Homepagina » Gezondheid » De overheid zei dat de lucht veilig was, maar nu hebben 10.000 9/11-hulpverleners kanker. Waar loog Washington nog meer over?
De overheid zei dat de lucht veilig was, maar nu hebben 10.000 9/11-hulpverleners kanker. Waar loog Washington nog meer over?

De overheid zei dat de lucht veilig was, maar nu hebben 10.000 9/11-hulpverleners kanker. Waar loog Washington nog meer over?

Amerikanen maken zich op voor de 17e verjaardag van de 9/11-aanslagen. Ondertussen hebben bijna 10.000 hulpverleners en inwoners van New York City kankers die gelinkt zijn aan de aanslagen.

Afgelopen maand maakte het World Trade Center Health Program bekend dat 9795 kankergevallen in verband kunnen worden gebracht met 9/11, zo meldde de New York Post.

Zeventien jaar na de aanslagen vechten reddingswerkers nog altijd voor hun leven.

Veilig

De Los Angeles Times schreef dat 15 FBI-agenten zijn gestorven als gevolg van kankers die ze opliepen na blootstelling aan gifstoffen tijdens het onderzoek naar puinresten.

Hoe kan het dat bijna 10.000 mensen kanker hebben gekregen door 9/11?

Een week na de aanslagen in New York zei directeur van de Amerikaanse milieubeschermingsdienst EPA Christine Todd Whitman in een verklaring dat de lucht en het water rond Ground Zero veilig waren.

Weigerde

Sindsdien worden talloze brandweerlieden, politieagenten en vrijwilligers die op Ground Zero naar overlevenden zochten geconfronteerd met ademhalingsproblemen, kanker en andere ziektes.

In mei 2007 stelde het Amerikaanse Congres een onderzoek in naar de reactie van de EPA op de 9/11-aanslagen op het World Trade Center.

Todd Whitman weigerde te getuigen, hoewel haar uitspraken over de luchtkwaliteit na 9/11 een impact hadden op het leven van honderdduizenden reddingswerkers en burgers.

Afvragen

Ze moest uiteindelijk toch getuigen, maar werd vrijgesproken van alle aanklachten en doorstond meerdere rechtszaken.

Je kunt je nu afvragen waar de overheid nog meer over gelogen heeft.

Foto: Wikimedia Commons

[The Free Thought Project]


Vond je dit belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Je kunt je afvragen waar de overheid NIET over liegt. Dat lijstje is echt veeel korter.

  30 likes
 2. Kwartsstof is zeer carcinogeen, even gevaarlijk als asbest. Gezien de enorme wolken stof sta ik er niet van te kijken. Dat kwartsstof zo gevaarlijk is wist men toen nog niet dus ook dat is verklaarbaar.

  6 likes
  • Meen je dat nou ? …dat het gebouw vol met asbest zat wist men i.i.g. wel.

   6 likes
  • Dat kwartsstof gevaarlijk is weet men ak heek lang evenals asbest. Het percentage wat er mee in aanraking komt en kwam en daadwerkelijk kanker kreeg is laag en staat in geen enkele verhouding met het gebeuren op 9-11. Ik ken veel mensen die hun keven lang dagelijks in contact stonden met kwartsstof slechts een enkeling stierf uieindelijk aan kanker, niet eens longkanker.

   1 likes
 3. Op 28/06/2001 anderhalve maand voor 9/11 zou gebeuren vertelde Bill Cooper ex CIA dacht ik dat 9/11 zou plaats vinden.

  Politie VS heeft hem 1 maand na 9/11 vermoord in zijn eigen huis.

  Anderhalve maand voor 9/11 waarschuwde Bill Cooper de Amerikanen voor 9/11

  8min onvoorstelbare info…. Waanzin dat gans de planeet Bill Cooper niet ken(t)de

  Bill Cooper Exposes 9/11 – They Killed Him 1 Month Later

  https ://www.youtube.com/watch?v=Ey2MfXmJ3jo

  10 likes
 4. Wel, dat er asbest in de WTC torens zat was bekend en moest al verwijderd worden. De torens door gecontroleerde explosies te gronde richten was een snellere manier natuurlijk.

  Maar, wat te denken van wat James Perloff zegt over het gebruik van mini nukes op 9/11? Hoor zijn verhaal op SGT Report gepubliceerd op Youtube in september 2017: http://www.youtube.com/watch?v=OB2gpdYNfsw

  Wat er ook van waar kan zijn, indien wel, radioactieve stoffen en alles lijkt me ook niet zo gezond……

  Harold

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jeffrey epstein

Gaat de FBI Bill Gates ondervragen over zijn banden met Jeffrey Epstein?

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de overleden ...

ghislaine maxwell

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde ...