Buitenaards

Op de bodem van het Fuxian-meer bevindt zich een piramidestad die ouder is dan het meer zelf. Door wie is deze stad gebouwd?

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens sommige theoretici is het meest overtuigende bewijs voor buitenaards bezoek te vinden in China, het land van de vier grote uitvindingen: papier, boekdrukkunst, buskruit en het kompas.

Nieuw bewijs dat is gevonden in het land van de Grote Muur suggereert dat zich in een ver verleden aliens onder ons bevonden en dat ze ook nu nog onder ons zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Maya’s

In een meer in de Chinese zuidelijke provincie Yunnan hebben onderzoekers enkele jaren geleden drie bouwwerken gevonden die lijken op de piramides die de Maya’s in Amerika bouwden, zo meldde de Chinese radio.

De archeologen troffen ze aan op de bodem van het Fuxian-meer, het op één na diepste meer van China.

Het complex van bouwwerken beslaat in totaal 2,4 vierkante kilometer en telt acht prominente bouwwerken, waarvan er drie sterk op piramides lijken die in Midden- en Zuid-Amerika voorkomen.

Nog veel meer

De onderzoekers denken dat de overblijfselen 2000 jaar oud zijn. Ze denken nog veel meer in het meer aan te zullen treffen, want alles wijst erop dat er ruïnes van een hele stad onder het wateroppervlak liggen.

Volgens sommige theoretici was de verzonken stad vroeger een buitenaardse basis.

“Gezegd wordt dat de piramides net zo oud zijn als de Egyptische piramides en misschien nog wel hoger,” zegt schrijver Paul Stonehill. “Dit is een ongelooflijke ontdekking.”

Bekijk de video hieronder:

[History]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mike
mike
5 jaren geleden

Men heeft ook al schijven in China gevonden. Deze waren van een et-beschaving die in grotten leefde. De locale bevolking wilde hen vermoorden omdat ze er bang voor waren. Ze hadden vrij grote hoofden in verhouding tot hun lichaam. De Chinese regering heeft nooit willen accepteren dat er et’s in hun land leefden en hebben het onder het tapijt geveegd omdat ze geen nieuwe religies wilden laten ontstaan.

Het was een soort die verbonden was met 18 andere soorten. Een intergalactische groepering die hier naartoe was gekomen om energiewerk te verrichten en te assisteren bij onze ontwikkeling.

Ze zijn ofwel nog steeds hier maar net buiten onze dimensie, zodat ze met rust gelaten worden, of ze houden zich verborgen in een afgelegen gebied zoals Tibet. Het is me helaas niet helemaal duidelijk geworden. Ze komen van oorsprong uit de constellatie “Boötes”. Dit is in de regio van Arcturus.

Wie weet, misschien is het gerelateerd aan het bovenstaande…

Koronder
Koronder
5 jaren geleden

Zucht.

Zeker te veel Edgar Cayce gelezen….

In deze regio zijn geen Goldilocks planeten. En zeker niet rond Arcturus. Alle boekjes ten spijt.

floris
floris
5 jaren geleden

Zijn aliens de meest logische verklaring voor die bouwwerken?
Ooit finger prints of the gods van Graham Hancock gelezen? Er zijn vele constructies over de hele wereld te vinden die veel ouder zijn dan de moderne beschaving.(Het dateren van constructies is onmogelijk. Maar afgaande op de diepte onder water of bepaalde erosie kan een schatting gedaan worden). Maar de vraag is of wij de eerste ontwikkelde (menselijke) beschaving zijn.
Er zijn veel tekenen die er op wijzen dat er een cataclysme heeft plaatsgevonden c.a. 11.600 jaar geleden. (Meteoriet inslag) waardoor heel veel verloren is gegaan en/of onder water is gelopen.

Jan Jansen
Jan Jansen
5 jaren geleden

2500 jaar geleden waren er de gevallen engelen en die brachten reuzen voort, na gemeenschap met vrouwen van de aarde, deze waren de geweldigen zoals onder ander ook in de Bijbel staat, een geslacht die niet beperkt waren. Maar later kwam er de watervl;oed over de aarde, de Zwarte zee stroomde vol, zie ook bouwwerken onder water en zo liep ook de Fuxian meer onder water.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x