Buitenland

Burgerjournalist filmt lachende verpleegsters: ‘Dit ziekenhuis is leeg’

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het coronavirus heeft zich over de hele Verenigde Staten verspreid. Experts waarschuwen voor een snelle stijging van het dodental. Het virus heeft volgens de telling van de Johns Hopkins University ruim 155.000 levens geëist in de VS, zo konden we gisteren lezen in de Nederlandse media. Enkele dagen geleden werd gemeld dat het Amerikaanse zorgstelsel kraakt onder corona.

Coronaviruscoördinator van het Witte Huis Deborah Birx zei afgelopen zondag dat er een ‘nieuwe fase’ van de epidemie is aangebroken. President Trump zegt juist dat de epidemie onder controle is en dat het aantal besmettingen in de VS alleen zo hoog is omdat er veel wordt getest.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Burgerjournalist Richard besloot poolshoogte te nemen bij het ziekenhuis van Shady Grove in de staat Maryland. Buiten trof hij een rij zorgmedewerkers aan. Die vertelden hem dat er niemand in het ziekenhuis was.

Er is niemand

“Er is niemand in het ziekenhuis?” vroeg hij. “Klopt, er is niemand. Ze hebben iedereen ontslagen,” zei één van de verpleegsters, terwijl een collega van haar begon te lachen. “Hoe is dat mogelijk terwijl er een pandemie heerst?” vroeg de burgerjournalist.

“Het is fake news, dat is de reden,” zei de lachende verpleegster. Ze nuanceert nog enigszins: “Er zijn een paar patiënten.”

Felicity reageert op Twitter: “Leeg ziekenhuis. Al deze verpleegsters zeggen: ‘Het is een neppandemie’. Dus waar maken ze zich druk om? Juist, om ons in de angst- en paniekmodus te houden.”

Bekijk het filmpje hieronder:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rudy
Rudy
3 jaren geleden

Die verpleegsters lopen hem gewoon uit te lachen met zijn camera. Houden hem gewoon voor de gek. Omdat ze weten wat hij graag wil horen.

Alex
Alex
3 jaren geleden

Why am I not surprised, *sigh*

Evert
Evert
3 jaren geleden

En in Amsterdam moet men vanaf vandaag al in bepaalde gebieden verplicht een muilkorf op.
U weet wel, dat zelfde Amsterdam, “gezegend” met een “burgemeester” die meteen zei dat ze het burkaverbod niet zou handhaven, eist wel dat mensen nu verplicht met zo’n smoelfilter op gaan lopen tijdens de komende tropische temperaturen want anders volgt een flinke boete.
Diezelfde “burgemeester” die met haar valse linkse deug vriendjes zorgmedewerkers een trap in het gezicht gaf nadat ze weigerde in te grijpen tijdens die fascistische demonstratie op de dam.
Dit walgelijke geaffecteerde schepsel moet berecht worden, en een flinke straf voor een tribunaal krijgen, want als mensen nog niet in zien wat haar agenda is dan kan men beter een mondkapje voor de ogen gaan dragen.
Halasema en Islamsterdam….

PRAVDA
PRAVDA
3 jaren geleden

Misschien maar weer eens een ziekenhuis bezoeken met bodycamera en alles filmen…
Gewoon een boerka aantrekken, want dan erkennen ze je niet….en je bent automatisch aan de toekomstige voorschriften 😀

Dat zou iedereen moeten doen bij zijn ziekenhuis in de buurt…expose it!

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x