Homepagina » Chemtrails » Chemtrails: Grieken geloven dat de overheid hun bewustzijn wil manipuleren
sporen239487349472843234

Chemtrails: Grieken geloven dat de overheid hun bewustzijn wil manipuleren

Veel bezorgde Grieken hebben de afgelopen weken bij de Griekse luchtmacht om opheldering gevraagd over de mysterieuze condenssporen aan de hemel.

Ze denken dat de regering hun bewustzijn probeert te beïnvloeden. De luchtmacht stelt het volk in een verklaring gerust: het gaat om een geheel natuurlijk fenomeen.

Onder druk van de vele bezorgde burgers die wilden weten of de regering het bewustzijn van de bevolking met chemicaliën probeert te beïnvloeden kwam het Griekse leger met een officiële verklaring voor het verschijnsel.

Natuurlijk fenomeen

De strepen ‘bestaan uit kleine kristallen die ontstaan door de condensatie van waterdamp in de uitlaatgassen’, aldus de luchtmacht. In een poging alle twijfel weg te nemen luidde het verder: “De condensatie van uitlaatgassen is een natuurlijk fenomeen en wordt veroorzaakt door de lage temperatuur op grote hoogte, waar de vliegtuigen zich bevinden.” Op koude dagen doet hetzelfde fenomeen zich voor bij uitlaatgassen van auto’s.

Volgens de luchtmacht hangt het aantal condenssporen af van de temperatuur, de luchtvochtigheid en de hoogte waarop de vliegtuigen zich bevinden.

Manipuleren

Niet iedereen laat zich echter zo gemakkelijk overtuigen. Sinds het midden van de negentiger jaren is een theorie opgekomen die stelt dat regeringen hun burgers met behulp van chemicaliën manipuleren die door vliegtuigen worden verspreid.

Het begrip chemtrails is een neologisme dat is ontstaan door samentrekking van de woorden ‘chemisch’ en ‘contrails’ (condenssporen). Het komt echter zelden voor dat landen zich er officieel over uitlaten.

Uit een Brits overheidsrapport uit 2002 blijkt bijvoorbeeld dat tussen 1940 en 1979 grote hoeveelheden chemicaliën (waaronder zink- en cadmiumverbindingen) en bacteriën over de Britse bevolking zijn uitgesproeid via vliegtuigen als onderdeel van een geheim militair programma.

Bron: Deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
c r
c r
9 jaren geleden

en dat zal de waarheid zijn ….maar dit gebeurd overal ter wereld . ze hebben de mensen altijd dom gehouden en nu nog …..denken ze .

Sipco
Sipco
9 jaren geleden

Bron RTL nieuws: Oekraïne is van plan raketten af te vuren om regenbuien tijdens het EK te voorkomen. Dat hebben de Oekraïense autoriteiten gemeld tegen persbureau Reuters. “Onze raketten staan klaar om de wolken op te laten lossen,” aldus de betrokkene. zie: http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/2012/05_mei/29/opmerkelijk/Oekraine_wil_raketten_gebruiken_om_regen_tijdens_EK_te_voorkomen.xml

Oekraïne gebruikt vaker zware middelen om het droog te houden tijdens evenementen. Tijdens de viering van de overwinning in de Tweede Wereldoorlog, stuurde de luchtmacht een Antonov 30-vrachtvliegtuig de lucht in om dreigende wolken met chemicaliën te bestrijden. Toen werden er geen raketten afgevuurd.

Oekraïense meteorologen verwachten overigens niet dat de eerste EK-wedstrijden in de regen zullen moeten worden afgewerkt. Waarschijnlijk blijft het droog en wordt het tussen de 20 en 23 graden.
ONTKENNING???HET HEEFT GEEN NUT MEER!!!!!

Pommetje
Pommetje
9 jaren geleden

Ik vind het wel ver gezocht allemaal. Politici lopen hier ook gewoon rond, worden die er dan niet dommer door?
Ik geloof best dat er proeven gedaan worden om het weer te beinvloeden of om het zonlicht te weerkaatsen met AlO2 maar om nu gewoon chemicalien te gaan rond sproeien??

Pommetje
Pommetje
9 jaren geleden

Offtopic:

Waarom worden mijn reacties op de niburu site nagekeken en handmatig geactiveerd?
Is dit omdat ze er controle op willen hebben? Zodat men geen negatieve uitlatingen doet over de website niburu?

Niet heel slim, zelf staan ze voor openheid, transparantie maar in vele berichten wordt er op een psychologische manier een bepaalde draai aan gegeven door bijv. een laatste alinea toe te voegen aan een bestaand artikel met veronderstellingen??!

Over het beinvloeden gesproken!

Verder van tijd tot tijd, best leuke artikeltjes!

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

israël

Israël: Geen derde prik? Dan ben je na 6 maanden niet langer ‘volledig ingeënt’ en verlies je vrijheden

Hoewel de meerderheid van de Israëlische bevolking ...

gates

Bill Gates: bij de VOLGENDE pandemie beschikken we over gigantische mRNA-fabrieken

Miljardair Bill Gates denkt niet dat de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x