Homepagina » Buitenland » ‘Trump heeft gewonnen en dat weten we allemaal’
trump
Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 2.0

‘Trump heeft gewonnen en dat weten we allemaal’

Donald Trump won dinsdagavond een tweede termijn als president. Veel staten zouden naar Trump moeten zijn gegaan. In Arizona, waar Joe Biden zou hebben gewonnen, wordt op grote schaal verkiezingsfraude gepleegd, zegt Christina Bobb van One America News. Datzelfde geldt volgens haar voor Nevada, waar Biden op voorsprong zou staan.

“Dit is een duidelijke overwinning voor Trump. Maar in het holst van de nacht, toen hij vooral in Pennsylvania en Michigan op grote voorsprong stond, gaven de Democratische leiders opdracht om te stoppen met tellen. Waarom zou je in vredesnaam stoppen met tellen? Trump was aan de winnende hand en ze hadden tijd nodig om meer stembiljetten te vinden,” stelt Bobb.

“Het Amerikaanse volk heeft gesproken en is de spelletjes die de Democraten spelen meer dan zat. Trump heeft gewonnen. De Democraten gooien Republikeinse stembiljetten weg, tellen nepstembiljetten mee en vertragen de resultaten om verwarring te zaaien,” voegt ze toe.

Medeplichtig

Ondertussen laten de Democraten Antifa chaos veroorzaken in Amerikaanse steden zodat Amerikanen vrezen voor hun veiligheid. Als Antifa in steden opduikt die worden bestuurd door Democraten, is dat omdat de Democratische Partij de Amerikanen wil gijzelen. Terwijl hun aandacht afgeleid was, vonden de Democraten op wonderlijke wijze genoeg stemmen om Biden te laten winnen, aldus Bobb.

Tegen gouverneur Wolf van Pennsylvania zegt ze: “Je hebt meer dan genoeg tijd gehad om de stemmen te tellen. Je bent medeplichtig.” Ze heeft ook een boodschap voor gouverneur Whitmer van Michigan: “Jouw staat is voor Trump. We weten allemaal dat je hem haat, maar dat interesseert ons niet. Doe je werk en kondig aan dat hij Michigan heeft gewonnen.”

“Waarom zijn de Democraten gestopt met tellen? Ze spelen vals. Ze weten dat ze zullen verliezen en stellen de resultaten uit tot ze een oplossing vinden. We weten allemaal dat Trump heeft gewonnen,” besluit Bobb.

4.5 63 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Alex
Alex
3 maanden geleden

Damn straight he won!

Tante Pietje
Tante Pietje
Reactie op  Alex
3 maanden geleden

Ja zeker!!!

Clown Bassie
Clown Bassie
Reactie op  Alex
3 maanden geleden

He won, in some states. Not in all states. They don’t like him e.g. in New York, L.A. and other places. I even wonder whether Heaven likes him. Because he might try to grab Yahweh by his …..

Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 maanden geleden

X22-report van vandaag:
aangaande Trump en verkiezing.

https://www.bitchute.com/video/12kxg7AzrHZw/

Verhelderende visie.

Robert
Robert
3 maanden geleden

Zie hier, de “het is gewoon zo methodiek”.

André
André
Reactie op  Robert
3 maanden geleden

Hey Jensen, jij hier?

Alex
Alex
3 maanden geleden

Philadelphia, Rudolph Giuliani talks to press.

https://youtu.be/izReDrViez4

Alex
Alex
Reactie op  Alex
3 maanden geleden

Here’s the full coverage from Rudolph Giuliani addressing the press in Philadelphia.

https://youtu.be/6zb-uzUaCmY

Former attorney general Pam Pondi had something to say as well.

https://youtu.be/-IE0bqwknKk?t=7m13s

Tante Pietje
Tante Pietje
Reactie op  Alex
3 maanden geleden

Top, bedankt!!!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

NIEMAND kan President Trump verslaan.
TRUMP is een WINNER!!
https://www.youtube.com/watch?v=JjczWoqoMBQ

Bas
Bas
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

kennelijk heeft u te veel naar Wees de Weerstand gekeken.

Clown Bassie
Clown Bassie
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Een winner die al een of meerdere keren failliet is gegaan.

Bas
Bas
3 maanden geleden

Degenen (niet deze site), waaronder Wees de Weerstand, die beweren dat het onrecht snel wordt bestreden, vallen nu compleet door de mand. Zie hun podcasts van de afgelopen dagen. Echt beschamend om mensen die langzaam wakker worden valse hoop te geven.

Petrus
Petrus
3 maanden geleden

Duidelijk verhaal.
Dat zal de Nederlandse media niet gauw toegeven.
Niet eerder dan dat ze er niet meer onderuit kunnen komen.

rop
rop
3 maanden geleden

Ja, Trumpp doet het goed bij miljoenen aanhangers, de ander partij van biden het is net als een Kat in het Nauw, die rare sprongen maakt om uit zijn benauwdheid komen[hier dus de verliezende partij]het enigste om uit deze enge benauwd te komen, waarin ze het zo benauwd krijgen dat ze sprongen moeten maken, om de benauwdheid van verlies dan gaan bedekken met nepstembiljetten en om zo verwarring te zaaien, [nou dat gebeurt hier in dit land ook al] Trumpp is voor vele een nachtmerrie, maar deze nachtmerrie zegt wel waar het op staat, soms gaande met uitspraken, die eigenlijk niet bij een president past, en het ook niet altijd in dank word afgenomen, maar hij zegt waar het op staat en dat is een mooie eigenschap, al hoewel hij beter op zijn woordkeuze moet letten, en niet zich laten leiden door uitspraken die een agressieve tint [doet hij het toch wel goed] heeft maar ja hij is ook een mens, net zoals vele hier die soms ook uitspraken doen met een agressieve woorden. dus zoals hij is, zijn er miljoenen van.. zo nu een duimpje graag naar beneden, voor mij wijst het erop dat elke duim naar beneden is, dat het waar is, van wat ik noteer. alvast bedankt voor u duim en voor uw ongenoemde reactie.

