Mens en Dier

Fleur Agema trekt fel van leer tegen De Jonge: ‘Ongekend! Wat een faalhaas!’

Help door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ziekenhuizen in Nederland moeten reguliere zorg uitstellen en coronapatiënten overnemen, zei zorgminister Hugo de Jonge na een noodkreet over ‘code zwart’ van ziekenhuizen in Limburg.

“Ziekenhuizen moeten andere zorg afschalen om ruimte te maken voor coronapatiënten. Heel vervelend, maar het moet,” zei De Jonge dinsdag na het vragenuurtje in de Tweede Kamer. Er liggen op dit moment 1600 coronapatiënten in het ziekenhuis, waarvan 319 op de ic’s.

Opschalen, maar ook afschalen

“Ik begrijp heel goed dat het zeker in Limburg, maar ook in een aantal andere regio’s echt heel erg druk is op dit moment,” zei De Jonge. Hij zei een opschalingsplan te hebben gemaakt met die ziekenhuizen.

“We moeten ook kijken naar de afschaling van zorg,” vervolgde de minister. “Dat moeten we ook op een gelijke manier doen. Dus in iedere regio moet ook op tijd worden afgeschaald om ruimte te maken voor nieuwe coronapatiënten.”

Onze zorg is stuk. Heel stuk

Kamerlid Fleur Agema (PVV) haalt keihard uit naar de De Jonge. “Ongekend! De minister van VWS roept op tot het afschalen van de reguliere zorg bij 319 coronapatiënten op de ic’s! Wat een faalhaas.”

De Treant-ziekenhuizen zijn al begonnen met afschalen. Onder andere in Hoogeveen en Stadskanaal sluiten operatiekamers. Agema: “Onze zorg is stuk. Heel stuk.”

4.9 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
7 maanden geleden

De man is volstrekt incapabel en doet datgene dat hem ingefluisterd wordt.

Huib
Huib
7 maanden geleden

Hij is geen faalhaas hij is de weder geboorte van Jozef Mengele.

Annette
Annette
7 maanden geleden

Fleur, goed van je dat je Hugo de Jonge aan blijft pakken, maar je hebt schijnbaar nog steeds niet begrepen, WAT de bedoeling hiervan is.

Aangezien het duistere plan om de Nederlandse bevolking vóór het einde van het jaar voor minimaal 90% die experimentele gentechinjecties op “vrijwillige” basis te laten nemen, NIET gehaald wordt, gaan ze nu in een hogere versnelling.

Als het dan niet op de ene manier werkt, dan lukt het vast wel op de andere manier.

Die zogenaamde “covid-patiënten” bestaan voor het grootste gedeelte uit “post-vaccinatiepatiënten”.
Dat wordt er uiteraard niet bij verteld, maar ik ga er van uit, dat het merendeel van de lezers van ninefornews dat OOK weten.

Door nu de reguliere zorg wéér af te schalen, maken zij op korte termijn nóg meer slachtoffers.

En het duivelse aan dit plan is natuurlijk, dat WIJ hiervan de schuld zullen krijgen.

Toch ben ik optimistisch gestemd. En waarom? Simpelweg, omdat steeds meer vertegenwoordigers van ziekenhuizen zich uit durven te spreken en met de waarheid naar buiten komen.

Nog steeds probeert de MSM wanhopig om leugens te blijven verkondigen, maar gelukkig beginnen steeds meer mensen in te zien, dat het NOOIT om onze gezondheid is gegaan.

Het zal helaas nog even duren, maar ik heb het idee, dat het kaartenhuis langzaam maar zeker in elkaar begint te storten.

Gelukkig hebben wij een ECHTE verzetspartij en dat is Forum voor Democratie.

Zij blijven strijden voor ons en ik ben er trots op, dat mijn man en ik al een aantal jaren lid zijn.

Iedereen die zijn of haar vrijheid terug wilt (en dat is uiteraard ons geboorterecht!) zou lid moeten worden.

Hoe groter de partij wordt, hoe méér zij voor ons zullen kunnen betekenen. Als je ziet wat ze nú al doen met maar 4 Tweede Kamerleden…. kun je je wel voorstellen wat er gebeurt als ze daar met 20 mannen en vrouwen zijn.

Tom
Tom
7 maanden geleden

Ik begrijp nog steeds niet waarom coronapatienten/vaccinschade patienten voorrang moeten hebben op de reguliere zorg. Dat is gewoon niet eerlijk, ze moeten gelijk behandeld worden met andere patienten. Dus vol=vol of ga maar op de gang liggen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

115
0
We lezen graag je reactie!x