Duitsland (en de rest van de wereld) bevrijd worden van de onderdrukker/illuminatie/NWO.

  Een van deel van de voorspellingen komen uit het boek van Sajaha. In dit boek staat Hitler beschreven en de eindtijd waarin we nu leven. Ook is er sprake van een groep die in het geheim werkt aan een nieuw wapen om de onderdrukker te verslaan.
  http://thuletempel.org/wb/index.php/Buch-der-Sajaha

  0 likes
 10. @Pietje, Vergeet niet, de winnaar schrijft de geschiedenis. Ik adviseer je je eigen onderzoek te doen.

  Veel mensen weten bijvoorbeeld niet dat er Moslims en Kozakken waren die ook aan de kant van de Duitsers stonden.

  0 likes
 11. Aldebaran is ook een organisatie die werkt aan een AI robot, genaamd de Nao Robot

  0 likes
 12. [quote name=”Haunebu”]@Pietje, Vergeet niet, de winnaar schrijft de geschiedenis. Ik adviseer je je eigen onderzoek te doen.

  Veel mensen weten bijvoorbeeld niet dat er Moslims en Kozakken waren die ook aan de kant van de Duitsers stonden.[/quote]

  En de italiaanse maffia ook

  0 likes
 13. [quote name=”Haunebu”]@Pietje, Vergeet niet, de winnaar schrijft de geschiedenis. Ik adviseer je je eigen onderzoek te doen.

  Veel mensen weten bijvoorbeeld niet dat er Moslims en Kozakken waren die ook aan de kant van de Duitsers stonden.[/quote]Iedereen die ook maar 1 serieus boek heeft gelezen over de tweede wereldoorlog weet dat natuurlijk wel.

  Net zoals de Italianen, de Fransen, de oostenrijkers, de japanners aan de kant van de duitsers stonden.

  0 likes
 14. Er wordt weer hard gestrooid met termen als “is gebleken”, dingen als “indicaties” en “bewijzen” worden zelfs vlak na elkaar in een zin gebruikt die begint met de mededeling dat iemand terug naar school moet.

  Omdat? Omdat er eigenlijk totaal geen bewijs is maar jij het wel gelooft? (zonder enig hardmakend bewijs overigens, indicaties zijn heel iets anders dan bewijs)

  Op school leren ze je in ieder geval wat het woord bewijs betekent, misschien een indicatie (ha)wie nog een lesje kan gebruiken.

  0 likes
 15. [quote name=”Wesley”][quote name=”Haunebu”]@Pietje, Vergeet niet, de winnaar schrijft de geschiedenis. Ik adviseer je je eigen onderzoek te doen.

  Veel mensen weten bijvoorbeeld niet dat er Moslims en Kozakken waren die ook aan de kant van de Duitsers stonden.[/quote]Iedereen die ook maar 1 serieus boek heeft gelezen over de tweede wereldoorlog weet dat natuurlijk wel.

  Net zoals de Italianen, de Fransen, de oostenrijkers, de japanners aan de kant van de duitsers stonden.[/quote]
  Net zoals zoveel Nederlanders, Vlamingen en Walen.. zelfs misschien Indische Nederlanders (Rost van T.)

  0 likes
 16. [quote name=”Haunebu”]@Sytse, je ziet ze inderdaad vliegen. Kennelijk is begrijpend lezen niet jouw ding.
  De bewijzen zijn er wel degelijk, teveel om op te noemen. Google maar eens Andreas Epp en Viktor Schauberger (Er is een interview van Schauberger zijn zoon te vinden op youtube).
  Indicaties zijn er ook. Één ervan is het structureel liegen van de mainstream historici over dit thema. 15 jaar geleden werd bijvoorbeeld nog door vooraanstaande historici ontkent dat de Duitsers überhaupt op Antarctica waren, tot de bewijslast zo overweldigend werd dat ze er niet omheen konden.
  Nu wordt er beweerd, ja, ze waren er, maar alleen voor de walvisvangst en is het bij de Neu Schwabenland Expeditie in ’38/’39 gebleven. Er wordt expliciet beweerd dat er op Antarctica nooit een Duitse militaire basis is geweest.
  Dan is het toch zeer opmerkelijk dat ik na lang speuren een artikel uit 1941 in het archief van de New York Times aantrof over een Duitse onderzeebootbasis op Antarctica die vernield is geworden door niemand minder dan Richard E. Byrd.
  Hier de link: https://tinyurl.com/5oybv5
  Let wel, 1941! Operation High Jump was in ’46/’47.
  Het is ook bewezen dat Duitsland experimenteerde met schijfvormige vliegtuigen (Google “SACK A6”) die (nog) een conventionele aandrijving hadden. Dit werd in het recente verleden ook tegengesproken door onze oh zo gerenommeerde historici.[/quote]

  Gelukkig kan jij erg goed begrijpend lezen want als je tussen al die stukken echt bewijs vindt heb je of een andere definitie van het woord bewijs, of je begrijpend lezen is van zo’n niveau dat jij lichtelijke aanwijzingen en complotten als bewijs ziet, want bewijs zou aantonen dat we er niet omheen kunnen, en voorlopig is er echt geen bewijs!