Monique
Monique
3 maanden geleden

Ja hij heeft gewonnen en zal alle plannen dwarsbomen, en dit gaan ze niet tegenhouden. We zijn op weg naar een nieuwe wereld waar eerlijkheid, respect en liefde zal zegevieren. Dus de democraten mogen ook dit spel los gaan laten. De wereld trapt er niet meer in!!!!

Joanna
Joanna
Reactie op  Monique
3 maanden geleden

Wellicht beseft u het nog niet, maar hij heeft straks niets meer te vertellen. Als hij überhaupt al een drieging vormde voor de NWO, dan is dat thans voor de baan. Eventuele andere obstakels heb ik niet kunnen ontdekken.

John
John
Reactie op  Monique
3 maanden geleden

Okay, ik zit hier met tranen in mijn ogen, van het lachen bedoel ik… 🤣

Alex
Alex
Reactie op  Monique
3 maanden geleden

Well said!

Pennsyl
Pennsyl
Reactie op  Monique
3 maanden geleden

Trump? Liefde, respect en eerlijkheid? 🙂

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
3 maanden geleden

De macht van het grote geld, bepaalt de uitkomst. Dat zal in Nederland niet anders zijn. Dat betekent waarschijnlijk de ondergang van de wereld, zoals wij die kennen, is ingezet.

Ik hoop dat het goed komt en Donald Trump als president aanblijft en zijn werk kan afmaken.

Alleen dan is er hoop en toekomst, maar dan voor de hele wereld. Dan zullen uiteindelijk ook al die nepregeringen verdwijnen, die niets anders doen dan de bevelen van het W.H.O., Bill Gates en de Wereldbank opvolgen. Dat Joe Biden tot deze clan behoort is natuurlijk ook een duidelijke zaak.

Odie
Odie
Reactie op  serieuze aangelegenheid
3 maanden geleden

Trump is alleen maar president door het grote geld. Zonder geld zat die clown daar niet. En hij zit er voor zijn eigen ego en niet voor de Amerikaanse bevolking. Ik snap niet dat jullie je laten leiden door al die onzin op internet. Als clown Bassie hier zou regeren dan zou je dat toch ook raar vinden?

Richard
Richard
Reactie op  Odie
3 maanden geleden

Trump is de enige president die geen geld voor zijn baan wil maar om echt watbte veranderen,wat van zijn beloftes heeft hij niet waargemaakt dan?de muur bij de grens,obamacare weg,laagste werkloosheidpercentage en armoede in 100 jr,belastingverlagingen voor de mensen,hij maakt geen oorlog maar zorgt voor vrede,schudt handen met noord korea,zorgt dat israel en de palestijnen dichter bij elkaar komen,en de andere landen waar hij vrede mee maakt.Dus vertel mij eens wat hij niet goed doet,hij is tenminste geen hielenlikker zoals de hele politiek dat wel is,zou graag horen wat hij verkeerd doet voor zijn volk.

Realistic
Realistic
Reactie op  Odie
3 maanden geleden

Ben je er wel eens geweest in dat gemene America?Ik wel want ik heb een Amerikaanse vader met veel familie. Sommigen zijn links en praten net zoals jij. Wie zich hier laat leiden door onzin is wel duidelijk. Links leert niets en gaat gewoon door met liegen en verdraaien. Na de verkiezingen zijn de zwarten weer zwart bij de democraten en over 4 jaar zijn ze weer welkom. Maar die trappen daar niet meer in omdat er mensen zijn die wakker zijn en zich niet laten leiden door MSN en hun fake news machine. Daarom moet dat internet ook aan banden worden gelegt door links want stel je voor dat de mensen zich zelf informeren. Stel je voor….mensen met een eigen mening. Daarom moeten de wapens ook weg zodat het volk niets kan inbrengen zoals hier. En praat niet over schiet partijen want die hebben we hier ook.Criminelen hebben altijd wapens,ook hier ondanks ons wapen verbod. Dikke duim op je kruin hebben we en we staan machteloos voor linkse tirannie. Ik zou als ik u was eens zelf op onderzoek uitgaan en me niet laten leiden door de Volkskrant of het NPO.
Maar ik ben een rechtse racist die ongeschoold is en een Tokkie. Helaas voor U ben ik wel geschoold en geen racist en al helemaal geen Tokkie zoals jullie dat zo mooi hebben bedacht.Ik werk me de pleuris om de subsidie moet op hoesten voor iets wat niets bijdraagt aan ons bruto nationale product. Fijne dag verder.

Ramon
Ramon
Reactie op  Odie
3 maanden geleden

Ik heb liever Bassie als president dan pinokkio .

x

Check Also

overledenen

Ruim 200 overledenen krijgen stempas: ‘Ook de doden mogen stemmen’

In de gemeente Hoorn zijn 1500 stempassen ...

polen

Polen verzet zich tegen coronawaanzin en censuur

Ook Polen wordt in een wurggreep gehouden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

61
0
We lezen graag je reactie!x