Homepagina » UFO » VIDEO: Luister naar wat deze Canadese oud-minister heeft te zeggen over UFO’s en de Nieuwe Wereldorde
VIDEO: Luister naar wat deze Canadese oud-minister heeft te zeggen over UFO's en de Nieuwe Wereldorde

VIDEO: Luister naar wat deze Canadese oud-minister heeft te zeggen over UFO’s en de Nieuwe Wereldorde

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer sprak tijdens een MUFON-lezing over buitenaardse invloed op aarde.

Hij zei dat deze buitenaardse invloed al in Bijbelse tijden werd gevoeld, maar pas in de Tweede Wereldoorlog begon door te dringen ‘toen we erachter kwamen dat een buitenaards ras de Duitsers had geholpen’.

Op hetzelfde moment adviseerde een andere groep aliens de geallieerden, aldus Hellyer.

Rijk

Jaren voor het einde van de Tweede Wereldoorlog begon de Council on Foreign Relations (CFR) al plannen te smeden voor een Amerikaans rijk dat nog veel groter was dan het rijk dat Hitler voor ogen had.

De CFR, Bilderbergers, banken, oliebedrijven, grote corporaties, inlichtingendiensten en strijdmachten werden samengevoegd tot wat Hellyer ook wel de ‘Cabal’ noemt, een organisatie die in Amerika en daarbuiten ‘ongekend veel macht heeft’.

Werelddictatuur

Het uiteindelijke doel van deze organisatie is volgens de oud-minister een Nieuwe Wereldorde, een werelddictatuur, afgedwongen door de combinatie van financiële en militaire macht.

Hellyer claimt dat de Cabal ook beschikt over ruimteschepen die zijn gebouwd met behulp van buitenaardse technologie.

[UFOTV]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
droogtrommel
droogtrommel
4 jaren geleden

Je zou normaal denken dat buitenaardsen intelligent zullen zijn. Wat willen ze bereiken met die NWO? Mensen willen geen regeltjes die hun vrijheid beperken.

trackback
Eindtiijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
Aardling
Aardling
4 jaren geleden

Wat precies willen die buitenaardsen dan?

Peter
Peter
Reactie op  Aardling
4 jaren geleden

Misschien net als op deze planeet.
De ene groep buitenaardsen steunt het westen, EU en VS.
De andere groep buitenaardsen steunt de Russen en China.
De Russische Visepresident Mednev heeft al aangegeven dat sommige legereenheden gebruik maken van buitenaardsen.

ancient traveler
ancient traveler
Reactie op  Aardling
4 jaren geleden

Wat de demonen willen is zoveel mogelijk ellende veroorzaken. Deze zeer negatieve wezens werden door de gnostici de archonten genoemd en ze worden beschreven in onder andere de nag hammadi geschriften. De islam noemt ze de djinn, de Zulu sjamanen noemen ze de chitauri en ook bij oude Indianenstammen waren ze bekend. Naar mijn mening mag gesteld worden, dat we het over een groep interdimensionale wezens hebben die het liefst zo onopgemerkt willen blijven. Zij zijn het, die een bestaande diersoort (waarschijnlijk een aapachtige) genetisch zodanig hebben gemanipuleerd, dat het menselijk ras ontstond. Een ras dat heel veel leed veroorzaakt onder zichzelf. Maar ook voor de planeet Gaia-Sophia en alles wat erop groeit en bloeit. En dat was precies de bedoeling. Ook David Icke heeft vaker over dit ras gesproken en ik ben het met zijn zienswijze eens.
Ik bedoel onder andere, dat het menselijk ras erg verschilt met al het andere leven op aarde. De evolutieleer spreekt zichzelf beslist enorm tegen. Het heeft namelijk geen evolutionair voordeel om niet langer te beschikken over een beschermende vacht en om voedsel te moeten koken, alvorens het te kunnen eten. Onze botten en spieren zijn relatief zwak, vergeleken met dieren van ons gewicht. Ons zicht, reukvermogen en gehoor is zeer beperkt, etc. Maar we hebben wel een brein, dat we kunnen gebruiken om deze problemen te overkomen. Een brein, dat onvergelijkbaar is met andere diersoorten. Want laten we eerlijk zijn; geen enkel ander dier heeft zelfs maar vuur kunnen maken. Laat staan dat ze computers e.d. kunnen ontwikkelen. Ik wil niet denigrerend overkomen naar het dierenrijk toe, begrijp me niet verkeerd, maar ik denk dat je mijn punt begrijpt. Onze slimheid staat ook totaal niet in verhouding met ons totale gebrek aan wijsheid. Met andere woorden: we zijn wel in staat om ons af te vragen of we de dingen op de juiste manier aanpakken maar niet om de vraag te stellen of we bezig zijn met de juiste dingen. Kortom: we zijn het kankergezwel van deze aarde. Als je op een meer natuurkundige manier naar de ellende kijkt die wij veroorzaken, dan zie je het negatieve. Zoals je materie en anti-materie hebt, plus en min, yin en yang, licht en donker, etc. Ik ben er van overtuigd, dat de archonten zich voeden met alle negativiteit en dat wij genetisch opgemaakt zijn om hier zorg voor te dragen. Het is helemaal niet de bedoeling van de archonten om alles zo snel mogelijk te vernietigen op deze planeet. In plaats daarvan willen ze het maximale rendement bereiken. Zoveel mogelijk negativiteit (lees: ellende, oorlog, hongersnood, fysieke pijn, etc.) genereren dus, voordat de boel daadwerkelijk kapot gaat en deze aarde een dode planeet wordt. En vervolgens trekken ze doodleuk verder naar een andere plaats in het universum (of beter gezegd: omniversum) om daar weer hetzelfde trucje uit te kunnen halen. We spreken heel letterlijk over hun voedingsbron, zoals je over ons dagelijks brood, piepers, groente enz. kunt spreken. Wezens zonder fysiek lichaam, die zich dus op een iets andere manier voeden dan wij. Verzet tegen deze entiteiten is alleen mogelijk door veel wijsheid en positiviteit. Door de ander en de planeet te zien als een verlengstuk van jezelf en dus niet als concurrent. Door eenheid te zien in plaats van gescheidenheid. Door geld af te schaffen. Door monocultuur landbouw te vervangen door permacultuur. En zo kan ik nog even verder gaan. Velen van ons dienen op tijd wakker te worden en de matrix te verlaten als we de archonten weg willen jagen. Namaste

