Buitenland

Cardioloog die ‘niet zal huilen op de begrafenis van ongevaccineerden’ sterft 2 weken na boosterprik

Help ons door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Canadese media berichtten dinsdag dat een prominente cardioloog uit New Brunswick een dag daarvoor was overleden. Dr. Sohrab Lutchmedial werkte meer dan 20 jaar in het New Brunswick Heart Centre, dat in een verklaring laat weten dat hij ‘plotseling en onverwachts is overleden’.

Op 16 januari haalde dr. Lutchmedial zijn eerste mRNA-prik, zo blijkt uit een bericht dat hij op Facebook plaatste. Op dat moment werd in Canada alleen met Pfizer en Moderna geprikt.

De 52-jarige cardioloog stak zijn minachting voor ongevaccineerden niet onder stoelen of banken. Zo schreef hij op 10 juli op Twitter dat niet-gevaccineerden ‘egoïstisch’ zijn en dat hij ‘niet zal huilen op hun begrafenis’.


Hij ging zelfs nog een stap verder. Op 9 oktober twitterde Lutchmedial dat hij mensen die anderen ervan overtuigd hebben om zich niet te laten vaccineren ‘in het gezicht wil slaan’.


De cardioloog haalde twee weken voor zijn dood, op 24 oktober, zijn derde boostervaccin. Hij schreef op Facebook: ‘Vax Shot 3: Electric Flu-Galoo’, wat een verwijzing lijkt te zijn naar de film Breakin’ 2: Electric Boogaloo, ironisch genoeg uit 1984.

4.8 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
174 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Esther
Esther
1 jaar geleden

Iets van KARMA????
Wat gij niet wil dat u geschiedt, wens dat ook een ander niet!

Realist
Realist
1 jaar geleden

Karma’s a Bitch

David L
David L
1 jaar geleden

karma is een bitch

Huib
Huib
1 jaar geleden

Je kan zeggen wat je wilt hij heeft wel woord gehouden hij zal niet meer lachen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

174
0
We lezen graag je reactie!x