Het Complot

Als je niet blijft zoeken naar antwoorden zal je nooit de waarheid vinden. Een video over de gaten in het 9/11-verhaal die je niet mag missen

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kees van der Pijl is voormalig hoogleraar internationale betrekkingen aan de Universiteit van Sussex. George van Houts is acteur, theatermaker en bestuurslid van Stichting Elf September. Stan van Houcke is onderzoeksjournalist.

Alle drie personen hebben stuk voor stuk een grote staat van dienst in hun vakgebied en hebben gefundeerde twijfels over de officiële lezing rond 9/11.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Alle drie de personen worden desalniettemin in de reguliere media om die reden weggezet als complotgekkies.

Demoniserend

Idioten die hun ongeremde fantasie loslaten op officiële ‘onderzoeken’ en verklaringen.

Helaas zijn de tegenargumenten daarbij nooit concreet of inhoudelijk gefundeerd, maar is het op de persoon gericht marginaliserend of vaak demoniserend.

Ongekleurde gezonde verstand

Café Weltschmerz geeft als platform ruimte aan het ‘ongekleurde gezonde verstand’.

Het ongefundeerd demoniseren hoort daar per definitie niet bij. Het kritisch beoordelen van de politiek-bestuurlijke informatie hoort het journalistieke uitgangspunt te zijn en verdient wel die ruimte.

Bekijk het gesprek hieronder:

[Café Weltschmerz]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
4 jaren geleden

Waarheid komt niet, want iedereen zit vast in het web(spinnen).

Rob
Rob
4 jaren geleden

De waarheid is al lang verkracht en misbruikt, omtrent de 9/11 gebeurtenis , dat de waarheid nooit of waarschijnlijk niet meer exact is te achterhalen, het enigste blijf over de verhalen, en de speelfilms die erover gaan met de nodige invullingen en speculatie.s ,de documentatie ervan, en de vele warboel verhalen die deze gebeurtenis in de media brengt ,die ook al niet zo meer te vertrouwen is,waar vele tot een uiting met een verhaal invullen van hoe en wat er precies is gebeurt, en het invullen van die gebeurtenis zien als een soort vermaak ,eigenlijk is het ,het zelfde als een acteur die een speelfilm maakt ,en deze invult naar zijn denkwijze hoe de film het meeste publiek kan trekken door het mysterieuzer te maken met warboel verhalen die eigenlijk gebaseerd op speculaties en er een verhaal dat gaat leven onder het publiek, de mensen die het onder de aandacht brengen hebben meestal een beroep dat bij hun past en ermee aandacht kan opbrengen, een acteur theatermaker bestuurslid heeft zijn mening over het gebeuren, maar de het beroep van die acteur zullen op zijn eigen manier wel betrekking hebben voor aandacht over dat onderwerp en dat krijgt het dus ook, de voormalige hoogleraar heeft ook weer de nodige aandacht en de onderzoekjournalist heeft ook zo de nodige aandacht ,al deze beroepen komt deze heren van pas wat precies bij hun werk past,alle drie worden weggezet als complot denkers door de media, maar de media zelf kun je ook voor geen meter meer vertrouwen, en het ongegrond demoniseren, is gegrond op de verhalen die men in de aandacht van de 9/11 gebeurtenis waar elk verhaal of een film eigenlijk al demoniseren is van deze hele 9/11 gebeurtenis omtrent de waarheid ,waarin deze waarheid altijd de speculaties van vele die erover beginnen en voer is voor gespreksstof , de waarheid is heel simpel, de gebeurtenis behoort tot het verleden, en het verleden zal zijn ware gezicht nooit meer exact kunnen tonen, kijk maar eens naar geschiedenis waarin vele en vele verhalen naar het heden worden gebracht , en die vele verhalen verdubbelen elk weer met meerderen verhalen en die verdubbelen zich ook weer , tot de grootste onzin verhaal die vermengt is met vleugje waarheid,tot dat er gewoon geen energie meer word ingestoken dan past verdwijnt het naar een achtergrond tot dat er weer een belangrijk iemand om aandacht vraagt en de hele reutemeteut in de aandacht brengt en dat gaat ook weer een verhaal opleveren. niet dat een onderzoek verkeert is, er zijn nu eenmaal gebeurtenissen die het daglicht niet kunnen verdragen, daarmee komen de verhalen los aan het licht, maar dat licht zal nooit meer zo helder zijn als de gebeurtenis zelf ,wat over blijft is het verhaal ervan .. en de speculaties die allemaal een eigen leven gaan leiden.

eksegese
eksegese
4 jaren geleden

Om de waarheid te achterhalen zijn slechts enkele kernvragen nodig om met de neus in de goede richting te komen. De rest is speurwerk en nuchtere redenering. De eerste is natuurlijk wie schiet er het meest mee op. ? Welke plannen schuilden er achter ? Hoe heeft het überhaupt ongestoord plaats kunnen vinden ondanks alle beveiligingsmaatregelen die allen toevallig buiten gebruik waren. Hoe kan iets wat technisch nagenoeg onmogelijk is ( drie torens verdwijnen met valsnelheid kaarsrecht in eigen footprint) drie keer achtereen gebeuren. Wie was eigenaar van de torens ? Hoe was het verzekerd ? voor hoe lang en waarom ? Het antwoord op die vragen zullen geen van allen wijzen naar Osama Bin Laden en zeker niet naar Sadam Hoesein. Eventueel wel naar terroristische organisaties omdat die door de elite doelbewust in het leven geroepen zijn. Maar het verhaal als zodanig wat ze on op de mouw willen spelden kan onmogelijk kloppen.

rayoflight
rayoflight
4 jaren geleden

Fomenko is een ander verhaal dat zijdelings met 911 te maken heeft. Het is heel plausibel dat alle historische gebeurtenissen false flag zijn 911 dus ook. Dus blindstaren op 911 werkt counterproductive. Kijk bijvoorbeeld naar de tegenstrijdigheden in de las vegas shootings. Het verhaal gaat de eindeloos door. In mijn ogen een manier om de mensheid van begin to einde te manipuleren. Realiteit is het dat mensheid zich maar tot een zekere hoogte mag ontwikkelen. 911 was een teken aan de wand dat mensheid moest buigen. In mijn ogen heeft Boris vallejo (het 911 schilderij met de bevallige dame) het heel goed gezien. Nog opmerkelijker is het Verhaal wat bij dit schilderij hoort dit verteld exact wat er nu aan de hand is….

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x