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  ancient traveler
4 jaren geleden

LS…

Het menselijk gedrocht: Wel slimmer maar niet wijzer ! Daarmee is alles gezegd !

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Aardling
4 jaren geleden

LS…

Buitenaardsen zijn per definitie niet intelligenter dan minder buitenaardsen. We zien op aarde dat de koninklijke bloedlijnen, presidentiële bloedlijnen en religieuze bloedlijnen allen behept zijn met pedofiele en psychopathische nijgingen en allen satanische cq buitenaardse bloedlijnen zijn. Dus in feite reptielen / draken voortbrengen die hun eigen jongen opeten dan wel terroriseren. Deze ziekte wordt vertaald door terreur, territoriumdrift en vernietiging. Opvallend is dat deze draken zich baden in gestolen goud en behangen zijn met satanische symbolen en de hele dag bezig zijn met satanische rituelen en bezweringen.

Anoniem
Anoniem
4 jaren geleden

Dement zeker?

JohnnyBGoode
JohnnyBGoode
4 jaren geleden

Maakt allemaal niet uit, de aarde wordt toch vernietigd door planeet X.

vladi
vladi
Reactie op  JohnnyBGoode
4 jaren geleden

dus al die vorige keren dat ‘planeet x’ voorbij kwam werd de aarde niet vernietigd?
leg uit.

fff

Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
4 jaren geleden

Space Scientific Politics and Monetary Systems
Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer
buitenaardse invloed al in Bijbelse tijden werd gevoeld,
na WO II ‘toen we erachter kwamen dat een buitenaards ras de Duitsers had geholpen’.
Jaren voor het einde van de Tweede Wereldoorlog begon de Council on Foreign Relations (CFR) al plannen te smeden voor een Amerikaans rijk dat nog veel groter was dan het rijk dat Hitler voor ogen had.
werelddictatuur, afgedwongen door de combinatie van financiële en militaire macht
Hellyer claimt dat de Cabal ook beschikt over ruimteschepen die zijn gebouwd met behulp van buitenaardse technologie

Een politieke etterbuil die moet openbarsten en de problemen besproken worden tot definitieve besluiten via vragen en juiste antwoorden, openstaan dat ieder Extraterrestrials ras zich mogen komen voorstellen en hun geschiedenisbronnen uit alle kosmoseinders kunnen mededelen , wat behoort tot de professionaliteit van de ruimtevaartwetenschappen
voor de jongere generaties

koloth
koloth
4 jaren geleden

Het enigste wat er in de bijbel staat over buitenaardsen is dat het gevallen engelen zijn oftewel: demonen onder leiding van de satan. Vandaar dat er nu steeds meer van dat spul komt. Ze zijn niet te vertrouwen, ondanks de mooie verhalen.

