Homepagina » Buitenaards » Op de bodem van het Fuxian-meer bevindt zich een piramidestad die ouder is dan het meer zelf. Door wie is deze stad gebouwd?
Op de bodem van het Fuxian-meer bevindt zich een piramidestad die ouder is dan het meer zelf. Door wie is deze stad gebouwd?
Foto: Zhangmoon618 Wikimedia Commons

Op de bodem van het Fuxian-meer bevindt zich een piramidestad die ouder is dan het meer zelf. Door wie is deze stad gebouwd?

Volgens sommige theoretici is het meest overtuigende bewijs voor buitenaards bezoek te vinden in China, het land van de vier grote uitvindingen: papier, boekdrukkunst, buskruit en het kompas.

Nieuw bewijs dat is gevonden in het land van de Grote Muur suggereert dat zich in een ver verleden aliens onder ons bevonden en dat ze ook nu nog onder ons zijn.

Maya’s

In een meer in de Chinese zuidelijke provincie Yunnan hebben onderzoekers enkele jaren geleden drie bouwwerken gevonden die lijken op de piramides die de Maya’s in Amerika bouwden, zo meldde de Chinese radio.

De archeologen troffen ze aan op de bodem van het Fuxian-meer, het op één na diepste meer van China.

Het complex van bouwwerken beslaat in totaal 2,4 vierkante kilometer en telt acht prominente bouwwerken, waarvan er drie sterk op piramides lijken die in Midden- en Zuid-Amerika voorkomen.

Nog veel meer

De onderzoekers denken dat de overblijfselen 2000 jaar oud zijn. Ze denken nog veel meer in het meer aan te zullen treffen, want alles wijst erop dat er ruïnes van een hele stad onder het wateroppervlak liggen.

Volgens sommige theoretici was de verzonken stad vroeger een buitenaardse basis.

“Gezegd wordt dat de piramides net zo oud zijn als de Egyptische piramides en misschien nog wel hoger,” zegt schrijver Paul Stonehill. “Dit is een ongelooflijke ontdekking.”

Bekijk de video hieronder:

[History]


Vond je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Men heeft ook al schijven in China gevonden. Deze waren van een et-beschaving die in grotten leefde. De locale bevolking wilde hen vermoorden omdat ze er bang voor waren. Ze hadden vrij grote hoofden in verhouding tot hun lichaam. De Chinese regering heeft nooit willen accepteren dat er et’s in hun land leefden en hebben het onder het tapijt geveegd omdat ze geen nieuwe religies wilden laten ontstaan.

  Het was een soort die verbonden was met 18 andere soorten. Een intergalactische groepering die hier naartoe was gekomen om energiewerk te verrichten en te assisteren bij onze ontwikkeling.

  Ze zijn ofwel nog steeds hier maar net buiten onze dimensie, zodat ze met rust gelaten worden, of ze houden zich verborgen in een afgelegen gebied zoals Tibet. Het is me helaas niet helemaal duidelijk geworden. Ze komen van oorsprong uit de constellatie “Boötes”. Dit is in de regio van Arcturus.

  Wie weet, misschien is het gerelateerd aan het bovenstaande…

  11 likes
  • Inderdaad, in de boeken van Dolores Cannon zoals “The convoluted universe”, “Hidden sacred knowledge” komen heel veel verhalen terug van mensen die onder hypnose, regressietherapie, vorige levens beschrijven> Heel veel overeenkomsten met oude geschriften. Wij bevinden ons nu in een tijd waarin we denken intelligent te zijn maar dit is helemaal niet waar> Oude beschavingen hadden meer kennis over de wereld en het universum waarin ze leefden dan wij nu en hadden vooral respect ervoor…

   8 likes
 2. Zijn aliens de meest logische verklaring voor die bouwwerken?
  Ooit finger prints of the gods van Graham Hancock gelezen? Er zijn vele constructies over de hele wereld te vinden die veel ouder zijn dan de moderne beschaving.(Het dateren van constructies is onmogelijk. Maar afgaande op de diepte onder water of bepaalde erosie kan een schatting gedaan worden). Maar de vraag is of wij de eerste ontwikkelde (menselijke) beschaving zijn.
  Er zijn veel tekenen die er op wijzen dat er een cataclysme heeft plaatsgevonden c.a. 11.600 jaar geleden. (Meteoriet inslag) waardoor heel veel verloren is gegaan en/of onder water is gelopen.

  4 likes
 3. In noord amerika staat ook een piramide op de bodelm van een meer. Meer dan waarschijnlijk gebouwd tijdens de laatste ijstijd, veel van de huidige meren stonden toen droog tot het ijs weer ging smelten en de meren vol liepen.

  Of aliens of een oude beschaving, maar hoe dan ook geweldig.

  2 likes
 4. Zucht.

  Zeker te veel Edgar Cayce gelezen….

  In deze regio zijn geen Goldilocks planeten. En zeker niet rond Arcturus. Alle boekjes ten spijt.

  1 likes
 5. 2500 jaar geleden waren er de gevallen engelen en die brachten reuzen voort, na gemeenschap met vrouwen van de aarde, deze waren de geweldigen zoals onder ander ook in de Bijbel staat, een geslacht die niet beperkt waren. Maar later kwam er de watervl;oed over de aarde, de Zwarte zee stroomde vol, zie ook bouwwerken onder water en zo liep ook de Fuxian meer onder water.

  1 likes
 6. Ja ik heb het gebouwd goed opletten kernreactor van de eerste klas alleen ging er shizzle net als bij Fukushima 👀

  0 likes
 7. Dammen en dijken gebroken?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

corona

Grote media richten aandacht op Chinees biolab bij corona-epicentrum: ‘Eén van de ergste doofpotten uit de geschiedenis’

De theorie dat het dodelijke coronavirus uit ...

ziekenhuizen

Burgerjournalisten filmen bij ziekenhuizen ‘vol coronapatiënten’. Dit troffen ze aan (kijk nu het nog kan)

In de Verenigde Staten staan mensen uren ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.