BuitenlandCorona

Onderzoek: Schokkend aantal sterfgevallen rechtstreeks veroorzaakt door coronavaccins

Help door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Verenigde Staten zijn honderdduizenden mensen hun baan kwijtgeraakt of ontslagen vanwege de vaccinatieplicht die is afgekondigd door president Biden. One America News sprak met Steve Kirsch, directeur en oprichter van de Vaccine Safety Research Foundation.

Deze groep is opgezet om aandacht te vragen voor de gevaren van de coronavaccins. Kirsch hoorde allerlei verhalen over sterfgevallen en ernstige aandoeningen na vaccinatie. Zo vertelde een vriendin uit Zweden hem dat drie familieleden binnen een week na de prik waren overleden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Uit het onderzoek van Kirsch, die onlangs getuigde voor de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA, blijkt dat het coronavaccin verantwoordelijk is voor een duizelingwekkend aantal sterfgevallen.

Met een factor 41 ondergerapporteerd

Hij zei dat er officieel zo’n 7500 sterfgevallen zijn geregistreerd bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de VS bijhoudt, maar dat ze met een factor 41 worden ondergerapporteerd. Dat betekent dat er alleen al in Amerika meer dan 300.000 mensen zijn overleden door deze vaccins.

Uit het onderzoek van Kirsch blijkt verder dat er zo’n 30 kinderen overlijden per miljoen vaccindoses. De Amerikaanse overheid is van plan om 28 miljoen kinderen van 5 tot 11 jaar in te enten. Dat betekent dat meer dan 800 van hen zullen overlijden door deze prik.

Het is tragisch wat er op dit moment gebeurt

Kirsch zei verder dat myocarditis veel vaker voorkomt bij kinderen na vaccinatie dan de autoriteiten zeggen. “En de schade die wordt aangericht, is permanent,” zei hij. “Veel van deze kinderen sterven mogelijk binnen vijf jaar.”

“Het is tragisch wat er op dit moment gebeurt.”

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Prikkenoverbodig
Prikkenoverbodig
2 jaren geleden

Het plan loopt pefekt!
En nog steeds doet de meerderheid mee…

Peter
Peter
2 jaren geleden

https://youtu.be/sFtUwp2jicM moed houden beste mensen. In Australië is het begonnen! Nu de rest nog volgen en het is afgelopen. Achter de schermen zijn er krachtige mensen aan het strijden om deze waanzin een halt toe te roepen. Leve de vrijheid en leve iedere vrije mens.

Rose
Rose
2 jaren geleden

Myocarditis zal wet wat verbeteren 8 maanden na een prik , maar het blijft het hart verzwakken omdat het een litteken blijft , dus binnen de 5 jaar voor vele van de jongste zou wel eens kunnen….ik hou mijn hart vast,pff

Sjefke
Sjefke
2 jaren geleden

Dit is echt de bedoeling van dit boosaardige plan!
De elite waaronder het Wereld Economic Forum willen de bevolking met minimaal 15% verminderen!
Bij de huidige 7,5 miljard zijn er dat ongeveer 1 miljard! dit is ook wat Bill Gates heeft gezegd!
Het uiteindelijke plan is 500.000.000.aardbewoners.
500 miljoen, dat staat ook op de Georgia Guidestones.
Dus verwacht maar niet dat iemand zal stoppen met dit boosaardig plan!
In dit plan moet de middenstand verdwijnen en is er alleen plaats voor grote internationale bedrijven, die in handen zijn van die kleine groep elite, die dit willen!
Dus al die goedgelovige horeca ondernemers die nu door de staat verplicht worden misdaden tegen de menselijkheid te plegen door te discrimineren, kunnen het wel vergeten!
Zij worden hoe dan ook gesloten of het wordt hun totaal onmogelijk gemaakt hun kost te verdienen, hetzelfde geldt voor de middenstand!
De mogelijkheid om samen te komen in kleine groepjes moet onmogelijk worden!
Door de spuiten moet dus de depopulatie plaats vinden en de mensen aan het internet gekoppeld worden!
We zullen allen volgens Klaus Schwab een nieuw soort mensen worden ,half mens half machine, vandaar ook de halfjaarlijkse updates, boosters, wie kent ze niet van de computer of telefoon!!
Dit is helaas onze toekomst als wij niet massaal in opstand komen.

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x