frans
frans
Reactie op  koloth
4 jaren geleden

De gevallen Engelen zijn Ahriman en Lucifer.
De eerste is de grote materialist, hij die berekent, analyseert, en de mens dwingt zich diep met het materialisme te verbinden en zich daarin te laten opslokken.Zie hoe wij reeds slapen. Zombie zijn.
De 2e is Lucifer , hij die zegt; het komt allemaal goed, geniet maar, doe maar. lig lui in je bank, je bed op het strand, in het consort de Bahama’s. Geniet en eet alles wat de supermarkt je biedt, want het is morsdood voedsel, want ik heb het samen met Ahriman bedacht.!

De verzoekingen aan de Christus na 40 dagen in de woestijn te hebben gehongerd, direct na de doop in de Jordaan, zijn gedaan door deze beide gevallen Engelen, Resp. de Satan, en de Duivel.
De satan verzocht de Heer om brood uit stenen te maken. De duivel sprak; Heer spring van deze berg, en Engelen zullen u op handen dragen zodat u zich niet uw tenen stoot tegen een steen. En alles wat u ziet zal van u zijn, en daarover de macht en de heerschappij. De Heer heeft zich niet laten verleiden en verstoren door beide entiteiten.
Entiteiten die ook nu heersen over de mensen. De Cabal zoals hier benoemd zijn de bezitters van zeer veel materialistische rijkdom, Ariman, en liggen lui op hun zeewaardige jachten, Lucifer. Op deze luxe zeewaardigheden hebben Ariman en Lucifer een goede plek gevonden in de verwoeste harten van de Cabal.

wysiwygman
wysiwygman
Reactie op  frans
4 jaren geleden

Nog ergerlijker dan de extreemrechtse Pro-Trump reacties zijn religinuts zoals jij die op ALLES antwoorden met gebazel uit de bijbel en ander christelijk gezwets. Ik bedoel maar Op deze luxe zeewaardigheden hebben Ariman en Lucifer een goede plek gevonden in de verwoeste harten van de Cabal .. Smoor wat minder kerel, drugs is bad mkay.

Herman
Herman
4 jaren geleden

Hellyer vertelt vooral uitvoerig over wie hij wanneer ontmoet heeft en welke interessante boeken hij gelezen heeft. Op de echte inhoud gaat hij nauwelijks in.

