Homepagina » Universum » Russische ‘astronoom’: “NASA liegt dat ze barst over Nibiru”
Russische 'astronoom': "NASA liegt dat ze barst over Nibiru"

Russische ‘astronoom’: “NASA liegt dat ze barst over Nibiru”

Internationale wetenschappers hebben donderdag de symbolische Doemdagklok een halve minuut vooruitgezet.

Ze willen hiermee aangeven dat de mensheid nog dichter in de buurt is gekomen bij de totale vernietiging van de aarde.

De zogenaamde Doomsday Clock staat nu op tweeënhalve minuut voor twaalf, met als achterliggende gedachte dat om 12 uur de ‘dag des oordeels’ aanbreekt.

Niet voorstellen

Een zelfverklaarde astronoom gaat nog een stap verder en claimt dat 2016 WF9, een asteroïde die vorig jaar is ontdekt, op 16 februari in botsing zal komen met de aarde, schrijft de Daily Mail.

De Russische astronoom Dyomin Damir Zakharovitsj claimt dat de asteroïde, die is ontdekt door NASA-satelliet NEOWISE, momenteel recht op de aarde afkoerst.

“NASA liegt dat ze barst,” zei ‘dr.’ Zakharovitsj. “Ik kan me niet voorstellen dat ze de waarheid niet kennen.”

Nibiru

“Wij hebben de gegevens gezien!” ging hij verder. “Het object dat ze WF9 noemen verliet het Nibiru-stelsel in oktober toen Nibiru tegen de klok in rond de zon begon te draaien.”

Hij verwijst met Nibiru naar Planeet X, een mysterieus hemellichaam dat in een langgerekte baan door ons zonnestelsel zou reizen.

“NASA weet dat het [object] de aarde zal raken,” vervolgde Zakharovitsj. “Maar ze brengen mensen nu pas op de hoogte. En ze vertellen leugens.”

Liegen

“Dat ze het object 2016 WF9 noemen bewijst dat ze liegen,” aldus de astronoom. “Als ze het net hadden ontdekt, zou het 2017 WF9 hebben geheten.”

Volgens de NASA passeert het hemellichaam de aarde op een afstand van ruim 51 miljoen kilometer.

“Het object vormt geen bedreiging voor de aarde,” aldus het ruimteagentschap.

[AOL]


Vind je deze info leuk? Deel het dan met je vrienden op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

51 reacties

 1. Ik vermoed dat deze zelfverklaarde astronoom zich bij voorkeur laat opereren door zelfverklaarde chirurgen….

  13 likes
  • Ik vermoed dat u niet weet waar u over spreekt, want uw opmerking slaat als een tang op een varken.
   Als u denkt dat deze man uit zijn nekt kletst, wil ik wel aantonen dat nibiru weldegelijk bestaat.

   Kijk u even naar deze docu over Brood van omroep MAX stop bij 38sec, bij 42sec en bij 34:02min.
   http://www.omroepmax.nl/brood/uitzending/tv/brood-donderdag-26-januari-2017/
   De opnamen zijn gemaakt in augustus/september 2016.

   Zal voor u vast niet fijn zijn te zien, maar ik kan u verzekeren dat dit nibiru is. Ik hou dit al sinds de zomer van 2015 in de gaten een heb een hele serie foto van zijn omloop om de zon.
   De eerste duidelijke opname in Nederland is van augustus 2015 reclame “de Oesterkoning” op 17sec.
   https://www.youtube.com/watch?v=nADsQQQkn2M

   En nu beste man is nibiru bijna haaks links van de Zon, weer iets verder dan docu Brood. Op 6:50min. Zeer recente foto.
   https://www.youtube.com/watch?v=Kf-ev03_NIY

   Ik hoop dat u nu in zult zien, dat u niet zo’n beste opmerking heeft gemaakt.

   16 likes
   • Ze hebben het altijd over Niburu terwijl er een dwergstelsel voorbij komt, waar zijn de ster en andere planeten?

    2 likes
   • Nasa zegt: “These are quite dark objects,” said NEOWISE team member Joseph Masiero, “Think of new asphalt on streets; these objects would look like charcoal, or in some cases are even darker than that.”

