Buitenland

EasyJet-toestel moet noodlanding maken nadat piloot onwel wordt

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

Een toestel van easyJet moest afgelopen zondag een noodlanding maken nadat de piloot plotseling ‘onwel was geworden’. Dat gebeurde nadat de piloot de landing had ingezet boven Edinburgh Airport in Schotland.

Rond 01.20 uur lokale tijd werd het vliegtuig, dat was opgestegen vanaf Kreta, geland door de copiloot. Passagiers zeiden dat ze de piloot naar het toilet zagen gaan, maar niet naar buiten zagen komen, schrijft The Sun.

Niemand heeft hem uit het toilet zien komen

Eén passagier, die anoniem wilde blijven, zei tegen de Scottish Sun dat er vijf brandweerwagens en twee ambulances klaarstonden op de landingsbaan.

“Een heel jong ogende copiloot kondigde via de intercom aan dat de piloot onwel was geworden. Het is niet bekend of de piloot is teruggekeerd naar de cockpit voor de landing. Niemand heeft hem uit het toilet zien komen,” aldus de passagier.

Een woordvoerder van easyJet bevestigde dat vlucht EZY6938 van Heraklion naar Edinburgh op 12 juni een noodlanding heeft moeten maken omdat de piloot onwel was geworden. De woordvoerder voegde toe dat de piloot na de landing uit voorzorg werd opgevangen door ambulancepersoneel. “De veiligheid en het welbevinden van onze passagiers is altijd onze hoogste prioriteit.”

Vaccinatieschade

Vorige maand sloeg een internationale coalitie alarm over vaccinatieschade bij piloten. De coalitie krijgt dagelijks berichten van piloten met vaccinatieschade. Onder andere easyJet heeft piloten in dienst die vaccinatieschade hebben opgelopen.

De coalitie roept de luchtvaartautoriteiten op om in te grijpen zodat deze gezondheidscrisis kan worden aangepakt.

4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 maand geleden

Hoe zit het met de machinisten bij de NS?

Marcel
Marcel
1 maand geleden

Er is geen relatie met het vaccin.

Thoughtful
Thoughtful
1 maand geleden

Easyjet; not so easy after all?

salvar
salvar
1 maand geleden

gewoon instappen , niets aan de hand.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

74
0
We lezen graag je reactie!x