Bernhard Schat
Bernhard Schat
4 jaren geleden

Ohm namo narai !
En het ondeugende Engeltje uit de Hemel op aarde sprak [THEOretisch] belerend tot de Mensen en zij :
De satan bestaat voor een groot gedeelte uit statisch elektrische deeltjes .
Die deeltjes die door wetenschappers ook wel worden gemeten bij donder en bliksembuien en vulkaanuitbarstingen .
Komen er teveel van die deeltjes te dicht bij elkaar dan dondert en bliksem het als de pleuris .
Aldus het kleine ondeugende Engeltje op aarde sprekend tot de Mensen.
Stel dat die statische satanische deeltjes, die als een wolk om de aarde hangen, – – geladen zijn en voor een groot gedeelte weer terug de hel in worden geworpen dan heeft dat zo zijn aantrekkingskracht op zijn dienaren op aarde .
Dienaren op aarde die door de satan te dienen tot satan verworden en satan verblijven .
Zij zijn de mensen die achter de schermen middels duistere machten en via de overheden de werken van de satan tot nog toe op aarde hebben uitgevoerd .
Omdat zij zoals zij hadden verkozen ook grotendeels – – geladen zijn zullen zij zo de satan als een magneet in de hel achteraan klikken .
Aldus het verbolgen kleine ondeugende Engeltje uit de Hemel op aarde.
Komen die satanisten dan weer bij mij aan te zeuren om genade en vergiffenis dan moet ik ze tot mijn spijt mededelen dat wij geen genade mogen hebben met mensen die de werken van de duivel op aarde uitvoeren.
Ze zijn allemaal ooit eens als normale weldenkende Mensen op aarde geboren en we beschouwen Mensen die bewust willens en wetens voor de satan en zijn praktijken kiezen als nog minderwaardiger dan de satan zelf !
Integendeel zelfs , als ze weer onophoudelijk met dezelfde of hernieuwde eisen komen terwijl ze mij geen voorwaarden of eisen hebben te stellen ,ging het engeltje voort , dan beloof ik ze soms ver van te voren een beste donderbui op hun kop .
Die donderbui bestaat dan onder andere weer voor een groot gedeelte uit weer diezelfde statisch elektrisch geladen deeltjes .
Zo refereer ik nog even aan die negatieve ontlading in Leeuwarden begin juni[?] 2006 , de paus die als de gesmeerde bliksem opdondert [Kort na aftreden paus bliksem inslag aldaar !] , het donder en bliksem concert van 2014 , nauwgezet bijgehouden op de diverse blog sites in 2014 .
Op en om en nabij speciale dagen en feestdagen hadden we een bliksem concert afgeleverd tijdens popfestivals op onder andere pink pop en Glastonburi .
Dit onder de noemer: satanisme in de popmuziek? Alsof de duvel er [mee] speelt .
Totdat er 13 november 2015 , al dan niet in dit verband , zodanig op gereageerd werd dat we het even voor gezien hielden .
Aldus het Engeltje .
Toch kwamen ‘ze’ weer ‘even kijken’ en zouden ‘ze nog wel even zien’ die satanisten .
Aldus het kleine Engeltje ..
Dat resulteerde dan ook weer in die donderbui in het zuiden van het land 23 juni 2016 .
In reactie op de halsstarrigheid en hardnekkigheid van tegen beter weten in doorzeurende satanisten in [nota bene] Nederland .
Met alle gevolgen van dien [voor hun] .
Zij zijn nu net zo – – geladen als de satan zelf en kunnen zich tot in de eeuwigheid bij hem vervoegen .
Tenminste ; de mensen die de werken van de satan hier op aarde uitvoeren .
Voor [bijna alle] andere Mensen heb ik goed nieuws , aldus het Engeltje !
Het goede nieuws voor bijna alle andere mensen is dat wanner de duivel op aarde en in de zee geworpen wordt , dit aardbevingen , tsunami’s , donderbuien en vulkanen veroorzaakt !
De slachtoffers die bij die zo ontstane natuurrampen vallen wonen meestal in de gammelste huisjes.
De kastelen en de paleizen , de bunkers en gebouwen van de allerrijksten blijven wel overeind staan ..
Zodoende behoren de slachtoffers van die natuurrampen zeker niet tot
de huidige heersende elite .
Een selectie van deze slachtoffers , die inmiddels grotendeels naar betere oorden zijn vertrokken , zal dan samen met oud uitverkorenen en oudverzegelden de Mensheid vertegenwoordigen naar God de Heer en de Engelen. Om zich vervolgens te vervoegen naar een eenheid waar meer gelijkwaardigheid heerst dan menigeen zou vermoeden .
De oplettende alternatieve lezers en bloggers hadden dit na die aardbeving in Nepal inmiddels voor aannemelijk kunnen beschouwen .
Dat waren er na een kort bezoek van mij op hun verzoek [!] na die aardbeving in Gorka [ Mannakamanna mandir ] en Sherpaland ongeveer precies 10.000 !
Dus ook zij behoren inmiddels [terecht!] tot een voorselectie in werking gesteld vanaf 1999 Istanbul .
Gevolgd door onder andere : Gujarat , Marokko , Bam [met Kerst !] , Zuid oost Azië [met Kerst!] , Kasjmir , Haïti , Japan , [Kleddernat in] Kedarnath 50.000 , en uiteindelijk Nepal .
Inmiddels teveel om op te noemen .
Zij zijn de genodigden om de nieuwe wereldraad te vormen , het meeste was immers op afspraak geregeld …
satanisten klikken als minuscule statisch elektrische geladen deeltjes een magneet de door hun verkozen en gepraktiseerde satan in de hel achterna. Hun medeplichtigen laten we hier op aarde achter , we pleuren ze nog een gedeelte van de satan op hun kop achterna en ze gaan daar maar 1000 jaar tegen de satan aan lopen zeuren zoals ze hier tegen mij hadden gedaan .
Aldus het verbolgen kleine ondeugende Engeltje uit de hemel op aarde sprekend tot de Mensheid ……
Sri sri Magnitude .
[Donder en bliksem predikant ]

Sergio
Sergio
4 jaren geleden

Kan er niks aan doen, maar als ik “UFO’s en de Nieuwe Wereldorde” in eenzelfde zin lees, krijg ik vanzelf een ongemakkelijk gevoel.

x

Check Also

aartsbisschop

Aartsbisschop over ‘gezondheidsconferentie’: Vaticaan maakt zichzelf tot dienaar van Nieuwe Wereldorde

Van 6 tot 8 mei organiseert het ...

paus

Paus Franciscus pleit voor ‘Nieuwe Wereldorde’ na pandemie

Paus Franciscus stelt in een nieuw boek ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x