    Dit ding is nooit te zien met het oog ! Enkel met infrarood telescopen en die zijn staatsgeheim. Kunnen de nieuwelingen uitleggen welke Nibiru heisa we in 2007 dan hadden ?? Dat was de echte Nibiru Deze objecten zitten in staart en komen uit de Kuiperbelt.

    2 likes
    • Daarom gebruikt men ook lange belichtingstijden.
     Infraroodtelescopen zijn staatsgeheim? Volgens mij zijn de beelden toch echt openbaar, zoals die van de IRAS…

     3 likes
  • ja zelfverklaarde chirurgen , een woont ergens in gld……

   2 likes
 2. En zo is het!! Gen bedreiging.
  ANGSTZAAIERS!!

  13 likes
  • Valt het jouw niet op dat er steeds meer mensen komen die niets geloven, behalve hun eigen overtuiging en dat ze er ook niks aan doen om hun eigen overtuiging daadwerkelijk feitelijk te testen. Lijkt wel of hordes met mensen steeds dommer aan het worden zijn, omdat er een andere horde met mensen chaos aan het scheppen is…

   9 likes
   • Hoe zou dat nou komen Rob, zwartmakerij, debunken, negeren msm en luisteren naar NASA soms?

    0 likes
    • Nou, bijvoorbeeld luisteren naar jouw verhalen van pareidolia wezens op mars, i.p.v. zelf e.e.a op feiten te onderzoeken…

     Zoals ik al eerder schreef, er zijn inderdaad interessante afwijkende objecten te zien op de foto’s van mars, maar niet elke object wat lijkt op, is een wezen.

     5 likes
  • Frans
   Waar baseer je dat op, frans? Geen bedreiging.

   4 likes
 3. Met het aantal amateur-astronomen die er wereldwijd zijn en soms zeer geavanceerde apparatuur zou deze Rus echt niet de enige zijn gebleven die op het gevaar wijst.
  Geloof er niets van.

  11 likes
  • Lezertje
   Welke stripkrant lees je in vredesnaam? Er zijn er zovele die hun mond hebben open gedaan en sommige hebben dat met hun leven moeten bekopen. Maar nu kunnen ze het niet meer verbergen omdat er teveel zijn die hier voor waarschuwen. En stel dat je astronoom buurman jouw komt vertellen dat hij Nibiru heeft gezien, geloof je hem dan, of ga je zitten wachten op de MSM.

   0 likes
 4. Er is helemaal geen ruimte out there. Nog Astroides om op ons neer te vallen. Als de creator een “fire en brimstone” op ons wilt loslaten dan zal hij dit via een portaal doen, net zoals hij dat de vorige keren ook gedaan heeft.

  3 likes
  • Kijk je wel eens op Google Earth Arwijn? En waarom zou hij dat op dino’s hebben los gelaten? Man, man wat moet ik hier nou van vinden. Jonge ziel zeker, die nog een hoop moet leren?

   4 likes
   • Hij bedoelt dat er geen ruimte is, omdat de aarde plat zou zijn…

    3 likes
    • En hoe verklaart hij dan zijn Fire and Brimstone, de Sodom en Gomorrah mythe soms. Een pannenkoek is plat, de Aarde niet. Alleen goed gelovigen trappen in die psy-op van de CIA. Die heeft het notabene zelfs toegegeven.

     1 likes
     • Tja, arwijn meent ook dat de maan een projectie is. Dit is een van de theorieën in platlandwereld, naast dat een onzichtbaar object zorgt voor de maanfases etc.
      Zeggen dat de maan zowiezo op ca. 4800km hoogte boven het aardoppervlak zweeft, terwijl een parallaxmeting een geheel ander getal toont geeft ook al zijn twijfels.
      Het lijkt eerder op katten die rare sprongen maken als ze in het nauw zitten, dus daarom heb ik de volgende vraag:

