Homepagina » Buitenland » 7 simpele vragen over de schietpartij in El Paso die niemand durft te stellen
7 simpele vragen over de schietpartij in El Paso die niemand durft te stellen

7 simpele vragen over de schietpartij in El Paso die niemand durft te stellen

In een Walmart in El Paso, Texas, kwamen afgelopen weekend 20 mensen om na een schietpartij.

De burgemeester van de stad, Donald Margo, zei eerst dat er drie mensen waren opgepakt en dat er mogelijk meerdere schutters waren, maar uiteindelijk zou het om één schutter gaan.

Naar aanleiding van het bloedbad zijn bij Mike Adams, oprichter van de populaire website Natural News, een aantal vragen gerezen:

1. Als er slechts één schutter was, waarom spraken zoveel ooggetuigen dan van meerdere schutters?

2. Waarom pakte de lokale politie in eerste instantie drie verdachten op, zoals uitgebreid werd gemeld door de media?

Manifest

3. Waarom lijkt het zogenaamde ‘manifest’ te zijn geschreven door iemand die veel ouder is dan 21?

Volgens Adams is het manifest een hoax en niet geschreven door de verdachte.

4. Hoe weet één man 20 mensen te doden en nog eens 30 te verwonden met één magazijn waar 30 kogels in kunnen?

Op bewakingsbeelden is te zien dat de verdachte geen extra magazijnen bij zich draagt, aldus Adams.

Vergeten

5. Als het een zelfmoordmissie was, waarom droeg de verdachte dan een veiligheidsbril en oorbeschermers?

“Antwoord: hij wist dat hij zijn ‘missie’ zou overleven en zou worden opgepakt door de politie,” stelt Adams. “Het was geen zelfmoordmissie.”

Over enkele maanden horen we niets meer over hem in de media en is iedereen hem weer vergeten, klinkt het.

6. Als je illegalen haat en Amerika wilt beschermen, waarom zou je dan Amerikanen vermoorden in een Amerikaanse winkel?

Veranderd

7. Waarom werd het MyLife-profiel van de schutter veranderd van ‘Democraat’ in ‘Republikein/Trump-aanhanger/QAnon-complotdenker’?

Het duurde dan ook niet lang voordat de Democraten een verband legden tussen Trumps anti-migratieretoriek en de aanslag.

Hier is duidelijk sprake van geënsceneerd geweld, concludeert Adams.

[Natural News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Nooit worden hooggeplaatsten doodgeschoten, nooit komt men op het idee de FED bank binnen te vallen of daarheen te gaan waar belangrijke politici zich ophouden. Geen Rothschild, geen Bilderberg lid geen enkel stuk tuig krijgt een kogel door z’n lijf geknald door één of andere zogenaamde verwarde persoon.

  Dit maakt terroristen of verwarde idioten tot karikatuur en laffe honden en zijn m.i. daarom bijna altijd van bovenaf of door de Mossad klaargestoomde soldaten. Dit is wederom een zoveelste false flags en hoax. De doden die alleen zijn tegenwoordig echt en een soort van satanische bloedoffers. Alleen bij de voor het publiek afgeschermde bloedbaden zullen de neppe slachtoffers bestaan uit zio sektarische acteurs.

  34 likes
  • @weg met ons,

   Inderdaad, als je het zo leest dan is het wederom één grote leugen die ze de mens voor proberen te spiegelen. Vier in het zwart geklede schutters. Die zijn dus onherkenbaar. Daarna wordt er een ‘blanke man’ gearresteerd in gewone kledij. Het manifest schijnt er naar te verwijzen dat de blanke mens kwaad in op de agenda van omvolking, ofwel het uitroeien van het blanke ras. Maar het schijnt ook te worden gekoppeld aan het complotdenken van de blanke. Dan lijkt het erop dat deze false flag gericht is op het als terroristisch beschouwen van complotdenken en daarmee ook de complotdenkers de mond te moeten snoeren. Waarom zou je iemand de mond moeten snoeren als dat complot niet waar zou zijn? Als er werkelijk geen complot zou zijn, en sommigen beweren van wel dan was er geen gevaar voor dgenen die de macht hebben. Er is alleen maar gevaar als een complot of agenda doorzien wordt. DAN hebben ze een reden om mensen de mond te willen snoeren, niet als er werkelijk GEEN complot zou zijn.
   http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14273:de-boze-blanke-complotdenker-slaat-toe&catid=20:het-complot&Itemid=33

   http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14274:de-oorlog-tegen-complotdenkers-is-begonnen&catid=9:binnenland&Itemid=22

   12 likes
   • @Rob

    De kritische, onderzoekende en verder diepgravende, degene die ver voorbij de mainstream kijkt, de waarheidszoeker, die kun je eenvoudig de mond snoeren door deze weg te zetten als idioot of complot denker. Maar deze tactiek is uitgemolken. En “ja”, de elite wil het domme witte ras omvolken richting een nog dommer één soortig volk. Dit is geen fantasie, maar bittere waarheid. En als omvolken niet succesvol is dan rotten ze de blanken wel op een hardere manier uit door ze af te laten slachten waar mogelijk.

    12 likes
 2. Dat hele Amerika is nep.1 groot overdreven land.Altijd al gevonden,maar nu twijfel ik of dat hele Amerika wel bestaat of is dat ook fake ha ha ha ..
  En wij moeten van het gas af..ha ha ha..tuurlijk,ook afhankelijk worden van de usa…..en dat zal ook wel gebeuren ook…

  12 likes
 3. Durven ze alle beelden vrijgeven want zo een Walmart hangt toch vol met camera’s lijkt me? Toch zeker een mall?
  Heb het reeds gezegd, het wordt ze te heet. Zo verleggen ze de focus weer en kan hun agenda verder gezet worden. Ik zeg niet dat het niet kan maar toch dat er veel toevalligheden zijn.

  9 likes
 4. Het gaat om hele slechte acteurs ook nog eens. Waarschijnlijk de toneelschool niet afgemaakt. En daarom als mislukt persoon door het leven gegaan.

  8 likes
 5. Eerlijk is eerlijk, deze vragen zijn meer dan vervelend voor de mensen welke al reeds hebben geoordeeld en zich hebben laten beinvloeden door deze gebeurtenis.

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

agent

Het moet niet veel gekker worden. Agent richt PISTOOL op boer die naar de Mac wil

De media berichtten gisteravond dat een agent ...

kanye west

Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’

Rapper en presidentskandidaat Kanye West heeft een ...