Great ResetMens en Dier

Kijk: FVD-leider Baudet legt in 1 minuut aan 1 miljoen kijkers de Great Reset uit

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Het gevolg van het omvallen van het mkb, de hele middenstand in de westerse wereld, is dat al die bedrijven voor een prikkie gaan worden opgekocht door de hele grote corporaties. Dat is heel erg, zei FVD-voorman Thierry Baudet in het tv-programma Ongehoord Nieuws.

Dat gebeurde bij de lockdown ook twee jaar lang, vervolgde hij. “Ik geloof zelf niet dat dit alleen maar toeval is. Mensen die Nederland besturen, zijn heel dom, maar daarboven zit nog een laag van globalisten en die zijn heel erg slim. En die hebben ongeveer alle welvaart in handen,” aldus Baudet.

Van bovenaf gecoördineerd

“Die zijn nu de hele economie aan het kapotmaken met hun lakeien, Rutte en Kaag, en die doen gewoon wat ze willen,” zei Baudet. “In alle landen gebeurt hetzelfde; Frankrijk, Duitsland, Engeland. Dat komt omdat het van bovenaf gecoördineerd wordt, net als met corona,” benadrukte de FVD-voorman.

“Al een paar jaar lang wordt die hele middenstand kapotgemaakt: eerst door twee jaar lang lockdown, nu door de onbetaalbare energierekeningen. Ze kopen het op, dan worden wij allemaal loonslaaf, we hebben geen eigendom meer, dan gaat de economie weer groeien en gaan zij de duimschroeven aandraaien.”

Daar gaan we naartoe

“Dat noemen we de Great Reset,” legde Baudet uit. “Dat is de grote Agenda 2030. Daar gaan we naartoe.”


4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
4 maanden geleden

Ik kan het in drie zinnen uitleggen

1. Totale Wereldheerschappij

2. Totale Controle over de kudde Goyim

3. 93.7% (drieënnegentig procent) van de Kudde Useless Eaters gaat geruimd worden, de overgebleven 6,3% mag blijven leven om hun Planeetagehouders te dienen als intens gelukkige Slaaf

Join the discussion
Join the discussion
4 maanden geleden

En dat hebben wij niet GEKOZEN, het bestuur dat wij gekozen hebben voert het beleid uit van NIET GEKOZEN BESTUURDERS en ORGANISATIES die NIET NEDERLANDS ZIJN en ONZE WETTEN NIET RESPECTEREN EN N IET UITVOEREN. DES TE MINDER PRIKKEN WIJ NEMEN HOE ONAFHANKELIJKER WIJ ALS LAND BLIJVEN. OOK GEEN CHIPS IN ONS HOOFD, WIJ HOEVEN NIET NAAR DE MAAN.

jacq
jacq
4 maanden geleden

Thierry, ik, als ‘gewone burger, sta helemaal achter jou/jullie

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
4 maanden geleden

Globalisten denken slim te zijn, maar in werkelijkheid zijn zij sluw, achterbaks en gemeen en zo sluw als een vos.

Een vos is maar op 1 ding uit en dat is het beëindigen van het leven van zijn prooi.

De mensen in de wereld zijn nu het prooi, alleen is dit tot veel mensen die zich hebben laten testen en prikken, nog niet doorgedrongen.

COVID-19 is slechts het begin van een langdurige AGENDA ter vernietiging van de mensheid, economie en rechtstaat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

65
0
We lezen graag je reactie!x