      3 personen op gelijke afstand in een rechte lijn op de aarde. De eerste kan de zonsopkomst zien, de tweede ziet de zon op z’n hoogste punt, en de derde ziet de zonsondergang.
      Hoe kan het dat alle drie personen op hetzelfde moment, op drie verschillende geografische punten op aarde, duizenden kilometers van elkaar vandaan een rond zon zien.
      Als de zon een schijf is, moet je én op een gegeven moment de zijkant van deze schijf zien, zeker bij zonsopkomst en ondergang en moet deze op beide plekken ook geen ronde schijf zijn, maar een ovale zoals een frisbee op afstand.
      Dan heb je nog de mogelijkheid dat de zon ‘s morgens rechtop staat, waarom ik dus ‘s morgens een mooie ronde schijf zie. De tweede persoon moet dan opnieuw de zijkant van deze schijf zien, en de derde persoon de achterkant van de zon.
      Of is het gewoon zo dat alle drie de personen een ronde bol vanuit verschillende hoeken zien, die dus verklaart waarom op elke plek op aarde de zon er rond uit ziet…

      4 likes
     • Ja, want het enige bewijs wat nodig is tegenwoordig voor iets om echt te zijn is dat de geheime dienst het toegeeft…… Wat heb jij een betrouwbare bron voor jouw universele waarheden gevonden.

      De aarde is idd plat, geen bol, maar wat het werkelijk is is helaas niet zo simpel om na te gaan. Doorslag gevend bewijs vereist open en vrije exploratie, door burgers van het centrale noordpool gebergte met rivieren en de zuidpool cirkel. Het punt is nou eenmaal dat NASA heel veel moeite moet doen om de schijn van de bol op te houden; via Fish-Eye lens video materiaal, gemaakt door hoogvliegende spionage vliegtuigen en balonnen. Vervolgens doe je er een onderwater “ruimte station” bij en de wereld is overtuigd genoeg… Maar dit zal steeds moeilijker en moeilijker worden. Echte kennis en het moderne concept van burgerlijk aangestuurde empirische wetenschap verspreid zich via het internet als een lopend vuur.

      1 likes
  • Eierhoofden mogen ook nog steeds reageren zie ik
   Is hier een joris? Permaban deze bagger religieuze propaganda alsjeblieft

   0 likes
 5. It’s in the middle of its of.9 year orbit between Jupiter and Earth and will approach us on February 25, flying by at a distance of 32million miles from the planet, they claimed.

  Dus…

  4 likes
 6. NASA is niets anders dan oplichting!

  10 likes
 7. Er gebeurt helemaal niks….. Dat hele Niburu spookverhaal is nog een grotere leugen dan al die onzin over globale opwarming.
  Doorlopen mensen, er valt niets te zien.

  8 likes
 8. “Zelfverklaarde astronoom” ik kan ook wel voor zeer veel functies zelfverklaard zetten, wil nog niet zeggen dat ik dan heel veel verstand van die functie heb.

  7 likes
 9. De mensen zijn helemaal in de ban van de bijbel die hel en doem voorspelt (einde der tijden) en gaan echt van alles geloven. Ze zitten met smart te wachten op rampen. Echt zielig en foolish!

  5 likes
  • Euh…nu zit ik toch nog met het Dinosaurussen-verhaal.
   Hoe is het toch mogelijk dat die enorme dieren zijn uitgestorven?? Dat moet toch iets heel heftigs geweest zijn. Theorieën genoeg, maar welke is de juiste??

   1 likes
   • @Janie
    Je verkijkt je op de grootte van deze dieren dat maakt ze juist kwetsbaar bij een verandering in de omstandigheden als de zon feller zou zijn gaan schijnen zouden ze zonnebrand met ontstekingen kunnen oplopen, een slechter leefklimaat droogte enz zou de hoeveelheid voedsel inperken. Kleinere dieren zijn er veel meer en hebben minder voedsel nodig deze aantallen lopen wel terug maar worden snel weer aangevuld als de omstandigheden weer beter zijn.

    1 likes
 10. oeps dat is op mijn verjaardag

  1 likes
 11. Waarom druk over maken. We gaan toch bijna allemaal dood, na een grote inslag. De overlevenden verhongeren en verdorsten, wat later.

