
Joan Grant werd beroemd dankzij haar boek Winged Pharaoh, waarin ze schrijft dat ze in een vorig leven een dochter is geweest van een farao. Er lijken veel overeenkomsten te zijn tussen haar boek en archeologische vondsten. Dat meldt de krant Epoch Times.
Grant was de dochter van J.F. Marshall, een gerespecteerde Britse entomoloog die de ramp met de Titanic zou hebben voorspeld. In een soort trance kreeg ze naar eigen zeggen toegang tot oude ‘herinneringen’, die ze opschreef in haar boek.
Kunstenaar en dichter Jean Overton Fuller (1915-2009) nam contact op met egyptologen om te bespreken wat Grant had ‘gezien’. Fuller publiceerde haar bevindingen in 1989 samen met James A. Santucci van de California State University in een paper.
Joans echtgenoot, Leslie Grant, was archeoloog. Ze vergezelde haar man tijdens opgravingen in Irak, waar ze informatie gaf over artefacten die achteraf bleek te kloppen. Het stel ging ook naar Egypte, maar daar kreeg Joan weinig inzichten. Pas 18 maanden later begon ze ‘haar oude connectie met Egypte te herinneren’.
Ze was de dochter van een farao, een priesteres die getraind was in het herinneren van vorige levens. Ze werd zelf ook een farao en zei dat haar naam Meri-neyt was. Ze schreef een hoofdstuk over ‘de graftombe van Meri-neyt’.
Merneith of Merit-Neith is een vroeg-dynastieke koningin van de 1e Dynastie, die regeerde aan de zijde van koning Djet, maar waarschijnlijk ook zelf als derde farao van Egypte heerste. Zij wordt gezien als de moeder van de latere koning Den.
Haar naam komt voor op een zegelafdruk uit Abydos die de heersers van Narmer tot Den vermeldt. Merneith is een sleutelfiguur in de egyptologie omdat archeologische vondsten erop wijzen dat zij mogelijk zelfstandig als farao over Egypte heeft geregeerd.
Pas 24 jaar na de ‘herinneringen’ van Grant schreef egyptoloog Walter Emery (1902-1971) over de graftombe van koningin Merneith.
Onder hypnose sprak een student van de Oxford-universiteit over een vorig leven als een Egyptische timmerman die werkte aan het graf van farao Den. De student werd later professor emeritus psychologie aan de Universiteit van Londen.
De student beschreef de graftombe aan de prominente Amerikaanse psycholoog William McDougall. Hij sprak ook van een ‘god met een heldere witte kroon’. Enige tijd later stuitten twee onderzoekers op overeenkomsten tussen het verhaal van de student en opgravingen die waren gedaan door Sir Flinders Petrie. De witte kroon werd gedragen door Osiris en de beschrijving van de grafkamer bleek ook te kloppen.
Grappig dat er zoveel mensen ineens hun vorige leven zien in het oude Egypte als farao of aanverwante. Alsof er zoveel faraos geweest zijn. Bovendien weet ik niet of de oude Egyptenaren nou werkelijk zo eervol waren. Volgens mij was het een arrogant oorlogszuchtig volkje dat onder leiding stond van een veel duister soort. Kijk maar naar de Hathors waar de Egyptenaren alle beelden en kunstwerken van vernietigd hadden terwijl de Hathors heel vredelievend waren. En zie die pyramide, dat symbool waarmee de illuminutti ons om de oren mee gooit.
Die pyramide staat nou niet direct symbool voor liefde en harmonie! Ze maakte mooie kunst die Egyptenaren maar ik heb er verder helemaal niks mee!
Dag Lyra,
De pyramide staat voor de menselijke ontwikkeling in de loop der incarnaties. Iedereen is ooit onderaan begonnen, en je komt door ervaring steeds hoger. Laat je niets wijsmaken door de MSM, die de Illuminati consequent demoniseren.
De ene keer zijn farao’s aliens, de andere keer menselijke reïncarnaties.
Als ik alles geloof wat hier voorbij komt wordt het een ingewikkeld gebeuren.
Maar hè, who knows..ooit een ET farao die later als mens incarneert …waarom ook niet.
Weten we veel.
Hopelijk wordt je geen regenworm in je volgende leven, je zour maar eens onder een schoen komen.