Buitenland

‘Trump heeft gewonnen en dat weten we allemaal’

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Donald Trump won dinsdagavond een tweede termijn als president. Veel staten zouden naar Trump moeten zijn gegaan. In Arizona, waar Joe Biden zou hebben gewonnen, wordt op grote schaal verkiezingsfraude gepleegd, zegt Christina Bobb van One America News. Datzelfde geldt volgens haar voor Nevada, waar Biden op voorsprong zou staan.

“Dit is een duidelijke overwinning voor Trump. Maar in het holst van de nacht, toen hij vooral in Pennsylvania en Michigan op grote voorsprong stond, gaven de Democratische leiders opdracht om te stoppen met tellen. Waarom zou je in vredesnaam stoppen met tellen? Trump was aan de winnende hand en ze hadden tijd nodig om meer stembiljetten te vinden,” stelt Bobb.

“Het Amerikaanse volk heeft gesproken en is de spelletjes die de Democraten spelen meer dan zat. Trump heeft gewonnen. De Democraten gooien Republikeinse stembiljetten weg, tellen nepstembiljetten mee en vertragen de resultaten om verwarring te zaaien,” voegt ze toe.

Medeplichtig

Ondertussen laten de Democraten Antifa chaos veroorzaken in Amerikaanse steden zodat Amerikanen vrezen voor hun veiligheid. Als Antifa in steden opduikt die worden bestuurd door Democraten, is dat omdat de Democratische Partij de Amerikanen wil gijzelen. Terwijl hun aandacht afgeleid was, vonden de Democraten op wonderlijke wijze genoeg stemmen om Biden te laten winnen, aldus Bobb.

Tegen gouverneur Wolf van Pennsylvania zegt ze: “Je hebt meer dan genoeg tijd gehad om de stemmen te tellen. Je bent medeplichtig.” Ze heeft ook een boodschap voor gouverneur Whitmer van Michigan: “Jouw staat is voor Trump. We weten allemaal dat je hem haat, maar dat interesseert ons niet. Doe je werk en kondig aan dat hij Michigan heeft gewonnen.”

“Waarom zijn de Democraten gestopt met tellen? Ze spelen vals. Ze weten dat ze zullen verliezen en stellen de resultaten uit tot ze een oplossing vinden. We weten allemaal dat Trump heeft gewonnen,” besluit Bobb.

4.4 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Alex
Alex
1 jaar geleden

Damn straight he won!

Herman de Graaf
Herman de Graaf
1 jaar geleden

X22-report van vandaag:
aangaande Trump en verkiezing.

https://www.bitchute.com/video/12kxg7AzrHZw/

Verhelderende visie.

Robert
Robert
1 jaar geleden

Zie hier, de “het is gewoon zo methodiek”.

Alex
Alex
1 jaar geleden

Philadelphia, Rudolph Giuliani talks to press.

https://youtu.be/izReDrViez4

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

61
0
We lezen graag je reactie!x