  5 likes
 12. als dit werkelijk staat te gebeuren kan ie beter op ons kop vallen.

  4 likes
 13. Je moet even nadenken maar tussen alles wat er over planeet x of nibiru naar voren komt zit ook een bron
  van waarheid in.
  Ik weet dat 95% verzonnen is maar die andere 5% berust op waarheid, wij kunnen allemaal zien dat er iets niet klopt als je maar goed naar de lucht kijkt, dan zie je kleuren die je nog nooit heb gezien.
  Ook de aardbevingen zijn met meer dan 60% toegenomen en het weer is ook van slag.
  Dit kan geen toeval zijn er is iets dat binnen ons zonnestelsel is binnen gedrongen, wat het is dat laat ik aan jullie over.
  Maar er is iets goed mis.

  4 likes
 14. Kuifje en de vallende ster! Die klomp kan maar beter heel de aarde verwoesten als die botst, want anders doen de tressier hunters het wel. Om het bezit wordt dan direct ww3 uitgevochten.

  Dus overleven doet niemand. Nou dat weten we nu dan.

  2 likes
 15. Kan het filmpje niet zien mijn internet verbinding is te langzaam hier op het platte land in Frankrijk

  Maar het zien van twee “stropdas mannen” met een serieus gezicht ,dat heb ik vaker gezien in dubieuze religies/sekten die graag angst zaaien ….

  2 likes
 16. Deze man liegt er komt geen brokstuk van Nibiru in februari, pas eind dit jaar komt nibiru

  2 likes
 17. Rasecht Berensiroop

  Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

  Voor vele amateur-astronomen is dit geen probleem om de waarheid of leugens zijnde te achterhalen.
  Vluchten kan niet, het is een dagelijks voorkomend gebeuren in het universum.
  Over de gepaste ruimtevaart technologie beschikken om dit problemen aan te kunnen, is enige uitweg…

  1 likes
 18. “Ze willen hiermee aangeven dat de mensheid nog dichter in de buurt is gekomen bij de totale vernietiging van de aarde.

  De zogenaamde Doomsday Clock staat nu op tweeënhalve minuut voor twaalf, met als achterliggende gedachte dat om 12 uur de ‘dag des oordeels’ aanbreekt.”

  Nou, dan ben ik i.i.g. in 1 keer van al mijn schulden af.

  1 likes
 19. Dit verhaal is in het leven geroepen door Inlichtingendiensten…er is nix van waar…Als er wederom NIX gebeurt zal iedereen die dit gelooft afstappen van de “nibiru” theorie…damage controle noemen ze dat. Dit is pure onzin. Nieuws gemaakt door CIA, NSA, NASA e.d.

  1 likes
 20. Doorgaan met dit nieuws mensen; het wordt al langer hoe gezelliger, vind ik.

  1 likes
 21. 16-02-2017… check. Hoe laat ongeveer? Moet nog ff gauw genoeg brood en kaas halen halen, en o ja… chips, koffie bijna op, bijna vergeten! Man man man… gane me dood dan gane me dood, met zn allen…. gezellie hoor!!! LOL pfff…

  1 likes
 22. Wat als de bijzon/bepaalde objecten zelf gecreëerd is. Via satellieten/spiegels/technologie. De gevolgen zijn hetzelfde als een natuurlijke planeet. Zie zeven zegels(bijbel). De bijbel vertelt, dat de mens zelf de zeven zegels opent(via technologie) en daarmee zichzelf vernietigd.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

We worden met z'n allen op enorme schaal belazerd. Complotonderzoeker ziet mensen één voor één wakker worden

We worden met z’n allen op enorme schaal belazerd. Complotonderzoeker ziet mensen één voor één wakker worden

Jeroen van Koningsbrugge zei onlangs tegen de ...

BBC en David Attenborough opnieuw onder vuur vanwege misinformatie over klimaatverandering. Al is de leugen nog zo snel...

BBC en David Attenborough opnieuw onder vuur vanwege misinformatie over klimaatverandering. Al is de leugen nog zo snel…

De Global Warming Policy Foundation (GWPF) heeft ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.