  0 likes
 17. @Sytse, Ooit gehoord van een indicatieproces? Er zitten meer dan genoeg mensen in de gevangenis op basis van indicaties zonder dat er hard en direct bewijs is, omdat de indicaties tezamen het bewijs vormen.

  0 likes
 18. [quote name=”Haunebu”]@Karel, Tijd voor jou om terug naar school te gaan, niet alleen vanwege je schrijfvaardigheid.
  Er zijn genoeg bewijzen en indicaties, je moet ze wel willen zien. Zo is er een krantenbericht van de New York Times uit ’44: “Floating mystery balls are new Nazi Air Weapon”. Ook is er een Engelse defensiejournalist op onderzoek gegaan en heeft toch genoeg aan bewijs gevonden. Nick Cook heeft het ook bevestigd.
  Maar ook ufo incidenten spreken voor de Duitse Flugscheiben, bijvoorbeeld het incident waar Amerikaanse kernbommen gedeactiveerd worden terwijl er een ufo over de basis zweefde, enz. enz.

  Ook politiek gezien zijn er duidelijke indicaties, Duitsland is nog altijd in staat van oorlog met de geallieerden, er is geen vredesverdrag. Duitsland is nog altijd bezet gebied.

  Volgens de voorspellingen zullen de Flugscheiben in de toekomst Duitsland (en de rest van de wereld) bevrijd worden van de onderdrukker/illuminatie/NWO.

  Een van deel van de voorspellingen komen uit het boek van Sajaha. In dit boek staat Hitler beschreven en de eindtijd waarin we nu leven. Ook is er sprake van een groep die in het geheim werkt aan een nieuw wapen om de onderdrukker te verslaan.
  http://thuletempel.org/wb/index.php/Buch-der-Sajaha%5B/quote%5D
  de grays of wat dan ook hebben natuurlijk ook misbruik gemaakt van hitler en zijn streven naar macht !hij had geen idee dat wat hij zou doen terug in zijn gezicht zou komen !natuur wetten …leer je niet op school…

  0 likes
 19. @Madelief,

  In de “extreemrechtse esoterische kringen” wordt vaker beweerd dat de “Greys” biologische robots zouden zijn. Opmerkelijk is daarbij dat vele vermeende slachtoffers van buitenaardse ontvoeringen beweren dat de greys aangevoerd worden door een “Nordic”. Barney Hill beweert zelfs een Nazi gezien te hebben toen hij met zijn vrouw Betty werd ontvoerd.

  Maar zoals ik al eerder schreef, er zijn te weinig aanwijzingen om daar zinnige conclusies over te trekken.

  Er is ook het gerucht dat de Duitsers tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog zo wanhopig waren dat ze een prototype van de Haunebu III op een zelfmoordmissie (er was maar genoeg brandstof voor een enkele reis) naar Mars hebben gestuurd in de hoop buitenaardse medestrijders te vinden.

  Het Duitse Flugscheiben gebeuren valt eigenlijk volledig in de lijn van de technologische ontwikkeling. Allereerst is er het esoterische en occulte aspect. De heilige Lans, Thule, de Wewelsburg, de Externsteine, de Nibelungen, de vele expedities naar verloren beschavingen (en ook Tibet) en bovenal de Untersberg.
  Hitlers Adelaarsnest stond op de Obersalzberg en had uitzicht op de Untersberg. Op Above Top Secret(.com) is daar een heel mooi draadje over te vinden.

  Dan de technologische Superioriteit. Dit is overal terug te vinden. Hitler had het tegen het einde van WO2 ook vaker over Wunderwaffen, tegenwoordig wordt beweerd dat hij het daarbij over de V2 raketten had. Raketten waren echter niets nieuws.

  De nabije toekomst zal het uitwijzen. Het lijkt erop dat de grote klap eraan zit te komen en die zal onze maatschappij volledig ontwrichten (stel je alleen maar eens voor dat er in geheel Europa drie weken geen stroom is). Pas na deze klap zal zich de “Openbaring” voltrekken.

  0 likes
 20. [quote name=”Kalki”]Von Braun wist toen meer(technische kennis) dan meeste mensen nu weten.[/quote]
  Misschien moet je jou denken eens verbreden en gaan denken of van Braun een Alien was in onze gelijkenis. Er word gezegd dat ze precies op ons of wij op hun lijken. Dan is toch alles mogelijk!!

  0 likes
 21. @Pascal,
  De meertrapsraket bestaat op papier al sinds de late middeleeuwen.
  http://de.wikipedia.org/wiki/Conrad_Haas

  0 likes
 22. Gewoon het boek van Henry Stevens lezen; Hitler’s Flying Saucers: A Guide to German Flying Discs of the Second World War.

  Dit schept zoveel duidelijkheid over dit onderwerp, een absolute aanrader!

  0 likes
 23. Mensen, laat u toch niets wijsmaken !

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

pushberichten

Altijd op de hoogte via pushberichten van NineForNews. Zo zet je ze aan!

Het zal je vast niet ontgaan zijn ...

lijkschouwer

Lijkschouwer schokt wereld: ‘Er is niemand overleden door het coronavirus’

Een vooraanstaande lijkschouwer laat weten dat hij ...